sonalsoft.com
June 29th, 2015, 13:50
با سلام و خسته نباشید دوستان عزیز
همون طور که می دونید اسکریپت جامعه مجازی زیاده
نصب و کانفیگ همه اونها رو هم راحت می شه انجام داد ، البته به صورت معمولی
از دوستانی که تجربه این کار رو دارن . واقعا تخصصی کانفیگ انجام دادن درخواست دارم .....
اولا بفرمایند کدوم اسکریپت جامعه مجازی رو برای بازدید های بالا و تعداد نفرات همزمان آنلاین بالا پیشنهاد می کنند و ثانیا
چه مبلغی دریافت می کنند .... و بفرمایید تا الان کدوم سایت ها رو کانفیگ کردین ، دو یا سه تا نمونه بفرمایید...
اولویت اول تجربه شخصی هست که قرار هست کانفیگ کنه ، دوم ... تعداد کار هایی که انجام می دین ( از لیست درخواست من ) و سوم مبلغی هست که درخواست می فرمایید
لیست چیز هایی که مد نظر بنده هست برای اسکریپت phpfox هست که ذکر می کنم اینجا
اگر پیشنهاد بهتری هم داشتین بفرمایین :
1- امکان بلک لیست کردن کاربر طوری که پست هایی که زده دیگه نمایش داده نشه
2- امکان پاک کردن کاربر به همراه همه مطالبی که نوشته
3- امکان پاک کردن همه مطالب یک کاربر
4- ماژل تبلیغات پیشرفته
5- نصب کامت چت
6- نصب نرم افزار های مورد نیاز بر روی سرور برای آپلود و نمایش ویدئو در سایت
7- در صورت امکان حذف گزینه blog از روی دیوار کاربران
8- نصب پلاگین SEO و رفع مشکل فارسی نبودن URL ( لینک ها به صورت Unicode می باشد که از نظر SEO خوب نیست )
9- نمایش ندادن کاربران ثبت نام کرده در سیستم در صفحه اول برای کاربر میهمان
10- فرم ثبت نام کاملا ساده و آسان باشد و بعد از ورود به ناحیه کاربری شخص خودش پروفایل را تکمیل کنه
11- وریفای شماره موبایل اگر امکانش هست با استفاده از اس ام اس .. البته قابل تغییر باشد ... بتونم از روی فرم ثبت نام حذف کنم یا فعال کنم دوباره
12- یک پلاگین دیده بودم که شخص وقتی وارد صفحه کاربری میشه به صورت تور مجازی همه امکانات سایت رو معرفی می کنه به کاربر ( امکانات مهم )
13- قبلا که phpfox داشتم کاربرا گله می کردن که نمی دونن چطوری از سایت استفاده کنند اگر دارید یک قسمت help آماده اون رو هم محبت کنید اضافه کنید
14- پلاگین مبارزه با اسپم ، البته نمی خوام کاربر هرچی می نویسه ازش کپچا بخواد ، در فیسبوک یکی که بیش از حد شلوغی می کنه می گه شما دارید از امکانات سایت سوء استفاده می کنید و مثلا 48 ساعت اجازه ارسال مطلب نمی ده ... اگر همچین چیزی دارید نصب کنید اگر نیست که هیچ
15- امکان غیر فعال کردن لینک های خارج از سایت اصلی در مطالب ارسالی
16- امکان VIP کردن بعضی از امکانات سایت
همون طور که می دونید اسکریپت جامعه مجازی زیاده
نصب و کانفیگ همه اونها رو هم راحت می شه انجام داد ، البته به صورت معمولی
از دوستانی که تجربه این کار رو دارن . واقعا تخصصی کانفیگ انجام دادن درخواست دارم .....
اولا بفرمایند کدوم اسکریپت جامعه مجازی رو برای بازدید های بالا و تعداد نفرات همزمان آنلاین بالا پیشنهاد می کنند و ثانیا
چه مبلغی دریافت می کنند .... و بفرمایید تا الان کدوم سایت ها رو کانفیگ کردین ، دو یا سه تا نمونه بفرمایید...
اولویت اول تجربه شخصی هست که قرار هست کانفیگ کنه ، دوم ... تعداد کار هایی که انجام می دین ( از لیست درخواست من ) و سوم مبلغی هست که درخواست می فرمایید
لیست چیز هایی که مد نظر بنده هست برای اسکریپت phpfox هست که ذکر می کنم اینجا
اگر پیشنهاد بهتری هم داشتین بفرمایین :
1- امکان بلک لیست کردن کاربر طوری که پست هایی که زده دیگه نمایش داده نشه
2- امکان پاک کردن کاربر به همراه همه مطالبی که نوشته
3- امکان پاک کردن همه مطالب یک کاربر
4- ماژل تبلیغات پیشرفته
5- نصب کامت چت
6- نصب نرم افزار های مورد نیاز بر روی سرور برای آپلود و نمایش ویدئو در سایت
7- در صورت امکان حذف گزینه blog از روی دیوار کاربران
8- نصب پلاگین SEO و رفع مشکل فارسی نبودن URL ( لینک ها به صورت Unicode می باشد که از نظر SEO خوب نیست )
9- نمایش ندادن کاربران ثبت نام کرده در سیستم در صفحه اول برای کاربر میهمان
10- فرم ثبت نام کاملا ساده و آسان باشد و بعد از ورود به ناحیه کاربری شخص خودش پروفایل را تکمیل کنه
11- وریفای شماره موبایل اگر امکانش هست با استفاده از اس ام اس .. البته قابل تغییر باشد ... بتونم از روی فرم ثبت نام حذف کنم یا فعال کنم دوباره
12- یک پلاگین دیده بودم که شخص وقتی وارد صفحه کاربری میشه به صورت تور مجازی همه امکانات سایت رو معرفی می کنه به کاربر ( امکانات مهم )
13- قبلا که phpfox داشتم کاربرا گله می کردن که نمی دونن چطوری از سایت استفاده کنند اگر دارید یک قسمت help آماده اون رو هم محبت کنید اضافه کنید
14- پلاگین مبارزه با اسپم ، البته نمی خوام کاربر هرچی می نویسه ازش کپچا بخواد ، در فیسبوک یکی که بیش از حد شلوغی می کنه می گه شما دارید از امکانات سایت سوء استفاده می کنید و مثلا 48 ساعت اجازه ارسال مطلب نمی ده ... اگر همچین چیزی دارید نصب کنید اگر نیست که هیچ
15- امکان غیر فعال کردن لینک های خارج از سایت اصلی در مطالب ارسالی
16- امکان VIP کردن بعضی از امکانات سایت