ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی سیستم های مدیریت هاستینگ

میزبانی کهکشان
June 19th, 2015, 22:26
سلام
دوستان قصد تکمیل ارشیو اسکریپت های مدیریت هاستینگ را دارم
ممنون میشم با هرگونه اسکریپت مدیریت هاستینگ به غیر از : whmcs , hostbill , BoxBilling,sama

که کار کردید را معرفی کنید.

با تشکر

iraniscript
June 20th, 2015, 02:09
سلام

من بیشتر با whmcs کار کردم به نظر من بهترین اسکریپت هست

SaMaN0861
June 20th, 2015, 02:17
با سلام
اسکریپت های WHMCS و HostBill و BoxBilling و SAMA در دسترس عموم قرار گرفته و سیستم WHMCS از همه بیشتر طرفدار داره.
بقیه وب سایتهایی که از این سیستم ها استفاده نمیکنن خودشون اختصاصی نوشتن مثل طلاهاست
اگر به غیر از اسکریپت های گفته شده نیاز به سیستم قوی دارید پیشنهاد میکنم کمی هزینه کنید و برای خودتون یک سیستم اختصاصی داشته باشید.
موفق باشید

میزبانی کهکشان
June 20th, 2015, 08:19
با سلام
اسکریپت های WHMCS و HostBill و BoxBilling و SAMA در دسترس عموم قرار گرفته و سیستم WHMCS از همه بیشتر طرفدار داره.
بقیه وب سایتهایی که از این سیستم ها استفاده نمیکنن خودشون اختصاصی نوشتن مثل طلاهاست
اگر به غیر از اسکریپت های گفته شده نیاز به سیستم قوی دارید پیشنهاد میکنم کمی هزینه کنید و برای خودتون یک سیستم اختصاصی داشته باشید.
موفق باشید

سلام
ممنون از پاسخ ، اما بنده قصد ارشیو کردن سیستم مدیریت هاستینگ و قرار دادن آن برای دانلود عموم را دارم.

fanous_m
June 20th, 2015, 13:16
whmcs و host billing از کاملترین ها هستند به نظر بنده

dakkeh20
June 20th, 2015, 13:25
سلام

WHmcs و hostbill رو کار کردم .

بنظرم بهترینه از نظر کارایی .