مفتخريم خبر راه اندازی سايت iranwhois.com را به تمامی عزيزان اعلام کنيم.
وبسايت iranwhois.com به منظور ثبت آنلاين دامين های بين المللی از شرکت directi راه اندازی شده است. به کمک ايران هويز امکان ثبت دامين در پنل اختصاصی شما در کمترين زمان و با بيشترين سرعت وجود خواهد داشت. کافی است مراحل ثبت دامين را از وبسايت ايران هويز دنبال کرده و پس از ثبت دامين و اطلاعات دامين را از طريق يکی از درگاه های پرداخت آنلاين موجود، پرداخت کنيد. پس از پايان عمليات دامين در پنل ارائه شده به شما موجود بوده و امکان انجام ساير عمليات قابل انجام در پنل های resellerclub وجود خواهد داشت.
وبسايت ايران هويز به عنوان يکی از پذيرندگان زرين پال، امکان پرداخت آنلاين دامنه ها رو بدون نياز به هزينه اوليه، فراهم کرده است.
به زودی درگاه آنلاين بانک پارسيان نيز، علاوه بر درگاه زرين پال به سايت اضافه خواهد شد.
سايت iranwhois.net (http://www.iranwhois.net) هم برای ريسلر ها راه اندازی شد.
rn4j1m1
September 18th, 2010, 03:33
من که موفق به ثبت نشدم آقای امیری :d
ایمیل :
r n 4 j 1 m 1 [at] g m a i l [dot] c o m
---------- Post added at 03:33 AM ---------- Previous post was at 03:33 AM ----------
Status of the Action: Order Locked In Processing.
rn4j1m1
September 18th, 2010, 14:51
حال چه باید کرد ؟
amiri113
September 25th, 2010, 00:54
مگه هنوز: "Status of the Action: Order Locked In Processing. " هستش ؟
amiri113
November 30th, 2010, 22:27
ثبت دامين بين المللی به صورت 100% آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی همچنان در ايران هويز به صورت بدون وقفه وجود داره.
قيمت دامين .com برای مشتريان 10500 و برای ريسلر ها 10100 ميباشد.
Warez-Host.IR
November 30th, 2010, 22:55
قيمت دامين .com برای مشتريان 10500 و برای ريسلر ها 1100 ميباشد.
يعني چي براي ريسلرها 1100 مي باشد
من متوجه نشدم
من تو دايركت اي نمايندگي از يكي از دوستانم گرفتم تا دامنه ها را تو پنل خودم ثبت كنم
من منظور شما را از اون قسمت بالا متوجه نشدم
amiri113
November 30th, 2010, 23:26
شما اگر تو سايت ايران هويز .نت که برای ريسلر های ايران هويز هستش عضو بشيد دامين براتون 10100 ثبت ميشه و اگر تو خود ايران هويز عضو بشيد 10500
با تشکر
علی امیری
khudeman
December 1st, 2010, 00:27
یعنی چی 1100 ؟ شما که اینقدر زحمت میکشید، خب عزیزجان یه کم دیگه حوصله کنید و درست و مفهوم توضیح بدهید.
amiri113
December 1st, 2010, 00:30
:دی
خيلی واضح هستش.
اگر به عنوان ريسلر عضو بشيد ميتونيد دامين رو 10100 برای مشتريانتون ثبت کنيد.
و اگر خودتون به عنوان مشتری عضو بشيد دامين براتون 10500 تموم ميشه.
اين بستگی به خودتون داره که ريسلر عضو بشيد يا کاستومر.
khudeman
December 1st, 2010, 00:35
خدا خیرت بده که بالاخره این صفرها را درست گذاشتید
amiri113
December 1st, 2010, 00:39
اصلاح شد.
ببخشيد.
amiri113
December 15th, 2010, 13:39
ثبت دامين به صورت 100% آنلاين و به نام مشتری و در پنل مشتری، همچنان ادامه داره.
amiri113
December 16th, 2010, 00:06
خدماتی که از امروز در مجموعه ايران هويز ارائه خواهند شد:
هاست ويندوز نامحدود، هاست لينوکس نامحدود، هاست ايميل، 4 سرويس مختلف ssl و سرويس سايت ساز خاص ريسلر کلاب
تمامی سرويس های بالا با پشتيبانی شرکت دايرکتی ارائه ميشوند و ايران هويز به عنوان نماينده اين شرکت محصولات فوق را با قيمت مناسب در ايران ارائه ميدهد.
ساير محصولات فوق به صورت آنلاين به فروش رسيده و به صورت آنلاين به مشتری تحويل داده ميشوند.
Dancer
December 16th, 2010, 18:41
خدماتی که از امروز در مجموعه ايران هويز ارائه خواهند شد:
هاست ويندوز نامحدود، هاست لينوکس نامحدود، هاست ايميل، 4 سرويس مختلف ssl و سرويس سايت ساز خاص ريسلر کلاب
تمامی سرويس های بالا با پشتيبانی شرکت دايرکتی ارائه ميشوند و ايران هويز به عنوان نماينده اين شرکت محصولات فوق را با قيمت مناسب در ايران ارائه ميدهد.
ساير محصولات فوق به صورت آنلاين به فروش رسيده و به صورت آنلاين به مشتری تحويل داده ميشوند.
شما مطمئنيد كه پشتيباني هاست رو براي مشتريان ريسلر خود دايركت آي بر عهده مي گيرد؟
چون من خودم يك مدت ريسلري دايركت آي داشتم. ولي اين چيزي كه شما مي فرمائيد رو نديدم.
چيزي كه من ديدم اين بود كه پشتيباني مشتريان ريسلر با خود ريسلر بود. اصلا مشتري به صفحه ي پشتيباني (https://support.resellerclub.com/support) دسترسي نداره. يعني نه از وجود اين صفحه خبر دار ميشه نه مي تونه لاگين كنه!
اما پشتيباني ريسلر با دايركت آي بود.
amiri113
December 16th, 2010, 18:46
بله!
ازونجايي که مشتری روی سرور های خود دايرکتی قرار ميگيره پس پشتيبانی هم با خودشون هستش :دی
اگر قرار بود پشتيبانی با ما باشه بايد دسترسی سرور خودشون رو به ما ميدادند تا ما بتونيم مشتری رو پشتيبانی کنيم. به نظر شما ميدن :دی ؟
Dancer
December 16th, 2010, 18:54
بله!
ازونجايي که مشتری روی سرور های خود دايرکتی قرار ميگيره پس پشتيبانی هم با خودشون هستش :دی
اگر قرار بود پشتيبانی با ما باشه بايد دسترسی سرور خودشون رو به ما ميدادند تا ما بتونيم مشتری رو پشتيبانی کنيم. به نظر شما ميدن :دی ؟
بله اين حرف شما درسته كه اگر قرار بود پشتيبانی با ما باشه بايد دسترسی سرور خودشون رو به ما ميدادند.
ولي متاسفانه با اين وجود پشتيباني مشتري با ريسلره!!
براي اينكه مطمئن بشيد از پنل Customer لاگين كنيد و روي Request Support كليك كنيد تا ببينيد چه مي شود!
http://www.parsimg.com/uploads/12925130671.bmp
بعد از پنل خودتان (پنل ريسلري) هم همين كار رو تكرار كنيد تا تفاوت را احساس كنيد!
reza115
December 16th, 2010, 19:09
سلام
من می خوام نمایندگی بگیرم - باید چطوری پنل رو شارژ کنم ؟
حداقل شارژ چقدر هست ؟
لطفا توضیح بدین
amiri113
December 16th, 2010, 19:13
شايد زمانی که شما هاست داشته باشيد تو سفارش هاتون اين دسترسی رو داشته باشيد.
ببينيد ما هم تا حالا اين سرويس رو نداشتيم ولی در قاعده و قانون کار مشخص هستش :دی اگر قرار باشه ما پشتيبانی بديم بايد دسترسی سرور داشته باشيم.
خود دايرکتی که اين سرويس رو ميفروشه فکر همه جاش رو هم ميکنه. شما تا خالا هاست داشتيد از دايرکتی ؟ (ما که خودمون نداشتيم)
ولی برای مثال زمانی که ssl ميگيريم دقيقا با فروشنده اصلی که شرکت thawte بوده طرف شديم نه با خود ريسلر کلاب!
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
نکته ديگه اينکه از سايت iranwhois.net شما ميتونيد به عنوان ساب ريسلر عضو بشيد.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
سلام
من می خوام نمایندگی بگیرم - باید چطوری پنل رو شارژ کنم ؟
حداقل شارژ چقدر هست ؟
لطفا توضیح بدین
برای عضويت به عنوان ريسلر بايد از سايت iranwhois.net اقدام کنيد.
شارژ پنل هم حداقل 9500 تومان هستش و شارژ هم تنها از طريق درگاه آنلاين زرين پال ممکن هستش.
با تشکر
علی امیری
reza115
December 16th, 2010, 19:19
برای عضويت به عنوان ريسلر بايد از سايت iranwhois.net اقدام کنيد.
شارژ پنل هم حداقل 9500 تومان هستش و شارژ هم تنها از طريق درگاه آنلاين زرين پال ممکن هستش.
با تشکر
علی امیری
من از همون لینک عضو شدم
حالا زرین پال کجا هست ؟
من میخام فعلا 10100 تومان برای یه دومین شارژ کنم،مشکلی که نیست ؟
Dancer
December 16th, 2010, 19:52
شايد زمانی که شما هاست داشته باشيد تو سفارش هاتون اين دسترسی رو داشته باشيد.
ببينيد ما هم تا حالا اين سرويس رو نداشتيم ولی در قاعده و قانون کار مشخص هستش :دی اگر قرار باشه ما پشتيبانی بديم بايد دسترسی سرور داشته باشيم.
خود دايرکتی که اين سرويس رو ميفروشه فکر همه جاش رو هم ميکنه. شما تا خالا هاست داشتيد از دايرکتی ؟ (ما که خودمون نداشتيم)
ولی برای مثال زمانی که ssl ميگيريم دقيقا با فروشنده اصلی که شرکت thawte بوده طرف شديم نه با خود ريسلر کلاب!
اتفاقا همين پنل مشتري اي كه باهاش لاگين كردم و اسكرين شات ازش گرفتم هم هاست داشت هم دامين!
منم خيلي دلم مي خواد پشتيباني هاست مشتريان با خود دايركت آي باشه. اصلا به قول شما غيرمنطقيه كه وقتي ريسلر به سرور دسترسي نداره پشتيباني رو به اونها محول مي كنن و منم با حرف شما كاملا موافقم. ولي چه كنيم كه اينطوري نيست ...
amiri113
December 16th, 2010, 21:22
من از همون لینک عضو شدم
حالا زرین پال کجا هست ؟
من میخام فعلا 10100 تومان برای یه دومین شارژ کنم،مشکلی که نیست ؟
شما زمانی که سفارش ميديد ميتونيد سفارشتون رو از طريق درگاه زرين پال پرداخت کنيد.
قکر ميکنم از قسمت my billing > add found هم ميتونيد افزايش اعتبار بديد.
اتفاقا همين پنل مشتري اي كه باهاش لاگين كردم و اسكرين شات ازش گرفتم هم هاست داشت هم دامين!
منم خيلي دلم مي خواد پشتيباني هاست مشتريان با خود دايركت آي باشه. اصلا به قول شما غيرمنطقيه كه وقتي ريسلر به سرور دسترسي نداره پشتيباني رو به اونها محول مي كنن و منم با حرف شما كاملا موافقم. ولي چه كنيم كه اينطوري نيست ...
نميدونم :-> اگر شما تست کرديد که حتما حق با شما هستش.
البته يک موضوع رو در نظر بگيريد که يک موقه مشتری از پشتيبانی توقع داره که cms اش رو براش نصب کنه، مشکل اسکريپتش رو دربياره و ازين کارا که اينو هيچ شرکت معتبری انجام نميده. خود دايرکتی که انجام نميده 100% اين کارا رو! ما هم انجام نميديم.
کلا هم بگم که در مورد اين سرويس ها ما پشتيبانی نميديم و اگر دايرکتی پشتيبانی ميده نوش جان مشتری اگر نميده هم ما مسئول نيستيم. وظيفه ما در زمينه پشتيبانی تنها ثبت سفارش، پرداخت سفارش و تضمين اين موضوع که سفارش به مشتری تحويل داده ميشه هستش. <):)
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
فکر ميکنم داخل پنل cpanel و plesk اشون بخشی برای پشتيبانی وجود داره.
تو پنل دموشون که چنين امکانی در قسمت help با عنوان Contact Customer Support داره.
اين هم لينک پنل دمو cpanel: http://www.iranwhois.com/content.php?action=demo&type=lhbus
Dancer
December 16th, 2010, 22:39
فکر ميکنم داخل پنل cpanel و plesk اشون بخشی برای پشتيبانی وجود داره.
تو پنل دموشون که چنين امکانی در قسمت help با عنوان Contact Customer Support داره.
اين هم لينک پنل دمو cpanel: http://www.iranwhois.com/content.php?action=demo&type=lhbus
چون شما گفتيد كنجكاو شدم و رفتم داخل Cpanel مشتري و اين چيزي كه گفتيد رو الان نگاه كردم و ديدم كه در قسمت Email، ايميل آدرس ريسلر نوشته شده است!
amiri113
December 17th, 2010, 00:01
نه آقا، بايد ايميل خود مشتری باشه اصلا :دی
اونطوری بود که اصلا اونو input نميزاشتن باشه. input گذاشتن که شما وارد کنيد ايميل آدرس تون رو!
به هر حال، ما که پشتيبانی نميديم.
مشتری از هر روشی که ميتونه با دايرکتی در ارتباط باشه و ازشون پشتيبانی بگيره. (اگر راه و روشی خود دايرکتی داد بهشون داده و اگر نداده حتما پشتيبانی ای نداشته :دی)
اين هاست ها هم اسمشون نامحدود هستش والا بخوايم گير بديم بايد بگيم اصلا نامحدودی وجود نداره !
سرويسی هستش که خود دايرکتی داره براساس قوانين خودش و روی سرور های خودش ميفروشه. به نظر من مشتری ای که بخواد کار عادی انجام بده اين سرويس براش مناسب هستش و الا کسی که نميتونه برای مثال روی اين هاست سايت دانلود بالا بياره مثلا و فايل هاشو قرار بده.
و برای کار عادی پشتيبانی خاصی هم لازم نيستش. نهايتش يک dns ست کردن هستش و 4 تا مشکل اين تيپی که خودش تاکيد کرده KnowledgeBase کاملی داره.
والا بقيه مواردش روال مشخصی داره و همه دارن ازش استفاده ميکنن. خدا رو شکر شرکت شناخته شده ای هستش و همه از کيفت خدماتش با خبرن. (برای مثال همه ميدونن پشتيبانيشون 1 هفته ای عمل ميکنه نه 1 ساعته :دی) و از اونطرف همه ميدونن دامين رو آنلاين ثبت ميکنه نه بعد از 3 4 ساعت.
khudeman
December 17th, 2010, 01:05
موفق باشید آقای امیری که همیشه یه دستاورد تازه دارید
amiri113
December 25th, 2010, 15:33
قابل توجه دوستانی که از طريق ايران هويز دامين های خلاف قوانين ثبت ميکنن:
در صورت مشاهده هر يک از اين دامين ها، دامين lock ميشه و بعد هم از هر جا استعلام بگيرن و ساير اطلاعات رو بی تعارف تحويل ميديم.
سعی کنيد اگر دامين برای اين منظور ها ميخواين ثبت کنيد از جای ديگه اقدام کنيد. چون ما شرمنده شما هستيم.
با تشکر
علی امیری
amiri113
January 22nd, 2011, 13:17
ثبت دامين بين المللی به صورت 100% آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی همچنان در سايت ايران هوييز ادامه داره.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
aghdaee
January 22nd, 2011, 13:49
سلام
آقای امیری اینترفیس سایت رو نمیشه فارسی کرد؟
فکر کنم خیلی بهتر بشه
البته الان هم خیلی خوبه ولی خب فارسی بشه خیلی بهتره
tmfar
January 22nd, 2011, 14:43
برای 10100 تومان چقدر باید وارد کنیم ؟ والا 101 زدم نشد 1010 زدم نشد 10100 هم زدم نشد یعنی برای هرکدام یه سری چیزها میاره مثلاً برای 10100 میزنه 1010000 برای 101 قبول نمی کنه و همچنین 100
amiri113
January 22nd, 2011, 16:22
سلام
آقای امیری اینترفیس سایت رو نمیشه فارسی کرد؟
فکر کنم خیلی بهتر بشه
البته الان هم خیلی خوبه ولی خب فارسی بشه خیلی بهتره
سلام
نه متاسفانه فعلا امکانش نيست.
برای 10100 تومان چقدر باید وارد کنیم ؟ والا 101 زدم نشد 1010 زدم نشد 10100 هم زدم نشد یعنی برای هرکدام یه سری چیزها میاره مثلاً برای 10100 میزنه 1010000 برای 101 قبول نمی کنه و همچنین 100
برای 10100 بايد 101 بزنيد ولی فکر ميکنم حداقل 105 باشه :دی
105 شارژ کنيد. 400 ميمونه تو حسابتون.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
amiri113
January 26th, 2011, 13:39
اکانت هایی که هويز اشتباه داده بودن و دامين فروش v p n داشتند بدون ارفاق ساسپند و لاک شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 26th, 2011, 14:13
اکانت هایی که هويز اشتباه داده بودن و دامين فروش v p n داشتند بدون ارفاق ساسپند و لاک شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
منظورتون چه دامنه هایی با چه پسوندهایی بوده است؟ و اینکه آیا شما ساسپند کردید یا نیک ؟
amiri113
January 26th, 2011, 21:50
ساير دامين های بين المللی که در رابطه با محتوای v p n بودند و اطلاعات whois اونها اشتباه بوده suspend شدن (توسط ما)
چون متاسفانه از سايت ايران هويز داشت سوء استفاده ميشد توسط بعضی دوستان متاسفانه.
ايران هويز و مجموعه سامان سيستم، آماده ارائه خدمات به دوستانی هستش که دوست ندارن فعاليت غير قانونی بکنند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 26th, 2011, 21:57
ساير دامين های بين المللی که در رابطه با محتوای v p n بودند و اطلاعات whois اونها اشتباه بوده suspend شدن (توسط ما)
چون متاسفانه از سايت ايران هويز داشت سوء استفاده ميشد توسط بعضی دوستان متاسفانه.
ايران هويز و مجموعه سامان سيستم، آماده ارائه خدمات به دوستانی هستش که دوست ندارن فعاليت غير قانونی بکنند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
این کار بسیار بد و خلاف مقررات است. موسسه ای که خدمات ثبت دامنه میدهد به هیچوجه نباید کاری به محتوای سایت داشته باشه. این کار بیشتر از کار اونها غیر قانونی است . در ثانی شما مقام قضایی نیستید که خودتان تشخیص دهید چه کسی از دامنه اش استفاده غیر قانونی میکند و بخواهید برخورد کنید. در همه زمینه های مرتبط با دامنه های بین المللی فقط و فقط مقررات icann معتبر است . و در آن مقررات به شما اجازه چنین کاری داده نشده
omid68
January 26th, 2011, 22:05
این کار بسیار بد و خلاف مقررات است. موسسه ای که خدمات ثبت دامنه میدهد به هیچوجه نباید کاری به محتوای سایت داشته باشه. این کار بیشتر از کار اونها غیر قانونی است . در ثانی شما مقام قضایی نیستید که خودتان تشخیص دهید چه کسی از دامنه اش استفاده غیر قانونی میکند و بخواهید برخورد کنید. در همه زمینه های مرتبط با دامنه های بین المللی فقط و فقط مقررات icann معتبر است . و در آن مقررات به شما اجازه چنین کاری داده نشده
تایید میشه 100 % مثل این می مونه من هاست مشتریم رو یهو ببندم بگم من تشخیص دادم محتوای سایتت غیر قانونی است
amiri113
January 26th, 2011, 22:18
ما اصلا کاری به محتوا نداريم :دی
ما کار به اطلاعات هويز داريم. اطلاعات درست بديد دامين ها رو تحويل بگيريد.
مقررات ican هم همين هستش. دامينی که اطلاعاتش غلط باشه رو report ميدن و suspend ميشه.
الان هم اگر کسی دامينش suspend شده و فکر ميکنه کار ما غير قانونی هستش ميتونه به directi ايميل بزنه ببينه با اين هويز غلط ميتونه دامين رو پس بگيره يا نه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
هر کسی از دوستان هم فکر ميکنه ما داريم زياده روی ميکنيم اطلاعات تماس و آدرس خودش رو بده ما بزنيم تو اين هويز دامين ها (به جای اين اطلاعات غلط فعلی) تا فردا هر مشکلی شد گردن خودش باشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 26th, 2011, 22:26
اینکه جواب نشد. شما نوشته بودین که کار به محتوا دارین و بخاطر فلان محتوا دامنه را ساسپند کردین. اطلاعات هویز مسئله دیگه ای است.
این کار شما خلاف مقررات است. من اگر دامنه ای پیش شما داشتم همین الان آنها را منتقل میکردم و نجات میدادم
amiri113
January 26th, 2011, 22:41
اینکه جواب نشد. شما نوشته بودین که کار به محتوا دارین و بخاطر فلان محتوا دامنه را ساسپند کردین. اطلاعات هویز مسئله دیگه ای است.
این کار شما خلاف مقررات است. من اگر دامنه ای پیش شما داشتم همین الان آنها را منتقل میکردم و نجات میدادم
:101: آقا شما که الان پيش ما دامين نداريد ولی بازم اگر فکر ميکنيد کار ما نادرست هستش اطلاعات (شامل اسم، آدرس و شماره تلفن) خودتون رو بديد من اطلاعات اين دامين ها که همش غلط هستش رو به نام شما تغيير بدم :دی همشم unsuspend کنم. شما خودتون مسئوليت همش رو بر عهده بگيريد.
اگر حاضريد اين کار رو بکنيد من در خدمتتون هستم. اگر نيستيد فکر نميکنم نيازی باشه اين موضوع رو شما کش بديد.
ضمنا اين رو هم در نظر بگيريد دامين هایی که ساسپند شده زير 25 صدم درصد کل دامين های ثبتی در ايران هوييز هستش. و فعاليت ايران هويز مثل سابق ادامه داره.
باز من در خدمتتون هستم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
packsaft
January 26th, 2011, 22:42
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
برای اینکار ستادی به نام ساماندهی وجود داره! همچنین ف یلتر ینگ کارش همینه!
khudeman
January 26th, 2011, 22:51
ما که هر چی میگیم این آقای امیری چیز دیگه میگه. آقا من کاری به اطلاعات هویز و بقیه ماجراهاش ندارم. عرضم این بود که شما حق ندارید بخاطر محتوا دامنه ای را ساسپند کنید. حالا باز بگویید اطلاعات هویز فلان و فلان . بهتره بجای این جواب بی ربط بروید دامنه هایی را که بخاطر محتوا ساسپند کرده اید را باز کنید و از صاحبانش عذرخواهی کنید و حرف خودتان را اصلاح کنید
amiri113
January 26th, 2011, 23:02
برای اینکار ستادی به نام ساماندهی وجود داره! همچنین ف یلتر ینگ کارش همینه!
بخشی در دادسرای جرائم رايانه ای وجود داره که کارش شناسايی سايت های متخلف و احضار اونها هستش. ماشالا اونجا اولين چيزی که از هر دامين بلدن چک کنن همين whois ها هستش.
نميدونم دوستانی که پيش ما يک دامين هم حتی ندارند چرا اينقدر حرص ميخورن.
مشتری های ما در زمان ثبت دامين قواين سايت ايران هويز رو مطالعه و تاييد کردند:
(1) The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order.
ثبت دامنه بين المللی - IranWhois.com - Legal Agreements (http://www.iranwhois.com/content.php?action=show_agreements&requestfor=registraragreement&from=agree_page)
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
ما که هر چی میگیم این آقای امیری چیز دیگه میگه. آقا من کاری به اطلاعات هویز و بقیه ماجراهاش ندارم. عرضم این بود که شما حق ندارید بخاطر محتوا دامنه ای را ساسپند کنید. حالا باز بگویید اطلاعات هویز فلان و فلان . بهتره بجای این جواب بی ربط بروید دامنه هایی را که بخاطر محتوا ساسپند کرده اید را باز کنید و از صاحبانش عذرخواهی کنید و حرف خودتان را اصلاح کنید
منم گفتم ما کاری به محتوا نداريم.
برای ما اطلاعات هويز مهم هستش.
توی قوانينمون هم توضيح داده بوديم.
در هر حال ما با مشتری های خودمون طرف هستيم انشالا. تماس بگيرند مسئوليت دامين هاشون رو برعهده بگيرند دامين رو منتقل کنن به جاییی که ميتونه بهشون سرويس بده.
ما دوست نداريم به سرنوشت هاست دی ال و امثال اونها دچار بشيم.
خود ما دوستانی داشيم به خاطر اينکه نتونستند ثابت کنن دامين مربوط به مشتريشون هستش زندان و جريمه کشيدن.
که چی ؟ يک نفر ديگه v p n بفروشه و پولشو بزاره تو جيبش ما بريم زندان يا جريمه بديم ؟
اجازه بديد ما کار خودمون رو بکنيم. ما قوانين مون مشخص بوده و مشتری های ما هم در زمان عضويت قوانين رو پذيرفتند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 26th, 2011, 23:03
من حرص نمیخورم بلکه نگرانم که چنین کار زشتی را دیگران هم باب کنند و وضعیت بی اعتبار و منزلزل ثبت دامنه و هاستینگ ایران را خرابتر از آنچه هست بکنند.
دوم اینکه اون قوانینی که بخشی از آنرا در اینجا گذاشتید ربطی به بررسی محتوای دامنه نداره و باز هم مربوط به همان اطلاعات هویز است.
سوم اینکه به فرض هم که چنین قوانینی بگذارید کار خلاف و غیر قانونی است. چون شما حق وضع قوانین مرتبط با دامنه را ندارید و باید صد در صد پیرو قوانین icann باشید.
الحمدالله که من پیش شما دامنه یا هاست یا هر خدمات دیگه ندارم.
amiri113
January 26th, 2011, 23:33
من حرص نمیخورم بلکه نگرانم که چنین کار زشتی را دیگران هم باب کنند و وضعیت بی اعتبار و منزلزل ثبت دامنه و هاستینگ ایران را خرابتر از آنچه هست بکنند.
دوم اینکه اون قوانینی که بخشی از آنرا در اینجا گذاشتید ربطی به بررسی محتوای دامنه نداره و باز هم مربوط به همان اطلاعات هویز است.
سوم اینکه به فرض هم که چنین قوانینی بگذارید کار خلاف و غیر قانونی است. چون شما حق وضع قوانین مرتبط با دامنه را ندارید و باید صد در صد پیرو قوانین icann باشید.
الحمدالله که من پیش شما دامنه یا هاست یا هر خدمات دیگه ندارم.
به نظر من بقيه فروشنده ها هم بايد با مشتريان اينچنينی که هيچ رد و نشونی از خودشون به جا نميزارن و هدفشون اين هستش که خودشون درآمد خودشون رو داشته باشن و پای ديگران رو گير بندازن برخورد کنن. و البته اگر نکنن هم يکروزی پای خودشون گير ميفته. به خاطر اينکه يکی از مشتريهاشون اطلاعات دامينش رو اشتباه وارد کرده و ردی از خودش نزاشته جز اطلاعات فروشنده.
هر فروشنده موظف هستش اطلاعات خريدار خودش رو داشته باشه و هر خريدار هم موظف هستش قبل از خريد قوانين رو مطالعه کنه.
بله ما هم تابع قوانين Ican هستيم و اتفاقا قواين ican هم تابع اطلاعات whois درست برای دامين ها هستش و تمام رجيسترر ها هم موظفن دامين هایی که whois غلط دارند رو suspend يا delete بکنن.
اين قوانين که من لينک دادم هم ما تنظيم نکرديم. default هستش و شما الان هر پنل ديگه رو هم چک کنيد تابع اين قوانين هستش.
بازم خدا رو شکر که شما پيش ما دامين نداريد :دی چون خلاف قوانينمون ميرفتيد جلو و کلاهمون ميرفت تو هم. چون شما هر چی من ميگم اينا از اول بوده حرف خودتون رو ميزنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 26th, 2011, 23:52
با توجه به جوابهای مکرر و خارج از موضوع شما، مطمئن شدم که شما قصد فریب مخاطب را دارین . هر شخصی که این تاپیک را بخونه براحتی میفهمه که شما بر اساس محتوای سایت، یک دامنه را ساسپند میکنید و بجای جواب دادن در این مورد، دائما مسئله بی ربط اطلاعات هویز را پیش میکشید.
packsaft
January 26th, 2011, 23:55
بخشی در دادسرای جرائم رايانه ای وجود داره که کارش شناسايی سايت های متخلف و احضار اونها هستش. ماشالا اونجا اولين چيزی که از هر دامين بلدن چک کنن همين whois ها هستش.
نميدونم دوستانی که پيش ما يک دامين هم حتی ندارند چرا اينقدر حرص ميخورن.
مشتری های ما در زمان ثبت دامين قواين سايت ايران هويز رو مطالعه و تاييد کردند:
(1) The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order.
ثبت دامنه بين المللی - IranWhois.com - Legal Agreements (http://www.iranwhois.com/content.php?action=show_agreements&requestfor=registraragreement&from=agree_page)
التماس دعا
با تشکر
علی امیری[COLOR="Silver"]
حرص نمیخورم اتفاقا خیلی وقتها بی خیالی پیشه می کنم گفتم یه تبادل نظری داشته باشیم
امیدوارم ناراحت نشده باشین
موفق و پیروز باشید
amiri113
January 27th, 2011, 00:04
با توجه به جوابهای مکرر و خارج از موضوع شما، مطمئن شدم که شما قصد فریب مخاطب را دارین . هر شخصی که این تاپیک را بخونه براحتی میفهمه که شما بر اساس محتوای سایت، یک دامنه را ساسپند میکنید و بجای جواب دادن در این مورد، دائما مسئله بی ربط اطلاعات هویز را پیش میکشید.
بله.
شما نگران نباشيد. هر کسی تاپيک رو بخونه متوجه ميشه که اگر ميخواد کار درست انجام بده مياد تو ايران هويز دامينش رو ثبت ميکنه.
حتی اگر ميخواد v p n بفروشه يا سايت مشکل دار بزنه شهامتش رو داشته باشه اطلاعاتش رو کامل وارد ميکنه. تا اگر فردا x و y از ما اطلاعات خواستند ما همون اطلاعات رو بهش بديم.
هر کس هم شهامتش رو نداره لطفا بره جای ديگه ثبت کنه و سرويس بگيره.
چون من همون اول گفتم. ما دنبال درد سر نيستيم.
ممنون که کش داديد بحث رو و باعث تنوير افکار عمومی شديد. هدف ما هم همين بود که به دوستانی که ميخوان دامين با اطلاعات غلط ثبت کنن و بعد بندازن سرما بگيم برن جای ديگه که خوشبختانه با همکاری شما همه اون دوستان متوجه شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 27th, 2011, 00:15
لازمه که در مورد این کار غیر قانونی شما که خلاف مقررات icann است یک تاپیک جدا باز بشه و به همه اطلاع داده بشه که ایران هویز دامنه ها را بخاطر محتوای سایتهایشان مسدود میکنه
amiri113
January 27th, 2011, 00:28
لازمه که در مورد این کار غیر قانونی شما که خلاف مقررات icann است یک تاپیک جدا باز بشه و به همه اطلاع داده بشه که ایران هویز دامنه ها را بخاطر محتوای سایتهایشان مسدود میکنه
ظاهرا شما متوجه نميشيد :دی
اونايي که بايد متوجه بشن شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
سلام عیلکم و رحمت الله
January 27th, 2011, 00:37
داداش من دیگه چجوری بگه مهندس امیری !!
کاری به محتوا ندارن که ، اصلا هاستی در کار نیست
کسانی که دومین برای مصارف غیر قانونی خرید کردند و مشخصات وارد نکردند را ساس کردند
البته به نظرم آقای امیری هم زیادی داره سخت می گیره ، فکر نکنم کسی را به خاطر این موارد دادگاه بکشند ، بالاخره یک چیزی به عنوان مشخصات وارد کرده دیگه ، شما هم در صورت مشکل همون را ارائه می دید و خلاص ،
Ahmad110
January 27th, 2011, 01:06
به نظر من صحبتهای آقای امیری کاملا منطقیه و در شرایط فعلی بهترین کار ممکن رو انجام میدن .
amiri113
January 27th, 2011, 10:40
دامين هایی که مالکينشون شناسايي شدند، تحويل مالکشون داده شدند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
amiri113
January 28th, 2011, 23:00
شارژ پنل که از ديروز صبح تموم شده بود و کاربران زيادی در ثبت آنلاين به مشکل برخورده بودند از ساعت 5 بعد از ظهر حل شد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
patteerr
January 31st, 2011, 15:00
عکس فوق مال سایت www.asnwerable.com هست . (چون Crop کردی گفتماا) جلوش هم یه عکس دختر بود که برداشتین . کپی پیست همون سایته .
سوالی در مورد تفاوت ريسلر ها و مشتری بودن در چیه ؟ حالا به جز قیمت ثبت دامنه !
چیزی که در ذهن منه اینکه: اینطوری که تحقیق کردم وقتی مشتری باشی از جایی که دامین رو ثبت کردی و بهت پنل اختصاصی هم برای دامنه داده باشه باز نمیشه گفت دامین به طور اختصاصی دستت خودته چون ريسلر می تونه پنلتو ببنده و مالکیت دامنه رو ازت بگیره ؟
amiri113
January 31st, 2011, 15:41
عکس فوق مال سایت www.asnwerable.com هست . (چون Crop کردی گفتماا) جلوش هم یه عکس دختر بود که برداشتین . کپی پیست همون سایته .
شما بايد قاعدتا با گذشت زمان به جواب برسيد :دی
ولی برای راهنمايي تون ميگم که اين supper site شرکت resellerclub هستش و هر ريسلری يکدونه ازينا ميتونه داشته باشه :دی
با سلام
سوالی در مورد تفاوت ريسلر ها و مشتری بودن در چیه ؟ حالا به جز قیمت ثبت دامنه !
چیزی که در ذهن منه اینکه: اینطوری که تحقیق کردم وقتی مشتری باشی از جایی که دامین رو ثبت کردی و بهت پنل اختصاصی هم برای دامنه داده باشه باز نمیشه گفت دامین به طور اختصاصی دستت خودته چون ريسلر می تونه پنلتو ببنده و مالکیت دامنه رو ازت بگیره ؟
کلا اينطوری هستش که شما ريسلر باشيد يا کاستومر، همه ريسلر های بالا دست تر شما به دامين شما دسترسی دارند (در ريسلر کلاب)
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
Ehsan-F12
January 31st, 2011, 15:46
کلا اينطوری هستش که شما ريسلر باشيد يا کاستومر، همه ريسلر های بالا دست تر شما به دامين شما دسترسی دارند (در ريسلر کلاب)
پس چه تضمینی وجود دارد ؟ :39:
amiri113
January 31st, 2011, 15:48
پس چه تضمینی وجود دارد ؟ :39:
اگر ميخوايد از ريسلر کلاب خريد کنيد بايد حتما از فروشنده بالا دست خودتون مطمئن باشيد.
اگر به کسی اطمينان نداريد بايد از رجيستر های ديگه ثبت کنيد. در اين حالت هم بايد به خود رجيسترر اطمينان داشته باشيد.
ولی هر کاری ميکنيد با هوييز درست دامين رو ثبت کنيد که خدای نکرده مشکلی پيش نياد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
Ehsan-F12
January 31st, 2011, 15:56
اگر در سایت اصلیش عضو بشی و نمایندگی بگیری باد تضمین بهتری باشه درسته ؟
amiri113
January 31st, 2011, 16:01
اگر در سایت اصلیش عضو بشی و نمایندگی بگیری باد تضمین بهتری باشه درسته ؟
قاعدتا هر چی فاصله شما با رجيسترر کمتر باشه بهتر هستش!
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
shamimi
January 31st, 2011, 16:02
دامین چنده برای رسلر نوشته نشده ؟
amiri113
January 31st, 2011, 16:06
دامین چنده برای رسلر نوشته نشده ؟
برای عضويت به عنوان ريسلر شما بايد از سايت Reseller Section (http://www.iranwhois.net) اقدام کنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
amiri113
February 1st, 2011, 12:47
ثبت دامين بين المللی حتی در ايام تعطيل و در تمام 24 ساعت شبانه روز، بدون وقفه و دخالت نيروی انسانی انجام ميشود.
amiri113
February 6th, 2011, 23:41
امکان ثبت دامين .co برای مدت يک هفته با قيمت 13500 برای کابران و 13100 برای نمايندگان در سايت ايران هويز وجود داره:
ثبت دامنه بين المللی - IranWhois.com - صفحه اصلی (http://www.iranwhois.com)
amiri113
February 16th, 2011, 12:50
ثبت دامين بين المللی به صورت آنلاين در سايت ايران هويز از مجموعه سايت های شرکت سامان سيستم پرداز کيش، ادامه داره.
HamedNet
February 16th, 2011, 13:38
سلام آقای امیری
من هم جزو ریسلرهای شما شدم , واقعا در هزینه ها تاثیر داره!
ولی یک سوال! ما الآن مشخصات رو " ایران " وارد میکنیم , بعدا از لحاظ تحریم مشکل دار نشیم!
فردا پس فردا تمام ایرانی ها رو ساسپند نکنن!
تضمینی وجود داره؟
ممنون!
amiri113
February 17th, 2011, 13:32
سلام آقای امیری
من هم جزو ریسلرهای شما شدم , واقعا در هزینه ها تاثیر داره!
ولی یک سوال! ما الآن مشخصات رو " ایران " وارد میکنیم , بعدا از لحاظ تحریم مشکل دار نشیم!
فردا پس فردا تمام ایرانی ها رو ساسپند نکنن!
تضمینی وجود داره؟
ممنون!
ما نميتونيم تضمينی به شما بديم. چون اگر قانونی اجرا بشه از طرف ريسلر کلاب هستش و از طرف ما نيست.
اکانت اصلی ما با نام شرکتی در امارت ثبت شده و واريزی های ما از اون طريق هستش ولی در مورد ريسلر ها تضمين خاصی از طرف ما وجود نداره.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
amiri113
March 2nd, 2011, 12:59
ايران هويز را در فيس بوک دنبال کنيد:
Iranwhois.com | Facebook (http://www.facebook.com/pages/Iranwhoiscom/155442827846605)