ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتاسنتر از نظر پایداری هارد ها

mig_mig
June 25th, 2015, 15:05
سلام
کدوم دیتاسنتر از نظر پایداری هارد از بقیه بهتره ؟
یعنی احتمال اینکه برای هارد سرور مشکلی بوجود بیاد خیلی کم باشه چون میخوایم یه سرور با هارد بالا بگیریم و تا چند ماه بودجه کافی برای تهیه سرور بک آپ رو نداریم و میخوایم تو این چند ماه خیالمون راحت باشه

ممنون.

TN Projects
June 25th, 2015, 15:10
با درود و احترام.
پیشنهاد شخصی، ovh , redstation هست اما از رداستیشن هم گاهی سوختگی دیدیم ولی خیلی خیلی کم و برای کارهای سنگین بوده و ovh شخصا تا حالا تجربه سوختگی نداشتم. طبیعتا دیتاسنترهای دیگه هم زیاد هست اما بنا به بودجه تقریبا متوسط در ایران گفتم.
سوختگی هارد فقط مربوط به دیتاسنتر نیست گاه عدم مدیریت هم یکی از علل های سوختگی میشه !

saba71
June 25th, 2015, 15:10
دوست گرامی شما میخوایید سرویس از داخل کشور تهیه کنید یا خارج کشور؟؟؟؟

mig_mig
June 25th, 2015, 15:15
دوست گرامی شما میخوایید سرویس از داخل کشور تهیه کنید یا خارج کشور؟؟؟؟

خارج از کشور

- - - Updated - - -

با درود و احترام.
پیشنهاد شخصی، ovh , redstation هست اما از رداستیشن هم گاهی سوختگی دیدیم ولی خیلی خیلی کم و برای کارهای سنگین بوده و ovh شخصا تا حالا تجربه سوختگی نداشتم. طبیعتا دیتاسنترهای دیگه هم زیاد هست اما بنا به بودجه تقریبا متوسط در ایران گفتم.
سوختگی هارد فقط مربوط به دیتاسنتر نیست گاه عدم مدیریت هم یکی از علل های سوختگی میشه !

ovh از نظر کیفیت هارد بهتر از هتزنر هست ؟

و آیا این آفرش پاسخگوی سایت دانلود با ترافیک بالا هست ؟ دلیل هزینه پایین تر ovh نسبت به بقیه دیتاسنتر ها چیه؟

http://www.ovh.ie/dedicated_servers/storage/2014-FS-30T.xml

taha_2011
June 25th, 2015, 15:20
جدیدا رداستیشن خیلی روی کیفیت قطعات سرور هاش کار کرده به همین دلیل رداستیشن پیشنهاد میشه.

saba71
June 25th, 2015, 15:30
معمولا ohv ترجیح داده میشود.

موفق پیروز باشید

openz
June 25th, 2015, 15:32
OVH, leaseweb
به نظر من لیزوب المان بگیر, هم خیلی پینگش خوبه و هم پایداریش عالیه

hegza
June 25th, 2015, 15:39
ببینید هیچکس نمیتونه با اطمینان بگه کدوم دیتا سنترمیشه تقریبی گفت اما هارد یک قطعه مصرفی هست + بستگی داره به نوع مصرف

پیشنهاد میکنم برای اینکه بهترین انتخاب رو بکنید با دیتا سنتر مذاکره بکنید و از اونا بخواید سروری بدن به شما که هارد آک داره یا کمترین رید اند رایت داشته. ولی تضمنی نیست بازم هارد های ssd مخصوصا عمری بنه نسبت کوتاه تری دارند(بر طبق گفته یک کارشناس سخت افزار و شبکه یکسال بیشتر ریسک رو بازای هر 6ماه اضافی 15% احتمال خرابی رو ببر بالا)
اما باز همبستگی داره من میرم یک سرور با هارد اک ساس یا ساتا 3 میگیریم و برای سرور بک آپ استفاده میکنم اینقدر من بصورت روزانه و هفتگی و ماهیانه دیتا ریختم روش و پاک کردم که عمر هارد بعد از یکی دو سال تقربا رو به زوال میره. در دسکتاپ هم دقت کنید کسانیکه زیاد دنبال ارشیو و فیلم و.. میگردن همیشه سوختگی هارد دارند و خیلیا ندارند چون استفاده معقولی دارند کلا عمر هارد فضاش * 180 ضرب کن به این میزان روش دیتا نوشته و خونده بشه عمرشو پائین میاره دقیقا مثل لنز رایتر هست بعد از 1000 تا رایت سرعت رایت پائین و لنز ممکنه بسوزه ریدکارت هم همینطوره

company_hosting
June 25th, 2015, 15:44
سلام
یعنی احتمال اینکه برای هارد سرور مشکلی بوجود بیاد خیلی کم باشه چون میخوایم یه سرور با هارد بالا بگیریم و تا چند ماه بودجه کافی برای تهیه سرور بک آپ رو نداریم و میخوایم تو این چند ماه خیالمون راحت باشه

ممنون.

سلام

تمام دیتاسنتر ها از کیفیت مناسب و پایداری استفاده میکنند

1 تجربه میگویم
با 9 دیتاسنتر کار میکنیم

برای کاربرانمان که 5 سال پیش در هتزنر هارد ساتا بود و تعداد ارائه ایپی تا 250 ایپی بود
کاربری داشتیم که روی هر هارد 30-40 ویپی اس ارائه میکرد

در اون زمان 2 مرتبه هاردش سوخت
و ما یک سرور اختصاصی داریم 4 سال هست روشن هست و فقط 1مرتبه هاردش بدسکتور گرفت و عوض شده

شما در تمام دیتاسنتر ها وقتی سوال میکنید هارد نو میخواهم به سوال جواب نمیدهند چون امکانش نیست
مثلا دیتاسنتر 2-5 هزار هارد با هم سفارش میدهد و در انباررر نگه میدارد
و اولیویت استفاده از هارد نو زمانی هست که هارد های استفاده شده و یا کنسلی موجود نباشد

از اون زمان روی هر هارد ما 1-2 وی پیاس ارائه میکنیم هارد ساتا یا انیترپرایز فرقی نمیکند

و در کل اگر عمر هارد ها تمام نشود

سلامت هارد ها به نحوه استفاده های شما بستگی دارد و یا عمر هارد

هارد های رداستشین یا او ی اچ یا هتزنر یا داسنتک یا لیزوب .... همگی خوب هستند به این دلیل
زمانی که هارد دست دوم میگذارند
قبلش چک سخت افزاری میشود و اگر پرفورمنس 65% به بالا داشته باشند مجدد روی سرور نصب میشوند و به شما و کاربر ارائه میشود

این سوال از تمام دیتاسنتر پرسیده شده و همگی % ان را بین 65-70% اعلام کردند

موفق باشید

saba71
June 25th, 2015, 16:01
درضمن اینم بگم که شما ببینید اول کدوم دیتاسنتر تجربه و کیفیت در نوع سرویس دهی بیشتر دارد اون را اولویت اول قرار بدید.

سپاس

مینا-صیفی
June 25th, 2015, 16:04
اگر سخت افزاری که گفتید مهم هست براتون کیفیت فعلا با این بودجه و این هدف شما از هتزنر نگیرید جاهای دیگه که دوستان دیگه گفتند بگیرید . در اینده بودجه داشتید و ساماندهی هزینه هتزنر بگیرید اما با این توضیح شما سمت هتزنر فعلا نرید .

mohammadali3517
June 25th, 2015, 16:08
بنده با توجه به تجربه شخصیم ovh رو واقعا قبول دارم

mhiizadi
June 25th, 2015, 16:58
سلام

ممنون.

لیز وب هلند - کولوکراسینگ آمریکا

RoobinaServer
June 25th, 2015, 17:29
سلام

ممنون.

با سلام و احترام

به زبان عامیانه و خارج از کلمات تخصصی :

بهترین دیتاسنتر روی کره ی زمین باشد موارد ذیل باشد سرورتون خواهد سوخت چه برسد به هارد :

1. عدم مدیریت صحیح i/o
الف : عدم برنامه ریزی صحیح باربری سرور روی هر هارد
ب : اتک مثلا دیتابیس جهت بالا بردن کوئری (بر میگردد به مدیریت صحیح سرور و تقسیم میزبانی و هاست دانلود از هم) روی سرور های دانلود که خود فشار i/o دارند

2. مشکلات برقی ناگهانی به هزاران دلایل در تجهیزات الکترونیکی

و ...

همین که چون هزینه بکاب ندارید و به این فکر افتادید خود یک نوع مدیریت نادرست هست و به مشکل میخورد (البته شانسی هست و ممکن هست حتی به مشکل نخورید و این به خاطر دلایلی که گفتیم به نوع هارد و دیتاسنتر مربوط نمیشه)

موفق باشید

k-h
June 25th, 2015, 17:46
درود
در بیشتر دیتا سنتر ها وقتی هارد های دست دوم هست از نو استفاده نمیشه
اما در رد استیشن داریم 4 ساله کار میکنیم باهاشون اصلا سوختگی هارد نداشتیم اما ovh یکبار اتفاق افتاده که اونم طبیعی هست
اگر سرور با هارد نو میخواین و کیفیت بیشتر از هزینه مد نظرتون هست سرور نو سراغ دارم

mig_mig
June 25th, 2015, 17:50
با سلام و احترام

به زبان عامیانه و خارج از کلمات تخصصی :

بهترین دیتاسنتر روی کره ی زمین باشد موارد ذیل باشد سرورتون خواهد سوخت چه برسد به هارد :

1. عدم مدیریت صحیح i/o
الف : عدم برنامه ریزی صحیح باربری سرور روی هر هارد
ب : اتک مثلا دیتابیس جهت بالا بردن کوئری (بر میگردد به مدیریت صحیح سرور و تقسیم میزبانی و هاست دانلود از هم) روی سرور های دانلود که خود فشار i/o دارند

2. مشکلات برقی ناگهانی به هزاران دلایل در تجهیزات الکترونیکی

و ...

همین که چون هزینه بکاب ندارید و به این فکر افتادید خود یک نوع مدیریت نادرست هست و به مشکل میخورد (البته شانسی هست و ممکن هست حتی به مشکل نخورید و این به خاطر دلایلی که گفتیم به نوع هارد و دیتاسنتر مربوط نمیشه)

موفق باشید

عرائض شما کاملا درسته...
باتوجه به این موارد آیا برای نگهداری از 30 ترابایت فایل و اطلاعات، باید از تمامی فایل ها بک آپ داشته باشیم تا به مشکل برنخوریم ؟

RoobinaServer
June 25th, 2015, 17:53
عرائض شما کاملا درسته...
باتوجه به این موارد آیا برای نگهداری از 30 ترابایت فایل و اطلاعات، باید از تمامی فایل ها بک آپ داشته باشیم تا به مشکل برنخوریم ؟

با سلام مجدد

چند تا اگر این وسط مطرح میشه.

اگر برای جمع آوری این مطالب نویسنده استخدام کرده اید و کلی هزینه کرده اید
اگر اطلاعات ارزشمندی هست که از بین برود باید مجدد چندین برابر خرج کنید تا ان را جبران کنید
اگر اطلاعات از بین برود ممکن هست کلا نا امید بشوید و قید اطلاعات و کارتون را بزنید

100% که هیچ 1000% شک نکنید که در ابتدای کار حتما بکاب و در مراحل بالاتر و بهتر حتما به صورت رید سرور را تهیه کنید.

راه های دیگری هم هست که خب جای صحبت آن در انجمن عمومی نیست ما در کل به همان دو کاری که گفتم اکتفا کنید بسیار در امر نگه داری اطلاعاتتان خوب عمل کرده اید.

باتشکر

mig_mig
June 25th, 2015, 17:56
با سلام مجدد

چند تا اگر این وسط مطرح میشه.

اگر برای جمع آوری این مطالب نویسنده استخدام کرده اید و کلی هزینه کرده اید
اگر اطلاعات ارزشمندی هست که از بین برود باید مجدد چندین برابر خرج کنید تا ان را جبران کنید
اگر اطلاعات از بین برود ممکن هست کلا نا امید بشوید و قید اطلاعات و کارتون را بزنید

100% که هیچ 1000% شک نکنید که در ابتدای کار حتما بکاب و در مراحل بالاتر و بهتر حتما به صورت رید سرور را تهیه کنید.

راه های دیگری هم هست که خب جای صحبت آن در انجمن عمومی نیست ما در کل به همان دو کاری که گفتم اکتفا کنید بسیار در امر نگه داری اطلاعاتتان خوب عمل کرده اید.

باتشکر

اطلاعات خیلی واسمون اهمیت داره...
امکان رید بندی هارد در سیستم عامل ویندوز 2008 وجود داره به طوری که اطلاعات به صورت خودکار از هاد اول به هارد دوم کپی بشه ( هارد دوم نقش بک آپ داشته باشه) ؟

p2m
June 25th, 2015, 17:57
دوستان بهترین راه رو گرفتن بکاب میدونن؟ایا با داشتن سرورهای مجازی رو vmware باز هم ما باید از vps ها بکاب بگیریم؟ایا این بکابها روی سرور دیگه باشن؟و کلا بهترین روش چیه برای دوری از این مشکل خطرناک که میونه یه هاستینگ رو نابود کنه؟؟؟؟

RoobinaServer
June 25th, 2015, 17:58
اطلاعات خیلی واسمون اهمیت داره...
امکان رید بندی هارد در سیستم عامل ویندوز 2008 وجود داره به طوری که اطلاعات به صورت خودکار از هاد اول به هارد دوم کپی بشه ( هارد دوم نقش بک آپ داشته باشه) ؟

بله 100%

برای رید بندی راه های زیادی وجود دارد حتی رید بین چندین سرور فیزیکی در مراکز مختلف و ...

موفق باشید