ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام حضوری پشتیبان هاستینگ

p2m
June 22nd, 2015, 10:03
با سلام

دوستان گرامی نیاز به یک یا دو فرد با دانش در حوزه هاستینگ هستش که یک حداقل اشنایی با موارد زیر داشته باشند بدیهی است نیاز به کار و فعالیت به صورت حضوری در دفتر هستش اضافه کنم حوزه فعالیت شرکت در بخش هاستینگ و امنیت سایبری هستش و کسانی که بتونن به جمع شرکت راه بیابند از اموزشهای رایگان شرکت در طول فرایند کاریشون استفاده خواهند کرد که موقعیت خاصی برای این دوستان فراهم خواهد کرد توضیح شرایط کامل و قرار مصاحبه حضوری از طریق تماس با شماره شرکت امکان پذیر هستش دوستانی که 100 درصد تمایل به همکاری با مجموعه ما رو دارند میتونن تو پیغام خصوصی به بنده اعلام کنند و شماره تماس دفتر رو خدمتشون بدیم

تسلط به whmcs

اشنایی کافی با cpanel و directadmin

اشنایی و کار با مجازی ساز vmware

اشنایی ابتدایی در حد تئوری با مباحث امنیت

اگاهی و تسلط به linux و دستورات ان

اضافه میکنم دوستان گرامی که تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر دارند از طریق تماس با دفتر ما اقدام کنند و از پرسیدن سوالات ریز و کلی در تاپیک خودداری نمایند

باتشکر

hamra
June 22nd, 2015, 10:06
سلام

آدرس و شماره تماسی قرار نداده اید !
همچنین مشخص نکردید :
1- مدرک تحصیلی ؟
2- وضعیت نظام وظیفه ؟
3- شرایط سنی ؟
4 - موقعیت شرکت شما ؟

p2m
June 22nd, 2015, 12:26
با سلام خدمت شما دوست گرامی به موارد یاد شده جواب داده شد لطفا اگر سوالات بیشتری داشتید تماس بگیرید با دفتر با تشکر

1-مدرک تحصیلی به هیچ عنوان ملاک ما نیست صرفا توانایی و معلومات و تسلط شخص برای ما مهمه

2-وضعیت نظام وظیفه رو هم فعلا تاکیدی روش نداریم

3-شرایط سنی حداقل 20 سال

4-شرکت تهران هستش

راه ارتباط با شرکت : 02166315167

- - - Updated - - -

چند تن از دوستان تماس گرفتند اگر دوستان دیگری هم هستند تا اخر وقت اداری امروز تماس بگیرند

باتشکر

OnlineServer
June 22nd, 2015, 12:38
در مورد حقوق و مزایا لطفا توضیح بفرمائید
و کدام منطقه تهران هستید ؟

xmohammadx
June 23rd, 2015, 09:03
با سلام
چند بار تماس گرفتم تلفن شرکت مشغول بود
لطفا حقوق و مزایا+ایمیل برای ارسال رزومه ارسال فرمایید

p2m
June 23rd, 2015, 14:21
با سلام

دوست گرامی لطفا دوباره سعی بفرمایید و تماس بگیرید

- - - Updated - - -

دوستان عزیز ذکر کنم یک مورد رو شخص استخدام شونده در یک دوره 3 ماه در دوره ی اموزشی شرکت حتما باید شرکت کنه و بعد به استخدام شرکت در خواهند امد و در این مدت اموزشهای هاستینگ و امنیتی بهشون داده میشه