توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پسورد گذاری یک پوشه
hannah
August 30th, 2010, 18:05
سلام من میخوام واسه یکی از کاربرام پسورد بذارم اینو میگه واسه بقیه نمیشه ها میرم رو پوشه اون فایل کلیک راست password ....
Warning:
Due to Frontpage Extensions currently being installed and enabled, password protected directories will not work. If you wish to use this feature instead of Frontpage, please disable the Frontpage extensions.
You can use Frontpage directly to create password protected directories just like you normally can here. Alternatively, you can disable frontpage extensions and still use Frontpage to publish the site design via Webdav or FTP.
IFACO.Net
August 30th, 2010, 18:24
هر فایل و شاخه اضافی که مربوط به فرانت پیج در داخل اون اکانت هست رو کلا حذف کنید تا مشکل رفع بشه
hannah
August 30th, 2010, 18:29
من تازه کازم زباد وارد نیستم میشه کامل بگین چه کار کنم دسترسی به روت هم دارم
IFACO.Net
August 30th, 2010, 18:39
نیازی به روت نیست، مشکل از فایل هایی هست که در داخل اکانت هاست مورد نظر در موقع ساختن توسط سرور برای فرانت پیج اضافه شده و باید اونا رو پاک کنید،
در ساخت پکیج تیک گزینه اکانت رو در whm بردارید تا اکانت هاتون اینجوری مشکل پیدا نکنند
hannah
August 30th, 2010, 18:47
Frontpage Extensions تیک این تو همه برداشته هست فکر کنم یهک فایل هست اونجا ولی من ندیدم اسمش چیه چجوری حذف کنم ؟
parsvps
August 30th, 2010, 19:06
در
Feature Manager
تیک Frontpage بردارید
pasargad
September 1st, 2010, 10:42
سلام من میخوام واسه یکی از کاربرام پسورد بذارم اینو میگه واسه بقیه نمیشه ها میرم رو پوشه اون فایل کلیک راست password ....
Warning:
Due to Frontpage Extensions currently being installed and enabled, password protected directories will not work. If you wish to use this feature instead of Frontpage, please disable the Frontpage extensions.
You can use Frontpage directly to create password protected directories just like you normally can here. Alternatively, you can disable frontpage extensions and still use Frontpage to publish the site design via Webdav or FTP.
با درود
علت این خطا دوست من نصب نبودن Front Page است. نه چیز دیگری. از مدیریت سرور بخواهید نصب کنه.
علت عدم نصب این سرویس روی سرور هم داشتن باگ در اون است که باعث هک شدن راحت سرور میشه. همین.
برای همین نمیشه رمز بزارید و خطا میده.
موفق باشید.
hannah
September 1st, 2010, 10:55
اون یوزر فقط مشکل داره واسه بقیه میذاره مشکلی هم نداره
pasargad
September 3rd, 2010, 12:11
اگر تنها اون یوزر است ببینید که پکیجی که براش وصل کردید با دیگران یکی است؟
علت اینکه این سوال رو میپرسم اینه که ممکنه که ایشون مقداری رو خواسته باشه که شما مجبور به ایجاد پکیج جدید شدید و یادتان رفته گزینه فرانت پیج رو فعال کنید. این مسئله را چک کنید.
اگر نشد. یک بار بکاپ بگیرید ازش بعد هاستش رو حذف کنید
و دوباره بکاپش رو ری استور کنید شاید مشکل حل شود.
اگر نشد با آی دیم تماس بگیرید براتون چک کنم.
موفق باشید.
srashedian
September 3rd, 2010, 12:29
با درود
علت این خطا دوست من نصب نبودن Front Page است. نه چیز دیگری. از مدیریت سرور بخواهید نصب کنه.
علت عدم نصب این سرویس روی سرور هم داشتن باگ در اون است که باعث هک شدن راحت سرور میشه. همین.
برای همین نمیشه رمز بزارید و خطا میده.
موفق باشید.
شما واقعا سرور فروشید با این اطلاعات؟!!! ممد بک می آپ! ( :دی )
شما اینو چی میخونید اگر انگلیسی بلدید؟
Due to Frontpage Extensions currently being installed and enabled
ضمنا فرانت پیج باگ نداره، دلیل اینکه نصبش نمیکنن اینه که نزدیک به 3 سال هست مایکروسافت ازش پشتیبانی نمیکنه، یعنی آپدیت نمیشه، چیزی هم که آپدیت نشه یعنی خطر
فرانت پیج رو کلا آن اینستال کنید، الان دیگه کاربردی نداره...
pasargad
September 4th, 2010, 09:46
شما واقعا سرور فروشید با این اطلاعات؟!!! ممد بک می آپ! ( :دی )
شما اینو چی میخونید اگر انگلیسی بلدید؟
ضمنا فرانت پیج باگ نداره، دلیل اینکه نصبش نمیکنن اینه که نزدیک به 3 سال هست مایکروسافت ازش پشتیبانی نمیکنه، یعنی آپدیت نمیشه، چیزی هم که آپدیت نشه یعنی خطر
فرانت پیج رو کلا آن اینستال کنید، الان دیگه کاربردی نداره...
دعوا داری شما؟
فکر میکنی کسی نباید خطا کنه؟
لحنت با من که همکارتم اینه وای به مشتریان.
در ضمن کسانی که من تا بحال باهاشون برخورد داشتم و سرور دار بودند و یا کانفیگر همه گفتند که فرانت پیج نصبش محض غلط است چون باگ جدیدی که روی اون پیدا کردند باعث هک شدن سریع سرور میشه. دیگه منم نقل قول کردم.
به هر حال , نحوه برخورد شما اصلاً درست نیست.
srashedian
September 4th, 2010, 10:12
دعوا داری شما؟
فکر میکنی کسی نباید خطا کنه؟
لحنت با من که همکارتم اینه وای به مشتریان.
در ضمن کسانی که من تا بحال باهاشون برخورد داشتم و سرور دار بودند و یا کانفیگر همه گفتند که فرانت پیج نصبش محض غلط است چون باگ جدیدی که روی اون پیدا کردند باعث هک شدن سریع سرور میشه. دیگه منم نقل قول کردم.
به هر حال , نحوه برخورد شما اصلاً درست نیست.
دعوا ندارم.
اشتباه داریم تا اشتباه!
میشه گفت همکار نیستیم (کار من فقط مدیریت سرور هست، نه فروش، و این اقتضای شغل من هست که خشن و جدی باشم، چون مسئول خرابی سرور مردم هستم و اگر مشکلی پیش بیاد ازم خسارت میگیرن!) اما در عین حال، دوستانی که توی مدت حضور من در انجمن با من آشنا شدن فکر میکنم همه اخلاق من رو به خوبی دیدن، نمونه پست هام رو بخونید و لحن جواب های من رو با دیگر کاربران مقایسه کنید (اصلا فکر نمیکم برخوردم با کسی تند باشه)
متاسفانه کسانی که تا به حال باهاشون کار کردید هم در این مورد اشتباه میکردن (البته میدونم این اشتباه ناشی از چیه، این پیغام رو csf زمان کانفیگ میده، ولی احتمالا نتونستن درست ترجمه اش کنن)... جمله من هم در این مورد فقط یک جمله خبری بود در حیطه کارم، نه انتقاد به شما...
اگر برخوردم بد بوده عذر خواهی میکنم، اما سعی کنید قبل از پرکردن امضا با تبلیغات و سرویس دهی به مردم، از یک حداقل مسایلی اطلاعات کافی جمع کنید تا هم سرویس دهیتون به مشتری بهتر بشه، هم راهنمایی هاتون عجیب نباشه! هر چیزی رو از اهلش بپرسید، نه از اینور و اونور پیدا کنید...
pasargad
September 5th, 2010, 11:30
دعوا ندارم.
اشتباه داریم تا اشتباه!
میشه گفت همکار نیستیم (کار من فقط مدیریت سرور هست، نه فروش، و این اقتضای شغل من هست که خشن و جدی باشم، چون مسئول خرابی سرور مردم هستم و اگر مشکلی پیش بیاد ازم خسارت میگیرن!) اما در عین حال، دوستانی که توی مدت حضور من در انجمن با من آشنا شدن فکر میکنم همه اخلاق من رو به خوبی دیدن، نمونه پست هام رو بخونید و لحن جواب های من رو با دیگر کاربران مقایسه کنید (اصلا فکر نمیکم برخوردم با کسی تند باشه)
متاسفانه کسانی که تا به حال باهاشون کار کردید هم در این مورد اشتباه میکردن (البته میدونم این اشتباه ناشی از چیه، این پیغام رو csf زمان کانفیگ میده، ولی احتمالا نتونستن درست ترجمه اش کنن)... جمله من هم در این مورد فقط یک جمله خبری بود در حیطه کارم، نه انتقاد به شما...
اگر برخوردم بد بوده عذر خواهی میکنم، اما سعی کنید قبل از پرکردن امضا با تبلیغات و سرویس دهی به مردم، از یک حداقل مسایلی اطلاعات کافی جمع کنید تا هم سرویس دهیتون به مشتری بهتر بشه، هم راهنمایی هاتون عجیب نباشه! هر چیزی رو از اهلش بپرسید، نه از اینور و اونور پیدا کنید...
معنی بفرما , بشین , بتمرگ یک معنی است کدامش استفاده بشه بسته به اخلاق و روحیات طرف است.
خشن بودن رو با جدی بودن شما اشتباه گرفتی.
والله در نت خیلی ها هستند که ادعا های مختلف دارند.
بنده چون پیغام رو دیدم بدون خوندن فکر کردم به خاطر نصب نبودن فرانت پیج است. که مشکل خیلی ها هم هست. و مشکل از من بود که نخونده هم جواب دادم. متأسفم.
فکر میکردم که این انجمن با این وسعت جایی درست باشه و آدمهاش که سر میزنند روحیه خوبی داشته باشند حتی بیشتر وبهتر از مجید انلاین و مرحوم پی تی اما ...
چشمه ای که از مدیرانش دیدم دیگه نمیتونم از شما که کاربرشی خرده ای بگیرم.
به هر حال چه همکار و چه هم وطن امیدوارم موفق باشید.
بدرود.
mamali5
October 17th, 2010, 17:52
سلام
دوستان من همه فایل های front page رو حذف کردم
میخوام رو یه ساب دومین پسورد بزارم بازم همین اروری که دوستمون گفتن رو میده
به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
تو قسمت Frontpage Extensions جلوی ساب دومین مورد نظر نوشته not installed
و جلوی دامنه اصلی سایت نوشته installed
unistall میزنم پیام زیر رو میده
Starting uninstall, port: 80.
Error: There is no web named "".
The version (unknown) of the server extensions you are trying to uninstall cannot be uninstalled with this tool. You must upgrade this virtual server to the current version, and then use owsadm.exe to uninstall.
Bad file descriptor
Cleaning up .htaccess files...Done
Frontpage was uninstalled on the following domains: mydomain.com
پایینش باز نوشته
FrontPage extensions are currently: installed X-(
به نظرتون باید چیکار کنم؟
yazdan_mx
November 29th, 2010, 16:52
سلام
دوستان من همه فایل های front page رو حذف کردم
میخوام رو یه ساب دومین پسورد بزارم بازم همین اروری که دوستمون گفتن رو میده
به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
تو قسمت Frontpage Extensions جلوی ساب دومین مورد نظر نوشته not installed
و جلوی دامنه اصلی سایت نوشته installed
unistall میزنم پیام زیر رو میده
Starting uninstall, port: 80.
Error: There is no web named "".
The version (unknown) of the server extensions you are trying to uninstall cannot be uninstalled with this tool. You must upgrade this virtual server to the current version, and then use owsadm.exe to uninstall.
Bad file descriptor
Cleaning up .htaccess files...Done
Frontpage was uninstalled on the following domains: mydomain.com
پایینش باز نوشته
FrontPage extensions are currently: installed X-(
به نظرتون باید چیکار کنم؟
اقا سلام من هم همین مشکل رو داشتم به هر کسی که گفتم یه چیزی جوابمو میداد.تا به پیشنهاد دوستم گفت به پشتیبانیه ابیت هاست برو و اونجا مشکلتو بگو.من هم که دیگه چشمم آب نمیخورد رفتم تو پشتیبانیشون و مشکلو گفتم.کارشناس پشتیبانیش تو نیم ساعت مشکل رو کامل بر طرف کرد.واقعا پشتیبانیشون قدرتمند و توانا هسته.برام جالب بود من حتی کاربرشون هم نبودم اما برام تا حالا چند بار مشکلاتمو حل کردن این دفعه که هاستم تموم بشه حتما میرم از اینجا هاست میخرم.
حالا شما هم بیا یه سر به پشتیبانیشون بزن مشکلت رو حتما حل میکنن راستی اینم سایتشه