PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتاسنتر برای مجازی سازی و هاستینگ

p2m
June 28th, 2015, 12:22
سلام

دوستان عزیز از نظر شما بهترین دیتاسنتر برای مجازی سازی و هاستینگ و داشتن خوب نسبت به ایران کدامه؟و هر کدام رو لطفا از نظر معایب بیان کنید؟؟leaseweb?ecatel?hetzner

yourhosting
June 28th, 2015, 12:23
درصورتی که میخواهید هزینه کنید leaseweb
درصورتی که به سرور با قیمت نسبتا پیایین نیاز دارید hetzner

wenhost
June 28th, 2015, 12:25
leaseweb هزینه بالا - کیفیک خوب
هتزنر هزینه مناسب کیفیت مناسب

mhiizadi
June 28th, 2015, 12:53
سلام

دوستان عزیز از نظر شما بهترین دیتاسنتر برای مجازی سازی و هاستینگ و داشتن خوب نسبت به ایران کدامه؟و هر کدام رو لطفا از نظر معایب بیان کنید؟؟leaseweb?ecatel?hetzner

عزیز لیز وب خیلی مناسب هست از نظره بنده؛
اما هزینه هر ای پی 2.5 یورو خواهد بود یا 4$ :)
دیتا سنتر های آمریکایی مناسب هستند .

company_hosting
June 28th, 2015, 13:06
سلام

باسلام

بستگی به میزان بودجه شما و نوع استفاده شما دارد

سرور مجازی چی ؟
قند بالا بنداز ؟
هاستینگ ؟
....

همه موارد با هم تایین میکند کدام دی سی بهتر هست

قیمت مهمترین عامل هست

hostfire
June 28th, 2015, 13:21
ببینید بهترین دیتاسنتر همیشه به جیب شماست !!!!
الان از نظر من بهترین دیتاسنتر چوپاست سخت افزار نو بروز و همچنین رو هر سرور 2 تا پورت 2 گیگابیت دوبلکس میده
خیلی هم زود با استاف ساپورتش دوست میشید
ولی سرور زیر 480 دلار نداره !!!! کلا لیزووب و اکاتل و این دیتاسنترارو میذاره تو جیب کوچیکش

parsfa-seller
June 28th, 2015, 17:50
ببینید بهترین دیتاسنتر همیشه به جیب شماست !!!!
الان از نظر من بهترین دیتاسنتر چوپاست سخت افزار نو بروز و همچنین رو هر سرور 2 تا پورت 2 گیگابیت دوبلکس میده
خیلی هم زود با استاف ساپورتش دوست میشید
ولی سرور زیر 480 دلار نداره !!!! کلا لیزووب و اکاتل و این دیتاسنترارو میذاره تو جیب کوچیکش

با این هزینه که شما فرمودین ماهی 50یورو اضافی بدین ساپورت هتزنر میزارتتون رو کله با ما باقیشم چند تا پورت اختصاصی بگیر به هر وی پی است بده
وقتی یکی میپرسه بهترین منظورش بصرفه ترین هست وگرنه با این قیمت کی میتونه این سرور رو به پول خودش تبدیل کنه حالا سود بماند + با این قیمت کولو با واسطه بسیار بسیار بصرفه تر خواهد بود

hostfire
June 28th, 2015, 18:19
با این هزینه که شما فرمودین ماهی 50یورو اضافی بدین ساپورت هتزنر میزارتتون رو کله با ما باقیشم چند تا پورت اختصاصی بگیر به هر وی پی است بده
وقتی یکی میپرسه بهترین منظورش بصرفه ترین هست وگرنه با این قیمت کی میتونه این سرور رو به پول خودش تبدیل کنه حالا سود بماند + با این قیمت کولو با واسطه بسیار بسیار بصرفه تر خواهد بود

با این قیمت کلو؟؟؟
دوست من شما این پول رو باید بدی یدونه سی پی یو خالی e5 2670 خالی بگیری تازه !!!!
بعد شما این پردازنده رو با پردازنده i7 هنترز قیاس میکنی؟ عجب
پورت اختصاصی اونم چند تا با مابقیش؟ شما کلا هنترزو الان با چوپا قیاس کردی؟؟؟

اولشم گفتم بستگی به پولت داره !!!
ولی این برام عجیبه که گفتید با این پول میشه سرور کلو کرد
میشه توضیح بدید بیشتر؟

mrasol
June 28th, 2015, 20:00

کلا هتزنر رایگانم بده نباید سمتش رفت!عجب مقایسه ای کردیا...دمت گرم

mhiizadi
June 28th, 2015, 20:45
با این قیمت کلو؟؟؟
دوست من شما این پول رو باید بدی یدونه سی پی یو خالی e5 2670 خالی بگیری تازه !!!!

میشه توضیح بدید بیشتر؟
رَک هایی دوستان در کولوکراسینگ دارن که میشه با 150 هزار تومان ماهانه توشون سرور کولو کرد :)
بسته ب آدمش داره
والااا

xmohammadx
June 28th, 2015, 22:41
با سلام
از نظر قیمت هتزنر
و از نظر کیفیت سینگل هاب رو من بیشنهاد می کنم

hostfire
June 29th, 2015, 10:37
رَک هایی دوستان در کولوکراسینگ دارن که میشه با 150 هزار تومان ماهانه توشون سرور کولو کرد :)
بسته ب آدمش داره
والااا

خب با 150 تومن سرور کولو کردیم !!!
این 150 تومن 40 دلار !!! پوله خود سرور چی؟
این دوستمون یه چیز فضایی گفت

parsfa-seller
June 30th, 2015, 04:19
با این قیمت کلو؟؟؟

میشه توضیح بدید بیشتر؟

دوست عزیز 1700 تومن در ماه میتونی از بازار هم پول اسکونت بگیری سرور کولو کنی سر 10 ماه برگشت هزینه 100% هست منظور خرید یک سرور با این پول نبود عزیزم یا وام بگیری منظور برگشت پول هزینه شده با این هزینه ماهیانه هست 12 تومن پول سرور ماهی 700 برای کولو که نمیشه میشه ماهی یک میلیون صرف اقتصادی باهاش وام یا قرضت رو بده کجاش عجیبه حرف من
کی میگه سرمایه کردن با ضریب اطمینان برگشت سرمایه 100% در یکسال بده؟ بانک 20% هست مرغداری 24% و ....

iraniserver.ir
June 30th, 2015, 13:14
سلام از نظر کیفیت و پورت متوسط
hetzne

از نظر کیفیت و پورت عالی ردستیشن انگلستان یا سینگل هاپ

PersianDed
July 1st, 2015, 02:12
با سلام
بنده با توجه به شرایط فعلی (تحریم و بسیاری از مشکلات دیگر در زمینه فعالیت سرور اختصاصی) دیتاسنتر هتزنر رو به شما پیشنهاد میکنم
شک نکنید دیتاسنترهای با کیفیت تری داریم. ولی مطمین ترین گزینه برای ما همین دیتاسنتر می تونه باشه

ممنونم

parsfa-seller
July 1st, 2015, 15:53
بسته ب آدمش داره
والااا

مثلا؟ کدوم شرکت یا فرد این مسئولیت رو قبول یکنه؟ و آیا مطمئن هستند؟

mhiizadi
July 1st, 2015, 17:48
مثلا؟ کدوم شرکت یا فرد این مسئولیت رو قبول یکنه؟ و آیا مطمئن هستند؟

شرکت های زیادی هستند و بسیار هم معتبر می باشند ؛ بنده خودم دو عدد دارم شش ماه هست .