PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدودیت در ارایه هاست به فضای ارایه شده بستگی داره یا مقدار مصرف شده ؟

parsianec
August 30th, 2010, 22:29
محدودیت در ارایه هاست به فضای ارایه شده بستگی داره یا مقدار مصرف شده ؟
من 5 گیگ نمایندگی هاست دارم . اگه 5 تا 5 گیگ بدم دیگه نمی تونم بدم ؟

hannah
August 30th, 2010, 22:33
من زیاد رسیلر نمیدونم ولی سرور مجازی وی پی اس هر چقدر میدی بده ولی پر شد پر شد دیگه مثلا تو وی پی اس من الان 40 گیگ دادم فضای پر شده زده 20 گیگ بازم دوستان بگن به نظر من که اینطوریه

Rezash
August 30th, 2010, 22:37
بستگي داره
ممكنه براي شما تعريف كرده باشند كه فقط مي تونيد 10 اكانت يا 20 تا يا ... يا بي نهايت بسازيد
حالا ممكنه به يك اكانت 4 گيگ بديد به بقيه 1 گيگ باقيمانده رو تقسيم كنيد
ولي بيشتر از 5 گيگ نمي تونيد بديد
البته اگر موقع ساخت unlimited بذاريد در ظاهر هاست كاربر با حجم نا محدود ساخته ميشه ولي تا وقتي مي تونه از فضاش استفاده كنه كه 5 گيگ شما تمام نشده باشه
يكي از عوامل محدوديت مقدار هاست هست ؛ يكي تعداد دوميني كه روش مي سازي
اما مهمترين مسئله اين هست كه ريسلر هم هاست اشتراكي به حساب مياد و روي هاست اشتراكي هر دومين حق استفاده از مقدار معيني از منابع سرور رو داره
بنابراين اگر شما حتي 1 دومين روي ريسلر داشته باشيد كه بيشتر از يك هاست اشتراكي بخواد مصرف كنه خلاف قوانين هست.

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

البته فاكتور هاي ديگه هم ممكنه محدود كننده باشند مثل پهناي باند و ...

parsianec
August 30th, 2010, 22:46
هر چقدر می خوای میتونی بدی . الان خودم یه اکانت با 10 گیگ فضا دادم !( کل ریسلریم 8 گیگه !)

Rezash
August 30th, 2010, 22:58
هر چقدر می خوای میتونی بدی . الان خودم یه اکانت با 10 گیگ فضا دادم !( کل ریسلریم 8 گیگه !)
گفتم،مي تونيد unlimited هم بديد ! ولي در مجموع كل فضاي مصرف شده در اكانت ها بيشتر از 5 گيگ نمي تونه بشه.

Talahost.Com
August 31st, 2010, 00:14
آگه oversell فعال باشه می تونید بیشتر از فضای اختصاص داده شده پیش فروش کنید.

kingoftehran
August 31st, 2010, 01:53
با سلام
در تمامی نمایندگی های موجود در بازار خاصیت oversell فعال می باشد و شما می توانید بی نهایت مشتری داشته باشید.

webdata
August 31st, 2010, 10:14
يكی از عوامل تعيين كننده مجوز تعداد اكانت‌هايی است كه شما ميتونيد بسازيد و همچنين تعداد بانكهای اطلاعات، دومين، ايميل و... كه معمولا اين اطلاعات رو در توضيحات سرويس ارائه شده مشخص ميكنن تا شما بتونيد بسته به نيازتون سرويس مناسب رو خريداری نمائيد.

pasargad
September 1st, 2010, 10:37
درود بر شما

مقداری که برای شما در نظر گرفته شده میتوانید استفاده کنید نه کمتر و نه بیشتر.
برخی از سایتها قوانینشان هم این است که اگر بیش از حد استفاده کنید جریمه میشید و ...

بنده در سرورم تعبیه کردم که کسی بیش از حد مجازش از پهنای باند , فضای اختصاص داده شده استفاده کرد معلقش کنه. (suspended).

بستگي داره
ممكنه براي شما تعريف كرده باشند كه فقط مي تونيد 10 اكانت يا 20 تا يا ... يا بي نهايت بسازيد
حالا ممكنه به يك اكانت 4 گيگ بديد به بقيه 1 گيگ باقيمانده رو تقسيم كنيد
ولي بيشتر از 5 گيگ نمي تونيد بديد
البته اگر موقع ساخت unlimited بذاريد در ظاهر هاست كاربر با حجم نا محدود ساخته ميشه ولي تا وقتي مي تونه از فضاش استفاده كنه كه 5 گيگ شما تمام نشده باشه
يكي از عوامل محدوديت مقدار هاست هست ؛ يكي تعداد دوميني كه روش مي سازي
اما مهمترين مسئله اين هست كه ريسلر هم هاست اشتراكي به حساب مياد و روي هاست اشتراكي هر دومين حق استفاده از مقدار معيني از منابع سرور رو داره
بنابراين اگر شما حتي 1 دومين روي ريسلر داشته باشيد كه بيشتر از يك هاست اشتراكي بخواد مصرف كنه خلاف قوانين هست.

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

البته فاكتور هاي ديگه هم ممكنه محدود كننده باشند مثل پهناي باند و ...

زمانی میتوانند مقدار را نامحدود استفاده کنند که در ایجاد ریسلری از سمت ادمین اصلی سرور اجازه استفاده از گزینه unlimited براشون صادر شده باشه. که معمولاً این کار رو نمیکنند.

دوست عزیزم , یه همچین خبری نیست که مثلاً 100 تومن بده برای نمایندگی برای یک سال بعد بیاید هر چقدر که میخواهد از منابع سرور استفاده کنه .
لطفاً پاسخی رو که مطمئن هستید عنوان کنید تا کاربران دچار مشکل نشوند.

parsianec
September 1st, 2010, 14:58
درود بر شما

دوست عزیزم , یه همچین خبری نیست که مثلاً 100 تومن بده برای نمایندگی برای یک سال بعد بیاید هر چقدر که میخواهد از منابع سرور استفاده کنه .
لطفاً پاسخی رو که مطمئن هستید عنوان کنید تا کاربران دچار مشکل نشوند.
100% هم همینطوره . من خودم کسی هم که سوال پرسیدم . بعدش رفتم تست کردم . من الان 28 گیگ فضا دادم در صورتی که کل نمایندگی ام 8 گیگه . ولی کل مصرفم 2 گیگه .

NiceIran.net
September 2nd, 2010, 11:59
با سلام . دوست گرامي اين چيزي كه شما ميفرماييد امكان پذير نيست .زيرا هنگام ساخت حساب كاربر حجم فضاي شما + پهناي باند + تعداد كاربري كه مجاز به ثبت هستيد را درج كرده است . اگر فكر ميكنيد بيشتر ثبت كرده ايد حجم اكانت شما بيشتر از 8 گيگ ميباشد

Rezash
September 2nd, 2010, 12:32
با سلام . دوست گرامي اين چيزي كه شما ميفرماييد امكان پذير نيست .زيرا هنگام ساخت حساب كاربر حجم فضاي شما + پهناي باند + تعداد كاربري كه مجاز به ثبت هستيد را درج كرده است . اگر فكر ميكنيد بيشتر ثبت كرده ايد حجم اكانت شما بيشتر از 8 گيگ ميباشد
نه در زماني كه oversell فعال باشه.

pasargad
September 3rd, 2010, 12:05
100% هم همینطوره . من خودم کسی هم که سوال پرسیدم . بعدش رفتم تست کردم . من الان 28 گیگ فضا دادم در صورتی که کل نمایندگی ام 8 گیگه . ولی کل مصرفم 2 گیگه .

شاید بهتون اجازه بدهد که اکانت با تعداد نامحدود ایجاد کنید اما وقتی میزانتون بیشتر استفاده شد اونوقت مهمه . اگر هم گیر ندهد پس یعنی اون ادمین سرور چیزی بارش نیست و روی سرورش مدیریتی نداره که کی چقدر استفاده میکنه.

نه در زماني كه oversell فعال باشه.

که این گزینه هم فکر نمیکنم کسی زیاد استفاده کند. نه اینکه اصلاً استفاده نکنند. میگم تعداد کمی.

rozdata
September 5th, 2010, 23:48
بستگی به نوع پکیجی که می خری داره