توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود بسیار طولانی سایت
kazemirad
June 27th, 2015, 11:36
سلام
لود سایت خیلی طولانیه و اگر اینترنتم ضعیف باشه اصلا نمیاد !
میشه زمان لود را کم کرد؟(چون زیبایی خودش رو هم داره)
اگر نمیشه لطفا بگید چطوری بردارمش.
http://yon.ir/3VMM
kazemirad
June 27th, 2015, 12:08
با درود و احترام.
کلا این مشکل میتونه از سه مورد باشه که مشکل شما از مورد اول هست که میگم خدمتتون :
چون در بخش کدنویسی اومدین تاپیک زدین پس اولویت نخست برای پیگیری کارتون پیدا کردن علت هست که با توجه به بخش انتخابی تاپیک میشه مشکل رو از کدنویسی دونست تا حدودی و لینک های خراب رو هم در نظر بگیرید که بسیار تاثیر گذار هست.
اما مورد دوم هم میتونه مشکل از سرورتون باشه باتوجه به لینکی که معرفی کردین بنده این مورد رو مشاهده نکردم در سرورتون. که حالا اگر شک داشتین پیشنهاد میکنم همون سورس قالب و سایتتون رو روی سرور دیگه امتحان بفرمایید اگر مشکل همچنان پایدار بود مشکل از سورس که حالا میتونه از قالب یا افزونه یا حتی اسکریپت (احتمالش صرفا برای اسکریپت های اختصاصی هست) باشه.
مورد آخر هم که مورد بعید هست مشکل از ای اس پی خودتون باشه که باز هم تاکید میشه که تقریبا بعید هست.
---------
برای حل کردن مشکلتون یکسری کدها و افزونه ها هست که با اضافه کردنشون تا حدودی حل میشه اما پیشنهاد نمیکنم و پیشنهاد میدم سورسها رو بازبینی کنید که بصورت استاندارد حل بشه مشکل لود.
---------
لینکی که دادین مشکل خاصی نداره عزیز !
از فرمایشتون چیزی متوجه نشدم
ولی ممنون.
- - - Updated - - -
از دوستان کسی هست مشکل من رو برطرف کنه؟
(میخوام زمان لود را کم یا بردارم)
hamid53214
June 27th, 2015, 12:58
از فرمایشتون چیزی متوجه نشدم
ولی ممنون.
- - - Updated - - -
از دوستان کسی هست مشکل من رو برطرف کنه؟
(میخوام زمان لود را کم یا بردارم)
سلام
بنده میتونم زمان لود رو پایین بیارم
در تماس باشید
InterServer.ir
June 27th, 2015, 13:54
سلام
در صورت نیاز به بهینه سازی برای لود سریعتر سایتتون و حل مشکل در خدمت هستیم.
با پیام خصوصی در ارتباط باشید تا اطلاعات بیشتری بدم.
Ashkankamangar.ir
June 27th, 2015, 14:25
سلام
گاهی وقتا وجود کد ها و تصاویر از سایتهای دیگر خودش مشکل سازه
مثلا کد وبگذر: با توجه به اینکه وبگذر هفته ای سه بار دان هست .وقتی سایت شما در حال لود شدن هست به کد وبگذر که میرسه چند ثانیه تلاش میکنه تا بتونه اونو لود کنه
وجود تصاویر در قالب از سایت های دیگر: گاهی وقتا برخی تصاویر و کدهای قالب از سایتها و سرور های دیگر هست و امکان داره اون سایتها و سرور ها کند باشند یا اینکه در اینترنت شما کند باز بشند
یا مشغول بودن سرور سایت خود شما : امکان داره سروری که ازش هاست دارید آورلود داشته باشه
تمام اینها باعث کندی لود سایت شما میشود
iranian-portal
June 28th, 2015, 01:13
درود بر شما
این سایت توسط خودتون اجرا شده؟
برخی از فایل هایی که فراخوانی میشه اصلا نیازی به فراخوانی شدن نداره ، به عنوان مثال:
js/jquery.bxslider.min.js
بود و نبود این فایل هیچ فرقی در شکل ظاهری سایتتون ایجاد نمی کنه اما از نظر حجم و سرعت لود باعث افزایش میشه
اسکلت اجرایی سایتتون به اصطلاح تمیز نیست و نیاز به بهینه سازی داره
برای کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل در تماس باشید
info(at)anatajj(dot)com
kazemirad
June 30th, 2015, 18:11
سلام
من کد سازنده کد لود رو پیدا کردم و اطلاعاتش هست فقط اگر کسی به زبان انگلیسی مسلط هست بگه کد لود تو کدوم فایل هست که اونو بردارم
https://blog.gaya.ninja/articles/queryloader2-preload-your-images-with-ease/