alireza_gh
June 28th, 2015, 09:34
با سلام
بنده به دنبال نویسنده هستم که بتونه فول آرشیو سریال (ترکی خارجی ایرانی کره ای) و همچنین فیلم خارجی ایرانی و انیمیشن و ... رو بتونه در سایت قرار بده با حقوق مناسب..تکرار میکنم حتما نویسنده حرفه ای باشه که در مدت زمان کم بتونه تعداد زیادی فیلم و سریال قرار بده...ضمن اینکه تعداد نویسنده واسم مهم نیست هر موقع پست رو دیدید پیام بدید...دو عدد نویسنده برای بخش فیلم (فقط خارجی) - 2 عدد برای بخش سریال ها - 2 نفر برای بخش انیمه (انیمیشن های سریالی) - یک نفر هم برای انیمیشن های سینمایی و فیلم ایرانی
اگر امکانش هست با من همکاری کنید تماس بگیرید تا شرایط رو بهم بگیم
09112938511
در صورت عدم پاسخ گویی اس ام اس ارسال کنید
با تشکر
شرایط:
باید حتما دارای تجربه باشید وگرنه در همان ابتدای کار در صورت عدم رضایت ما، حساب تصفیه شده و عذر شمارا میخواهیم
آشنایی کامل با سئو
آشنایی کامل با وردپرس
آشنایی کامل با ftp
آشنایی کامل با افزونه ورد پرسی WordPress SEO by Yoast
اشتراک گذاشتن مطلب در سایت های اشتراک گذاری همانند Google+و...
داشتن وقت ازاد
بنده به دنبال نویسنده هستم که بتونه فول آرشیو سریال (ترکی خارجی ایرانی کره ای) و همچنین فیلم خارجی ایرانی و انیمیشن و ... رو بتونه در سایت قرار بده با حقوق مناسب..تکرار میکنم حتما نویسنده حرفه ای باشه که در مدت زمان کم بتونه تعداد زیادی فیلم و سریال قرار بده...ضمن اینکه تعداد نویسنده واسم مهم نیست هر موقع پست رو دیدید پیام بدید...دو عدد نویسنده برای بخش فیلم (فقط خارجی) - 2 عدد برای بخش سریال ها - 2 نفر برای بخش انیمه (انیمیشن های سریالی) - یک نفر هم برای انیمیشن های سینمایی و فیلم ایرانی
اگر امکانش هست با من همکاری کنید تماس بگیرید تا شرایط رو بهم بگیم
09112938511
در صورت عدم پاسخ گویی اس ام اس ارسال کنید
با تشکر
شرایط:
باید حتما دارای تجربه باشید وگرنه در همان ابتدای کار در صورت عدم رضایت ما، حساب تصفیه شده و عذر شمارا میخواهیم
آشنایی کامل با سئو
آشنایی کامل با وردپرس
آشنایی کامل با ftp
آشنایی کامل با افزونه ورد پرسی WordPress SEO by Yoast
اشتراک گذاشتن مطلب در سایت های اشتراک گذاری همانند Google+و...
داشتن وقت ازاد