PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در وصل شدن دیتابیس

Jolge
June 23rd, 2015, 12:26
یه سرور centos 6.6 دارم که به خاطر این مشکلی که الان عرض می کنم انواع و اقسام کنترل پنل های رایگان و غیر رایگان رو روش نصب کردم
آخریش دایرکت ادمین بوده که با همین توضیح می دم
دو تا دامین اضافه می کنم داخل دایرکت ادمین و می خوام که سایت دوم به دیتا بیس سایت اول وصل شه اما دائما می گه یوزر و پسورد دیتابیس اشتباه هستش
فایروال رو هم خاموش کردم اما همچنان این مشکل وجود داره
جای database host می زنم localhost کار می کنه اما به محض اینکه آدرس سایت اول رو وارد می کنم ارور یوزر و پسورد می ده
دیگه واقعا نمی دونم چی کار کنم
اگه کسی از دوستان راهنمایی داره یا می تونه این مشکل رو حل کنه حتی با پرداخت هزینه بسیار ممنون می شم

OmidX
June 23rd, 2015, 15:18
یه سرور centos 6.6 دارم که به خاطر این مشکلی که الان عرض می کنم انواع و اقسام کنترل پنل های رایگان و غیر رایگان رو روش نصب کردم
آخریش دایرکت ادمین بوده که با همین توضیح می دم
دو تا دامین اضافه می کنم داخل دایرکت ادمین و می خوام که سایت دوم به دیتا بیس سایت اول وصل شه اما دائما می گه یوزر و پسورد دیتابیس اشتباه هستش
فایروال رو هم خاموش کردم اما همچنان این مشکل وجود داره
جای database name می زنم localhost کار می کنه اما به محض اینکه آدرس سایت اول رو وارد می کنم ارور یوزر و پسورد می ده
دیگه واقعا نمی دونم چی کار کنم
اگه کسی از دوستان راهنمایی داره یا می تونه این مشکل رو حل کنه حتی با پرداخت هزینه بسیار ممنون می شم

dbhost شما ک در هرصورت localhost هست ، dbname رو باید نام دیتابیس قرار بدید ...

یعنی شما با dbname ، dbusername و dbpassword نمیتونید ب دیتابیس وصل بشید ؟

Jolge
June 23rd, 2015, 15:32
اشتباه تایپ کرده بودم
نمی خوام با localhost به دیتابیس وصل شم . جای db host آدرس سایت اصلی رو که می زنم ارور یوزر پسورد می ده

OmidX
June 23rd, 2015, 15:40
اشتباه تایپ کرده بودم
نمی خوام با localhost به دیتابیس وصل شم . جای db host آدرس سایت اصلی رو که می زنم ارور یوزر پسورد می ده

دو حالت بیشتر نداره ، یا دیتابیس سرور شما بروی همین سرور هست ک باید از localhost استفاده کنید ، یا نیست و بروی ریموت هست ک در اون صورت در فیلد db_host باید آی پی سرور دوم (سرور دیتابیس) رو بدید.

Jolge
June 23rd, 2015, 15:43
برای حالت دوم ip سرور رو که می دم ارور یوزر و پسورد می ده
یعنی فقط ip رو می کنم localhost همه چیز درسته اما به محض اینکه ip یا آدرس سایت اول رو می زنم می گه یوزر و پسورد دیتابیس اشتباهه
به نظرتون چی می تونه عاملش باشه ؟

OmidX
June 23rd, 2015, 16:06
برای حالت دوم ip سرور رو که می دم ارور یوزر و پسورد می ده
یعنی فقط ip رو می کنم localhost همه چیز درسته اما به محض اینکه ip یا آدرس سایت اول رو می زنم می گه یوزر و پسورد دیتابیس اشتباهه
به نظرتون چی می تونه عاملش باشه ؟

برای این دیتابیس ، یوزر و پسورد ست کردید ؟ ، دسترسی یوزر رو ب این دیتابیس کامل دادید ؟ کنترل پنل هم نصب کردید ؟ چه کنترل پنلی ؟

Jolge
June 24th, 2015, 02:49
خیلی ممنون بابت کمکی که کردید
شاید خنده دار باشه اما ip رو یه بار حذف کردم تو قسمت اکسس دیتابیس و دوباره وارد کردم و درست شد

hegza
June 24th, 2015, 03:43
بله در اینجور موارد DBHost رو باید آی پی زد و یک دیتا بیس خاص برای یوزر تعریف کردن یعنی دی بی یوزر رووت این برای مواقعی هست که بخوایم یک سرور رو بعنوان دیتا بیس از بیرون به خدمت بگیریم یا کاریکه شما میخواستین بکنیم اما برای حالت سرور یکتا نیاز به اینکار نیست فقط قابلیت اتصال شیرینگ دیتا بیس رو باید روشن میکردین
نمونه ای که خودم استفاده میکنم البته در سی پنل که فرقی نمیکنه چون ما به رووت کانکت میشیم نه کنترل پنل

$DBName = "dbh_userdomain_dbname";
$DBUser = "dbh_db";
$DBPassword = 'pass';
$DBHost = "0.0.0.0";

Jolge
June 28th, 2015, 00:27
دوستان این مشکل مجددا به وجود اومده
یه vps جدا گرفتم که دایرکت ادمین هستش و دسترسی روت هم دارم دیتابیس روی vps هستش و می خوام از یه سرور دیگه بهش وصل شم اما اخطار یوزر و پسورد می ده iptables رو با دستور service iptables stop خاموش کردم حتی و csf رو هم از داخل دایرکت ادمین خاموش کردم اما بازم وصل نمی شه

a.e
June 28th, 2015, 06:25
آی پی سرور اول را در سرور و آی پی سرور دوم را در سرور اول به صورت allow در فایروال و در کنترل پنل هر دو سرور ادد نمایید و مجدد چک نمایید

Jolge
June 28th, 2015, 07:11
ممنونم مشکل توی این بود که توی سرور دوم هم باید اینکار رو می کردم