PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست با شرایط گفته شده

rootkit98
June 27th, 2015, 15:32
سلام

به یک هاست با توانایی پشتیبانی از 40 هزار بازدیدکننده ( پهنای باند )‌ نیاز دارم. اکثرا هم روش عکس آپلود میشه. تخمین میزنم برای شروع به 5 گیگ فضا نیازمندم. البته دوستانی که تجربه دارن و به صورت عملی میدونن که چقدر به چه چیز با توجه به تعداد بازدیدکننده نیاز هست خوشحال میشم پیشنهاداتشون رو بشنوم.

چیزی که برام مهمتر هست داشتن کنترل روی هاستم هست - من نیاز دارم:

اسکریپت Bash, Python ران کنم
دسترسی به PHP.ini داشته باشم - ممکنه نیاز باشه allow_url_fopen رو on کنم که به دلیل مسایل امنیتی روی خیلی از هاستینگ ها off هست!ممکنه بخوام اسکریپتی که Encode شده رو روی سرور اجرا کنم و نیاز داشته باشم به تغییرات PHP.ini
CURL on باشه که بازم مربوط به مورد دوم هست
خارجی ها به سرور دسترسی داشته باشند(‌ این مورد رو فعلا نیاز ندارم)‌ منظورم اینه آی پی های خارج بسته نباشه - یه خارجی بتونه سرور رو لود بکنه.
دسترسی به سرور های خارجی بدون داشتن ف-ی-ل (‌ منظور اینه که سرور هاست مشکل فیتلرینگ برای گرفتن محتوا از Facebook , Twitter نداشته باشه و بتونه Facebook رو بارگذاری بکنه.
مشکل DNS نداشته باشه - بشه راحت DNS روی دامین ست کرد - مشکلات DNS نداشته باشه.
دسترسی SSH به سرور برای اجرای کامند (‌ اگه ممکن باشه!)

* به طور کلی این برای من جای سوال هست که چرا بعضی از سایت ها رو نمیشه با VP*N بارگذاری کرد؟‌ آیا دلیلش مربوط به هاستینگه؟‌ مثلا چون هاست درون ایران هست؟

بودجه خیلی داغونه - دوستان ما رو از محبت خودتون بی دریغ نزارید - اگه آفر خوب باشه خرید حتمی هست.

hamra
June 27th, 2015, 15:38
سلام.
چه کنترل پنلی مد نظر دارید ؟
--
چرا از سرور مجازی استفاده نمیکنید ؟ بهتر میتونه پاسخگوی نیاز شما باشه .

rootkit98
June 27th, 2015, 15:43
سلام.
چه کنترل پنلی مد نظر دارید ؟
--
چرا از سرور مجازی استفاده نمیکنید ؟ بهتر میتونه پاسخگوی نیاز شما باشه .
چون سرور مجازی خیلی گرونه - بودجه ی کافی نداریم - اگر هم یه هاست نمیتونه پاسخگوی نیاز باشه - مجبور هستیم بسنده کنیم.
کنترل پنل هم Cpanel . البته اگه انتخاب های دیگه هست مشکلی نداریم.

jahromweb
June 27th, 2015, 15:48
باسلام

فکر نمیکنید با این مقدار بازدید (۴۰ هزار ای پی) بهتر است سرور مجازی تهیه کنید؟
دسترسی هایی که میخواهید را میتوانیم روی هاست اشتراکی نیز ارایه کنیم و مشکلی نیست .
python . perl را میتوانیم برایتان فعال کنیم
php.ini نیز مشکلی نیست به صورت کامل امکان دسترسی میدهیم
دسترسی ssh دارید و از ان جا نیز میتوانید php را با php.ini اختصاصی اجرا کنید .
درمورد اجرای پش و استفاده از ssh میبایست دلیل شما را بدانیم (به صورت معمول کامند ها لیمیت شده بر روی یک سری موارد خاص همچنین امکان خروج از پوشه home کاربر نیز وجود ندارد)
dns هم باز میگذاریم.
اما شما با این همه دسترسی چه قدر میخواهید هزینه کنید؟!!؟؟! بدون شک این ها بدون هزینه نخواهند بود!

به همین دلیل میگویم یک وی پی اس با قیمت حدود ۲۰ ۳۰ هزار تومان با کیفبت مناسب تهیه کنید و درصورت مشکل داشتن منابع نیز ارتقا بدهید.

آگونیس
June 27th, 2015, 15:50
چون سرور مجازی خیلی گرونه - بودجه ی کافی نداریم - اگر هم یه هاست نمیتونه پاسخگوی نیاز باشه - مجبور هستیم بسنده کنیم.
کنترل پنل هم Cpanel . البته اگه انتخاب های دیگه هست مشکلی نداریم.

یه سرور مجازی با kloxo پاسخگوتون هست

1oveless
June 27th, 2015, 15:56
سلام

به یک هاست با توانایی پشتیبانی از 40 هزار بازدیدکننده ( پهنای باند )‌ نیاز دارم. اکثرا هم روش عکس آپلود میشه. تخمین میزنم برای شروع به 5 گیگ فضا نیازمندم. البته دوستانی که تجربه دارن و به صورت عملی میدونن که چقدر به چه چیز با توجه به تعداد بازدیدکننده نیاز هست خوشحال میشم پیشنهاداتشون رو بشنوم.

دسترسی به PHP.ini داشته باشم - ممکنه نیاز باشه allow_url_fopen رو on کنم که به دلیل مسایل امنیتی روی خیلی از هاستینگ ها off هست!ممکنه بخوام اسکریپتی که Encode شده رو روی سرور اجرا کنم و نیاز داشته باشم به تغییرات PHP.ini
خارجی ها به سرور دسترسی داشته باشند(‌ این مورد رو فعلا نیاز ندارم)‌ منظورم اینه آی پی های خارج بسته نباشه - یه خارجی بتونه سرور رو لود بکنه.
دسترسی به سرور های خارجی بدون داشتن ف-ی-ل (‌ منظور اینه که سرور هاست مشکل فیتلرینگ برای گرفتن محتوا از Facebook , Twitter نداشته باشه و بتونه Facebook رو بارگذاری بکنه.

* به طور کلی این برای من جای سوال هست که چرا بعضی از سایت ها رو نمیشه با VP*N بارگذاری کرد؟‌ آیا دلیلش مربوط به هاستینگه؟‌ مثلا چون هاست درون ایران هست؟

بودجه خیلی داغونه - دوستان ما رو از محبت خودتون بی دریغ نزارید - اگه آفر خوب باشه خرید حتمی هست.

سلام‌. به غیر از مورد اول و آخری تمامی‌ دست رسی‌ های دیگر رو در اختیارتون خواهیم گذاشت و پیشنهاد من این پلن هست برای 40 هزار بازدید.

قیمت سرویس ها معمولی‌ هست اما ارزان نیست در ازا کیفیت رو تضمین می‌کنیم.
---------
پردازنده اختصاصی: 1536 Mhz
حافظه رم: 2 گیگابایت
رم مجازی: ۵۱۲ MB
فضا: 10 گیگابایت
بکاپ: روزانه
پهنای باند: بدون محدودیت
Control Panel: cPanel
باقی‌ امکانات همانند ایمیل اکانت، اف تی‌ پی‌ اکانت، ساب دامین و ... به صورت نامحدود می‌باشد.

CPU به صورت پیشفرض لیمیت نمی‌شه و در کل شما دسترسی‌ به یک هسته دارید. 3.7 Mhz
http://ovahost.com/sym/cpanel-web-hosting-cloud.html

rootkit98
June 27th, 2015, 16:01
باسلام

فکر نمیکنید با این مقدار بازدید (۴۰ هزار ای پی) بهتر است سرور مجازی تهیه کنید؟
دسترسی هایی که میخواهید را میتوانیم روی هاست اشتراکی نیز ارایه کنیم و مشکلی نیست .
python . perl را میتوانیم برایتان فعال کنیم
php.ini نیز مشکلی نیست به صورت کامل امکان دسترسی میدهیم
دسترسی ssh دارید و از ان جا نیز میتوانید php را با php.ini اختصاصی اجرا کنید .
درمورد اجرای پش و استفاده از ssh میبایست دلیل شما را بدانیم (به صورت معمول توابع لیمیت شده بر روی یک سری موارد خاص همچنین امکان خروج از پوشه home کاربر نیز وجود ندارد)
dns هم باز میگذاریم.
اما شما با این همه دسترسی چه قدر میخواهید هزینه کنید؟!!؟؟! بدون شک این ها بدون هزینه نخواهند بود!

به همین دلیل میگویم یک وی پی اس با قیمت حدود ۲۰ ۳۰ هزار تومان با کیفبت مناسب تهیه کنید و درصورت مشکل داشتن منابع نیز ارتقا بدهید.

تا سقف ۱۵۰۰۰ تومان میتونم هزینه کنم. اما بستگی داره سرور مجازی که شما میگید چه امکاناتی رو بده؟ آیا تمام این امکانات رو پوشش میده؟
با گرفتن وی پی اس در شروع کار هزینه ها به خودی خود بالا میره

jahromweb
June 27th, 2015, 16:07
تا سقف ۱۵۰۰۰ تومان میتونم هزینه کنم. اما بستگی داره سرور مجازی که شما میگید چه امکاناتی رو بده؟ آیا تمام این امکانات رو پوشش میده؟
با گرفتن وی پی اس در شروع کار هزینه ها به خودی خود بالا میره
ببنید وی پی اس داشته باشید دیگر برای شما همه چیز راحت است دسترسی روت دارید.
با ۱۵ هزار تومان هاست هم نمیتوانید پیدا کنید که این همه دسترسی به شما بدهد و حداقل ۱ گیگ رم
درضمن در وی پی اس مقدار هارد شما نیز خیلی بیشتر است.
اگر میتوانید حدود۲۴ هزار تومان هزینه کنید میشود یک وی پی اس نسبتا خوب با کانفیگ (بیسیک) رایگان که جواب کار شما را بدهد تحویل داد.
توانایی پرداخت این حدود هزینه را دارید؟

rootkit98
June 27th, 2015, 16:18
ببنید وی پی اس داشته باشید دیگر برای شما همه چیز راحت است دسترسی روت دارید.
با ۱۵ هزار تومان هاست هم نمیتوانید پیدا کنید که این همه دسترسی به شما بدهد و حداقل ۱ گیگ رم
درضمن در وی پی اس مقدار هارد شما نیز خیلی بیشتر است.
اگر میتوانید حدود۲۴ هزار تومان هزینه کنید میشود یک وی پی اس نسبتا خوب با کانفیگ (بیسیک) رایگان که جواب کار شما را بدهد تحویل داد.
توانایی پرداخت این حدود هزینه را دارید؟
متاسفانه ۱۵۰۰۰ تومان سقف مالیمه. من نباید فقط به یک ماه بسنده کنم بلکه هر ماه باید این مقدار پول بپردازم.

mobinhost.in
June 28th, 2015, 03:20
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com (http://www.mobinhost.com/)

ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین

نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx)

تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779

----------------------------------------------------------------------------------------

هاست اشتراکی Cpanel

مناسب میزبانی سایت شما (وردپرس - جوملا - نیوک - PHP - نصب انواع اسکریپت و CMS ها و...)

- هاست سی پنل - 50 مگابایت ( ترافیک ماهانه 5 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 15000 تومان )

- هاست سی پنل - 100 مگابایت ( ترافیک ماهانه 10 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 20000 تومان )

- هاست سی پنل - 200 مگابایت ( ترافیک ماهانه 20 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 30000 تومان )

- هاست سی پنل - 500 مگابایت ( ترافیک ماهانه 50 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 40000 تومان )

- هاست سی پنل - 1 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 70 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 50000 تومان )

- هاست سی پنل - 2 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 100 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت سالیانه 80000 تومان )

هاست پر بازدید Cpanel

مناسب سایت های پر بازدیدی و بلاگی و سایت های شرکتی , مناسب برای انواع CMS ها

- هاست پر بازدید سی پنل - 5 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 200 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 30000 تومان ) هاست پر بازدید

- هاست پر بازدید سی پنل - 10 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 300 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 55000 تومان ) هاست پر بازدید

- هاست پر بازدید سی پنل - 20 گیگا بایت ( ترافیک ماهانه 500 گیگابایت - سایر امکانات نامحدود - بکاپ گیری منظم دارد ) ( قیمت ماهانه 100000 تومان ) هاست پر بازدید

ما برای تمام مشتریان 10 دقیقه مشاوره رایگان داریم و تماس تلفنی را هم ما با شما برفرار می کنیم و این جزو سرویس مبین هاست می باشد

در صورت تمایل از دو طریق درخواست تماس مشاوره رایگان را برای ما ارسال کنید تا همکاران بحش فروش با شما تماس برفرار کننند
1. در سایت تیکت باز کنید و درخواست مشاوره دهید
2. به ایمیل Admin@mobinhost.com یک ایمیل ارسال کنید و درخواست مشاوره رایکان را برای ما ارسال کنید
3. یک اس ام اس به شماره 09191889367 ارسال و درخواست مشاوره رایگان را در متن اس ام اس ارسال کنید
----------------------------------------------------------------------------------------

تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779

ساعت کار: شنبه تا پنجشنبه 9 صبح تا 12 شب
جمعه تیکت و تلفن همراه

آدرس وبسایت : www.MobinHost.com (http://www.mobinhost.com/)

پرتال فروش :http://my.mobinhost.com (http://my.mobinhost.com/)

ارتباط با بخش فروش : http://my.mobinhost.com/contact.php

aligoli
June 28th, 2015, 13:34
سلام

GE-DH-7 - فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
Control panel : Directadmin | Ftp:15 | Database:50 | Park Domain:30 | Addon Domain:10 | بقیه امکانات : نامحدود

سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=63)