PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایت ورزشی

vahida368
June 20th, 2015, 00:24
سلام دوستان
اینجانب وحید احمدی دنبال یک شریک و همکار برای راه اندازی سایت ورزشی ( فوتبال ) هستم
دامنه های havadaran.info و sportiha.ir ب نام من ثبت شده
سایتی ک میخوام راه اندازی کنم با برنامه درست و پشتیبانی قوی ب یکی از سایتهای برتر در زمینه فوتبال تبدیل میشه
ب طوری ک نقاط قوت سایتهای ایرانی و خارجی را در نظر گرفتم و همه این نقاط را در سایتی ک میخوام راه اندازی کنم جمع کردم

اصل راه اندزای سایت برنامه نویسی درست و صحیح در این زمینه هست
با توحه ب همین موضوع نیازمند نوشتن ماژول و کامپوننت و . . . کاملا سفارشی هست
بنده اسامی تمام بازیکنان لیگ ایران و اسپانیا و انگلیس و آلمان و ایتالیا ب همراه چند عکس نمونه برای معرفی بازیکان را جمع آوری کردم و آماده وارد کردن اطلاعات اولیه در مازول اختصاصی هست

سیستم مدیریت محتوا را ترجیح دادم جوملا باشه اما اگر شریک و همکار سیستم دیگه ای مد نظر داره مشکلی نیست

برای درآمد سایت هم برنامه مفصلی دارم

ب امید خدا سایتهای دیگه ای هم راه اندازی خواهیم کرد ( نیازمند عزم و و همکاری و ... هست )

شراکت به این صورت خواهد بود ک کلیه امور برنامه نویسی و پشتیبانی و . . . سایت به عهده شریک و همکار هست و کلیه امور مدیریت و چرخوندن سایت و . . . بر عهده من هست و شراکت ب صروت 50 50 خواهد بود ( کاملا منصفانه )

قرارداد کتبی هم امضاء میکنیم

بنده ساکن استان قزوین ( شهر الوند ) هستم و در صورت لزوم ب تهران برای انجام امور میام

نحوه ارتباط :
پیغام خصوصی همین سایت
ایمیل vahida368@gmail.com
تلفن 09385428842 ( ترجیحا اس ام اس )

مشخصات فردی :
متولد 1366
لیسانس مدیریت صنعتی
خدمت سربازی انجام شده
علاقه زیاد ب نت و ورزش

*** لطفا شرکت های معتبر پیام بدند ***
برنامه ها بعد از اینکه شراکت ب مرز قطعی شدن رسید گفته میشه
لطفا زودتر پیام بدید تا برای فصل پیش رو مسابقات لیگ آماده باشیم و از ابتدای لیگ سایت را رونمایی کنیم

ahmad19
June 20th, 2015, 02:03
درباره کامپوننتی که می خوای نوشته بشه کمی اطلاعات می دی که ورودی هاش چی هست و خروجی هاش قراره چی بشه

vahida368
June 28th, 2015, 00:54
معمولا خروجی از ورودی گرفته میشه ولی با این حال ب قسمتی از ورودی و خروجی اشاره میکنم

ورودی ها :
اسامی بازیکنان + مربی و مدیرعامل هر تیم + کلیه برنامه مسابقات باشگاه ها و نتایج + اخبار مربوط ب هر باشگاه و بازیکن کاملا تفکیک شده + خصوصیات هر بازیکن مثل سن و ملیت و پست تخصصی و . . .

خروجی ها :
هرچیزی ک بازدیدکننده لازمه از اون لیگ و باشگاه و بازیکنان بدونه ک در ورودی ها گفته شده + سهولت دسترسی اخبار و اطلاعات برای بازدیدکننده + بازیکنان تفکیک شده در لیگ و ملیت و قاره و . . .

نحوه برنامه نویسی و ارتباط بین قسمت ها در یک فایل ورود نوشته شده فقط کمی نیاز ب تکمیل شدن داره

در ضمن یک قالب جوملا تجاری خوب قبلا خریداری شده در صورت لزوم میشه استفاده کرد
نام بیش از 2000 بازیکن جمع آوری شده + عکسی از بازیکن ک بهینه شده ( کم حجم ) بار رزولیشن حدودا 524×699

- - - Updated - - -

کس دیگه ای نبود؟

- - - Updated - - -

دوستان لطفا نظرات را در همین جا هم اعلام کنند

Kifer
June 30th, 2015, 01:20
جناب لطفا به دل نگیرید، ولی خسته میشید با این همه مسئولیت:

شراکت به این صورت خواهد بود ک کلیه امور برنامه نویسی و پشتیبانی و . . . سایت به عهده شریک و همکار هست و کلیه امور مدیریت و چرخوندن سایت و . . . بر عهده من هست و شراکت ب صروت 50 50 خواهد بود ( کاملا منصفانه )

کارهای مشکل بر عهده ما هست و نظارت و مدیریت بر عهده شما ؟ :|

vahida368
June 30th, 2015, 01:50
چرا ب دل بگیرم
این سوالی هست ک برای هرکسی ممکنه رخ بده !
من قرار نیست نظارت کنم بلکه شما بعد از انجام کارهای اولیه نظارت میکنید
شراکت به این صورت میشه ک همکار نقش سرمایه گذار را ب عهده میگیره ولی وقتی خود همکار یا شرکتی ک توش مشغول ب کار میشه هزینه ای پرداخت نمیکنه 50% سهام سایت را صاحب میشه و از درآمدی ک بدست میاد میتونه همیشه بهره مند بشه
و بعدش نیازی نیست ک در امور داخلی سایت مشارکت داشته باشه ، البته اگر خواست میتونه

در ثانی
اگر مثلا 2 میلیون هزینه اولیه راه اندازی سایت شد بعد از اینکه از درآمد سایت ب اندازه 2 میلیون برداشت کرد درآمدهای بعدی نصف میشه

لطفا کوتاه بین نباشید و بلندمدت فکر کنید

سایت های دیگه ای هم برای راه اندازی آماده دارم ولی فعلا نمیتونم بگم

گسترش همین سایت ورزشی با راه اندازی بازی آنلاین و شبکه اجتماعی درونی سایت و . . . انجام میشه
راه های کسب درآمد هم متنوع هست و برای اون برنامه ریزی صورت گرفته

ParnianData
June 30th, 2015, 12:58
درود
لطفا پیرو صحبت های تلفنی اطلاعات را ایمیل کنید
parniandata@gmail.com

vahida368
July 5th, 2015, 22:19
با سلام
ارسال شد

- - - Updated - - -

دوستانی ک میخواستن با وردپرس کار کنند
ترجیحا جوملا و اگر بشه کلا از اول برنامه نویسی بشه بهتره
با وردپرس در آینده دچار مشکل میشیم !

noa_takotnaha
July 5th, 2015, 22:40
اگه بتونید حدود 40 میلیون سالانه (به جز سایر هزینه ها) هزینه کنید، یه پیشنهاد خوب بهتون بدم.
راستش خودم سال پیش میخواستم اینکارو بکنم ولی نمیتونستم اینقدر هزینه کنم و منصرف شدم.
واسه من سودی نداره ولی خوشحال میشم تجربیاتمو در اختیارتون قرار بدم.

amin_lni
July 5th, 2015, 22:43
سلام
اقا میتونید بیایید تلگرام صحبت کنیم ؟
09368620601 امین عباسی
8 ساله تو وب برنامه نویسی میکنم .

vahida368
July 18th, 2015, 12:12
کس دیگه ای هست ک همکاری کنه؟
سایتی ک میخوام راه اندازی کنم تو ایران تک هست و نمونه داخلی نداره
نیاز ب یک پشتوانه قوی هست و برای سال بعد برنامه مفصلی دارم ک رنک سایت ب زیر 10 هزار برسه