PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام آپلود سنتر

mohammad.983
June 24th, 2015, 18:29
سلام دوستان متخصص لطفا راهنمایی کنید. چه اسکریپتی برای اپلود سنتر فایل و عکس بهترینه.
میدونم توی نت حرف و حدیث زیاده. من روی تحقیقی که کردم و همه گفتن کلیجا. رفتم اون رو نصب کردم. ولی اصلا ازش راضی نیستم. محدودیت زیاد داره.
چند تا موردش که روی روانمه:
- لودینگش درضد رو نشون نمیده. کاربر باید بشینه ببینه حالا کی تموم میشه. یه پلاگین هم کلیفا براش ساخته که اینقدر زشته ترجیح میدم نزارم.
- یه فایلی که غیر مجاز هست( مثلا حجمش بالا تر از میزانی هست که ادمین تنظیم کرده) تا اخر اپلود میکنه بعد تازه ارور میده!!!!
- مورد بالا در مورد فایل هایی که پسوندش رو قبول نمیکنه هم همینطوره
- ساخت یه برگه توش نیاز به کلی کد نویسی داره.

من یه چیزی میخوام مشکلات بالا رو نداشته باشه. بعدم بشه برای مهمان ها محدودیت سرعت گذاشت. قالب متنوع داشته باشه.
بشه راحت تبلیغات رو به صفحات اضافه کرد و احتیاج به کد نویسی های زیاد نداشته باشه. اگه به انحمن مای بی بی هم وصل شه که عالیه.

در ضمن هیکی از دوستان گفت چون هاستم وارز نیست از اسکریپ های نال شده نمیتونم استفاده کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

riping
June 24th, 2015, 18:53
کلیجا مناسبه به شرطی که باگ هاشو بگیرید.

در ضمن هیکی از دوستان گفت چون هاستم وارز نیست از اسکریپ های نال شده نمیتونم استفاده کنم.

کاملا درست فرمودن ایشون !

mohammad.983
June 24th, 2015, 19:18
یعنی هیچ مورد دیگه ای وجود نداره؟ الان همه از کلیجا استفاده میکنند؟

webhosts
June 24th, 2015, 22:21
سلام

اسکریپتی که می خواین وجود داره. ولی باید لایسنس اون را خریداری کنید.
یا همین اسکریپت کلیجا را ویرایش کنید.
یا یک اسکریپت اختصاصی براتون بنویسند...

mohammad.983
June 24th, 2015, 22:51
بودجه خریدش رو فعلا ندارم. دیدیم قیمتش رو تو سایت سازنده ش.
هزینه نوشتن یه اسکریپت اختصاصی چنده؟

webhosts
June 24th, 2015, 23:25
بودجه خریدش رو فعلا ندارم. دیدیم قیمتش رو تو سایت سازنده ش.
هزینه نوشتن یه اسکریپت اختصاصی چنده؟

بستگی داره چه امکاناتی بخواین ولی در کل هزینه ساخت اسکریپت اختصاصی بیشتر از لایسنس اسکریپت های آماده هست...