ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده گی سایت موزیک

mostafaamirani
June 21st, 2015, 12:21
سلام خسته نباشید خدمت همه دوستان نویسنده گی سایت های موزیک روبه عهده میگیریم
قیمت هم کاملا توافقی

hamedmj
June 21st, 2015, 13:05
همینطوری نویسنده گی میکنید؟ دوست من نویسندگی درست هست :|

taha_2011
June 21st, 2015, 13:24
ایشون اصلا قابل اعتماد نیستند.
مراقب باشید. :)

mostafaamirani
June 21st, 2015, 17:27
ایشون اصلا قابل اعتماد نیستند.
مراقب باشید. :)

دوست عزیز کار درستی نمکنید بیخودی کسی رو متهم میکنید من و شما سر یه مسائلی به توافق نرسیدیم خودتون هم میدونید که من کارم رو انجام میدم خیلی هم کمتر از خیلی های دیگه میگیرم
حالا با شما به توافق نرسیدیم شدیم غیر قابل اعتماد؟؟؟

- - - Updated - - -

همینطوری نویسنده گی میکنید؟ دوست من نویسندگی درست هست :|

حالا هر چیزی که شما میگید مهم مفهوم جمله هست!

taha_2011
June 21st, 2015, 23:20
دوست عزیز کار درستی نمکنید بیخودی کسی رو متهم میکنید من و شما سر یه مسائلی به توافق نرسیدیم خودتون هم میدونید که من کارم رو انجام میدم خیلی هم کمتر از خیلی های دیگه میگیرم
حالا با شما به توافق نرسیدیم شدیم غیر قابل اعتماد؟؟؟

توافق ؟!
ای کاش شما همین حرف رو همان اول زده بودین !
من نزدیک 2 ماه سایت ام دست شما بود در این دو ماه کلا 4 تا صفحه 10 تایی برای من پست زدین بعد می فرمایید به توافق نرسیدیم ؟
اگر به توافق نرسیدیم چرا هیچ حرفی در این باره نزدین که من مایل به کار کردن نیستم تا ما دو ماه هزینه های سنگین الکی برای آپلودر و.... ندیم ؟
کلا هدفم از شرکت در این تاپیک این بود که دوستان عزیز از این به بعد مراقب باشند.;)

mostafaamirani
June 22nd, 2015, 10:10
توافق ؟!
ای کاش شما همین حرف رو همان اول زده بودین !
من نزدیک 2 ماه سایت ام دست شما بود در این دو ماه کلا 4 تا صفحه 10 تایی برای من پست زدین بعد می فرمایید به توافق نرسیدیم ؟
اگر به توافق نرسیدیم چرا هیچ حرفی در این باره نزدین که من مایل به کار کردن نیستم تا ما دو ماه هزینه های سنگین الکی برای آپلودر و.... ندیم ؟
کلا هدفم از شرکت در این تاپیک این بود که دوستان عزیز از این به بعد مراقب باشند.;)

دوست عزیز بله من با شما به توافق نرسیدم در ضمن سایت شما به مدت یک الی دو هفته دست بنده بود دروغ چرا؟
شما دو ساله یه سایت رو دادین دست یه طراح که بیاد براتون سیستمشو طراحی کنه و هزار جور ادا من مقصرم؟
درضمن با قیمت پیشنهادی شما با اون سیستم سرتا پا مکافات نمی شد کار کرد ممنون که وقتت رو گذاشتی تو تاپیک شرکت کردی!

taha_2011
June 23rd, 2015, 10:28
دوست عزیز بله من با شما به توافق نرسیدم در ضمن سایت شما به مدت یک الی دو هفته دست بنده بود دروغ چرا؟
شما دو ساله یه سایت رو دادین دست یه طراح که بیاد براتون سیستمشو طراحی کنه و هزار جور ادا من مقصرم؟
درضمن با قیمت پیشنهادی شما با اون سیستم سرتا پا مکافات نمی شد کار کرد ممنون که وقتت رو گذاشتی تو تاپیک شرکت کردی!
عزیز احساس می کنم شما دچار فراموشی شده اید یا آلزایمری چیزی دارید:)

آخرین سایت من که دست شما بود هنوز 2 ماه هست افتتاح شده اونوقت شما 2 سال رو از کجا اوردین8-|

اصلا بحث سر این نیست , شما الکی مغلطه می کنید ! بحث سر اینه حرفی از مشکل شما با قیمت و یا نارضایتی شما از شرایط کاری دریافت نکردم ! و نزدیک 2 ماه سایت جدیدم دستتون بود , هی امروز فردا می کردید و فقط 4 صفحه 10 تایی پست گذاشتین.

جهت یاد آوری خواستم بگم اون موضوع سوء استفاده از جایگاه تبلیغات یکی از سایت های ما هم هنوز قابل پیگیری هست و مستنداتش تکمیل شده و قابل پیگیری هست عزیز, مراقب رفتار خودتان باشید ;)

به هر حال من اصلا برای دریافت حقوقم اینجا پست نزاشتم چون ارزششو نداره وقتم رو صرف اینگونه موارد کنم

خواستم دیگران مراقب افرادی سست عنصر و بیخیالی چون شما که منتظر فرصتی برای سوء استفاده هستند, باشند !

بنده دیگر در این تاپیک شرکت نخواهم کرد و البته دوستانی که مایل به دریافت مستندات هستند می توانند در یاهو درخواست کنند :)

موفق باشید.

mostafaamirani
June 23rd, 2015, 11:06
دوست عزیز آقای محترم شما صحبتهای سال پیش رو الان میکنید؟ یه سری سوء تفاهم هایی که همه برطرف شد وگرنه الان بنده اینجا نبودم مملکت قانون داره درسته؟
خودتون هم میدونید من کامل از طرف قانون از این قضیه تبرعه شدم چون یه سوء تفاهمی بود که اصلا هم به من مربوط نمیشد حتی میتونستم از شما هم شکایت کنم چون بخاطر سایت جنابعالی من یک سال کارم اثبات بی گناهیم بود و اخرش هم کاملا مسمر ثمر بود. لطف کنید مسائل و ضعف سایتتون رو گردن بنده نندازید سعی کنید اول ضعف و امنیت سایتتون رو برطرف کنید و تهمت ناروا نزنید درضمن شما هم از دست من ناراحتی میتونی شکایت کنی قانون هستش درضمن من با شما قراردادی بستم که طی اون قرارداد به تعهداتم عمل نکرده باشم؟ خب اگه بستم رو کنید تا منم جوابگو باشم درضمن اگه میشه هزینه همون چهار صفحه که براتون پست زدم رو تقبل کنید متشکر میشم!