ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی خرید سرور اختصاصی

mammad_fahion
June 18th, 2015, 03:09
سلام خدمت اساتید.
قصد خرید یک سرور اختصاصی داریم برای میزبانی سی پنل

دو سرور از دو دیتاسنتر مد نظرمون هست خواستم نظر عزیزان رو بدونم در مورد کیفیت و یک سری مسائل دیگر مانند:
محدودیت ارسال ایمیل
پینگ تایم به ایران
حساسیت و استفاده از اسکریپت های نال

سرور اول:
https://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex40ssd

خب این سرور از نظر خودم فقط ضعفش پردازنده دسکتاپی هست و کمی هزینه بالا

سرور دوم:
http://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-ssd-3.xml
این سرور از نظر هزینه خیلی مناسب هست و پردازنده قوی تر هم نسبت به اون سرور داره ولی متسفانه تجربه کاری با این دیتاسنرت رو ندارم برای همین کمی ترس از این دارم که به مشکل بخورم .
سوال اولم اینه که این دیتاسنتر که زیرمجموعه ovh هست محدودیت ارسال ایمیل داره ؟ یا مثل هتزنر آزاده
سوال دوم اینکه اصلا برای میزبانی مناسب هست ؟ یهو سر یه ابیوز نمیبندن سرور رو ؟ چون خیلی بد شنیدیم ازش ..

پیشاپیش تشکر می کنم از عزیزانی که راهنمایی می کنند.

novin-web
June 18th, 2015, 03:34
سلام خدمت اساتید.

دو سرور از دو دیتاسنتر مد نظرمون هست خواستم نظر عزیزان رو بدونم در مورد کیفیت و یک سری مسائل دیگر مانند:
محدودیت ارسال ایمیل
پینگ تایم به ایران

سرور اول:

سرور دوم:
این سرور از نظر هزینه خیلی مناسب هست و پردازنده قوی تر هم نسبت به اون سرور داره ولی متسفانه تجربه کاری با این دیتاسنرت رو ندارم برای همین کمی ترس از این دارم که به مشکل بخورم .
سوال اولم اینه که این دیتاسنتر که زیرمجموعه ovh هست محدودیت ارسال ایمیل داره ؟ یا مثل هتزنر آزاده
سوال دوم اینکه اصلا برای میزبانی مناسب هست ؟ یهو سر یه ابیوز نمیبندن سرور رو ؟ چون خیلی بد شنیدیم ازش ..

سلام خدمت شما
ضمن تبریک رمضان کریم
دوست عزیز بدون شک گزینه 1 بهترین گزینه برای شما هست طبق تجربه ما.
در مورد پردازنده هنگام سفارش میتونید قید کنید که پردازنده xeon سری 12xx براتون قرار بدهند

mammad_fahion
June 18th, 2015, 08:38
سلام خدمت شما
ضمن تبریک رمضان کریم
دوست عزیز بدون شک گزینه 1 بهترین گزینه برای شما هست طبق تجربه ما.
در مورد پردازنده هنگام سفارش میتونید قید کنید که پردازنده xeon سری 12xx براتون قرار بدهند
با سلام
مرسی بابت راهنمایی ، اما به چه دلیل شما هتزنر و به ovh ترجیح میدید ؟!!
برای ارائه خدمات میزبانی وب ovh از هتزنر بهتر نیست ؟!!

1online.ir
June 18th, 2015, 09:02
سلام خدمت اساتید.

محدودیت ارسال ایمیل
پینگ تایم به ایران

سرور اول:

سرور دوم:

سلام
در حال حاضر از سرور اختصاصی هتزنر استفاده می کنیم Px60ssd
واقعا راضی کننده هست و با قیمت خوب نسبت به سرویسش
می توانید تو انجمن درخواست کنید بدون هزینه ستاپ گیر بیارید

mammad_fahion
June 18th, 2015, 09:13
سلام
در حال حاضر از سرور اختصاصی هتزنر استفاده می کنیم Px60ssd
واقعا راضی کننده هست و با قیمت خوب نسبت به سرویسش
می توانید تو انجمن درخواست کنید بدون هزینه ستاپ گیر بیارید

با سلام از سرور اختصاصی sas یا ovh استفاده کردید تا حالا ؟! نظرتون راجب اون چیه ؟!
چون معمولا طرفدارهای OVH دیگه سمت هیچ دیتاسنتری نمیرن و همه راضی هستن و تعریف میکنن.

1online.ir
June 18th, 2015, 09:24
با سلام از سرور اختصاصی sas یا ovh استفاده کردید تا حالا ؟! نظرتون راجب اون چیه ؟!
چون معمولا طرفدارهای ovh دیگه سمت هیچ دیتاسنتری نمیرن و همه راضی هستن و تعریف میکنن.

خیر استفاده نکردم. همیشه هتزنر بودم و راضی. فقط هتزنر :d

!MihanIt!
June 18th, 2015, 09:27
چون معمولا طرفدارهای OVH دیگه سمت هیچ دیتاسنتری نمیرن و همه راضی هستن و تعریف میکنن.

ما از Sb64 استفاده می کنیم اما برای مجازی ساز
بسیار مشتری ها راضی هستند مخصوصا پورت بسیار قویش ...

mammad_fahion
June 18th, 2015, 09:32
خیر استفاده نکردم. همیشه هتزنر بودم و راضی. فقط هتزنر :d

بیشتر هاستینگ ها از هتزنر استفاده میکنن و فکر میکنم بیشترین دلیل هم به خاطر قیمت پایین تر هتزنر از OVH باشه.
مرسی از جواب و راهنمایی شما .
دوستان عزیز که از OVH استفاده میکنن نظر و راهنمایی خودشون و بدن ممنون میشم :x

a.e
June 18th, 2015, 14:25
شاید نظری که بنده خدمت شما ارائه میکنم با نظر بسیاری از دوستان مخالف باشد؛ اما واقعیت امر این هست که با توجه به شرایط OVH جهت رجیستر کردن و سخت گیری های موجود جهت سفارش سرور در این دیتاسنتر و همچنین اشباه نشدن این دیتاسنتر در میان همکاران باعث شده است تا هزینه های ارائه شده از این دیتاسنتر اندکی بیش از واقعیت باشد چرا که رقابت در میان ارائه دهندگان برای ارائه از این دیتاسنتر بسیار کم است.

حقیقت امر این هست که تهیه سرور از دیتاسنتر OVH بسیار با صرفه تر از دیگر دیتاسنترها است و دلیل آن نیز: 1- رایگان بودن آی پی ها پس از ماه اول 2- پهنای باند نامحدود 3- کیفیت پورت بسیار عالی

اما

با توجه به این مورد که در نگاه اول شما هزینه ستاپ بسیار بالا در این دیتاسنتر را مشاهده می فرمایید و همچنین تهیه هر آی پی با هزینه 2 یورو در پیش روی شما است به نظر بسیار گران تر از دیگر دیتاسنتر ها هست اما این باور اشتباه است چرا که شما فقط هزینه ماه اول را نسبتاً بالاتر از انتظار پرداخت می فرمایید. پس از آن با توجه به: 1- نداشتن هزینه آی پی و هزینه های اضافی مانند فلکسی پک 2- پهنای باند نامحدود و نداشتن هزینه اضافی برای خرید پهنای باند نامحدود، متوجه خواهید شد که تهیه سرور از این دیتاسنتر بسیار مقرون به صرفه تر خواهد بود.

در حال حاضر در پنل شرکت خود از کوچکترین سرور تا بزرگترین سرور موجود این دیتاسنتر را در اختیار داریم و در آخر پیشنهاد بنده به شما تهیه سرور از این دیتاسنتر می باشد و باید به این نکته نیز اشاره نمود که: 1- برای استفاده هاستینگ با توجه به مقرون به صرفه بودن هزینه سرور میتوانید از kimsufi.com سرور مورد نیاز خود را تهیه نمایید 2- برای استفاده هاستینگ و مجازی سازی در سطح پایین میتوانید از soyoustart.com استفاده نمایید و 3- برای مجازی سازی در سطح گسترده و دیگر موارد که نیاز به قدرت بیشتری دارید میتوانید از ovh.ie استفاده نمایید.

mammad_fahion
June 18th, 2015, 15:10
شاید نظری که بنده خدمت شما ارائه میکنم با نظر بسیاری از دوستان مخالف باشد؛ اما واقعیت امر این هست که با توجه به شرایط ovh جهت رجیستر کردن و سخت گیری های موجود جهت سفارش سرور در این دیتاسنتر و همچنین اشباه نشدن این دیتاسنتر در میان همکاران باعث شده است تا هزینه های ارائه شده از این دیتاسنتر اندکی بیش از واقعیت باشد چرا که رقابت در میان ارائه دهندگان برای ارائه از این دیتاسنتر بسیار کم است.

حقیقت امر این هست که تهیه سرور از دیتاسنتر ovh بسیار با صرفه تر از دیگر دیتاسنترها است و دلیل آن نیز: 1- رایگان بودن آی پی ها پس از ماه اول 2- پهنای باند نامحدود 3- کیفیت پورت بسیار عالی

اما

با توجه به این مورد که در نگاه اول شما هزینه ستاپ بسیار بالا در این دیتاسنتر را مشاهده می فرمایید و همچنین تهیه هر آی پی با هزینه 2 یورو در پیش روی شما است به نظر بسیار گران تر از دیگر دیتاسنتر ها هست اما این باور اشتباه است چرا که شما فقط هزینه ماه اول را نسبتاً بالاتر از انتظار پرداخت می فرمایید. پس از آن با توجه به: 1- نداشتن هزینه آی پی و هزینه های اضافی مانند فلکسی پک 2- پهنای باند نامحدود و نداشتن هزینه اضافی برای خرید پهنای باند نامحدود، متوجه خواهید شد که تهیه سرور از این دیتاسنتر بسیار مقرون به صرفه تر خواهد بود.

در حال حاضر در پنل شرکت خود از کوچکترین سرور تا بزرگترین سرور موجود این دیتاسنتر را در اختیار داریم و در آخر پیشنهاد بنده به شما تهیه سرور از این دیتاسنتر می باشد و باید به این نکته نیز اشاره نمود که: 1- برای استفاده هاستینگ با توجه به مقرون به صرفه بودن هزینه سرور میتوانید از kimsufi.com سرور مورد نیاز خود را تهیه نمایید 2- برای استفاده هاستینگ و مجازی سازی در سطح پایین میتوانید از soyoustart.com استفاده نمایید و 3- برای مجازی سازی در سطح گسترده و دیگر موارد که نیاز به قدرت بیشتری دارید میتوانید از ovh.ie استفاده نمایید.

مرسی از نظر کامل و خوب شما ، متاسفانه باورها اشتباهی بین وبمسترهای عزیز هست و ترس خریدن سرور از ovh دارن !

یکی از دوستان به بنده گفت این دیتاسنتر بدون اینکه اطلاع بده سرور و میبنده ! اما بنده نزدیک به 3 سال هست از ovh سرور دارم و خداروشکر تا امروز کوچیکترین مشکلی ایجاد نشده.

اگر دوستان عزیز قوانین و رعایت کنن به نظرم بهترین دیتاسنتر ovh هست و هیچوقت دیگه طرف دیتاسنترهای دیگه نمیرن !

mrasol
June 18th, 2015, 15:19
بیشتر هاستینگ ها از هتزنر استفاده میکنن و فکر میکنم بیشترین دلیل هم به خاطر قیمت پایین تر هتزنر از OVH باشه.
مرسی از جواب و راهنمایی شما .
دوستان عزیز که از OVH استفاده میکنن نظر و راهنمایی خودشون و بدن ممنون میشم :x

دوست عزیز اکثر دوستانی که هتزنر استفاده میکنن به خاطر قیمت پایینش هست والا همه میدونن چی هست

ovh من فقط بخش مالیش یکم مشکل داشتم اونم 7 8 سال پیش(الان نمیدونم) کلا از نظر پورت و شبکه قابل مقایسه نیستند

a.e
June 18th, 2015, 15:24
مرسی از نظر کامل و خوب شما ، متاسفانه باورها اشتباهی بین وبمسترهای عزیز هست و ترس خریدن سرور از ovh دارن !

یکی از دوستان به بنده گفت این دیتاسنتر بدون اینکه اطلاع بده سرور و میبنده ! اما بنده نزدیک به 3 سال هست از ovh سرور دارم و خداروشکر تا امروز کوچیکترین مشکلی ایجاد نشده.

اگر دوستان عزیز قوانین و رعایت کنن به نظرم بهترین دیتاسنتر ovh هست و هیچوقت دیگه طرف دیتاسنترهای دیگه نمیرن !

از ابتدای فعالیت خود با دیتاسنتر ovh در حال همکاری هستیم؛ در بدترین شرایط در این دیتاسنتر همیشه به شما زمان جبران و یک شانس دوم داده خواهد شد و حتی در صورت بسته شدن سرور تا زمان سررسید به شما دسترسی ftp خواهند داد جهت انتقال اطلاعات خود و باید در نظر داشت هیچگاه بدون اطلاع قبلی سرور را مسدود نخواهند کرد.

در دیتاسنتر ovh و زیرمجموعه های ovh اگر به درستی رفتار شود و قوانین تا حد ممکن رعایت شود این دیتاسنتر بهترین دوست شما خواهد بود.

mammad_fahion
June 18th, 2015, 16:17
دوست عزیز اکثر دوستانی که هتزنر استفاده میکنن به خاطر قیمت پایینش هست والا همه میدونن چی هست

ovh من فقط بخش مالیش یکم مشکل داشتم اونم 7 8 سال پیش(الان نمیدونم) کلا از نظر پورت و شبکه قابل مقایسه نیستند

طبق تجربه ای که بنده داشتم تمام هاستنیگ هایی که تازه شروع به کار کردن هتزنر میگیرن کسی که چندین سال تو این کار باشه هیچوقت نمیاد همچین اشتباهی بکنه
امیدوارم این پست با نظرهای دوستان خوب و با تجربه نظر دوستان و راجب این دیتاسنتر خوب و محبوب تغییر بده. (ovh)

AbtinServer
June 18th, 2015, 17:19
سلام خدمت اساتید.

محدودیت ارسال ایمیل
پینگ تایم به ایران

سرور اول:

سرور دوم:

سرور دوم از همه نظر برای میزبانی مناسب تر است
بیش از یک سال است که چند سرور از این مورد برای میزبانی در حال استفاده است و دریغ از یک ابیوز. در کل هر دیتاسنتری باید به ابیوز پاسخ دهید