توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تغییر در فایل نصب Eset NOD32 9
Mehran18
June 20th, 2015, 03:22
سلام خدمت دوستان عزیز.
درخواست تغییر در آنتی ویروس eset نسخه 9 رو دارم که آپدیت سرور دیفالتش تغییر کنه که وقتی میدیم دست مشتری نصب میکنه دیگه نیاز به تغییر دستی نباشه.
http://www.eset.com/int/download/beta-versions/
دوستانی که توانایی انجام کار رو دارن هزینه + زمان تحویل رو اعلام بفرمایند.
ممنون.
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
یعنی هیچکس این کارو نمیتونه انجام بده تو این انجمن ؟!
SaMaN0861
June 20th, 2015, 03:57
سلام خدمت دوستان عزیز.
درخواست تغییر در آنتی ویروس eset نسخه 9 رو دارم که آپدیت سرور دیفالتش تغییر کنه که وقتی میدیم دست مشتری نصب میکنه دیگه نیاز به تغییر دستی نباشه.
ممنون.
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
با سلام
شما توسط نرم افزار ESET Remote Administrator متونید اینکار رو انجام بدید.
البته لازم به ذکر هست من فقط روی ESET Endpoint Security تست کردم.
موفق باشید
InterServer.ir
June 20th, 2015, 11:52
سلام خدمت دوستان عزیز.
ممنون.
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
شدن اینکار که میشه ولی خب محصولات nod32 که open source نیستند براحتی برنامه هاش قابل ویرایش باشه.
در ضمن اگر ویرایش هم صورت بگیره ممکنه مشکلاتی مثل ویروس تشخیص داده شدن توسط خود nod32 یا دیگر آنتی ویروس ها پیش بیاد بوده برنامه ای که ادیت شده و چنین مشکلاتی پیش اورده.
fanous_m
June 20th, 2015, 12:00
پست شما در اینجا برای درخواست سرویس فکر کنم مناسب نبوده باشد
- - - Updated - - -
شدن اینکار که میشه ولی خب محصولات nod32 که open source نیستند براحتی برنامه هاش قابل ویرایش باشه.
در ضمن اگر ویرایش هم صورت بگیره ممکنه مشکلاتی مثل ویروس تشخیص داده شدن توسط خود nod32 یا دیگر آنتی ویروس ها پیش بیاد بوده برنامه ای که ادیت شده و چنین مشکلاتی پیش اورده.
این کار کار سختی نیست و همچنین همه محصولات نود که در بازار هم هستند همین کار را میکنند
مشکلی هم بر نمیخوره
linas_kal2007
September 29th, 2016, 15:18
کسی هست بتونه راهنمایی کنه ؟
منم دنبالشم در به در
iHSG
September 29th, 2016, 16:49
سلام
به نظر من اصلاً نیاز به ویرایش فایل نصب آنتی ویروس نیست بلکه بهتره یه فایل EXE. دیگه بسازید که این فایل EXE فایل EXE اصلی ستاپ رو تو خودش داره و وقتی اجرا میشه فایل EXE اصلی رو تو پوشه Temp ویندوز به صورت مخفی Extract و سپس اجرا میکنه بعدش صبر میکنه تا فایل ستاپ اصلی بسته بشه وقتی بسته شد چک میکنه اگر کلید های رجیستری آنتی ویروس ESET در سیستم کاربر ایجاد شده بود که یعنی نصب انجام شده پس باید سایر تنظیمات رجیستری مثل همون تغییر مسیر سرور آپدیت انجام بشه پس از انجام این کار هم به کاربر یه پیام (ترجیحاً به انگلیسی) نمایش بدید که Restart کامپیوتر نیاز هستش و در صورت OK کردن Restart میشه تموم.
فقط چند نکته: 1.فایل EXE. سفارشی ما باید در Manifest خودش دسترسی Administrator داشته باشه که بتونه مقادیر رجیستری رو ویرایش کنه. 2.بهتره تست این برنامه رو در یه ماشین مجازی با نرم افزار های مجازی ساز مثل VirtualBox انجام بدید چون احتمال کرش شدن رجیستری در صورت تکرار های مکرر هستش.
کلید رجیستری برای تغییر آدرس سرور دانلود آپدیت هم قبلاً یادمه یه شرکتی سی دی اش رو داشتم تو یه فایل REG. مسیر هاش رو نوشته بود ولی الان یادم نیست اما فکر کنم اگه از تنظیمات خودتون Export بگیرید متوجه بشید.
linas_kal2007
September 29th, 2016, 17:44
سلام
به نظر من اصلاً نیاز به ویرایش فایل نصب آنتی ویروس نیست بلکه بهتره یه فایل EXE. دیگه بسازید که این فایل EXE فایل EXE اصلی ستاپ رو تو خودش داره و وقتی اجرا میشه فایل EXE اصلی رو تو پوشه Temp ویندوز به صورت مخفی Extract و سپس اجرا میکنه بعدش صبر میکنه تا فایل ستاپ اصلی بسته بشه وقتی بسته شد چک میکنه اگر کلید های رجیستری آنتی ویروس ESET در سیستم کاربر ایجاد شده بود که یعنی نصب انجام شده پس باید سایر تنظیمات رجیستری مثل همون تغییر مسیر سرور آپدیت انجام بشه پس از انجام این کار هم به کاربر یه پیام (ترجیحاً به انگلیسی) نمایش بدید که Restart کامپیوتر نیاز هستش و در صورت OK کردن Restart میشه تموم.
فقط چند نکته: 1.فایل EXE. سفارشی ما باید در Manifest خودش دسترسی Administrator داشته باشه که بتونه مقادیر رجیستری رو ویرایش کنه. 2.بهتره تست این برنامه رو در یه ماشین مجازی با نرم افزار های مجازی ساز مثل VirtualBox انجام بدید چون احتمال کرش شدن رجیستری در صورت تکرار های مکرر هستش.
کلید رجیستری برای تغییر آدرس سرور دانلود آپدیت هم قبلاً یادمه یه شرکتی سی دی اش رو داشتم تو یه فایل REG. مسیر هاش رو نوشته بود ولی الان یادم نیست اما فکر کنم اگه از تنظیمات خودتون Export بگیرید متوجه بشید.
خیلی ممنون از راهنماییتون
پس منظورتون ساخت یک فایل دیگر در کنار فایل msi nod 32 هست
شما میتونید این فایل رو درست کنید؟
@saeedkk1 این تلگرام بنده هست اگر میشه پیام بدید
iHSG
September 29th, 2016, 17:53
خیلی ممنون از راهنماییتون
پس منظورتون ساخت یک فایل دیگر در کنار فایل msi nod 32 هست
شما میتونید این فایل رو درست کنید؟
@saeedkk1 این تلگرام بنده هست اگر میشه پیام بدید
نه عزیز من نمی تونم فقط خواستم یه صورت مسئله ساده برای راه حلش بگم وگرنه مسلماً راه های پیشرفته تری هم هستن.
کلاً چنین کار هایی رو تجربی خودتون یاد بگیرید و خودتون انجام بدید خیلی بهتره چون نه کسی قدم به قدم یاد میده نه افراد زیادی هستن که انجام بدن.
linas_kal2007
September 29th, 2016, 18:24
نه عزیز من نمی تونم فقط خواستم یه صورت مسئله ساده برای راه حلش بگم وگرنه مسلماً راه های پیشرفته تری هم هستن.
کلاً چنین کار هایی رو تجربی خودتون یاد بگیرید و خودتون انجام بدید خیلی بهتره چون نه کسی قدم به قدم یاد میده نه افراد زیادی هستن که انجام بدن.
من الان از روی فایل یک دست نویس تونستم همین فایلی که میگید رو پیدا کنم که یسری کد نویسی ها بود (اسم فایلش اینه cfg.xml در کنار فایل msi )
میخوام بدونم اگر اونها رو تغییر بدم مشکل حل میشه ؟
چون از برنامه نویسی زیاد سر در نمیارم فقط میخوام ادرس سروسش رو تغییر بدم
AhrimanSefid
September 29th, 2016, 19:08
سلام
من براحتی می تونم فایل رو تغییر بدم و ویرایش کنم.
نمونه کار هم نود پک گردو.
medianet
September 29th, 2016, 19:36
با اجازه استارتر منم چنین چیزی میخوام اگر بتونید درست کنید
vistaix
September 30th, 2016, 02:27
سلام
من براحتی می تونم فایل رو تغییر بدم و ویرایش کنم.
نمونه کار هم نود پک گردو.
شرایط لطفا بفرمایید.
Mr.Pouria
September 30th, 2016, 02:35
اگه کسی هم کانفینگ ورژن 9 رو انجام میده برای اپدیت منم میخوام ... قیمت بدید برام توی خصوصی
AhrimanSefid
September 30th, 2016, 17:00
یک نکته رو فراموش نکنید اینکه خود نود گزارش می ده به سرور اصلی. بعد از گذشت چند روز سرور شما بلاک می شه. که من جلوی این مشکل رو هم گرفتم.
AhrimanSefid
September 30th, 2016, 18:40
کانفیگ تمام نسخه های نود
بدون تغییر غیر طبیعی همچون تغییر پسوند از msi به exe یا config.xml کنار فایل.
ویرایش سورس اصلی برنامه.
لینک دانلود نمونه :
ESET NOD32 Antivirus 8.0.304.0
ایشون فقط نرم افزار رو براتون تغیر ای پی میدن سرور رو کانفینگ نیمکنن ...
برای کانفینگ سرور باید دنبال فرد دیگری باشیم اگر کسی رو پیدا کردین به منم اطلاع بدید
AhrimanSefid
October 2nd, 2016, 09:50
بله درست من سرور کانفیگ نمی کنم.
این نسخه که من قرار دادم آدرس سرور پیش فرض تغییر کرده.
اما در نسخه ای که برای شما ساخته می شه مشکل بلاک شدن سرور توسط نود هم قرار می گیرد.
اگر فایل ها رو هم دانلود می بینید که برنامه سالم و بدون هیچ مشکل است.
vistaix
October 2nd, 2016, 10:37
ایشون فقط نرم افزار رو براتون تغیر ای پی میدن سرور رو کانفینگ نیمکنن ...
برای کانفینگ سرور باید دنبال فرد دیگری باشیم اگر کسی رو پیدا کردین به منم اطلاع بدید
بله من سرورم کانفیگ شدس و آمادس خودم سرور دارم.
- - - Updated - - -
بله درست من سرور کانفیگ نمی کنم.
این نسخه که من قرار دادم آدرس سرور پیش فرض تغییر کرده.
اما در نسخه ای که برای شما ساخته می شه مشکل بلاک شدن سرور توسط نود هم قرار می گیرد.
اگر فایل ها رو هم دانلود می بینید که برنامه سالم و بدون هیچ مشکل است.
خب شرایط رو لطفا بفرمایید
که هزینش چقدره برای تغییر سرور در نرم ا افزار های 32 و 64 نسخه 8 و 9.
Mr.Pouria
October 2nd, 2016, 17:15
بله من سرورم کانفیگ شدس و آمادس خودم سرور دارم.
- - - Updated - - -
خب شرایط رو لطفا بفرمایید
که هزینش چقدره برای تغییر سرور در نرم ا افزار های 32 و 64 نسخه 8 و 9.
خودتون کانفینگ کردید یا شخص دیگری انجام داد ؟! ممنون میشم اطلاعات کافی رو بهم بدید + هزینه تمام شده
linas_kal2007
October 2nd, 2016, 21:38
ایدی تلگرام اون بنده خدا هست برید باهاش صحبت کنید
از نظر من قیمت بالا بود :-s
https://telegram.me/AhrimanSefid
vistaix
October 3rd, 2016, 01:48
خودتون کانفینگ کردید یا شخص دیگری انجام داد ؟! ممنون میشم اطلاعات کافی رو بهم بدید + هزینه تمام شده
پیام خصوصی دادم.
AhrimanSefid
October 3rd, 2016, 09:18
قیمت من بالا نیست + اینکه شکل کار من با دیگران فرق دارد.
vistaix
October 3rd, 2016, 12:58
قیمت من بالا نیست + اینکه شکل کار من با دیگران فرق دارد.
مثلا چه شکلیه؟
قیمت رو هم لطفا برای من بفرستید.
sami-00
October 3rd, 2016, 14:19
سلام منم نیاز دارم خبری شد بهم بگید لطفا
soheil869
October 3rd, 2016, 14:25
من تمیز ترین نسخه ای که دیدم نسخه خود ما هست
آخرین نسخه 9 بدون تغییرات
فقط نصب کد فعالسازی
مشخصات هم از ایست ایمیل میشه به شخص
اس ام اس فعال سازی هم میده