توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرور مجازی برای فایل mp3
redpayam
June 19th, 2015, 16:16
سلام خسته نباشید
من فایل mp3 میزارم تو سرور که کاربرا دانلود کنن. توی کامپیوتر که idm نصب هست مشکلی نیست و دانلود میشه ولی توی موبایل با مرورگر کروم به جای این که فایل رو دانلود کنه یه پلیر آنلاین میاد و باید فایل رو آنلاین گوش کنه کاربر. چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم؟ و وقتی کاربر روی لینک دانلود کلیک کرد فایل mp3 مستقیم دانلود بشه
nexinel
June 19th, 2015, 16:20
سلام خسته نباشید
من فایل mp3 میزارم تو سرور که کاربرا دانلود کنن. توی کامپیوتر که idm نصب هست مشکلی نیست و دانلود میشه ولی توی موبایل با مرورگر کروم به جای این که فایل رو دانلود کنه یه پلیر آنلاین میاد و باید فایل رو آنلاین گوش کنه کاربر. چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم؟ و وقتی کاربر روی لینک دانلود کلیک کرد فایل mp3 مستقیم دانلود بشه
از طریق htaccess فایل های mp3 رو force download کنید.
redpayam
June 19th, 2015, 16:32
از طریق htaccess فایل های mp3 رو force download کنید.
میشه بگید این فایل دقیقا کجاست؟ سرور مجازیم ویندوز 2003 هستش
بسیار خوب، iis6 هست و یا 7 و اینکه آیا تمام فایل های mp3 شما در مسیر و پوشه مشخصی قرار گرفته اند؟
redpayam
June 19th, 2015, 19:51
بسیار خوب، iis6 هست و یا 7 و اینکه آیا تمام فایل های mp3 شما در مسیر و پوشه مشخصی قرار گرفته اند؟
والله نمیدونم از کجا بفهمم iis 7 هست iis 6 ولی از Administrative Tools >> Internet Information Services (iis) manager رو باز میکنم قسمت Version نوشته6
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26757&stc=1
من کلا میخوام تو هر پوشه ای یا... که فایل mp3 یا mp4 قرار داده میشه - دانلود بشه و نره رو حالت پخش آنلاین.
معمولا فایل هایی که تو سرورم قرار میدم mp3 - mp4 - zip - jpg هست (فعلا)
nexinel
June 19th, 2015, 20:11
بسیار خوب، فایل web.config رو در شاخه اصلی باز کنید و اگر موجود نبود آن را ایجاد کنید، سپس کد های زیر را درون آن اضافه کند. توجه داشته باشید که اگر از قبل کد هایی داخل آن قرار گرفته است، کد های جدید را می بایست در جای مناسب خود قرار دهید.
بسیار خوب، فایل web.config رو در شاخه اصلی باز کنید و اگر موجود نبود آن را ایجاد کنید، سپس کد های زیر را درون آن اضافه کند. توجه داشته باشید که اگر از قبل کد هایی داخل آن قرار گرفته است، کد های جدید را می بایست در جای مناسب خود قرار دهید.
من فکر می کنم ASP .NET روی وب سرور شما غیر فعال باشه، می بایست چک کنید. ضمنا همین تنظیمات فایل web.config رو میتونید بصورت visual هم از طریق برنامه iis و قسمت تنظیمات انجام دهید.
bakuryu
June 21st, 2015, 13:42
عزیز از قسمت MIME Type هرکدومو میخوای ادیت کن و اینو بزن بجاش application/octet-stream
اگر متوجه نشدی بگو با عکس توضیح بدم براتون
taha_2011
June 21st, 2015, 15:37
عزیز از قسمت MIME Type هرکدومو میخوای ادیت کن و اینو بزن بجاش application/octet-stream
آقا دمت گرم
مشکل منم حل کردی.
:53:
redpayam
June 21st, 2015, 18:34
آقا ممنون درست شد لطف کردید <3
از اون دوست عزیزمونم که راهنمایی کردن ممنونم