ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود فایل حجیم iso در vsphere

atro13
June 30th, 2015, 01:37
سلام دوستان و اساتید عزیز.
لطفا اگر امکانش هست یک روش کامل برای آپلود فایل iso از طریق لینک به داخل datastore هارد سرور از طریق نرم افزار vsphere. دقت داشته باشید لطفا.
فقط سرور خام دارم من.و فعلا هیچ سرور مجازی ای روی اون نیست. esxi
سرور اختصاصی.می خوام خودم مجازی سازی کنم و لینوکس و غیره نصب کنم. سرعت اینترنت هم اطلاع دارید ماشاالله.

jahromweb
June 30th, 2015, 01:40
باسلام
اول یک وی پی اس ویندوز سرور (2008 مناسب است ) تهیه کنید که پورت مناسبی داشته باشد و در صورت امکان در همان مرکز داده باشد.
بعد iso را روی ان دانلود کنید و روی ان vsphere نصب کنید و اپلود را انجام بدهید.

بعد از نصب اولین ویندوز سرور روی سروری که مجازی سازی کردید ، بهتر است که روی ان ویندوز سرور نیز vsphere نصب کنید و انتقال ها را با ان انجام بدهید تا حداکثر سرعت را داشته باشید.
موفق باشید

RoobinaServer
June 30th, 2015, 01:48
سلام دوستان و اساتید عزیز.
لطفا اگر امکانش هست یک روش کامل برای آپلود فایل iso از طریق لینک به داخل datastore هارد سرور از طریق نرم افزار vsphere. دقت داشته باشید لطفا.
فقط سرور خام دارم من.و فعلا هیچ سرور مجازی ای روی اون نیست. esxi
سرور اختصاصی.می خوام خودم مجازی سازی کنم و لینوکس و غیره نصب کنم. سرعت اینترنت هم اطلاع دارید ماشاالله.

با سلام

معمولا این خدمات را از جایی که سرویس خریدید باید به شما ارائه کنند (اگر از واسط خریدید)

مشخصات پنلتون را pm کنید و یکی از iso های سایت http://dl1.isodownload.ir یا از سایت اصلی http://www.isodownload.ir را انتخاب کنید برای شما آپلود میکنیم.

باتشکر

1oveless
June 30th, 2015, 01:52
سلام.
در صورتی‌ که بخواید می‌تونم یک سرور ویندوز در اختیارتون بذارم که کارتون رو انجام بدید.
برای دریافت pm بدید و یا در یاهو پیام بدید که بسازم براتون یکی‌.

atro13
June 30th, 2015, 01:56
بسیار ممنونم از راهنمایی همه دوستان.
من بر روی یه سرور مجازی ویندوز 2003 vsphere نصب کردم.اجرا هم میشه برنامه. اما بعد از وارد کردن ای پی و یوزر و پسورد با زدن لاگین ارور داده میشه.
متاسفانه ارور یادم نیست. ممنکنه مشکل از سیستم عامل باشه ؟ چون 2003 هست!
باز هم خیلی ممنون از همه.
اگر مشکلی نیست من سفارش روز مجازی بدم از شما.

1oveless
June 30th, 2015, 01:58
من بر روی یه سرور مجازی ویندوز 2003 vsphere نصب کردم.اجرا هم میشه برنامه. اما بعد از وارد کردن ای پی و یوزر و پسورد با زدن لاگین ارور داده میشه.

نیاز به سفارش نیست به صورت رایگان تقدیمتون می‌کنم به مدت 48 ساعت.

RoobinaServer
June 30th, 2015, 02:00

احتمالا این ارور یک پیغام جهت run installer و همچین چیزهایی نمیدهد ؟

احتمالا ورژنی که نصب کرده اید با نسخه مجازی سازی سرورتون متفاوت هست.

بر اساس نسخه مجازی سازیتون پنل آن را از آدرس http://dl1.isodownload.ir/iso-virtualization/Vmware/VSpher/ دانلود و نصب کنید مشکلتون حل میشود و میتوانید وارد مجازی سازیتون شوید.

باتشکر

iraniserver.ir
June 30th, 2015, 13:25
سلام

با ارسال مشخصات سرور خود ایزوهای مورد نظر خود را اعلام فرمایید کلیه ایزوها به سرور شما انتقال خواهد یافت به صورت رایگان

مشخصات پیغام خصوصی ارسال شدود

yourhosting
June 30th, 2015, 13:35
از طریق ssh وارد سرور بشید و سپس ایزو رو با دستور wget دانلود و در سرور قرار بدید