ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه نت افراز | میهن وب هاست | آبتین وب | پارس وی پی اس

gigabyte2052
June 24th, 2015, 00:04
سلام دوستان من قصد تهیه یک هاست مناسب داشتم جهت یک سایت پر بازدید(500 ir) کدوم یکی از این 4 شرکت که تو تایتل هست و پیشنهاد میدید...

پیشاپیش از شرکتتون در این مقایسه ممنونم=;

Kifer
June 24th, 2015, 00:27
هیچکدام...

Ramin
June 24th, 2015, 00:29
سلام

دوست عزیز معمولا ایجاد چنین تاپیکهایی نتیجه ای برای شما در بر نخواهد داشت و از طرفی به حاشیه کشیده می شوند ..
بهتر است از راهای دیگری تحقیقات خود را تکمیل کنید

hamra
June 24th, 2015, 00:33
در مورد چنین تاپیک هایی همکاران نمیتونند نظری بدن !
اما به هر حال یکم جستجو در اینترنت بکنید متوجه میشید که کدام مورد بهتر هست و....

menalgeya
June 24th, 2015, 00:53
با سلام

همه از شرکت های خوب ومعتبر هاستینگ هستند و انتخاب بینشون سخت هست

بنده شخصا از نت افراز یک ساله استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتم

تجربه همکاری با دیگر شرکت هارو ندارم

mehrangta
June 24th, 2015, 01:06
پیشنهاد بنده hostdl.com هست

lifepp
June 24th, 2015, 01:21
سلام
بنده حدود 4 سال هست که با میهن وب هاست کار می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم
ولی بهتون پیشنهاد می کنم از صحبت هایی که توی این تایپک گفته میشه نتیجه گیری نکنید !

موفق باشید

hegza
June 24th, 2015, 01:48
شما اومدین از بین کلی فروشنده دارید در مورد فروشنه های دیگه صحبت میکنید که بعضا در انجمن فعالییت ندارند بهترین راه شناخت چند مشتری از شرکتها هست و پرسیدن از اونا
و یک مورد هم عرض کنم بعضی مواقع برای کیفیت خوب نیاز نیست حتما رفت سراغ بزرگ شده ها یا بزرگان با تحقیق بیشتر خواهید دید تیم های نو پا و موفقی هستند که شاید بهتر در کنارتون باشند اما حتما به چند نکته دقت کنید
1.از کسانی خدمات بگیرید که حداقل 2-3 نفر باشند. و تک مدیری نباشه شاید تصادف کرد و ....
2.از اونا نمونه مشتری موفقی رو خواستار باشید(کسیکه رنک سایتش بالاست) وگرنه نمونه های کوچک دلیلی نیست واقعا مشتری باشند و...
3.بقول آقا رامین معیارهاتون چیز دیگه باشه
نمیدونم ساتتون 500 هست یا چون از الان فکر اونروز هستین میگین 500 اما اگر واقعا این ترافیک رو دارید تا الان کجا بودین؟چه چیز باعث شده به فکر انتقال به شرکت دیگه بیفتین؟ رو این چیزهاذوم کنید + آیا میتونید سایتتون رو بیارید ایران یا معذوریت دارید حالا به هر دلیلی؟؟؟

بهرحال آسیاتک اسپانسر سایتهای زیر 1000 ایران میشه زنگ بزنید و از خودشون سرور بگیرید و اونا ساپورتش رو میدن به دو شرکت خاص که اسم نمیبرم.
پس برای انتخاب بهتر سوال بپرسید و دنبال جواب واقعی باشید. وگرنه شاید من یک سایت 200 بازدید در روز دارم از مثلا ایران فلان راضیم اما وقتی شد ددیکیت همین رضایت رو به من میدن؟ یا میگن خودت کانفیگ کن و....
یا حق

- - - Updated - - -

هیچکدام...

چرا؟

gigabyte2052
June 24th, 2015, 02:39
با هاست دی ال صحبت کردم موافقت شد ... خودم به نت افراز علاقه داشتم ولی شنیدم سخت گیری داره
میهن وب هاستم میگن برای پر بازدید ها مناسب نیست
پارس وی پی اس قبلا داشتم خوب بود ولی الان پلانش عجیب غریبه از نامحدود خوشم نمیاد کلا
ابتینم طبق چیزای که خوندم برای سایت های متوسط خوبه ....

دوستانی که نت افراز دارن سخت گیری دارن ؟