ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : cursor: pointer در css چه کاربردی دارد؟

سیدرضا بازیار
June 28th, 2015, 21:20
cursor: pointer;
این کد در css کارش چیه؟

من یه لینک دارم که اطراف اون یه بردر هست و میخوام بردر هم همراه اون لینک دار بشه- یعنی با کلیک کردن اطراف لینک هم بشه وارد لینک شد

قبلا کد اون رو داشتم. امشب یکم سرگردان شدم و نمیدونم چیکار کنم که اطراف لینک هم دارای لینک باشه

شرکت داتینه
November 8th, 2015, 11:00
http://blog.dotineco.ir/web-design/css/change-mouse

سلام این مقاله را مطالعه کنید.

modiranhosting
November 8th, 2015, 14:12
سلام و عرض ادب

یک خاصیت برای اشاره گر موس کاربر زمانی که موس رو بر روی ( عبارت ، اشکال و ... مورد نظر ) شما توسط کاربر صورت پذیرد.

OmidX
November 8th, 2015, 14:17
cursor: pointer;
این کد در css کارش چیه؟

من یه لینک دارم که اطراف اون یه بردر هست و میخوام بردر هم همراه اون لینک دار بشه- یعنی با کلیک کردن اطراف لینک هم بشه وارد لینک شد

قبلا کد اون رو داشتم. امشب یکم سرگردان شدم و نمیدونم چیکار کنم که اطراف لینک هم دارای لینک باشه

این صفت به ما این امکان را می دهد که شکل نشانگر موس را مدیریت کنیم. ما با استفاده از این صفت می‎توانیم نشانگر موس را به اشکال پیش‌فرض تغییر دهیم و یا جای آن ها از عکسی دلخواه استفاده کنیم (پسوند: cur). البته پشتیبانی این صفت توسط مرورگر های مختلف تضمینی ندارد چرا که ممکن است در مرورگری نتیجه ی دلخواه نمایان شود اما در مرورگری دیگر اینگونه نباشد. به مثال زیر توجه کنید:

Body {
Cursor: pointer;
}

در مثال بالا ، ما شکل دست را به جای نشانگر پیش‎فرض موس (فلش) خواهیم داشت.

:: توضیحات صفت Cursor
گفتیم با بهره‎وری از این صفت می توان روی شکل موس کنترل داشت. حال به مقادیری که این صفت برای تغییر شکل موس می‎پذیرد می‎پردازیم:
Auto: به تشخیص مرورگر.
Default: شکل ابتدایی موس.
Url: آدرس عکس دلخواه.
Crosshair: علامت مثبت. (+)
Pointer: عکس دست.
Move: فلش چهار جهته.
Text: شکل مربوط به ادیت متن.
Wait: شکل مربوط به حالت بارگزاری.
Help: شکل علامت سوال.
e-resize, ne-resize, nw-resize, n-resize, se-resize, sw-resize, s-resize, w-resize: هر کدام باعث تبدیل شکل به یکی از اشکال جهت دار تغییر سایز می شوند.
برای درک بهتر هر کدام از موارد بالا به این لینک مراجعه کنید:
http://www.w3schools.com/cssref/playit.a...css_cursor

mojtaba05
November 8th, 2015, 15:00
سلام،

در پاسخ به سوال دیگه تون، برای این که لینک برای محوطه ی اطرافش هم فعال بشه بهش display:block بدید.