PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نویسنده حرفه ای برای سایت فیلم و سریال

alireza_gh
June 28th, 2015, 09:34
با سلام
بنده به دنبال نویسنده هستم که بتونه فول آرشیو سریال (ترکی خارجی ایرانی کره ای) و همچنین فیلم خارجی ایرانی و انیمیشن و ... رو بتونه در سایت قرار بده با حقوق مناسب..تکرار میکنم حتما نویسنده حرفه ای باشه که در مدت زمان کم بتونه تعداد زیادی فیلم و سریال قرار بده...ضمن اینکه تعداد نویسنده واسم مهم نیست هر موقع پست رو دیدید پیام بدید...دو عدد نویسنده برای بخش فیلم (فقط خارجی) - 2 عدد برای بخش سریال ها - 2 نفر برای بخش انیمه (انیمیشن های سریالی) - یک نفر هم برای انیمیشن های سینمایی و فیلم ایرانی
اگر امکانش هست با من همکاری کنید تماس بگیرید تا شرایط رو بهم بگیم
09112938511
در صورت عدم پاسخ گویی اس ام اس ارسال کنید
با تشکر

شرایط:
باید حتما دارای تجربه باشید وگرنه در همان ابتدای کار در صورت عدم رضایت ما، حساب تصفیه شده و عذر شمارا میخواهیم
آشنایی کامل با سئو
آشنایی کامل با وردپرس
آشنایی کامل با ftp
آشنایی کامل با افزونه ورد پرسی WordPress SEO by Yoast
اشتراک گذاشتن مطلب در سایت های اشتراک گذاری همانند Google+و...
​داشتن وقت ازاد

xmohammadx
June 28th, 2015, 10:35
با سلام
عزیز ایمیل بدید تا رزومه کاری رو براتون بفرستم

alireza_gh
June 28th, 2015, 10:45
با سلام
عزیز ایمیل بدید تا رزومه کاری رو براتون بفرستم
با سلام
دوست عزیز به دلیل اینکه بنده یک کاربر تازه وارد هستم قادر به ارسال پیغام خصوصی نیستم
عرض کردم، اگر شرایط رو دارید به شماره بنده پیام بدید یا با اس ام اس هماهنگ کنید در واتس اپ صحبت کنیم
روزمه کاری و همینطور تخصص کاریتون رو ارسال کنید
تصفیه حساب در صورت کارکرد شما در بخش فیلم هر 200 فیلم هست..یعنی هر 200 فیلمی که قرار میدید بنده کل هزینه رو ارسال میکنم...که زیرِ یک ماه زمان میبره اگر تجربه داشته باشید

mamaddada
June 29th, 2015, 15:21
سلام
منم هستم لطفا تو یاهو اد کنید:
mamaddada47@yahoo.com

persianman
July 1st, 2015, 12:29
در خدمتم، لطفاً ایمیل یا آیدی یاهوتون رو بفرمایید

hack2hacker
July 1st, 2015, 12:53
پستی چند؟

mgt1234
July 1st, 2015, 13:47
لطفا آدرس ایمیل یا آی دی یاهو قرار بدید.

sarjukhe
July 1st, 2015, 16:04
شرایط رو دارا هستم
با ایمیلم در تماس باش

Sarjukhe1378@gmail.com