توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایت اسپید بدون معجزه؟؟
JeyServer
June 19th, 2015, 12:19
باعرض سلام خدمت دوستان و همکاران بزرگوار
ما به تازگی روی سرور سی پنلمون وب سرور 5.0 LiteSpeed رو با لایسنس تریال نصب کردیم ولی سرعت لود اکثر سایت های میزبانی شده، تغییری نکرده(بسیار جزیی) در مقایسه با قبل که روی سرور Apache 2.2+ Nginx 1.7 نصب شده بود.
آیا واقعا بازدهی Apache + nginx برابر بازدهی لایت اسپید هست؟
اگر بله چرا شرکت های بزرگ با نصب لایت اسپید اینقدر مانور تبلیغاتی میدند؟
البته توجه داشته باشید که بنده در مورد تاثیر MySQL اطلاع دارم و عدم افزایش لود رو حتی در فایل استاتیک(مثلا تصاویر) همونطور که عرض کردم،مشاهده کردم.
CPU: Intel E3-1246 v3
Ram: 32GB
hard: 240*2 GB - no raid
mysql 5.6
لطفا بفرمایید ایا استفاده از لایت اسپید توجیه اقتصادی داره یا صرفا یک برند تجاری هست؟یا تحت کانفیگ و تنظیمات خاصی این بازدهی افزایش پیدا میکنه؟
hamra
June 19th, 2015, 12:23
بنظر من که لایت اسپید اصلا اهمیتی نداره و مهم کانفیگ صحیح و حرفه ای هست / علاوه بر اینکه قدرت و کیفیت سرور بالا باشد .
البته اشتراک اینترنت خودمون هم خیلی موثر هست / مثلا من 512 مخابرات دارم ولی انگار که همون دایال آپ قدیمی هم نیست !!! خدا بیامرزه دایال آپ رو ، یه زمانی میگفتیم کی بشه بریم adsl بگیریم ، ولی اون زمان کیفیتش از adsl خیلی هتر بود و الان هم حتی خیلی بهتر از adsl هست !!!!
Mehran18
June 19th, 2015, 12:25
لایت اسپید معمولا کنترل پنل بدون دردسری هست برای مدیران هاستینگ و برای هاست های اشتراکی مناسب هست .
طبق تجربه ای کاری که با هردو این وب سرور ها داشتم بازدهی nginx از نظر بنده بهتر هست ولی نحوه کانفیگش مهمه و اگه درست کانفیگ نشه ممکن دردسر ساز بشه با ارور های قشنگش.
و همونطور که خودتون گفتید لایت اسپید جنبه ی تبلیغاتی هم داره .
ertebat7
June 19th, 2015, 12:25
نصب لایت اسپید به تنهایی کافی نیست
مهم کانفیگ صحیح اون با توجه به قدرت و کشش سرور هست
api
June 19th, 2015, 12:26
بنده خودم هیچ اعتقادی به لایت اسپید ندارم .
لایت اسپید فقط یک ویزارد و مانور تبلیغاتی هست که هر ماه داره کلی پول از مردم به جیب میزنه .
آپاچی اگه به درستی کانفیگ بشه از لایت اسپید بهتر عمل میکنه و خودم این رو بارها و بارها به مشتریانم ثابت کردم . متاسفانه چون لایت اسپید به صورت ویزاردی تنظیم میشه اینطور به ما تفهیم شده که قدرت بالاتری داره و همین باعث شده که مانور تبلیغاتی زیادی توسط هاستینگ ها روش صورت بگیره . حتی بعضی از مشتریان هم فکر میکنن اگه سرور آپاچی باشه سرعت کمتری داره که به هیچ وجه درست نیست !
JeyServer
June 19th, 2015, 12:39
بنظر من که لایت اسپید اصلا اهمیتی نداره و مهم کانفیگ صحیح و حرفه ای هست / علاوه بر اینکه قدرت و کیفیت سرور بالا باشد .
البته اشتراک اینترنت خودمون هم خیلی موثر هست / مثلا من 512 مخابرات دارم ولی انگار که همون دایال آپ قدیمی هم نیست !!! خدا بیامرزه دایال آپ رو ، یه زمانی میگفتیم کی بشه بریم adsl بگیریم ، ولی اون زمان کیفیتش از adsl خیلی هتر بود و الان هم حتی خیلی بهتر از adsl هست !!!!
بنده بسیار ممنونم از نظرتون.
نتایجی که اعلام شد بدون تغییر بوده،با استفاده از ابزار هایی مثل tools.pingdom.com یا gtmetrix.com اندازه گیری شده.
بفرمایید چطور کانفیگ انجام بشه که یک فایل استاتیک سریعتر لود بشه؟!
- - - Updated - - -
لایت اسپید معمولا کنترل پنل بدون دردسری هست برای مدیران هاستینگ و برای هاست های اشتراکی مناسب هست .
طبق تجربه ای کاری که با هردو این وب سرور ها داشتم بازدهی nginx از نظر بنده بهتر هست ولی نحوه کانفیگش مهمه و اگه درست کانفیگ نشه ممکن دردسر ساز بشه با ارور های قشنگش.
و همونطور که خودتون گفتید لایت اسپید جنبه ی تبلیغاتی هم داره .
سلام، ممنونم از پاسختون
ما با nginx + Apache هم تقریبا هیچ مشکلی نداشتیم.
پس شما میفرمایید توجیه اقتصادی نداره، درسته؟
- - - Updated - - -
نصب لایت اسپید به تنهایی کافی نیست
مهم کانفیگ صحیح اون با توجه به قدرت و کشش سرور هست
بنده خودم هیچ اعتقادی به لایت اسپید ندارم .
لایت اسپید فقط یک ویزارد و مانور تبلیغاتی هست که هر ماه داره کلی پول از مردم به جیب میزنه .
آپاچی اگه به درستی کانفیگ بشه از لایت اسپید بهتر عمل میکنه و خودم این رو بارها و بارها به مشتریانم ثابت کردم . متاسفانه چون لایت اسپید به صورت ویزاردی تنظیم میشه اینطور به ما تفهیم شده که قدرت بالاتری داره و همین باعث شده که مانور تبلیغاتی زیادی توسط هاستینگ ها روش صورت بگیره . حتی بعضی از مشتریان هم فکر میکنن اگه سرور آپاچی باشه سرعت کمتری داره که به هیچ وجه درست نیست !
سلام،
آیا شما مخالف تمامی آمار های موجود که بر خلاف Apache هستند صحبت میکنید؟دلیلی هم دارید؟(آمار و ارقام)
http://www.webperformance.com/load-testing/blog/?p=2815
http://wiki.dreamhost.com/Web_Server_Performance_Comparison
بنده سال پیش مقاله ای خوندم که خوده گسترش دهندگاه Apache اعلام کردند هیچ وقت منظورشون از ساخت این وب سرور، سریعترین وب سرور نبوده و اهداف مختلفی رو دنبال میکردند
pardishosting
June 19th, 2015, 12:48
اگر احساس می کنید فرق ندارد استفاده نکنید ؛ اجباری نیست.
اون هایی که استفاده می کنند حتما فرقی دیدند وگرنه هزینه بی دلیل نمی کردند.
api
June 19th, 2015, 12:50
بنده سال پیش مقاله ای خوندم که خوده گسترش دهندگاه Apache اعلام کردند هیچ وقت منظورشون از ساخت این وب سرور، سریعترین وب سرور نبوده و اهداف مختلفی رو دنبال میکردند
بله
اگر فقط آپاچی نصب رو نصب کنید و با کانفیگ پیش فرض 100 سایت روی سرور بیارید نتیجه ای جز داون شدن نمیگیرید . سرعت زمانی خودش رو نشون میده که وب سرور مطابق با سخت افزار سرور config شده باشه .
اگر هدف مقایسه شما کانفیگ پیش فرض باشه ، حرف شما کاملا درست هست و لایت اسپید سرعت بالاتری داره .
nginxweb
June 19th, 2015, 12:52
درود
دوست عزیز اینکه nginx وب سرور سریع تری هستش مخصوصا در بحث static فایلها کاملا اثبات شده است اما باید این مسئله را توجه کنید بازدهی کامل سرور شما زمانی مشخص میشود که تمامی سرویس های سرورتون در حد مطلوبی کانفیگ و بهینه سازی شود سرویس هایی مانند: mysql - php - kernel و.. که همگی در سرعت تاثیر زیادی دارند.
لایت اسپید اصولا برای هاستینگ ها از این نظر مناسب هستش که آماده هستش و کم دردسر که باعث stability بالای سرور میشود اما مشکلاتی نیز دارد مانند اینکه بدلیل اینکه Open source نمیباشد نمیتوان در مورد امنیت و مشکلاتش نظری داد و محدود به پنل آن خواهید بود و فقط باید منتظر نسخه جدید باشید که از شرکت ارائه دهنده منتشر گردد. اما apache+nginx بحث امنیت همان امنیت آپاچی میباشد که open source است و دهها ماژول و تنظیمات برای بحث امنیت میتوان روی این مورد اعمال کرد و از این بابت برتری دارد.
ارادت
JeyServer
June 19th, 2015, 13:09
اگر احساس می کنید فرق ندارد استفاده نکنید ؛ اجباری نیست.
اون هایی که استفاده می کنند حتما فرقی دیدند وگرنه هزینه بی دلیل نمی کردند.
سلام
بله همونطور که استفاده از لایت اسپید اجباری نیست،در ثبت نظرات بی فایده هم اینجا اصلا اجباری وجود نداره!
- - - Updated - - -
درود
دوست عزیز اینکه nginx وب سرور سریع تری هستش مخصوصا در بحث static فایلها کاملا اثبات شده است اما باید این مسئله را توجه کنید بازدهی کامل سرور شما زمانی مشخص میشود که تمامی سرویس های سرورتون در حد مطلوبی کانفیگ و بهینه سازی شود سرویس هایی مانند: mysql - php - kernel و.. که همگی در سرعت تاثیر زیادی دارند.
لایت اسپید اصولا برای هاستینگ ها از این نظر مناسب هستش که آماده هستش و کم دردسر که باعث stability بالای سرور میشود اما مشکلاتی نیز دارد مانند اینکه بدلیل اینکه Open source نمیباشد نمیتوان در مورد امنیت و مشکلاتش نظری داد و محدود به پنل آن خواهید بود و فقط باید منتظر نسخه جدید باشید که از شرکت ارائه دهنده منتشر گردد. اما apache+nginx بحث امنیت همان امنیت آپاچی میباشد که open source است و دهها ماژول و تنظیمات برای بحث امنیت میتوان روی این مورد اعمال کرد و از این بابت برتری دارد.
ارادت
سلام.
پس شما میفرمایید اگر وب سرور LiteSpeed با ترکیب Apache + nginx نتیجه یکسانی داشته باشه،ترکیب دوم مطلوب تره؟
nginxweb
June 19th, 2015, 13:15
سلام
بله همونطور که استفاده از لایت اسپید اجباری نیست،در ثبت نظرات بی فایده هم اینجا اصلا اجباری وجود نداره!
- - - Updated - - -
سلام.
پس شما میفرمایید اگر وب سرور LiteSpeed با ترکیب Apache + nginx نتیجه یکسانی داشته باشه،ترکیب دوم مطلوب تره؟
خیر اینطور نیست در بازدید سنگین لایت اسپید ثبات بهتری دارد دلیلش هم کاملا مشخص هست چون لایت اسپید خودش یک وب سرور مستقل است و درخواست ها reverse منتقل نمیشه به وب سرور دیگر. اما وقتی apache+nginx استفاده می کنید درخواست های استاتیک را nginx پردازش میکند و درخواست های dynamic را آپاچی هندل میکند و این دئر درخواست های خیلی سنگین در صورت عدم تنظیم صحیح timeout ها چون reverse pro-xy میباشد باعث error های مختلف میتواند باشد چون شما 2 وب سرور را در حال استفاده هستید.
majidisaloo1
June 19th, 2015, 13:16
تا جایی که بنده میدونم نسخه 5 لایت اسپید نداده است
لایت اسپید هشت هسته ای که اکنون داریم معرکه بوده و بسیار عالی در حال فعالیت است
با 511 سایت لود سرور 0 تا نهایت 1 بر روی هارد sata بر روی ssd همیشه 0 . . .
JeyServer
June 19th, 2015, 13:18
خیر اینطور نیست در بازدید سنگین لایت اسپید ثبات بهتری دارد دلیلش هم کاملا مشخص هست چون لایت اسپید خودش یک وب سرور مستقل است و درخواست ها reverse منتقل نمیشه به وب سرور دیگر. اما وقتی apache+nginx استفاده می کنید درخواست های استاتیک را nginx پردازش میکند و درخواست های dynamic را آپاچی هندل میکند و این دئر درخواست های خیلی سنگین در صورت عدم تنظیم صحیح timeout ها چون reverse pro-xy میباشد باعث error های مختلف میتواند باشد چون شما 2 وب سرور را در حال استفاده هستید.
ممنونم.تقریبا به جواب سوالم رسیدم.
- - - Updated - - -
تا جایی که بنده میدونم نسخه 5 لایت اسپید نداده است
لایت اسپید هشت هسته ای که اکنون داریم معرکه بوده و بسیار عالی در حال فعالیت است
با 511 سایت لود سرور 0 تا نهایت 1 بر روی هارد sata بر روی ssd همیشه 0 . . .
سلام.
روی چه سروری و با چه پردازشگری ، لایسنس 8 هسته ای خرید کردید؟
سلام
بحث جالبی را مطرح کرده اید.
معمولا اگر آپاچی + nginx بصورت دقیق و صحیح کانفیگ شود یا تنها apache خالی می توان لود اولیه سایت را بیشتر از لایت اسپید دید.
شخصا یک وب سایت را میزبانی می کنیم که مدیران آن وب سایت زمانی که از لایت اسپید استفاده می کنند واقعا از شدت لود پایین اعتراض می کنند.
همینطور در سرور های هاستینگ بیشتر از 4 ماه از آپاچی (خالی) بدون هیچ افزونه اضافه فقط با بهینه سازی توانستیم لود مطلوبی را به کاربران ارائه کنیم.
اما بعد از گذشت چند ماه و اینکه لایت اسپید چهره خوبی در مشتریان باز کرده مجبور به سوییچ به لایت اسپید شده ایم.
در هر صورت هر وب سروری را بهر کاری ساخته اند!
- آپاچی , لایت اسپید
1- برای جلوگیری از حملات دی داس هر دو راه کار هایی دارند که بسیار جوابگو خواهد بود. در آپاچی با mod_security و در لایت اسپید (حتی نسخه تریال) با انجام تنظیمات لازمه در کانفیگ وب سرور.
2- برای مصرف پایین منابع سرور هر 2 وب سرور نیز راهکار هایی دارند که بسیار جوابگو خواهد بود در apache 2.2 با استفاده از mpm_worker و انجام تنظیمات صحیح و در لایت اسپید با استفاده از کش دهنده ها.
3- برای جلوگیری از symlink و امنیت هاست و سرویس دهی نیز در آپاچی تنظیمات بصورت دستی خواهد بود(پج کردن) که در لایت اسپید تحت وب قابل انجام است.
و ...
هر دو وب سرور معایب و مزایایی دارند
از معایب آپاچی نیاز داشتن به کانفیگ حرفه ای برای بهترین بازدهی
از مزایای آپاچی ندادن هزینه لایسنس
از معایب لایت اسپید برخورد کردن با برخی ارور ها 503 و مشکل داشتن با برخی اسکریپت های اختصاصی که نیاز به ماژول هایی دارند که در لایت اسپید باید بصورت دستی کامپایل کرد(تحربه).
از مزایای لایت اسپید کاهش لود سرور و استفاده از منابع سرور و سرعت لود مطلوب وب سایت ها.