توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در ثبت وب مستر تولز
demonvictor
June 23rd, 2015, 01:01
عرض سلام و خسته نباشید
یه سایت موزیک داشتم.من اومدم این رو توی وب مستر ثبتش کنم.برای ثبت ادرسش مشکلی نداشتش ولی وقتی که من میام و سایت مپش رو ثبت میکنم به این خطا برمیخورم:
URL timeout: DNS lookup timeout
iهمچنین یه ایمیل هم دریافت کردم که این عنوانشه:
Googlebot can't access your site
دی ان اس هارم از سایت اینتو دی ان اس چک کردم و مشکلی نداشتش.به پشتیبانی سرورهم دادم گفت که دی ان اس ها مشکلی نداره.
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنین و لینک منبع با زبان خارجی ندین.
June 23rd, 2015, 02:14
با سلام
ایمیلی که دریافت کرده اید به معنی این که گوگل قادر به خواندن وب سایت شما نیست که این امر میتونه دلایل زیادی داشته باشه
از کدوم افزونه سایت مپ استفاده می کنید ؟
navid111
June 23rd, 2015, 02:17
لینک سایت مپ رو قرار بدید
demonvictor
June 23rd, 2015, 07:30
/sitemap.xml
خب الآن وقتی گوگل قادر به خواندن سایت من نیستش پس چطوریه که نزدیک شصت و هشت لینک من رو زده ایندکس تو بخش نمودار های سایت مپ؟
ضمنا الان راه حل این میشکلم چی میتونه باشه؟
kia_hajix
June 23rd, 2015, 07:48
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم سایت روی هاست ایران بود کلا لوکیشن رو عوض کردم بردم آلمان درست شد شاید مشکل شما هم بدین شکل حل بشه
هاست 97
June 23rd, 2015, 10:08
آی پی گوگل در سرور بسته شده است!!
demonvictor
June 26th, 2015, 11:17
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم سایت روی هاست ایران بود کلا لوکیشن رو عوض کردم بردم آلمان درست شد شاید مشکل شما هم بدین شکل حل بشه
سرور من هم آلمان هستش خب!
آی پی گوگل در سرور بسته شده است!!
بله قبلا بسته بود و زمان ثبت وب مستر با خطای we werent تو همون بخش وریفایی گیر میکردم.اینم بگم من قبلا تو وب مستر ثبت کرده بودم سایتم رو اما وقتی که سرور ای پیه گوگل رو بستش ، سایتم از حالت وریفایی درومدش.سرور اصلاح شده ، دیگه راحت وریفایی کردم سایتم رو اما خب با اون خطا و اررور ها مواجه میشم دیگه.
الآن من فقط میخوام بدونم اون خطا ها و اررور هارو چطور میتونم برطرف کنم.
- - - Updated - - -
سرور من هم آلمان هستش خب!
بله قبلا بسته بود و زمان ثبت وب مستر با خطای we werent تو همون بخش وریفایی گیر میکردم.اینم بگم من قبلا تو وب مستر ثبت کرده بودم سایتم رو اما وقتی که سرور ای پیه گوگل رو بستش ، سایتم از حالت وریفایی درومدش.سرور اصلاح شده ، دیگه راحت وریفایی کردم سایتم رو اما خب با اون خطا و اررور ها مواجه میشم دیگه.
الآن من فقط میخوام بدونم اون خطا ها و اررور هارو چطور میتونم برطرف کنم.