PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره whmcs

hostsun
June 25th, 2015, 16:47
سلام
من میخوام نماد اعتماد بگیرم و گیر داده شده که کد رهگیری در پیش فاکتور قرار گیرد
با یکی مشورت کردم گفت که بگم شماره فاکتور کد رهگیری شماست
منم اینو گفتم ولی قبول نکردن
چجوری شماره پیگیری رو در پیش فاکتور whmcs قرار بدم؟

Kifer
June 25th, 2015, 16:54
باسلام
اعلام کنید که پس از خرید، کد رهگیری داده خواهد شد و همچنین قبل خرید به ایمیل کاربر ارسال می شود.

ارادتمند :53:

hegza
June 25th, 2015, 18:23
اصولا در نماد وقتی سیتم whmcs میبینن دیگه دنبال این حرفها نمیرند عجیبه به شما گیر دادن اما اگر سیستم پرداخت فاکتورتون از ماژولهای اماده مثل واریز بحساب بانکی باشه خودش پیش فاکتور میده و همه با همین نماد گرفتن با یک بررسی سایتهای نماد دار میبینید همه مثل هم هستند

hostsun
June 26th, 2015, 01:10
اصولا در نماد وقتی سیتم whmcs میبینن دیگه دنبال این حرفها نمیرند عجیبه به شما گیر دادن اما اگر سیستم پرداخت فاکتورتون از ماژولهای اماده مثل واریز بحساب بانکی باشه خودش پیش فاکتور میده و همه با همین نماد گرفتن با یک بررسی سایتهای نماد دار میبینید همه مثل هم هستند
والا قبلا پی لاین و جهان پی بود الان فقط جهان پی هست بصورت مستقیم بانک ملت
نمیدونم چی بشون بگم فعلا همین جوابی که دوستمون دادن رو بهشون ارسال کردم که اگه اینو تایید کنن فقط قسمت مالکیت دامنه میمونه گیر بدن تا اونم درستش کنم و بعد برم سر بخش واریز پول زور

netaram
July 15th, 2015, 11:07
با اینکه چند روز از آخرین آپدیت این تاپیک گذشته اما گفتم شاید برخی دوستان همین مشکل را داشته باشن.
چک کنید پس از ثبت سفارش کاربر وارد صورتحساب میشه یا مستقیم به بانک وصل میشه ؟
فکر می کنم چون مستقیم به بانک وصل میشه برای شما مشکل ایجاد می کنه.

hostsun
July 17th, 2015, 14:03
با اینکه چند روز از آخرین آپدیت این تاپیک گذشته اما گفتم شاید برخی دوستان همین مشکل را داشته باشن.
چک کنید پس از ثبت سفارش کاربر وارد صورتحساب میشه یا مستقیم به بانک وصل میشه ؟
فکر می کنم چون مستقیم به بانک وصل میشه برای شما مشکل ایجاد می کنه.

کاربر اول فاکتور را میبینه بعد به انتخاب خودش به درگاه ملت یا سامان (پی لاین یا جهان پی) متصل میشه