توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره انتخاب دامنه
ali320m
June 28th, 2015, 21:52
با سلام
میخواستم نظرتون رو راجع به دامنه frooshgah.ir بدونم .
به نظر شما نداشتن o بعد از f مشکلی نداره؟
میتونه برای راه اندازی فروشگاه مناسب باشه؟
مردم بدون اشتباه تایپی میتونن وارد بشن؟
با تشکر
hfiroozib
June 28th, 2015, 22:04
اصلا ارزش نداره .
hamra
June 28th, 2015, 22:11
موارد بهتر هم میتوانید انتخاب کنید .
اشتباه فکر کنم خیلی به وجود آید !!! بعدا برای مشترک ها
ezHost.ir
June 29th, 2015, 02:24
تشابه اسمی به وجود خواهد آمد. دامنه مناسبی نیست از نظر بنده
2244
July 2nd, 2015, 15:23
خوب نیست
netmaster_m
July 3rd, 2015, 16:16
من دامنه forooshak را دارم ، به کارتون میاد؟
ali320m
July 3rd, 2015, 23:43
ممنون دوستان چون یه بار اشتباه کرده بودم دیگه مشورت میکنم
.
فقط یه مشورت دیگه اگه میتونید بدید بم.من دامنه file98.com رو دارم از پارسال خریدم برای سیستم فروش فایل (وقت نکردم راه بندازم)الان دیدم یکی دامنه file98.ir رو استفاده کرده برای سایت مقاله و.. واقعا این اسم بهش نمیخوره که هیچ سایتش هم درست حسابی راه نیافتاده چند وقته سر میزنم همین شکله.به مدیرش ایمیل هم دادم جواب نداده .موقع تمدید دامنه ام رسیده چی کار کنم؟زنگ بزنم بهش ؟فکر نکنم راضی شه عوض کنه چون ir اون موقع 70 تومن بود.یا دنبال یه اسم خوب باشم؟
hfiroozib
July 4th, 2015, 01:28
نميدونم فازت چيه ، اما بفكر اين نباش كه با يه دامنه فروختن زندگيت عوض بشه يا اسم در كني ، بشين با خودت حساب كتاب كن ببين چي دوس داري و ميخاي چه كاري واه بندازي و استارتش رو بزن ، اينقدم دس دس و امروز و فردا نكن .
محكم و خيلي قاطع كاري رو كه دوس داري استارت بزن و كم نيار و جا نزن .
ali320m
July 10th, 2015, 01:57
نميدونم فازت چيه ، اما بفكر اين نباش كه با يه دامنه فروختن زندگيت عوض بشه يا اسم در كني ، بشين با خودت حساب كتاب كن ببين چي دوس داري و ميخاي چه كاري واه بندازي و استارتش رو بزن ، اينقدم دس دس و امروز و فردا نكن .
محكم و خيلي قاطع كاري رو كه دوس داري استارت بزن و كم نيار و جا نزن .
دقیقا اشتباه من هم همین بودالبته دلال دامنه نیستم پارسال چندتا ایده به ذهنم رسید چندتا دامته هم با عجله گرون به درد نخور خریدم .
دنبال سایتی بودم که قالب هایی که طراحی کردم رو بزارم رفتم 50 تومن دامنه toptheme.ir رو خریدم بعد فهمیدم دامنه topthemes.ir استفاده شده گفتم یه جا جدا برای قرار دادن فایل درست کنم که قالب ها هم اونجا بزارم اسکریپت هم خریدم (فروش فایل وردپرس )بعد دیدم بدون تبلیغ و هزینه سرور نمیشه
.یه سایت تحلیلی سیاسی هم دارم گه گاه آپدیت میکنم نمی رسم اصلا از طرفی درگیر درس و کنکور ارشد هم هستم (مخابرات).فکر کنم یه اولویت بندی صحیح باید بکنم اگه بتونم 2 تا سایت فعال داشته باشم بهتره از این وضعه نزدیک 100 تومن حدر رفت فقط .نمی دونم برای شما هم پیش اومده یا نه ولی واقعا وقتی تو ذهن به ایده ها فکر میکنی خیلی وسوسه کننده است نمی شه راحت کنار زد
alishadmehr
July 21st, 2015, 23:15
دقیقا اشتباه من هم همین بودالبته دلال دامنه نیستم پارسال چندتا ایده به ذهنم رسید چندتا دامته هم با عجله گرون به درد نخور خریدم .
دنبال سایتی بودم که قالب هایی که طراحی کردم رو بزارم رفتم 50 تومن دامنه toptheme.ir رو خریدم بعد فهمیدم دامنه topthemes.ir استفاده شده گفتم یه جا جدا برای قرار دادن فایل درست کنم که قالب ها هم اونجا بزارم اسکریپت هم خریدم (فروش فایل وردپرس )بعد دیدم بدون تبلیغ و هزینه سرور نمیشه
.یه سایت تحلیلی سیاسی هم دارم گه گاه آپدیت میکنم نمی رسم اصلا از طرفی درگیر درس و کنکور ارشد هم هستم (مخابرات).فکر کنم یه اولویت بندی صحیح باید بکنم اگه بتونم 2 تا سایت فعال داشته باشم بهتره از این وضعه نزدیک 100 تومن حدر رفت فقط .نمی دونم برای شما هم پیش اومده یا نه ولی واقعا وقتی تو ذهن به ایده ها فکر میکنی خیلی وسوسه کننده است نمی شه راحت کنار زد
شما تو انتخاب دامنه وسواس داری مثل من !
من تجربه ام بعد از چندین سال اینه که شما هر دامنه ی دم دستی دارید ایده تون رو شروع کنید بعدا یک دامنه بهتر میخرید یا ثبت میکنید و فوقش از طریق گوگل وبمستر یا اطلاع رسانی به کاربران دامنه جدید رو جایگزین میکنید کم کم البته هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
دامنه هر جور هم داشته باشید از p30vel یا ir-tci.org که دیگه بدتر نیست که یک زمانی اولی معروف شد دوم هم جزو سایتهای پربازدید هست.
البته منظورم این نیست که اول کار هر دامنه چرندی رو برای شروع کار انتخاب کنید چون تاثیر داره توی موفقیت منظورم اینه که انرژی بیخودی نزارید و زیاد وسواس به خرج ندید.
این دامنه هم که گذاشتید برای فروشگاهای معمولی یا همکاری در فروش یا اونهایی که بیشتر تمرکز ورودی از گوگل هست خوبه اما برای فروشگاهی که میخواید معروف باشه خوب نیست. اصلا به نظر من نیازی به دامنه رند ندارید یک دامنه من در آوردی اما با تلفظ زیبا و کوتاه و ترجیحا تک کلمه ای ثبت کنید همونو کار کنید برندش کنید. دیجیکالا ، ارادو ، گوگل ، بینک ، یاهو ، ارکات و.... همه من در آوردی هستن. اگر گوگل اون اول سرچ دات کام رو میخرد هیچوقت اینقدر بزرگ نمیشد و هیچوقت گوگل نمیشد.
ali320m
September 7th, 2015, 00:19
شما تو انتخاب دامنه وسواس داری مثل من !
من تجربه ام بعد از چندین سال اینه که شما هر دامنه ی دم دستی دارید ایده تون رو شروع کنید بعدا یک دامنه بهتر میخرید یا ثبت میکنید و فوقش از طریق گوگل وبمستر یا اطلاع رسانی به کاربران دامنه جدید رو جایگزین میکنید کم کم البته هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
دامنه هر جور هم داشته باشید از p30vel یا ir-tci.org که دیگه بدتر نیست که یک زمانی اولی معروف شد دوم هم جزو سایتهای پربازدید هست.
البته منظورم این نیست که اول کار هر دامنه چرندی رو برای شروع کار انتخاب کنید چون تاثیر داره توی موفقیت منظورم اینه که انرژی بیخودی نزارید و زیاد وسواس به خرج ندید.
این دامنه هم که گذاشتید برای فروشگاهای معمولی یا همکاری در فروش یا اونهایی که بیشتر تمرکز ورودی از گوگل هست خوبه اما برای فروشگاهی که میخواید معروف باشه خوب نیست. اصلا به نظر من نیازی به دامنه رند ندارید یک دامنه من در آوردی اما با تلفظ زیبا و کوتاه و ترجیحا تک کلمه ای ثبت کنید همونو کار کنید برندش کنید. دیجیکالا ، ارادو ، گوگل ، بینک ، یاهو ، ارکات و.... همه من در آوردی هستن. اگر گوگل اون اول سرچ دات کام رو میخرد هیچوقت اینقدر بزرگ نمیشد و هیچوقت گوگل نمیشد.
واقعا ممنون از راهنماییتون انتخاب اسم یه کابوس اونم وقتی یه عالمه دامنه الکی خریده شدن(دلال ها)
برای انتخاب دامنه برای سایت خدمات طراحی وب و فروش قالب چی پیشنهاد میکنید؟soorenaweb.ir چطوره؟
اگر دامنه ای .کامش مالک داشته باشه ولی سایتی نداشته باشه این خوبه .آی آرش رو که آزاد هست خرید؟
ali320m
January 1st, 2016, 23:03
نظرتون راجع به نورا تم یا نورا تمز چیه؟
درستش اینه که ز داشته باشه آخرش؟