توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست ارسال ایمیل انبوه
IrIsT
June 27th, 2015, 18:16
با سلام خدمت دوستان عزیز.
مشکلات هاستینگ و سرور به کمک دوستان حل شد.
حالا بریم سراغ کار بعدیمون
من یک هاست برای ارسال ایمیل تبلیغاتی میخوام.
اما قبلش چندتا سوال و درخواست دارم.من با این پلن ها کار نکردم.
پنل خاصی هستش که از طریق اون میشه ایمیل داد یا فقط smtp میدین و باید بر برنامه های دیگه ارسال کرد؟؟
در روز چندتا میشه فرستاد؟
تضمینی در روز چندتا اینباکس میره؟
لیست ایمیل فعال هم دارید؟یا باید خودمون داشته باشیم
قبلیت آپدیت این لیست از سمت ما هم هست؟
تضمینی میخوام که اسپم نشه و پنل دار باشه که از طریق پنل بشه فرستاد.از طریق smtp و برنامه های دیگه یکم دردسر داره
لطفا آفر بدین.
یک نکته : من از هاستینگ بودن یا سرور بودنش خبر ندارم.یعنی نمیدونم که باید سرور بگیرم یا هاست.واسه همین دیدم داخل هاست بود من هم اینجا زدم.
اما اگه سرور باید بگیریم و کانفیگ و تمام کارهاش از صفر تا 100 رو انجام میدین + پنل ارسال ایمیل و تضمین ارسال به Inbox و ....
آفر این رو هم بدین.
منتظر هستم.
hamra
June 27th, 2015, 18:24
بهترین کار این هست که یک سرور مجازی با رم 1 بگیرید
با چند ای پی
تا اینکه دچار اسپم هم نشوید .
در غیر اینصورت اگر هاست بگیرید قطعا با اسپم روبه رو خواهید بود .
و ایمیل هاتون به گوگل و یاهو یا ... نخواهد رفت و ای پی شما بعنوان اسپم شناخته و بن میشود !
pc-narmak
June 27th, 2015, 18:25
من میتونم بهتون هاست بدم با محدودیت ارسال روزانه 3000 ماهیانه 10.000 تومان تضمین اسپم و.... به خودتون مربوط میشه که هر ثانیه چه تعداد ایمیل ارسال کنید و ازچه نرم افزاری استفاده کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز.
مشکلات هاستینگ و سرور به کمک دوستان حل شد.
حالا بریم سراغ کار بعدیمون
من یک هاست برای ارسال ایمیل تبلیغاتی میخوام.
اما قبلش چندتا سوال و درخواست دارم.من با این پلن ها کار نکردم.
پنل خاصی هستش که از طریق اون میشه ایمیل داد یا فقط smtp میدین و باید بر برنامه های دیگه ارسال کرد؟؟
در روز چندتا میشه فرستاد؟
تضمینی در روز چندتا اینباکس میره؟
لیست ایمیل فعال هم دارید؟یا باید خودمون داشته باشیم
قبلیت آپدیت این لیست از سمت ما هم هست؟
تضمینی میخوام که اسپم نشه و پنل دار باشه که از طریق پنل بشه فرستاد.از طریق smtp و برنامه های دیگه یکم دردسر داره
لطفا آفر بدین.
یک نکته : من از هاستینگ بودن یا سرور بودنش خبر ندارم.یعنی نمیدونم که باید سرور بگیرم یا هاست.واسه همین دیدم داخل هاست بود من هم اینجا زدم.
اما اگه سرور باید بگیریم و کانفیگ و تمام کارهاش از صفر تا 100 رو انجام میدین + پنل ارسال ایمیل و تضمین ارسال به Inbox و ....
آفر این رو هم بدین.
منتظر هستم.
IrIsT
June 27th, 2015, 18:32
سلام.
ممنون داداش گلم.3هزار تا کم هستش.اینو اندازه رو میتونم از هاست ها و سرورهای خودم بفرستم.زیاد میخوام باشه و اگه پنل داره باشه که بهتره.وگرنه با برنامه ها یکم اذیت داره.
- - - Updated - - -
hamra (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=100255) جان,قیمت بده همراه با کانفیگ 0 تا 100 اون.
هر آیپی روی دیتاسنتری که شما میگی چندتا میشه در روز فرستاد؟
hamra
June 27th, 2015, 18:39
سلام.
ممنون داداش گلم.3هزار تا کم هستش.اینو اندازه رو میتونم از هاست ها و سرورهای خودم بفرستم.زیاد میخوام باشه و اگه پنل داره باشه که بهتره.وگرنه با برنامه ها یکم اذیت داره.
- - - Updated - - -
hamra (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=100255) جان,قیمت بده همراه با کانفیگ 0 تا 100 اون.
خدمت شما ارسال گردید بصورت خصوصی .
Kifer
June 27th, 2015, 18:43
باسلام
روزانه 50 هزار ایمیل میتوانید ارسال نمایید با سرور مجازی ما
کانفیگ اولیه : 285000 تومان + ماهانه 65 هزار تومان ( همراه با دایرکت ادمین رایگان که میتوانید هاست هم بفروشید و....)
هر ای پی اضافه نیز هر ماه 8000 تومان بعد سه ماه، رایگان خواهد بود ای پی ها
openz
June 27th, 2015, 18:55
باسلام
روزانه 50 هزار ایمیل میتوانید ارسال نمایید با سرور مجازی ما
کانفیگ اولیه : 285000 تومان + ماهانه 65 هزار تومان ( همراه با دایرکت ادمین رایگان که میتوانید هاست هم بفروشید و....)
هر ای پی اضافه نیز هر ماه 8000 تومان بعد سه ماه، رایگان خواهد بود ای پی ها
میشه لطفا لیست کانفینگ اولیه رو بفرمایید؟ آیا شامل لایسنس خاصی هم میشود؟
ممنون
Kifer
June 27th, 2015, 18:57
میشه لطفا لیست کانفینگ اولیه رو بفرمایید؟ آیا شامل لایسنس خاصی هم میشود؟
ممنون
باسلام
کانفیگ سرور مجازی
کانفیگ دایرکت ادمین ( امنیتی و بهبود سرعت و...)
کانفیگ اسکریپت
پشتیبانی 5 روزه بعد از تحویل
IrIsT
June 27th, 2015, 19:00
جانم؟285000 تومن بجز 65ت دیگه؟
حدودا 350 هزار تومن خرج کنم واسه اینکه یک سرور مجازی بگیرم؟خوب سرور مجازی ارزون بگیرم که هر بار آیپی عوض کنم که به صرف تره و بقیه پول رو میرم سرور اختصاصی میگیرم واسه سایتم و خلاص دیگه.
بابا من نمیخوام که واسم کانفیگ امنیتی کنید و ...من که نمیخوام سایت راه بندازم.واسه تبلیغات میخوام.همین.
Kifer
June 27th, 2015, 19:08
جانم؟285000 تومن بجز 65ت دیگه؟
حدودا 350 هزار تومن خرج کنم واسه اینکه یک سرور مجازی بگیرم؟خوب سرور مجازی ارزون بگیرم که هر بار آیپی عوض کنم که به صرف تره و بقیه پول رو میرم سرور اختصاصی میگیرم واسه سایتم و خلاص دیگه.
بابا من نمیخوام که واسم کانفیگ امنیتی کنید و ...من که نمیخوام سایت راه بندازم.واسه تبلیغات میخوام.همین.
جناب برای ارسال صحیح ایمیل، نیاز هست کانفیگ شود. Smtp برای ارسال ایمیل لازم و ضروری هست و بدون کانفیگ درست نمیتوانید ارسال کنید و اگر هم اشتباه کانفیگ شود، اسپم خواهد شد
285 هزار تومان فقط برای یکبارهست. درحالی که سرور اختصاصی ماهانه حداقل 300 هزار تومان پرداختی دارید...
به هر حال شما مختارید.
میتوانید از به هر کسی پروژه خود را تحویل دهید اما احتمالا اخر شهریور تاپیکی با این موضوع خواهید زد:
" کلاهبرداری هاستینگ.... "
pc-narmak
June 27th, 2015, 19:14
میتونم هر 10.000 اضافه رو 5000 تومان ماهیانه براتون اضافه کنم ولی برای 3000 اولیه ماهیانه 10.000 تومان می باشد
سلام.
- - - Updated - - -
IrIsT
June 27th, 2015, 19:26
جناب برای ارسال صحیح ایمیل، نیاز هست کانفیگ شود. Smtp برای ارسال ایمیل لازم و ضروری هست و بدون کانفیگ درست نمیتوانید ارسال کنید و اگر هم اشتباه کانفیگ شود، اسپم خواهد شد
285 هزار تومان فقط برای یکبارهست. درحالی که سرور اختصاصی ماهانه حداقل 300 هزار تومان پرداختی دارید...
به هر حال شما مختارید.
میتوانید از به هر کسی پروژه خود را تحویل دهید اما احتمالا اخر شهریور تاپیکی با این موضوع خواهید زد:
" کلاهبرداری هاستینگ.... "
سلام و درود.
دوست عزیز,بذارید بعضی چیزا رو من بهتون بگم و فقط بخاطر این میگم که انگاری طرز فکرتون از من و امثال من مشابه هستش.
من خودم چند ساله توی اینترنت هستم.از زمانی که هاست ماهی هزار تومن بود من هاست داشتم تا همین الان و به اندازه ای که من با دیتاسنترهای مختلف کار کردم و هاستینگ ها کار کردم,حتی شمایی که یک فروشنده خوب و بزرگ هستین هم کار نکردین.
خیلی نفرات کلاه برداری کردند که حتی امروز تاپیک فروششون رو دیدم.اما هیچی نگفتم.چند ساله کلاه برداری مد شده و خیلی ها این کارو انجام میدن.اما همه مثل هم نیستن.قرار نیست که به ازای هر کلاه برداری آدم بره بگه فلان شده پیش مدان شده.
اکثرا منو به همین اسم IrIsT میشناسن و اکثر تیم ها که این اسم هست مال منه.برید ببینید تاحالا از کسی شکایت کردم؟
شده دست یکی رو رو کردم و رو هم میکنم.اما نشده هی تند تند توی سایت های دیگه بیام بزنم کلاهبرداری فلان هاستینگ.شما یک نمونه داخل همین سایت بگید که از کسی بد گفتم.
بگین دیگه.کافر همه را به کیش خود پندارد.
نمیخوام واسه حرف شما صحبت کنم.چون مطمئنم اگه یکم دیگه بیشتر واسه حرف شما صحبت کنم,دیگه توی تاپیک من حرف از اینکه فلان میکنید و خط و نشون کشیدن نمیکنید.
پس لطفا شما قیمت بدین,انسان ها یک چیزی نهفته ای دارن که مخفی نیست.اما ما خودمون مخفیش کردیم.اونم عقل هستش.بر اساس عقل میشه درصد کلاهبرداری رو کم کرد.
بهتره منحرف نشیم.
آفر لطفا تا چیزی نگفتم.:-b
pc-narmak
June 27th, 2015, 19:31
جا داره تشکر کنم از این طرز فکر و آفرین بگم پیشنهاد میکنم موضوع تاپیک منحرف نکنید چون حرف حرف میاره و این حرفها باعث ایجاد تنش در تاپیک میشه
سلام و درود.
دوست عزیز,بذارید بعضی چیزا رو من بهتون بگم و فقط بخاطر این میگم که انگاری طرز فکرتون از من و امثال من مشابه هستش.
من خودم چند ساله توی اینترنت هستم.از زمانی که هاست ماهی هزار تومن بود من هاست داشتم تا همین الان و به اندازه ای که من با دیتاسنترهای مختلف کار کردم و هاستینگ ها کار کردم,حتی شمایی که یک فروشنده خوب و بزرگ هستین هم کار نکردین.
خیلی نفرات کلاه برداری کردند که حتی امروز تاپیک فروششون رو دیدم.اما هیچی نگفتم.چند ساله کلاه برداری مد شده و خیلی ها این کارو انجام میدن.اما همه مثل هم نیستن.قرار نیست که به ازای هر کلاه برداری آدم بره بگه فلان شده پیش مدان شده.
اکثرا منو به همین اسم IrIsT میشناسن و اکثر تیم ها که این اسم هست مال منه.برید ببینید تاحالا از کسی شکایت کردم؟
شده دست یکی رو رو کردم و رو هم میکنم.اما نشده هی تند تند توی سایت های دیگه بیام بزنم کلاهبرداری فلان هاستینگ.شما یک نمونه داخل همین سایت بگید که از کسی بد گفتم.
نمیخوام واسه حرف شما صحبت کنم.چون مطمئنم اگه یکم دیگه بیشتر واسه حرف شما صحبت کنم,دیگه توی تاپیک من حرف از اینکه فلان میکنید و خط و نشون کشیدن نمیکنید.
پس لطفا شما قیمت بدین,انسان ها یک چیزی نهفته ای دارن که مخفی نیست.اما ما خودمون مخفیش کردیم.اونم عقل هستش.بر اساس عقل میشه درصد کلاهبرداری رو کم کرد.
بهتره منحرف نشیم.
Kifer
June 27th, 2015, 19:39
سلام و درود.
بهتره منحرف نشیم.
برای عدم انحراف تاپیک و رسیدن شما به افر مورد نظر، بنده چیزی نمیگم با وجود توهین های ظریفی که در متن به بنده و سایر دوستان کردید.
اگر تمایل دارید، در یاهو یا پیام خصوصی، پاسخ شما را میدهم
موفق باشید :53:
IrIsT
June 27th, 2015, 19:58
دوست عزیز,Kifer جان,نه توهینی شده نه بی احترامی شده.حقیقت هایی بوده که شما از حقیقت گفتین و ما هم از حقیقت جواب دادیم و همچنین داخل تاپیک میگید به دیگران بی احترامی کردم که به حساب بیان اینجا و با من دعوا کنن یا اینکه بخواین تاپیک رو گزارش بدین به مدیران؟نه بی اخترامی شده نه هیچی.حتی اگه کسی توهین حساب کرد عذرخواهی میکنم.عذرخواهی هم از آدم چیزی کم نمیکنه.
اما چه کنیم که ..............
دوست عزیز,خواهش کردم که بجز افر چیز دیگه داخل پست نذارید و فقط بخاطر اینکه گفتید چند ماه دیگه میاین فلان کار میکنید من هم جوابتونو دادم و گفتم که بهتره حرف به حاشیه نکشه.چون دستم به قلم خوب میره.خیلی خوب.
pc-narmak (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=33065) جان,روزی 5 هزار بود؟پنل هم دارید یا smtp? اسکریپت میتونید نصب کنید؟
pc-narmak
June 27th, 2015, 20:03
پنل هاست میدم خودتون اسکریپت نصب کنید یا تنظیمات smtp تنظیم کنید در نرم افزار به علت اینکه سرور در ایران می باشد مشکلی بابت اسپم نباید وجود داشته باشه چون مشتریان دیگر نیز چند ماه بدون مشکل درحال ارسال ایمیل انبوه می باشند ولی درحد روزی 5000 عدد کاملا" بستگی به میزان ارسال شما در دقیقه داره و نوع نرم افزاری که استفاده میکنید
دوست عزیز,Kifer جان,نه توهینی شده نه بی احترامی شده.حقیقت هایی بوده که شما از حقیقت گفتین و ما هم از حقیقت جواب دادیم و همچنین داخل تاپیک میگید به دیگران بی احترامی کردم که به حساب بیان اینجا و با من دعوا کنن یا اینکه بخواین تاپیک رو گزارش بدین به مدیران؟نه بی اخترامی شده نه هیچی.حتی اگه کسی توهین حساب کرد عذرخواهی میکنم.عذرخواهی هم از آدم چیزی کم نمیکنه.
اما چه کنیم که ..............
دوست عزیز,خواهش کردم که بجز افر چیز دیگه داخل پست نذارید و فقط بخاطر اینکه گفتید چند ماه دیگه میاین فلان کار میکنید من هم جوابتونو دادم و گفتم که بهتره حرف به حاشیه نکشه.چون دستم به قلم خوب میره.خیلی خوب.
pc-narmak (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=33065) جان,روزی 5 هزار بود؟پنل هم دارید یا smtp? اسکریپت میتونید نصب کنید؟
mobinhost.in
June 28th, 2015, 03:18
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com (http://www.mobinhost.com/)
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx)
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
افر ویژه با قیمت مناسب مخصوص ارسال خبرنامه های تبلیغاتی (سرور ارسال ایمیل )
ما به جز ارائه سرور و حرفه ای آموزش مناسب برای نحوه بهت ارسال ایمیل نیز ارائه می کنیم
دوست من ایمیل مارکتینگ یک علم هست و باید طبق اصول حرفه ای نسبت به ارسال اقدام کنید
اجاره سرور ماهانه 30 هزار تومان (سرور با رم 1 گیگ 1000 هزتر سی پی یو 40 گیگ هارد )
نصب دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس رایگان
ارائه ماژول اینترپرایس حرفه ای برای ارسال ایمیل (ماژول ACYmailing)
50 تومان هزینه نصب اولیه فقط ماه اول
30 دقیقه آموزش و حوه استفاده از سرور ارسال ایمیل به همراه نحوه ارسال ایمیل به اینباکس
ما برای تمام مشتریان 10 دقیقه مشاوره رایگان داریم و تماس تلفنی را هم ما با شما برفرار می کنیم و این جزو سرویس مبین هاست می باشد
در صورت تمایل از دو طریق درخواست تماس مشاوره رایگان را برای ما ارسال کنید تا همکاران بحش فروش با شما تماس برفرار کننند
1. در سایت تیکت باز کنید و درخواست مشاوره دهید
2. به ایمیل Admin@mobinhost.com یک ایمیل ارسال کنید و درخواست مشاوره رایکان را برای ما ارسال کنید
3. یک اس ام اس به شماره 09191889367 ارسال و درخواست مشاوره رایگان را در متن اس ام اس ارسال کنید
----------------------------------------------------------------------------------------
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
ساعت کار: شنبه تا پنجشنبه 9 صبح تا 12 شب
جمعه تیکت و تلفن همراه