PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش کانفیگ سرور با تیم ویوئر و اسکایپ

Gertel
June 23rd, 2015, 12:13
سلام
کسی هست که با Teamviewer ، کل کانفیگ سرور لینوکس رو یاد بده به من؟
و اینکه هزینه ش چقدر میشه؟
چه مدت زمانی طول میکشه یاد بگیرم؟
اگر تهران یا مازندران حضوری باشه خیلی بهتره.
اگر کسی هست لطفا به من خبر بده. ممنون

nginxweb
June 23rd, 2015, 13:16
درود

دوست عزیز کار کانفیگ یک کار تجربی هست و هیچ مورد کاملی وجود ندارد دنیایی از اطلاعات نیاز دارد

پیشنهاد میشه اگر تهران هستید و علاقمند هستید دوره های LPI لینوکس را برید بگذرونید اگر تا Lpic3 بتونید پیش برید یک linux manager حرفه ای خواهید شد و بسیار میتونید پیشرفت کنید

novin-web
June 23rd, 2015, 13:46
سلام

سلام
کانفیگ سرور مبحث گسترده ای است و باید دقیقا کانفیگ مورد نیازتون رو اعلام کنید
ولی میتونیم بصورت حضوری در تهران خدمتتون باشیم
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

Gertel
June 23rd, 2015, 23:30
درود

دوست عزیز کار کانفیگ یک کار تجربی هست و هیچ مورد کاملی وجود ندارد دنیایی از اطلاعات نیاز دارد

پیشنهاد میشه اگر تهران هستید و علاقمند هستید دوره های LPI لینوکس را برید بگذرونید اگر تا Lpic3 بتونید پیش برید یک linux manager حرفه ای خواهید شد و بسیار میتونید پیشرفت کنید

سلام ممنون از پاسختون و تشکر از راهنمایی

اما من دیدم که یه سری هستن به اندازه راه اندازی یک هاستینگ یا کانفیگ ددکیت یا vps میتونن آموزش بدن

متاسفانه یکی از دوستانی که میشناختم گفت وقت نداره فعلا دنبال کسی هستم که طبق یه سیلابسی که خودش مشخص میکنه همه رو فشرده بگه ، میدونم در طی زمان میشه مشکلات رو دید و راه حل پیدا کرد اما کسی باشه که کارش این باشه میتونه کمک کنه آدم زودتر راه بیفته.

از بابت اون دو دوره هم ممنون از راهنماییتون میرم دنبالش ببینم چی هست.

- - - Updated - - -

سلام
کانفیگ سرور مبحث گسترده ای است و باید دقیقا کانفیگ مورد نیازتون رو اعلام کنید
ولی میتونیم بصورت حضوری در تهران خدمتتون باشیم
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

شما تا حالا جایی کانفیگ انجام دادین غیر از هاستینگ خودتون؟ یا به کسی آموزش دادین؟

امکانش هست با اسکایپ صحبت کنیم چون من دارم یه چیز دیگم یاد میگیرم تو شمال هست ، مشخص نیست بتونم بیام تهران.

p2m
June 23rd, 2015, 23:37
با سلام

دوره های مدیریت و کانفیگ سرور شامل دوره لینوکس به صورت مجازی و حضوری در دفتر تهران قابل برگزاری هستش در صورت نیاز میتونید با شماره دفتر که تو امضا بنده هستش تماس بگیرید

smhnw
June 23rd, 2015, 23:43
لطفا آی دی اسکایپتون رو ارسال کنید

Gertel
June 23rd, 2015, 23:49
با سلام

دوره های مدیریت و کانفیگ سرور شامل دوره لینوکس به صورت مجازی و حضوری در دفتر تهران قابل برگزاری هستش در صورت نیاز میتونید با شماره دفتر که تو امضا بنده هستش تماس بگیرید

سلام

در تاپیک زیر
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144353
شما نوشتین استخدام میکنین ، دوره رایگان بزارین هم استخدام میکنین؟ چون من دنبال کار هم هستم که دنبال یاد گرفتن این مسئله هستم اما شرایط سنی من نمیخوره بهش

- - - Updated - - -

لطفا آی دی اسکایپتون رو ارسال کنید

پ.خ دادم خدمتتون

hegza
June 23rd, 2015, 23:55
شما ابتدا باید موارد پایه رو یاد بگیرید بعد برید رو کانفیک در حد این چیزی که دنبالشی
بهتره روی کامپیوتر خونگیت لینوکس نصب کنی و با اون کم کم با ساختار لینوکس و کامنتها اشنا بشی اموزش رو باید بزارید برای اشکال پرسی نه آموزش بهرحال اموزش مدونی نیست و یا راهی نیست که با تیم ویوور یا حضوری یکی بیاد 50 ساعت با شما کار کنه با وجودیکه اصول پایه رو میتونید راحت خودتون دنبال کنید
پ.ن:
یک چیزهئی بلدین بفرمائید شاید بهتر بتونید مربی خوبی پیدا کنید

hamra
June 24th, 2015, 00:26
شمال کدوم شهر هستید ؟

p2m
June 24th, 2015, 00:54
سلام

در تاپیک زیر
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144353
شما نوشتین استخدام میکنین ، دوره رایگان بزارین هم استخدام میکنین؟ چون من دنبال کار هم هستم که دنبال یاد گرفتن این مسئله هستم اما شرایط سنی من نمیخوره بهش

- - - Updated - - -

پ.خ دادم خدمتتون
بله بعد اموزش استخدام هم داریم فقط باید حضوری بتونید بیایید دفتر در صورت تمایل فردا ساعت 11 با شماره دفتر تماس بگیرید

شرایط سنی هم میتونه در شرایطی نادیده گرفته بشه

Gertel
June 24th, 2015, 13:19
شما ابتدا باید موارد پایه رو یاد بگیرید بعد برید رو کانفیک در حد این چیزی که دنبالشی
بهتره روی کامپیوتر خونگیت لینوکس نصب کنی و با اون کم کم با ساختار لینوکس و کامنتها اشنا بشی اموزش رو باید بزارید برای اشکال پرسی نه آموزش بهرحال اموزش مدونی نیست و یا راهی نیست که با تیم ویوور یا حضوری یکی بیاد 50 ساعت با شما کار کنه با وجودیکه اصول پایه رو میتونید راحت خودتون دنبال کنید
پ.ن:
یک چیزهئی بلدین بفرمائید شاید بهتر بتونید مربی خوبی پیدا کنید

من خودم سرور از امریکا هم ددکیت هم وی پی اس چند باری خریدم
سرورها روشون خود دیتاسنتر سیستم عامل و پنل مدیریتی سی پنل و دایرکت ادمین نصب کردن
من با کمک همین فوروم تونستم فایروال نصب و پیکربندی کنم
هم با پنل ها کار کنم
منتهی روش استاندارد این کار برای بهینه بودن رو مطمئنا درست نمیرم

سرور قطعات سخت افزارش واقعا خوب هست
با اینحال سرعت سایتی که رو میاوردم بالا به حدی نازل میشد که مجبور میشدم تیکت به پشتیبانی بدم که اونام مثلا ریست میکردن سرور رو یا مثلا آی پی تیبل رو دستکاری میکردن ولی بازم با اینحال پینگش خوب نمیشد

من امنیت برام مهمه یاد بگیرم که بتونم جلوی حملات دی داس رو بگیرم و اینکه بتونم بفهمم یه آی پی خاص بلافاصه کارهای مشکوک داره میکنه بتونم بفهمم از کجاست و جلوشو بگیرم
هم اینکه نمیدونم چطوری جلوی ران شدن اکسپلویت روی سرور رو بگیرم
تو اسکریپت با mim مثلا سعی کردم شناسایی کنم پسوند فایل رو ، بازم طرف شل آپلود کرد فرضا با پسوند gif
فولدر آپلود فایل رو برم به مسیر بالاتر از روت ، بازم دیدم نمیدونم هکر چطوری تونست شل رو اجرا بکنه

دیدم تو فوروم مرتب در مورد آنتی شلر بحث شده اما آنتی شلر تا بخواد پیدا کنه هکر کار خودش رو کرده . حتی اگر با کرون جاب تایم بزاریم که فرضا اونو ثانیه ای اجرا کن ، پدر رم سرور در میاد خب
دنبال روش مطمئن هستم که بتونه واقعا جلوی اجرایی شدن شل رو بگیره
همچنین میخوام بدونم
چطوری میشه سرور برای هاستینگ اشتراکی تهیه کرد چون میخوام هاستینگ راه بندازم
مثلا نمیدونم هتزنر با توجه به قطعات ضعیفی که داره چطوری شرکت های مختلف تو ایران با اینحال روش دووم اوردن ، هم اینکه چطور تونستن جلوی ابیوز دیتاسنتر رو بگیرن
یا ovh یا xlhost اینا روش هایی که دارن کمترین مشکل توش ادم بربخوره چیه

- - - Updated - - -

شمال کدوم شهر هستید ؟

قائمشهر مازندران

- - - Updated - - -

بله بعد اموزش استخدام هم داریم فقط باید حضوری بتونید بیایید دفتر در صورت تمایل فردا ساعت 11 با شماره دفتر تماس بگیرید

شرایط سنی هم میتونه در شرایطی نادیده گرفته بشه

من تماس گرفتم اشغال بود ، ممکنه ایدی اسکایپتون رو بدید؟

من مدرک نمیخوام بگیرم ! فقط میخوام هاستینگ راه بندازم باهاش مثل شما کار کنم ، 30 ساله هم هستم
لطفا دوستانی که محبت میکنن و پیشنهاد میدن ، سیلابس هم بگن من بدونم از رو چی میخوان یاد بدن ، همچنین سروری که باید تست بشه و روی اون یاد بگیرم ، روش آموزشی مبتنی بر ویدئورکرد هست یا مثلا کلا با اسکایپ هست
اگر تهران هستین لطفا ادرس رو بنویسین یا یوزر اسکایپتون که بتونم باهاتون در موردش صحبت کنم

Yas-Host
June 24th, 2015, 13:25
سلام
در ارتباط باشید از طریق تیم ویور و اسکایپ
اطلاعات تماس در امضا می باشد.

aligoli
June 28th, 2015, 02:08
سلام

خیر، تهران حضوری انجام می شود.
مکاتبه شود.
http://www.my.hezarnevis.ir/contact.php

hostorder
June 28th, 2015, 02:14
از آقای سنجری یاد بگیرید پشیمون نمیشید