ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی با پهنای نامحدود

alborzhost
September 1st, 2010, 03:33
سلام

این آفر فقط تا 89.6.20 وقت دارد.

رم : 512 مگابایت
هارد : 40 گیگا بایت
سی پی یو : 2.8 (3360 Xeon)
آی پی : 1 عدد
پهنای باند : نامحدود
هزینه ماهانه : 35 هزار تومان
زمان تحویل : کمتر از 30 دقیقه
سرعت دانلود در این سرور مجازی بیشتر از 4 مگابایت بر ثانیه میباشد.

برای سفارش sales@alborzhost.net
یا به سایت (http://alborzhost.net) مراجه نمایید و طبق روال معمول سفارش بدهید.

با تشکر

srashedian
September 1st, 2010, 04:42
سلام

پورتش 10Mbps هست؟

rn4j1m1
September 1st, 2010, 07:20
سلام

پورتش 10Mbps هست؟

با اجازه alborzhost :d
خیر دیتاسنتر xlhost هست و پورت هم 100mbps اشتراکی

alborzhost
September 1st, 2010, 12:04
سلام

خیر,پورتش 100 مگ هست و یکی از بهترین سرور های XLhost هستش.

با تشکر

Armin-bahal
September 1st, 2010, 12:34
سلام .
من همین سرور رو از آدرس البرز هاست - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب ثبت دامنه و سرور مجازی و اختصاصی (http://alborzhost.net/windowsvps.php) خریداری کردم و حدودا 30 دقیقه دیگه هم تحویل گرفتم. باید بگم واقعا سرور توپی هستش . یعنی هیچجایی محاله با این کیفیت و سرعت و با این قیمت که واقعا ارزشش رو داره بده . واقعا باز هم جای تشکر داره.
ممنون.

srashedian
September 1st, 2010, 15:50
سلام .
من همین سرور رو از آدرس البرز هاست - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب ثبت دامنه و سرور مجازی و اختصاصی (http://alborzhost.net/windowsvps.php) خریداری کردم و حدودا 30 دقیقه دیگه هم تحویل گرفتم. باید بگم واقعا سرور توپی هستش . یعنی هیچجایی محاله با این کیفیت و سرعت و با این قیمت که واقعا ارزشش رو داره بده . واقعا باز هم جای تشکر داره.
ممنون.

در کیفیت کار ایشون شکی نیست، اینجا همه سرور کار هستن و کیفیت کار همدیگه رو هم میشناسن... فقط یه سوال، شما چه سرعتی دارید الان؟ (چون سرعتی که خودشون نوشتن، 4 مگابیت بر ثانیه، یعنی 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت رو دارن تظمین میکنن که فوق العاده پایینه... دلیل اینکه گفتم پورتش 10 هست هم همین سرعت بود)

rn4j1m1
September 1st, 2010, 15:58
در کیفیت کار ایشون شکی نیست، اینجا همه سرور کار هستن و کیفیت کار همدیگه رو هم میشناسن... فقط یه سوال، شما چه سرعتی دارید الان؟ (چون سرعتی که خودشون نوشتن، 4 مگابیت بر ثانیه، یعنی 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت رو دارن تظمین میکنن که فوق العاده پایینه... دلیل اینکه گفتم پورتش 10 هست هم همین سرعت بود)

دوست عزیز اشون منظورشون سرعت دانلود بود(MB/s)

alborzhost
September 1st, 2010, 16:08
سلام

دوست عزیز منظور اینجانب 4 مگابایت بر ثانیه هست !

Armin-bahal
September 1st, 2010, 17:49
عزیز من خوام همین الان هم دارم دانلود میکنم راحت سرعت بازه ی دانلود من بین 35 الی 43 مگابایت هستش. از لینک غیر مستقیم مثله رپیدشیر هم زدم حدودا نزدیک به 25 مگابایت بود. ولی وقتی با اکانت رپید ارجینال بزنم همون مستقیم میشه راحت باز با 35 - 40 مگابایت میزنم. اصلا ادم جیگرش حال میاد. آلیه. :55::113:

srashedian
September 1st, 2010, 20:00
عزیز من خوام همین الان هم دارم دانلود میکنم راحت سرعت بازه ی دانلود من بین 35 الی 43 مگابایت هستش. از لینک غیر مستقیم مثله رپیدشیر هم زدم حدودا نزدیک به 25 مگابایت بود. ولی وقتی با اکانت رپید ارجینال بزنم همون مستقیم میشه راحت باز با 35 - 40 مگابایت میزنم. اصلا ادم جیگرش حال میاد. آلیه. :55::113:

آها، بله مشکل حل شد، اشتباه در نوشتن صاحب تاپیک بود...

پ.ن. سرعتتون خوبه، باریکلا البرزهاست

Techno Pars
September 2nd, 2010, 02:38
پورت 100Mbit و سرعت 35 الی 40 مگابایت ؟؟؟
مطمئنی که اشتباه نمی کنی؟

1eng.ir
September 2nd, 2010, 03:12
پورت 100Mbit و سرعت 35 الی 40 مگابایت ؟؟؟
مطمئنی که اشتباه نمی کنی؟
آخه باید چشم بصیرت داشته باشی تا ببینی چطور با پورت 100Mbps میشه 40 مگابایت/ثانیه دانلود کنی ;)

srashedian
September 2nd, 2010, 03:18
آخه باید چشم بصیرت داشته باشی تا ببینی چطور با پورت 100Mbps میشه 40 مگابایت/ثانیه دانلود کنی ;)

محمد تیکه نپرون به مردم!

بله دوست عزیز، ما هم همون لحظه متوجه میشیم که پورت 100 مگابیت بر ثانیه کل ظرفیتش 12.5 مگابایت بر ثانیه هست، در نتیجه حتی اگر کاملا اختصاصی به یک وی پی اس داده شده باشه هم امکان نداره سرعتش به بیش از 12 مگابایت بر ثانیه برسه... اما بعضی جاها بهتره سکوت کرد

پ.ن. سرور جناب البرزهاست با این قیمت سرعت خوبی داره و سرور با پورت یک گیگ و پهنای باند نامحدود قیمتش خیلی بیش از این حرفاس

rn4j1m1
September 2nd, 2010, 04:24
ای بابا خوب بنده خدا اشتباه کرده :d منظورشون احتمالا MBPS هست