PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت وبلاگدهی

sadmusic
June 23rd, 2015, 02:08
سلام
قصد راه اندازی یه سیستم وبلاگدهی رایگان رو دارم
فقط قبلش یه مشاوره میخوام از کسانی که بلد هستند
1. وردپرس بهتره یا اسکریپت ؟
2.هاست,سرور مجازی,یا اختصاصی کدومش بهتره واسه راه اندازی؟
3.بعد از گذشت 1 سال ایا درامدی خواهد داشت یا به علت اشباع شدن اینجور سایتا اصلا اینکار رو شروع نکنم بهتره ؟
4.حداقل سرمایه برای راه اندازی 2 میلیون تومان و ماهانه 500 هزار تومن بابت تبلیغات در نظر گرفتم

خب اما چیزی که میخوام
1.کاملا اختصاصی باشه و توی هیچ سایتی ازش استفاده نشده باشه (نائل شده نباشه )
2.قالب اختصاصی براش میخوام
3.امنیت خوبی داشته باشه
4.حداقل 6 ماه پشتیبانی رایگان داشته باشه
5.ارائه دهنده حتما شرکت ثبت شده باشه

ممنون

hamid53214
June 23rd, 2015, 02:21
1- قطعا اسکریپت
2- چند ماه میتونی رو هاست باشی فقط وایلدکارت لازم داری
3- بله بستگی به بازدید و آتوریتی صفحاتت داره و امکاناتی که بتونی بدی

sadmusic
June 23rd, 2015, 08:06
up...

xmohammadx
June 23rd, 2015, 09:00
با سلام
دوست عزیز به نظر من دنبالش نرو دست توی این کار زیاد شده
با 500 تومن تبلیغات هم کارت نمی شه اگر می توی برای تبلیغاتت هزینه کنی برو دنبال این کار
اگر هم دنبال این کار رفتی حتما از اسکریپت استفاده کن

hegza
June 23rd, 2015, 20:33
بنظر من نرو دنبالش
رشد دادنش سخته
فرض بر اینکه رشدش داد: تبدیل کردنش به درآمد سخته بجز بلاگفا کتر کسی بنر میده به سیستم های دیگه
مدام باید وبلاگ پاک کنی که مصادیق ارسال کرده
مدام باید فکس بگیری و آی پی متخلف هائی که خواستند رو بدی بدون جیره و مواجب
از قدیم میگن سری که درد نمکینه دستمال نمیندن برو هزار راه و سایت دیگه هست میتونی بزنی
آشپزی تخصصی بانوان و..... راحت هم میره بالا و کل بازدیدش مال خودته اما وبلاگدهی چی؟ فقط یک بنر و آیا میتونی اعتماد سازی کنی و یا میتونید در اوایل کار خدماتی بدین که دیگران الان راحت میدن؟
بطور کل بخوای رشد کنی 50 تا بزار کنار و تهش هیچی بهت برنمیگرده

sadmusic
June 24th, 2015, 01:03
php کارها لطفا افر بدید

- - - Updated - - -

دوستان لطفا نظر یا پیشنهاد بدید در این مورد احتیاج به مشورت دارم به نظرتون این کار رو شروع کنم یا نه دوستانی هم که میتونن برام انجامش بدن لطفا افر بدن

almandata
June 24th, 2015, 01:08
سلام ایمیل مدیر آنی بلاگ رو بهتون بدم؟

aniblog.ir

میتونه برات طراحی اختصاصی انجام بده

sadmusic
June 24th, 2015, 01:40
بنظر من نرو دنبالش
رشد دادنش سخته
فرض بر اینکه رشدش داد: تبدیل کردنش به درآمد سخته بجز بلاگفا کتر کسی بنر میده به سیستم های دیگه
مدام باید وبلاگ پاک کنی که مصادیق ارسال کرده
مدام باید فکس بگیری و آی پی متخلف هائی که خواستند رو بدی بدون جیره و مواجب
از قدیم میگن سری که درد نمکینه دستمال نمیندن برو هزار راه و سایت دیگه هست میتونی بزنی
آشپزی تخصصی بانوان و..... راحت هم میره بالا و کل بازدیدش مال خودته اما وبلاگدهی چی؟ فقط یک بنر و آیا میتونی اعتماد سازی کنی و یا میتونید در اوایل کار خدماتی بدین که دیگران الان راحت میدن؟
بطور کل بخوای رشد کنی 50 تا بزار کنار و تهش هیچی بهت برنمیگرده

به نظرت با این پول چه سایتی میتونم راه بندازم ؟ ایده ای داری>؟

hamra
June 24th, 2015, 02:06
وبلاگ دهی دیگه فایده ای نداره .
با 2 تومان و ماهانه 500 تومان سرمایه میشه کار هایی کرد و نتیجه ای هم گرفت .
اما قبلش از تخصص های خودتون بفرمایید کمی تا بشه راهنمایی کرد تا به نتیجه ای خوب برسید .

sadmusic
June 24th, 2015, 02:33
وبلاگ دهی دیگه فایده ای نداره .
با 2 تومان و ماهانه 500 تومان سرمایه میشه کار هایی کرد و نتیجه ای هم گرفت .
اما قبلش از تخصص های خودتون بفرمایید کمی تا بشه راهنمایی کرد تا به نتیجه ای خوب برسید .

تخصص خاصی ندارم
فقط در حد اشنایی سطحی با وردپرس وی پی اس
ویرایش و سئو قالب وردپرس هم در حد مبتدی
البته چندتا کار سئو هم گرفتم انجام دادم و نتیجه هم گرفتن اما خودتون میدونید تو این اشفته بازار نت ایران با این دانش کم به هیچ جا نمیشه رسید
یه سایت موزیک هم دارم در حال حاضر ولی اصلا دل و دماغ پست دادن ندارم با اینکه ماهی 200 درامد داره ولی بازم ولش کردم به امان خدا
موزیک و فیلم مانند وبلاگدهی کاملا اشباع شده و نمیشه ازش نتیجه ای گرفت مگر اینکه با هزینه و صرف وقت زیاد

hegza
June 24th, 2015, 03:58
تخصص خاصی ندارم
البته چندتا کار سئو هم گرفتم انجام دادم و نتیجه هم گرفتن اما خودتون میدونید تو این اشفته بازار نت ایران با این دانش کم به هیچ جا نمیشه رسید
یه سایت موزیک هم دارم در حال حاضر ولی اصلا دل و دماغ پست دادن ندارم با اینکه ماهی 200 درامد داره ولی بازم ولش کردم به امان خدا
موزیک و فیلم مانند وبلاگدهی کاملا اشباع شده و نمیشه ازش نتیجه ای گرفت مگر اینکه با هزینه و صرف وقت زیاد
پیشنهاد میکنم با توجه به جامعه آماری زیاد استفاده کنندگان از ورد پرس برید تو همین کار و قالب بزنید و بفروشید و خدمات دیگر برای این سیستم مدیرت محتوا شک نکنید کمترین دردسر و بیشترین بازدهی خواهید داشت
خواستی بیا تو پ.خ تا با دلیلی بهت ثابت کنم که کی به کجا رسید با همین سیستم وبلاگدهی و بعد چی شد و چی بدست می اورد با دلیل و مدرک
هدفم هم کمک به خودته وگرنه الان سیستم وبلاگدهی دارم که 1369 هسته داره ترکیباتی از a^z , 0^9 , - میشه 37*37 تیبل که کمترین منابع رو میخواد + سیستم کشینیگ بهمین شکل در هووم اما میگم نرو
خواستی کار دارم براتون با تضمین درآمد بدون نیاز به اینکه یک ریال بخواید پول خرج کنید و تضمین درآمد خوب و بدون حداکثری نزدیک قیمت

studio.design
June 24th, 2015, 11:11
تخصص خاصی ندارم

200.000 درامد برای سایت موزیک چیزی نیست :) سایت های بزرگ مثل رادیو جوان و.... دارن ماهی بیشتر از 100.000.000 تومان در میارن

به نظرم به فکر یه ایده نو و خوب باش :) از قدیم میگن توی یه کار یا باید اولین نفر باشی ، یا بهترین

کلوب اولین شبکه اجتماعی بود که از همه هم معروف تر و پر بازدیدتر شد :) آپارات اولین شبکه ویدیوی بود که الان از همه بهتر و پیشرفته تره

خود من شخصا دارم یه پروژه در حد اینستاگرام و.... رو پیاده میکنم که البته خیلی سخته !! اما دارم روش کار میکنم که اولین و بهترین ایران باشه

sadmusic
June 25th, 2015, 03:22
پیشنهاد میکنم با توجه به جامعه آماری زیاد استفاده کنندگان از ورد پرس برید تو همین کار و قالب بزنید و بفروشید و خدمات دیگر برای این سیستم مدیرت محتوا شک نکنید کمترین دردسر و بیشترین بازدهی خواهید داشت
خواستی بیا تو پ.خ تا با دلیلی بهت ثابت کنم که کی به کجا رسید با همین سیستم وبلاگدهی و بعد چی شد و چی بدست می اورد با دلیل و مدرک
هدفم هم کمک به خودته وگرنه الان سیستم وبلاگدهی دارم که 1369 هسته داره ترکیباتی از a^z , 0^9 , - میشه 37*37 تیبل که کمترین منابع رو میخواد + سیستم کشینیگ بهمین شکل در هووم اما میگم نرو
خواستی کار دارم براتون با تضمین درآمد بدون نیاز به اینکه یک ریال بخواید پول خرج کنید و تضمین درآمد خوب و بدون حداکثری نزدیک قیمت

سلام
چطور میتونیم باهم صحبت کنیم ؟
واتساپ یا وایبر دارید ؟
یا ایدی یاهو ؟

- - - Updated - - -

200.000 درامد برای سایت موزیک چیزی نیست :) سایت های بزرگ مثل رادیو جوان و.... دارن ماهی بیشتر از 100.000.000 تومان در میارن

به نظرم به فکر یه ایده نو و خوب باش :) از قدیم میگن توی یه کار یا باید اولین نفر باشی ، یا بهترین

کلوب اولین شبکه اجتماعی بود که از همه هم معروف تر و پر بازدیدتر شد :) آپارات اولین شبکه ویدیوی بود که الان از همه بهتر و پیشرفته تره

خود من شخصا دارم یه پروژه در حد اینستاگرام و.... رو پیاده میکنم که البته خیلی سخته !! اما دارم روش کار میکنم که اولین و بهترین ایران باشه

دوست عزیز تایپیک رو به دقت مطالعه نکردی
گفتم با اینکه درامد داره و رو به رشد هست ولش کردم به امان خدا !!! نگفتم 200 تومن خیلی درامد عالی هست
با اینکه سایت موزیکم 300 تا پست داره همش 300 تا پست دقت کن!!! کدوم سایت موزیک میتونه با 300 تا پست ماهانه 200 هزار تومن در بیاره ؟!!
بدون حتی 1 ریال هزینه تبلیغات !! تمامی ورودی ها از گوگل
خب سایت رو خودم سئو کردم یه چیزای سر در میارم اما با این همه تفاصیر سایت موزیک به دل من نمیچسبه

studio.design
June 25th, 2015, 12:02
سلام
چطور میتونیم باهم صحبت کنیم ؟
واتساپ یا وایبر دارید ؟
یا ایدی یاهو ؟

- - - Updated - - -

دوست عزیز تایپیک رو به دقت مطالعه نکردی
گفتم با اینکه درامد داره و رو به رشد هست ولش کردم به امان خدا !!! نگفتم 200 تومن خیلی درامد عالی هست
با اینکه سایت موزیکم 300 تا پست داره همش 300 تا پست دقت کن!!! کدوم سایت موزیک میتونه با 300 تا پست ماهانه 200 هزار تومن در بیاره ؟!!
بدون حتی 1 ریال هزینه تبلیغات !! تمامی ورودی ها از گوگل
خب سایت رو خودم سئو کردم یه چیزای سر در میارم اما با این همه تفاصیر سایت موزیک به دل من نمیچسبه

بازم میگم پولتو حروم نکن :) روی یه ایده یا یه پروژه که واقعا پول سازه سرمایه کن !!

sadmusic
June 25th, 2015, 20:35
بازم میگم پولتو حروم نکن :) روی یه ایده یا یه پروژه که واقعا پول سازه سرمایه کن !!

خب پیشنهادی دارید ؟لطفا راهنمایی کنید

hegza
June 25th, 2015, 23:07
خب پیشنهادی دارید ؟لطفا راهنمایی کنید

توی نت بیشتر مواقع ایده خودش بزرگترین سرمایه هست و کم و زیادش چند میلیون پوله مشکل همین کمبود ایده و تقلید ایده هست وگرنه تا دلت بخواد طرح داریم
یاده 3 سال پیش ملت میگفتن همه ایده ها قبلا زده شده دیگه ...
اما نمیدونم سایت دیوار کجا پیداش شد. سایت شیپور از کجا اومد . سایت کافه بازار چطور فوران کرد. سایت.... و اینم باشه تا 3 سال دیگه بدونید ایده هست اما ایده پرداز نداریم

aligoli
June 28th, 2015, 00:20
سلام
قصد راه اندازی یه سیستم وبلاگدهی رایگان رو دارم
فقط قبلش یه مشاوره میخوام از کسانی که بلد هستند
1. وردپرس بهتره یا اسکریپت ؟
2.هاست,سرور مجازی,یا اختصاصی کدومش بهتره واسه راه اندازی؟
3.بعد از گذشت 1 سال ایا درامدی خواهد داشت یا به علت اشباع شدن اینجور سایتا اصلا اینکار رو شروع نکنم بهتره ؟
4.حداقل سرمایه برای راه اندازی 2 میلیون تومان و ماهانه 500 هزار تومن بابت تبلیغات در نظر گرفتم

خب اما چیزی که میخوام
1.کاملا اختصاصی باشه و توی هیچ سایتی ازش استفاده نشده باشه (نائل شده نباشه )
2.قالب اختصاصی براش میخوام
3.امنیت خوبی داشته باشه
4.حداقل 6 ماه پشتیبانی رایگان داشته باشه
5.ارائه دهنده حتما شرکت ثبت شده باشه

ممنون

1. وردپرس
2. سرور مجازی با منابع اختصاصی
3. بعد از 2 سال
4. مناسب است

مکاتبه شود.
http://www.my.hezarnevis.ir/contact.php