ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش در مورد ریدایرکت دامنه ها

SaeedFazlollahzadeh
June 26th, 2015, 02:16
با سلام
من قبلا یه دامنه ی دیگه داشتم که سایت با اون بالا میومد
بعدش تصمیم به تغییر دامنه گرفتم و رفتم یه جدید ثبت کردم و به شرکت هاستینگم اطلاع دادم و اونا هم کار های لازم رو برام انجام دادن
بعدش هم قبلیه رو ریدایرکت کردم رو جدیده
دامنه ی قبلیه تقریبا یه دو سه ماه دیگه منقضی میشه
خب الان طی این مدت دو سه ماه که مشکلی نیست و هرکی آدرس قدیمی رو وارد کنه, وارد دامنه ی جدیده میشه
اما سوالم اینه که وقتی دامنه ی قبلی منقضی بشه و تاریخش تموم بشه و اگه تمدید نکنم و کسی آدرس قبلی رو وارد کنه, باز هم ریدایرکت میشه به آدرس جدید من؟
بعد خب اگه جواب بله باشه, ینی من هر دامنه ی دیگه ای رو به دامین خودم ریدایرکت کنم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه!
یه توضیح بدین بی زحمت
با تشکر

- - - Updated - - -

up

dakkeh20
June 26th, 2015, 03:07
درود

دوست گرامی وقتی دسترسی دامین دست کس دیگه باشه دلیلی نداره بخواد به سایت شما ریدایرکت کنه .

طرف دامین و میگیره که استفاده کنه !

SaeedFazlollahzadeh
June 26th, 2015, 03:14
بذارید دقیق بگم
دو تا دامینی که دارم و این قضایا رو دارم میگم:
http://phonezone.ir
http://tt-tech.ir
قبلا فقط فون زون رو داشتم. بعد تصمیم گرفتم دامین اصلی رو تغییر بدم و شد تی تی تک
الان اگه کسی فون زون وارد کنه, میره به تی تی تک
فون زون تا دو ماه دیگه مهلتش تموم میشه
خب بعد از این مدت اگه یکی بیاد فون زون رو ثبت کنه, چی میشه؟
خب من از تو سی پنل زدم که هرکی فون زون زد, ریدایرکت بشه رو تی تی تک
این بخشش رو نمیتونم هضم کنم

openz
June 26th, 2015, 03:22
فون زون رو ثبت میکنه میندازه رو هاست خودش تمام اطلاعات قبلی فون زون هم حذف میشه و به دامنه شما ریدایرکت نمیشه.
به همین راحتی

dakkeh20
June 26th, 2015, 03:25
دوست من چون کارای شما رو هاستینگ شما انجام داده و خودتون در این ضمینه اطلاعات ندارین .

وقتی شما یه دامین خریداری میکنید . باید name server های دامین و بر اساس name server های هاستینگ تون ست کنید که اینکارم احتمالا جایی که هاست و دامین خرید کردین انجام داده .

بعد از اینکه دامین شما منقضی شد و کس دیگری گرفتش . name server ها رو روی هاست خودش تنظیم میکنه و اون دامین رو هاست شما دیگه کار نمیکنه .

امیدوارم متوجه شده باشید.

SaeedFazlollahzadeh
June 26th, 2015, 17:04
فون زون رو ثبت میکنه میندازه رو هاست خودش تمام اطلاعات قبلی فون زون هم حذف میشه و به دامنه شما ریدایرکت نمیشه.
به همین راحتی
تشکر کاملا متوجه شدم دیگه

دوست من چون کارای شما رو هاستینگ شما انجام داده و خودتون در این ضمینه اطلاعات ندارین .

وقتی شما یه دامین خریداری میکنید . باید name server های دامین و بر اساس name server های هاستینگ تون ست کنید که اینکارم احتمالا جایی که هاست و دامین خرید کردین انجام داده .

بعد از اینکه دامین شما منقضی شد و کس دیگری گرفتش . name server ها رو روی هاست خودش تنظیم میکنه و اون دامین رو هاست شما دیگه کار نمیکنه .

امیدوارم متوجه شده باشید.

مرسی. کاملا توجیح شدم

تشکر از شما دو عزیز

aidin_amk
June 27th, 2015, 02:41
با سلام

همچنان یه ابهام وجود داره ..

من دامنه های domain.com و domain.ir رو دارم . دامنه domain.ir رو ریدایرکت میکنم روی domain.com .
حالا domain.ir رو می فروشم .
طرف از هاستینگی که من دارم راضیه .. و از همون هاستینگ خرید میکنه .. پس name server تغییری نمیکنه ..
حالا هر کی domain.ir رو بزنه ، بازم میاد به domain.com .
یعنی مشکل همچنان باقیه ..
یا اینکه جواب ها درست نیست .

warlock
June 27th, 2015, 21:24
دوست های عزیز حالا من یه سوال دارم در مورد همین ریدایرکت

سوالم اینه که من اگه یک دامینم رو بیام ریدکلت کنم به یه دامین دیگه
و بعد اگه اون دامین ***** بشه آیا دامین منم ***** میشه ؟

برای فرض مثلا اون دامین یک دامین موزیک باشه که بعد یک مدت ممکنه ***** بشه
آیا دامین منم که ریدکت شده بهش ممکنه *****بشه ؟

منوظرم اینه مثلا من یه دامین موزیک دارم به اسم M****.ir بعد میام این دامین رو که هیچ قالبی و هیچ چیزی نداره رو میام روی دامین M****.tk ریدکت میکنم

طرف تو آدرس بار میزنه ****.ir و لی سایت ****.tk باز میشه و تو آدرس بار هم آدرس ****.tk نشون میده

حالا میگیم بعد چند وقت اگه ***** بشه دامین .tk آیا دامین .iR هم ***** میشه باهاش که ریدکت شده به اون ؟

iraniserver.ir
June 27th, 2015, 23:16
با سلام

با انقضا شدن دامین ریدایرکت دامنه به سمت میزبان هم از کار میوفته یا باید دامین خود را تمدید کنید که کاربراتون به مشکل بر نخورن یا به کاربران آدرس دامین جدید را اعلام کنید

با تشکر

warlock
June 27th, 2015, 23:49
با سلام

با انقضا شدن دامین ریدایرکت دامنه به سمت میزبان هم از کار میوفته یا باید دامین خود را تمدید کنید که کاربراتون به مشکل بر نخورن یا به کاربران آدرس دامین جدید را اعلام کنید

با تشکر

نه دوست عزیز بحث من اصلا انقضا نیست بحث من ***** شدن سایت هست
ممنون میشم توضیحاتی که دادم در پست بالا کامل بخونی داداش گلم