ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاربران مرورگر Chrome در بهت و حیرت!

taksis
June 27th, 2015, 19:33
شرکت گوگل به عنوان یکی از بزرگان صنعت تکنولوژی شناخته می‌شود که همواره در پی حفاظت از حریم خصوصی کاربران و مدافع حقوق آنان در این زمینه است.
به نقل از خبرگزاری The Hacker News، پژوهشگران امنیتی اعلام نموده‌اند که گوگل توسط مرورگر انحصاری و پرطرفدار خود که همه ما آن را با نام "Chrome" می‌شناسیم، تمامی ارتباطات و مکالمات کاربران خود را شنود می‌نماید. این مرورگر بدون اخذ هیچ‌گونه مجوز و یا تأییدیه از کاربران، توسط میکروفون‌های موجود بر روی لپ‎تاپ‌ها و یا کامپیوترهای شخصی، تمامی ارتباطات و مکالمات کاربران را ضبط کرده و آن‌ها را در سرورهای گوگل ذخیره می‌نماید.
این اتفاق در پی اضافه شدن امکان جستجوی صوتی به مرورگر گوگل رخ داده است. در مرورگر Chrome امکانی برای کاربران فراهم شده است که با گفتن واژه "OK.Google" امکان جستجوی صوتی فعال شده و کاربران می‌توانند از طریق فرمان‌های صوتی به جستجوی مطالب دلخواه خود بپردازند.
این مورد را یک پژوهشگر امنیتی به نام آقای " Rick Falkvinge" کشف کرد. ایشان گفته‌اند که گوگل عمداً یک تکه‌ کد کامپایل نشده و غیرقابل رویت توسط کاربران را در کد این مرورگر قرار داده است تا بتواند تمامی ارتباطات کاربران را شنود کند.
گوگل این کار را از طریق نصب یک بدافزار بر روی کامپیوتر قربانی انجام می‌دهد، پس از نصب، بدافزار مذکور به قسمت تنظیمات کارت صدای کامپیوتر نفوذ کرده و در بخش‌هایی که میکروفون سیستم برای ضبط صدا به اجازه کاربر نیاز دارد، کلمه No را به Yes تبدیل می‌کند. با این کار میکروفون‌ سیستم تمامی اصوات و مکالمات کاربر را ضبط کرده و آن را به سرورهای گوگل ارسال می‌نماید.
در گزارش این آسیب‌پذیری گفته شده است که گوگل این بدافزار را نسبت به کلمات خاصی حساس کرده است و تا قبل از بیان این کلمات توسط کاربر، بدافزار غیرفعال است، اما پس از ادای یکی از آن کلمات خاص توسط کاربر، بدافزار شروع به فعالیت می‌کند.
بنابر توصیه پژوهشگران راه مقابله فعلی با این مشکل، پوشاندن دوربین و میکروفون‌ نصب شده بر روی کامپیوتر است تا در صورتی که کاربر مورد حمله این بدافزار قرار گرفت، از سرقت اطلاعات وی تا حدی جلوگیری شود.

http://thehackernews.com/2015/06/google-chrome-spying.html

!MihanIt!
June 27th, 2015, 19:50
آخ آخ رو گوشی همه کروم نصبه ... { پیش فرض }

taksis
June 27th, 2015, 19:52
آخ آخ رو گوشی همه کروم نصبه ... { پیش فرض }

اره
مجلسی های عزیز و گرامی با خودشون تبلت میبرن داخل مجلس :|

!MihanIt!
June 27th, 2015, 19:57
اره

واقعا باید افراد مهم گوشی نوکیا خیلی ساده ببرن:دی{اونم میبرن 100%}:)
گوشی های اندروید و مدل بالا و حتی متوسط مشکل دارند چرا ؟ چون وقتی اون ها رو خاموش میکنی ساعتشون خاموش نمیشه...اما گوشی ساده وقتی خاموش میشه ساعتش و تاریخش میپره ...
دلیل های خیلی زیادی .
وایبر و واتس آپ رو که نگو { خودشون اجازشو از ما میگیرن }

سیدرضا بازیار
June 27th, 2015, 19:57
هیچ آنتی ویروسی نتونسته همچین چیزی رو تشخیص بده؟؟؟ :o

taksis
June 27th, 2015, 20:00
واقعا باید افراد مهم گوشی نوکیا خیلی ساده ببرن:دی{اونم میبرن 100%}:)
گوشی های اندروید و مدل بالا و حتی متوسط مشکل دارند چرا ؟ چون وقتی اون ها رو خاموش میکنی ساعتشون خاموش نمیشه...اما گوشی ساده وقتی خاموش میشه ساعتش و تاریخش میپره ...
دلیل های خیلی زیادی .
وایبر و واتس آپ رو که نگو { خودشون اجازشو از ما میگیرن }

یادم نیست وایبر بود یا واتساپ
یکی از بچه ها تعریف میکرد.میگفت یه عکس برا یه نفر فرستادم،پشت سرش بقیه عکسامم رفته بود براش.
یا مثلا فایل هاشو میگفت اشتباهی ارسال میشد.کلا تاکید داشت وقتی این نصبه عکس و فایل شخصی رو گوشی نگه ندارید

farmanrava
June 27th, 2015, 20:01
این خبر چه قدر صحت داره حالا ؟

SaMaN0861
June 27th, 2015, 20:03
والا نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم از همون اول که پروژه Chrome شروع شد ازش متنفرم :دی
برای اولین بار که وارد اینترنت شدم از Firefox استفاده کردم تا الان :دی

taksis
June 27th, 2015, 20:04
این خبر چه قدر صحت داره حالا ؟

والا این سایت thehackernews سایت خوبیه.گه گاهی سر میزنم بهش
اما صحت این خبرشو نمیدونم دیگه.بعید میدونم یه همچین سایتی خبر الکی پخش کنه

dayapay.com
June 27th, 2015, 20:18
اولین بار که می خواهید این رو روی کروم فعال کنید بهتون اطلاع که همیشه فعال خواهد موند.
این سیستم به دلیل اینکه همش گوش به زنگ هست تا بگید ok google تا شروع به تایپ کنه
پس ۱۰۰ درصد باید همیشه میروفون رو روشن و رسد کنه تا شما بگید ok google و شروع به کار کنه و در این صورت وقتی هر چیزی بگید رو می فرسته به سرور ها تا بتونه اونو تبدیل به متن کنه.

من روشنش کردم و ترافیک مصرفی نت رو مونیتور کردم هرچی صحبت کردم هیچ اطلاعاتی توسط کروم تبادل نشد ولی تا میگید ok google شروع به تبادل اطلاعات میکنه

نتیجه:‌این گزارش صحیح نیست و در حال عادی با اینکه داره به میروفون شما گوش میده تا بگید Ok google ولی اطلاعاتی رو به جای نمیفرسته یا ذخیره نمیکنه ولی تا بگید Ok google به سرور متصل میشه و صحبت های شما رو تبدیل به متن میکنه

پ ن: چند ماهی هست که گوگل از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه یعنی برای ترجمه یا جستجو .... فارسی هم صحبت کنید به متن تبدیل میکنه

xphost
June 27th, 2015, 20:29
اینی که شما میگید در صورتی هستش که 24 ساعته متصل به نت باشید
که خیلی از همکارا و دولت مردان اینقدر سرشون شلوغ هستش که کم میان نت

besthosti.com
June 27th, 2015, 21:12
زیاد نکته مهمی نیست که این فعال باشه یا نباشه. این حرف ها رو خیلی از دوستداران نظام و دشمنان غرب و آمریکا میگن همیشه.
یادم هست یه آقایی میگفت مایکروسافت از سیستم عامل لینوکس بر روی سرروهاش استفاده میکنه و یا این که یه شرکت دارو سازی 400 میلیارد دلار درآمد داره. که آخرش معلوم شده بود از روی جو گیری :دی این حرف ها رو زده بود.

omid3963
June 27th, 2015, 21:51
به نظر من این خبر صحیح نیست.
اگر قرار بود آپلود بشه که معلوم میشد.
------
البته برای من چندبار پیش اومد که عکس هایی که با دوربین گرفته میشد به صورت خودکار در سرویس drive گوگل آپلود میشد!

AbtinServer
June 27th, 2015, 21:58
اره

دولت چندی پیش به این موضوع پی برد که ورود تبلت و گوشی های دوربین دار رو به محوطه مجلس ممنوع کرد.

TN Projects
June 27th, 2015, 22:02
با درود و احترام.
الان یه عده بس**ی میان شروع به فوش دادن بقول خودشون به چشم آبی ها میکنن :)
آقا ما یه عمره تو ایران در حال شنودیم حالا یه عده واسه این کروم یه معرکه راه بندازن دریغ از اینکه هنوز بصورت قطعی تائید نیست !
اما اگر تائید باشه چندان برای ما تفاوتی نداره ! ;)
بحث تبلت بردن نماینده ها به مجلس شد کاش زودتر شنود میکردن :)
پیروزباشید.