PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده برای سایت موزیک

koro5h
June 22nd, 2015, 10:13
سلام دوستان
نویسنده میخوام برای سایت لرد موزیک
خودم اصلا وقت نمیکنم بروز کنم چون 10 تا دیگه هم سایت دارم !!!!!!
باید مطالب همین شکل ارسال بشه که تا الان شده ( منظور متن پست هست که فایل text بهتون میدم راحت کپی میکنید تو قسمت متن و تو حالت دیداری راجب آهنگ اطلاعات و پر میکنید. )
مدیریت محتوا : وردپرس
هز پست 500 تومان
ررزانه 5 تا 10 پست ارسال بشه
تسویه حساب روزانه اگه جهان پی دارید که چه بهتر ( حتما باید درگاه داشته باشید و کارمزد 500 تومان برای تسویه حسابتون هم اضافه واریز میکنم )

کسی که سابقه کار با وردپرس و داره لطفا پیام بده چون تگ و ... هم هست
آهنگ و تگ گزاری میکنید و در picofile.com آپلود میکنید و من خودم دانلود + اپلود میکنم در هاست دانلود

hack2hacker
June 22nd, 2015, 10:32
در تماس باشید
hack2hacker@yahoo.com

ko9ol30
June 22nd, 2015, 12:28
در تماس باشید
soheilhosseinpoor@yahoo.com

xomrrod
June 22nd, 2015, 12:46
در تماس باشید
xomrrod@yahoo.com

iraniserver.ir
June 22nd, 2015, 22:10
babak.raja@gmail.com

با من تماس بگیرید

ahmadfa
July 19th, 2015, 11:52
سلام
من در خدمتم
full1393@yahoo.com

Mihan-VPS
July 19th, 2015, 18:55
سلام دوستان
باید مطالب همین شکل ارسال بشه که تا الان شده ( منظور متن پست هست که فایل text بهتون میدم راحت کپی میکنید تو قسمت متن و تو حالت دیداری راجب آهنگ اطلاعات و پر میکنید. )
هز پست 500 تومان
تسویه حساب روزانه اگه جهان پی دارید که چه بهتر ( حتما باید درگاه داشته باشید و کارمزد 500 تومان برای تسویه حسابتون هم اضافه واریز میکنم )

آهنگ و تگ گزاری میکنید و در picofile.com آپلود میکنید و من خودم دانلود + اپلود میکنم در هاست دانلود

با سلام
کسی رو میتونم معرفی کنم که یکی از بهترین هاست که میتونه براتون پست های درخواستیتون رو به بهترین نحو بگذاره.

موفق باشید

ast
July 19th, 2015, 19:39
اگه خواستید با ای دی من تماس بگیرید
rezaaa53@yahoo.com
یا ایمیل
ato0293@gmail.com (full1393@yahoo.com)

djmojtaba
July 19th, 2015, 20:05
سلام دوستان
هز پست 500 تومان

این کار که توی پیکو فایل اپلود کنند و دوباره شما دانلود و اپلود کنید توی هاست دانلود به نظرتون درسته؟

حجم و وقتتون رو از بین میره یه حساب اف تی پی واسه نویسنده درست کنید و به ایشون بدید!

MizBanha
July 21st, 2015, 18:22
در ارتباط باشید =>
u18j@yahoo.com