ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاع از میزان مصرف سرور توسط سایت ها در سرور مجازی

P30Amin
June 19th, 2015, 00:45
سلام.

سایت هایی که روی سرور مجازی نصب هستن و دایرکت ادمین هم روی سرور نصب شده رو میخام دقیق بدونم سایت ها چه مقدار از حجم رم و cpu و منابع سرور رو استفاده کرده اند تا اگر نیاز به افزایش مثلا رم یا cpu دارم این کار رو کنم.
تشکر.

jahromweb
June 19th, 2015, 00:55
سلام

بدون شک بهترین مورد کلود لینوکس است . اما برای وی پی اس شخصی چیز به صرفه و مناسبی نیست.
چرا از top . ... استفاده نمیکنید؟

mersad-mr
June 19th, 2015, 00:58
می دنم کنترل پنل شما دایرکت ادمین هست ...

اما در حد یک پیشنهاد میگم اگر سی پنل بگیرین خیلی خیلی خوب تر هست تمام این مصرف ها رو می تونید بررسی کنید حتی در زمان های مختلف !

اما الان هم می تونید با دستور

مصرف سی پی یو در لحظه سرور و با دستور

free -m

مقدار رم مصری سرور رو بررسی کنید ....
این دستورات برای لینوکس هست

AbtinServer
June 19th, 2015, 01:30
هم از داخل وی سنتر و هم از داخل سرور با دستور top قابل رویت است.

P30Amin
June 20th, 2015, 15:29
من با دستور

fdisk -l

میزان هاردم رو چک کردم :
الان هاردم 500 گیگ هستش یا 375 گیگ ؟
http://s6.picofile.com/file/8194700192/fdisk_l.jpg

دستوری هست که دقیق میزان هارد سرور رو بگه ؟

در دستور top کدوم مواردی که میاد مهم هستن که میزان مصرف رو میگه ؟
http://s6.picofile.com/file/8194700218/top.jpg

Yas-Host
June 20th, 2015, 15:58
هارد کل سرور شما 375 گیگابایت می باشد
پارتیشن /home که مخصوص فایل های یوزر های شماست حداکثر فضای مصرفی 317 گیگابایت می باشد.

df -h

در مورد top بستگی به پروسس دارد که چقدر باعث افزایش load avarage و مصرف رم خواهد شد.

P30Amin
June 20th, 2015, 19:05
هارد کل سرور شما 375 گیگابایت می باشد
پارتیشن /home که مخصوص فایل های یوزر های شماست حداکثر فضای مصرفی 317 گیگابایت می باشد.

df -h

در مورد top بستگی به پروسس دارد که چقدر باعث افزایش load avarage و مصرف رم خواهد شد.

یعنی بعد از زدن دستور top صبر کنم تا تموم بشه و عدد ها رو بهم نشون بده بعد از پروسس ؟

Yas-Host
June 20th, 2015, 19:12
یعنی بعد از زدن دستور top صبر کنم تا تموم بشه و عدد ها رو بهم نشون بده بعد از پروسس ؟

دستور top فقط لیست پروسس ها را + pid + مصرف رم(به درصد) + مصرف سی پی یو(به درصد) و .... نمایش می دهد.

در کل در زمانی که overload دارید و می خواهید مانیتور کنید که چه پروسسی مصرف بالا دارد تا بتوانید با استفاده از kill -9 pid آن را استاپ بدید مناسب است ( البته پروسس های حساس و حیاتی را نباید استاپ کنید ).

همچنین زمانی که نیاز دارید مصرف سرویس های سرور را ببنید.

bakuryu
June 21st, 2015, 14:06
عزیز از دستور htop استفاده کن ، و شیف + i بزن