توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به سرویس دهنده قدرتمند دارم
Ampoolzan
June 19th, 2015, 16:33
با سلام
بنده نیاز به VPS (شروع فعالیت) (سرویس ایران) با حداقل 6 گیگ رم و 4 گیگاهرتز cpu و 100 گیگ هارد ساتا و حدود 20 گیگ هارد SSD دارم
اما برای این منظور نیاز به سرویبس دهنده قدرتمند با پشتیبانی قوی و تجربه بالا نیازمندم
سرویس برای گیم سرور آنلاین نیاز دارم :
مشکل : اتک های زیاد TCP Sys Flood دارم خیلی زیاد و UDP کم اما پورت پر میکنن
اطلاعات : سرویس دهنده های زیادی تست شدن حتی دیتاسنترهای مختلف .هیچکدوم نتونستن مشکلات حل کنن .
روی فایروال سخت افزاری برام رول گذاشتن و به دلیل اینکه اطلاعاتی نداشتن رولشون جواب نداد
نرم افزارهای Antiddos guardian - Peeblocker - Symantec و حتی کلی تنظیمات در registery انجام شد جواب نداده
پورتی ک اتک میخوره عوض شده اما ساده پیدا میشه
آی پی اینترانت استفاده شده و از آی پی ایران vps اتک udp میخوریم و tcp هم از سیستم شخصی میخوریم .آی پی بن کردن برای tcp اصلا فایده نداره چون با مودم ریست دوباره میان .مهمه ک اصلا نرسه به پورت من چون با یکبار اتک کلا مختل میشم
سرویس ویندوز استفاده میکنم اما بعضی ها گفتن روی لینوکس میشه بیشتر پیگیری کرد مشکل و فایروال بهتری داره ( دارم سعی میکنم روی لینوکس کامپایل کنم و یاد بگیرم )
من فقط جایی میخام ک حداقل مشکل tcp بتونه صد در صد حل کنه و اتک udp در کوتاهترین زمان بلاک کنه .حتی اگ به هزینه پشتیبانی جدا این کار انجام بشه
در صورتی ک نیاز به لوگ و اطلاعات بیشتری دارید لطفا شماره تماس ذکر کنید تماس بگیریم
websazha
June 19th, 2015, 16:51
سلام
شما سرور ایران نیاز دارید یا خارج از ایران؟
اگر خارج از ایران باشه مشکلی نیست با دریافت هزینه پشتیبانی شبکه سرور مجازی جلوگیری خواهیم کرد از حملات شما مطمئنن.
ولی سرور های ایران به خاطر پورت ضعیف که دارن هیچ طوره نمیشه کاری باشهاشون کرد سریع پورت پر میشه فایروال نرم افزاری هم کاری نمی تونه بکنه وقتی که کل پورت قبل فایروال پر هست.
پس خرید سرور ایران منتفی هست فکر کنم شما بهتر اطلاع دارید.
Ampoolzan
June 19th, 2015, 16:54
(سرویس ایران)
- - - Updated - - -
متاسفانه مشکل همینه .حالا برای udp میشه تحمل کرد مشکل من خیلی بیشتر tcp هست
websazha
June 19th, 2015, 16:58
(سرویس ایران)
- - - Updated - - -
متاسفانه مشکل همینه .حالا برای udp میشه تحمل کرد مشکل من خیلی بیشتر tcp هست
به طور قطع میگم به شما کاری نمیشه کرد.تنها راه اینکه که یک سرور بدون اینترنت تهیه کنید یعنی اینترنت نداشته باشه یه سرور با ای پی 10. بگیرید حمله از داخل ایران اگر انجام بشه لاگ میگیرید و شکایت کمتر از 1 ماه مورد پیدا میشه و می توانید در زمان شکایت اعلام کنید روزانه در اثر حملات 500 هزار تومان متضرر می شود. بعد که حداقل 5 میلیون تومان خسارت پرداخت کردن + 6 تا 5 سال زندانی بسته به قاضی متوجه میشه نباید از این کارها کنند.
Ampoolzan
June 19th, 2015, 17:03
به طور قطع میگم به شما کاری نمیشه کرد.تنها راه اینکه که یک سرور بدون اینترنت تهیه کنید یعنی اینترنت نداشته باشه یه سرور با ای پی 10. بگیرید حمله از داخل ایران اگر انجام بشه لاگ میگیرید و شکایت کمتر از 1 ماه مورد پیدا میشه و می توانید در زمان شکایت اعلام کنید روزانه در اثر حملات 500 هزار تومان متضرر می شود. بعد که حداقل 5 میلیون تومان خسارت پرداخت کردن + 6 تا 5 سال زندانی بسته به قاضی متوجه میشه نباید از این کارها کنند.
کامل نخوندید عزیز
آی پی اینترانت استفاده شده و از آی پی ایران vps اتک udp میخوریم و tcp هم از سیستم شخصی میخوریم .آی پی بن کردن برای tcp اصلا فایده نداره چون با مودم ریست دوباره میان .مهمه ک اصلا نرسه به پورت من چون با یکبار اتک کلا مختل میشم
الان 2 ماهه فتا تمام آی پی ها از خونگی تا vps شکایت شده و 2ماهه اصلا پیگیری نشده هرچی هم تماس میگیرم فقط میگن در حال پیگیریه
تمام کاربرام از دست دادم و فقط دارم هزینه الکی میدم ک سرور آن نگه دارم.میدونم کار نشد نداره چون هستن سرورهایی ک مشکل حل کردن یا ب هر دلیلی اتک نمیخورن
منم دنبال این افراد هستند .تعداد زیادی تا الان تست شده هاستینگ تست شده اما . . .
websazha
June 19th, 2015, 17:09
کامل نخوندید عزیز
الان 2 ماهه فتا تمام آی پی ها از خونگی تا vps شکایت شده و 2ماهه اصلا پیگیری نشده هرچی هم تماس میگیرم فقط میگن در حال پیگیریه
تمام کاربرام از دست دادم و فقط دارم هزینه الکی میدم ک سرور آن نگه دارم.میدونم کار نشد نداره چون هستن سرورهایی ک مشکل حل کردن یا ب هر دلیلی اتک نمیخورن
منم دنبال این افراد هستند .تعداد زیادی تا الان تست شده هاستینگ تست شده اما . . .
درسته کامل مطالعه نکردم.
اگر پورت فول نکنن می تونیم روی سرور ایران هم جلوگیری کنیم از حملات به سرور همان ویندوز شما.
سرور های اختصاصی ایران ما حدود 2 هفته دیگه در دیتاسنتر فعال می شوند اگر مشکل دیتاسنتر حل شود موردی که درخواست کردیم می توانم به طور قطع اعلام کنم اگر پورت اینترانتی فول نکنن که بیش از n سیستم برای حمله نباشد جلوگیری می کنیم.
mobinhost.in
June 19th, 2015, 17:43
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com (http://www.mobinhost.com/)
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین ,
ارائه دامنه ملی و بین المللی
, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
فروش سرور سوپر میکرو یک یونیت (سخت افزار)
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx)
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
با سلام و احترام
دوست من یقین کنید که در ایران اگر سرویس نیاز دارید با وی پی اس نمی توانید هیچ وقت توقع همجین سرویس رو داشته باشید
برروی سرور اختصاصی هم در صورتی که در اینترانت باشد و یک فایراوال سخت افزاری استاندارد به صورت شخصی تهیه کنید امکان ارائه این سرویس وجود دارد دوست من سرویسی که شما می خواهید دردسر زیادی برای سرویس دهنده ها داره و یا باید از نظر اقتصادی هزینه بالایی کنید و یا باید نسبت به شرایط خیلی حساس نباشید چون در واقعیت وقتی اینقدر پورت ها ضعیف هست جلوی اتک ها را نمی توان گرفت مگر شرایط را فراهم کرده باشید و هزینه لازم را بکنید
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com (http://www.mobinhost.com/)
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین ,
ارائه دامنه ملی و بین المللی
, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
فروش سرور سوپر میکرو یک یونیت (سخت افزار)
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید (https://my.redstation.com/partners/mobinhost.aspx)
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
با سلام و احترام
دوست من یقین کنید که در ایران اگر سرویس نیاز دارید با وی پی اس نمی توانید هیچ وقت توقع همجین سرویس رو داشته باشید
برروی سرور اختصاصی هم در صورتی که در اینترانت باشد و یک فایراوال سخت افزاری استاندارد به صورت شخصی تهیه کنید امکان ارائه این سرویس وجود دارد دوست من سرویسی که شما می خواهید دردسر زیادی برای سرویس دهنده ها داره و یا باید از نظر اقتصادی هزینه بالایی کنید و یا باید نسبت به شرایط خیلی حساس نباشید چون در واقعیت وقتی اینقدر پورت ها ضعیف هست جلوی اتک ها را نمی توان گرفت مگر شرایط را فراهم کرده باشید و هزینه لازم را بکنید
داود جان مگر پورت داخلی ایران حدود 100mb/ps نیست؟ به نظرت کسی داخل خونش نتی داره که این رو فول کنه؟
تهران رو نمیدونم دقیقا چه خبر هست وضعیت پورت های ارتباطی اینترانتی.
mobinhost.in
June 19th, 2015, 18:00
سلام
داود جان مگر پورت داخلی ایران حدود 100mb/ps نیست؟ به نظرت کسی داخل خونش نتی داره که این رو فول کنه؟
امروزه سرعت اینترنت در فقضا های خانگی و همچنین فضا های اداری بسیار قوی تر هست
البته لزوما برای اتک با اینترنت خانگی اتک نمی کننند
شما به راحتی می وانید یک وی پی اس ارازان در همین انجام تهیه کنید و برای سرور های گیم نظیر استارتر مشکل ایجاد کنید
در واقعیت هم هیچ ارگانی معلومی برای اینکه شکایت کنی و یا جلوی این مشکل رو بگیره وجود نداره
شما فرض کن کسی که می خواهد این مشکل را درست کند چن سرور مجازی می گیره و و همزمان مشکل زا می شود
موضوع ساده هست
4 کره حاج میثم :)
websazha
June 19th, 2015, 18:48
امروزه سرعت اینترنت در فقضا های خانگی و همچنین فضا های اداری بسیار قوی تر هست
البته لزوما برای اتک با اینترنت خانگی اتک نمی کننند
شما به راحتی می وانید یک وی پی اس ارازان در همین انجام تهیه کنید و برای سرور های گیم نظیر استارتر مشکل ایجاد کنید
در واقعیت هم هیچ ارگانی معلومی برای اینکه شکایت کنی و یا جلوی این مشکل رو بگیره وجود نداره
شما فرض کن کسی که می خواهد این مشکل را درست کند چن سرور مجازی می گیره و و همزمان مشکل زا می شود
موضوع ساده هست
4 کره حاج میثم :)
اتک از داخل شبکه ایران انجام میشه دیگه.
مگه ایران چند تا دیتاسنتر داره که نشه پیگیری کرد ای پی معلوم کنید برای زیرساخت هست کلا یا از طرف تبیان یه پیگیری تلفنی و یا حضوری کنند!
از طرفی تمام ارائه دهنده سرور مجازی ایران مدارک لازم رو از کاربر می گیرند میشه به صورت ساده اتکر رو شناسایی کرد!
نمی دونم چرا این مسائل برای پیگیری از تهران سخت هست واقعا!! یا فتا اونچا به این چیز ها توجه ندارند یا خیییلی سرشون شلوغ هست
Ampoolzan
June 19th, 2015, 19:32
اگ یک بازی ارزشش داشت اینقدر هزینه کنم الان اینجا پیغام نمیدادم سیستمم با دیتاسنتر صحبت میکردم کلو میکردم
سلام
من از vps ایران میخورم و بالای 100 مگ پر میکنن ک اینترانت هم 100 مگ هست پر پر میشه و لگ
از خانگی اتک میخورم اما tcp flood فقط . ک اصلا ن حجم پر میکنه نه هیچی فقط مشکل در بازی درست میکنه
دقیقا
همین کار میکنن
اتک از داخل شبکه ایران انجام میشه دیگه.
مگه ایران چند تا دیتاسنتر داره که نشه پیگیری کرد ای پی معلوم کنید برای زیرساخت هست کلا یا از طرف تبیان یه پیگیری تلفنی و یا حضوری کنند!
از طرفی تمام ارائه دهنده سرور مجازی ایران مدارک لازم رو از کاربر می گیرند میشه به صورت ساده اتکر رو شناسایی کرد!
نمی دونم چرا این مسائل برای پیگیری از تهران سخت هست واقعا!! یا فتا اونچا به این چیز ها توجه ندارند یا خیییلی سرشون شلوغ هست
ما الان اگ اتک udp بخرویم تا دیتاسنتر بیاد پیگیری کنه و بلاک کنه حدود نصف روز شده .حالا خدا نکنه پنجشنبه عصر بزنن میره برای دو رورز بعد زیر اتکم
دیتاسنتر اسیاتک ک منو کلا بیرون انداخت و ب هاستینگم گفته بود عذر شتریتون بخاید حوصله بلاک نداریم :|
novin-web
June 19th, 2015, 19:42
با سلام
بنده نیاز به VPS (شروع فعالیت) (سرویس ایران) با حداقل 6 گیگ رم و 4 گیگاهرتز cpu و 100 گیگ هارد ساتا و حدود 20 گیگ هارد SSD دارم
اما برای این منظور نیاز به سرویبس دهنده قدرتمند با پشتیبانی قوی و تجربه بالا نیازمندم
سرویس برای گیم سرور آنلاین نیاز دارم :
مشکل : اتک های زیاد TCP Sys Flood دارم خیلی زیاد و UDP کم اما پورت پر میکنن
اطلاعات : سرویس دهنده های زیادی تست شدن حتی دیتاسنترهای مختلف .هیچکدوم نتونستن مشکلات حل کنن .
روی فایروال سخت افزاری برام رول گذاشتن و به دلیل اینکه اطلاعاتی نداشتن رولشون جواب نداد
نرم افزارهای Antiddos guardian - Peeblocker - Symantec و حتی کلی تنظیمات در registery انجام شد جواب نداده
پورتی ک اتک میخوره عوض شده اما ساده پیدا میشه
سرویس ویندوز استفاده میکنم اما بعضی ها گفتن روی لینوکس میشه بیشتر پیگیری کرد مشکل و فایروال بهتری داره ( دارم سعی میکنم روی لینوکس کامپایل کنم و یاد بگیرم )
من فقط جایی میخام ک حداقل مشکل tcp بتونه صد در صد حل کنه و اتک udp در کوتاهترین زمان بلاک کنه .حتی اگ به هزینه پشتیبانی جدا این کار انجام بشه
در صورتی ک نیاز به لوگ و اطلاعات بیشتری دارید لطفا شماره تماس ذکر کنید تماس بگیریم
سلام
دوست عزیز اگر اتک دارید باید یک سرور اختصاصی تهیه کنید تا مدیریت پورتها براتون راحتر شود.
ایا نیاز به بستر اینترنت دارید؟ اگر خیر بهتر هست اینترانت تهیه کنید.
میزان بودجه در نظر گرفته شدتون چقدر هست؟
Ampoolzan
June 19th, 2015, 19:46
مشکل اینجاست تمام سرویس دهنده ها هم حوصله مشتری پر دردسر مثل من ندارم
من این همه گشتم هنوز کسی ک بتونه پشتیبانی کنه موارد مشابه ب من ندیدم
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز اگر اتک دارید باید یک سرور اختصاصی تهیه کنید تا مدیریت پورتها براتون راحتر شود.
ایا نیاز به بستر اینترنت دارید؟ اگر خیر بهتر هست اینترانت تهیه کنید.
میزان بودجه در نظر گرفته شدتون چقدر هست؟
با شما صحبت شده قبلا ک میگید فقط اختصاصی + چند میلیون هم بدیم سیسکو بگیریم .گفتم ک بازی ارزش این کارهارو نداره
به پیشنهاد شما حتی اختصاصی و پورت باز از ایران سرور خریدم و با اولین اتک ساسبند شدم .میکروتیک هم وصل کردم بازم اتک خوردم .اتک روی پورت باز نفهمیدم اما گفتن پهنای باند مصرف کرده
پارس پک هم به پیشنهاد شما رفتم اونها هم گفتن اگ اتک بخوری مسدود میشی برای یک روز .
من میگم اتک دارم یکی میخام رفع کنه اینا میبندن (از خود اتک هم بدتر میکنن) ( وضعیت ایران همینه . اتکر اتک میده به جای بلاک اتک مارو مسدود میکنن ک اتک نیاد )
novin-web
June 19th, 2015, 20:04
مشکل اینجاست تمام سرویس دهنده ها هم حوصله مشتری پر دردسر مثل من ندارم
من این همه گشتم هنوز کسی ک بتونه پشتیبانی کنه موارد مشابه ب من ندیدم
- - - Updated - - -
با شما صحبت شده قبلا ک میگید فقط اختصاصی + چند میلیون هم بدیم سیسکو بگیریم .گفتم ک بازی ارزش این کارهارو نداره
به پیشنهاد شما حتی اختصاصی و پورت باز از ایران سرور خریدم و با اولین اتک ساسبند شدم .میکروتیک هم وصل کردم بازم اتک خوردم .اتک روی پورت باز نفهمیدم اما گفتن پهنای باند مصرف کرده
پارس پک هم به پیشنهاد شما رفتم اونها هم گفتن اگ اتک بخوری مسدود میشی برای یک روز .
من میگم اتک دارم یکی میخام رفع کنه اینا میبندن (از خود اتک هم بدتر میکنن) ( وضعیت ایران همینه . اتکر اتک میده به جای بلاک اتک مارو مسدود میکنن ک اتک نیاد )
در کل دنیا قانونی وجود داره که هر قدر پول بدید همون قدر هم اش میخورید نه بیشتر نه کمتر.
اگر اتک تا این حد سنگین هست پس شما باید بی خیال رفع مشکل از طریق نرم افزار بشید.
بزرگترین دیتاسنترهای دنیا هم در مقابل اتک های ddos مخصوصا UDP نتونستن راه حلی پیدا کنند حتی با فایروال های سیسکو و جانیپر چند 10 میلیون تومانی.
Ampoolzan
June 19th, 2015, 20:40
اینجا برای چت و بحث و گفتگو باز نکردم لطفا اگ میتونید سرویس ارائه کنید پیغام بدید
مشکل حل شدنی هست چون خیلی ها حل و رفع کردن مشکل رو