ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فضای هارد

Jolge
June 24th, 2015, 03:09
یه سرور اختصاصی 2x3 TB از هتزنر دارم از طریق lvm هاردش رو پارتیشن بندی کردم و centos 6.6 روش نصب کردم
این پارتیشن هام هستش :
http://pokit.org/get/?23b31d4981441140ad526ba03f8924f7.jpg

همونطور که می بینید مجموع فضای هاردهام 4 ترابایت می شه در حالی که باید یه چیزی حدود 5.6 ترابایت بشه
یه چیزایی در مورد اینکه نمی شه پارتیشن بیشتر از 2 ترابایت برای هر هارد ایجاد کرد تو گوگل خوندم اما هیچ جا آموزش قدم به قدم که چطور با استفاده از gpt ( یا حالا اگه چیزی دیگه ای هم هست ) باید این کارو انجام داد پیدا نکردم
کسی از دوستان می تونه راهنماییم کنه که چطور این 1.6 ترابایت رو به پوشه /home اضافه کنم ؟
البته یه تاپیک تو انجمن هم بود که توضیح داده بود که تز سورس های خارجی هم سخت تر گفته بود :-s

hegza
June 24th, 2015, 03:34
یه سرور اختصاصی 2x3 TB از هتزنر دارم از طریق lvm هاردش رو پارتیشن بندی کردم و centos 6.6 روش نصب کردم
این پارتیشن هام هستش :
http://pokit.org/get/?23b31d4981441140ad526ba03f8924f7.jpg

همونطور که می بینید مجموع فضای هاردهام 4 ترابایت می شه در حالی که باید یه چیزی حدود 5.6 ترابایت بشه
یه چیزایی در مورد اینکه نمی شه پارتیشن بیشتر از 2 ترابایت برای هر هارد ایجاد کرد تو گوگل خوندم اما هیچ جا آموزش قدم به قدم که چطور با استفاده از gpt ( یا حالا اگه چیزی دیگه ای هم هست ) باید این کارو انجام داد پیدا نکردم
کسی از دوستان می تونه راهنماییم کنه که چطور این 1.6 ترابایت رو به پوشه /home اضافه کنم ؟
البته یه تاپیک تو انجمن هم بود که توضیح داده بود که تز سورس های خارجی هم سخت تر گفته بود :-s
سلام
معقولش برای ساتا همون 2 هست میشه از 5.4 تاش هم استفاده کرده اما ریسک از بین رفتن هارد بالا میره معقولشون همون 2 ترابایته و پشتیبانی بیشتر نمیکنه جزء با کمک گرفتن از روشهای غیره حرفه ای پیشنهاد بنده اگر معقوله بیخیال 1.4الی 1.6 فضای اضافی بشید با اینکه میدونم سخته دی: این هارد ها طوری طراحی شدن که به نسبت 2به 3 بتونن دور و فضا رو کنترل کنه بخصوص موقعی که برای فضای بک اپ مورد استفاده قرار میگیره چون مدام حجم های زیادی رو حذف و اضاف میکنه به بلای بلاگفا دچار میشید

Jolge
June 24th, 2015, 05:20
برای سرور آپلودسنترم می خوام و 1.7 ترابایت خیلی هستش که واقعا نمی تونم ازش بگذرم :d:d
تو خود سایت هتزنر یه توضیحاتی راجبش داده :

Why can't I create partitions larger than 2 TiB?
The creation of partitions larger than 2TiB is only possible with a GUID Partition table (GPT). Thus, GRUB2 must be selected as it supports booting from GPT drives.

company_hosting
June 24th, 2015, 10:46
سلام

اگر سنتاوس 7 نصب کنید امکان استفاده از تمام هارد میباشد

با تشکر

Yas-Host
June 24th, 2015, 10:48
سلام

چند بار تست کردیم بر روی بعضی از سرور ها می توان بصورت کامل استفاده کرد و بعضی از سرور ها بعد از استفاده سیستم عامل boot نمی شود.

پیشنهاد بنده نصب centos از طریق installimage قسمت rescue می باشد.

در صورت نیاز در ارتباط باشید.

Jolge
June 24th, 2015, 13:20
سلام

اگر سنتاوس 7 نصب کنید امکان استفاده از تمام هارد میباشد

با تشکر

بله درست شد
ممنون

AbtinServer
June 24th, 2015, 14:37
سلام
معقولش برای ساتا همون 2 هست میشه از 5.4 تاش هم استفاده کرده اما ریسک از بین رفتن هارد بالا میره معقولشون همون 2 ترابایته و پشتیبانی بیشتر نمیکنه جزء با کمک گرفتن از روشهای غیره حرفه ای پیشنهاد بنده اگر معقوله بیخیال 1.4الی 1.6 فضای اضافی بشید با اینکه میدونم سخته دی: این هارد ها طوری طراحی شدن که به نسبت 2به 3 بتونن دور و فضا رو کنترل کنه بخصوص موقعی که برای فضای بک اپ مورد استفاده قرار میگیره چون مدام حجم های زیادی رو حذف و اضاف میکنه به بلای بلاگفا دچار میشید

روی سرور 3 عدد هارد 4 ترا sas را با فضای بیشتر از 11 ترا با رید در دسترس داریم.
بیش از چند سال است. هیچ موردی نداره