توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا رفتن حجم پایگاه داده
persianfun
June 19th, 2015, 13:21
با سلام و خسته نباشید
از دیروز پیاپی از طرف هاستینگ پیغام داده میشه که حجم پایگاه داده شما بالا رفته و باید سرویس رو عوض و یا حجم رو پایین بیارم.اما دلیل یکباره بالا رفتن حجم رو نمیدونم.
لیست پایگاه هایی که دارای حجم زیاد هستند :
از دیروز پیاپی از طرف هاستینگ پیغام داده میشه که حجم پایگاه داده شما بالا رفته و باید سرویس رو عوض و یا حجم رو پایین بیارم.اما دلیل یکباره بالا رفتن حجم رو نمیدونم.
لیست پایگاه هایی که دارای حجم زیاد هستند :
ممنون میشم با راهنمایی هاتون کمک کنید...
سلام
وردپرس با توجه به امکانات نوشتاری که داره، در هنگام نوشتن یک مطلب(مخصوصا مطالب تکراری) بار ها در باز های زمانی مشخصی از مطلب در حال نوشتن در دیتابیس کپی میگیره که خودش اسمشو گذاشته پیش نویس.
موردی که الان برای شما قابل توجه هست اینکه این پیش نویس ها حتی بعد از انتشار کامل مطلب هم حذف نمیشوند و چندین نسخه ناقص از نوشته شما در دیتابیس ذخیره میشه.(البته ذاتا این امکان بسیار خوبیه!)
به هر حال پیشنهاد میکنم پیش نویس های اضافه رو حذف بفرمایید تا مشکلتون حل بشه
nginxweb
June 19th, 2015, 13:29
درود
دوست عزیز افزونه های مانند Wp optimize رو نصب کنید تا موارد زائد دیتابیس را شناسایی و optimize کند در حد خوبی کمک خواهد کرد بهتون.
Simple but effective plugin allows you to extensively clean up your WordPress database and optimize it without doing manual queries.
persianfun
June 19th, 2015, 13:33
درود
دوست عزیز افزونه های مانند Wp optimize رو نصب کنید تا موارد زائد دیتابیس را شناسایی و optimize کند در حد خوبی کمک خواهد کرد بهتون.
Simple but effective plugin allows you to extensively clean up your WordPress database and optimize it without doing manual queries.
ممنون از راهنمایی شما ،
الان افزونه ای wp clean up رو نصب کردم این گزینه ها مقادیر بالایی دارن :
Dashboard Transient Feed : 1644
Revision :101577
با حذف کردن اینها مشکلی بوجود نمیاد؟
0 1
June 19th, 2015, 20:30
از داخل phpmyadmin دیتابیس سایت رو انتخاب کنید از بالای صفحه ، sql رو انتخاب کنید داخل کادر دستور زیر رو بنویسید و روی دکمه go کلیک کنید . ( داخل عکس با شماره مشخص کردم )
DELETE From wp_posts
WHERE post_type = 'revision'
OmidX
June 19th, 2015, 20:33
ممنون از راهنمایی شما ،
الان افزونه ای wp clean up رو نصب کردم این گزینه ها مقادیر بالایی دارن :
Dashboard Transient Feed : 1644
Revision :101577
با حذف کردن اینها مشکلی بوجود نمیاد؟
خیر مشکلی پیش نمیاد ...
boloky
June 20th, 2015, 23:42
سلام
برای کاهش کاوشهای (Revisions) پستها در وردپرس قطعه کد زیر رو در فایل wp-config.php کپی کنید