توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیگما قاط زده لود cpu رو برده بالا
Skoot
August 30th, 2010, 02:29
این سیگما قاط زده
انگاری قفل کرده تو سایت میری ارور میده
Fatal error: Maximum execution time of 64 seconds exceeded in /home/****/public_html/conf.inc.php on line 81
لود cpu رو بدجور برده بالا چیکارش کنم؟؟؟!!!
الانم که سایت کلا قطع شده فقط ارور
بازدیدم بالا نیست در واقع خود سیگما قفل کرده چجوری ریستش کنم
Online24
August 30th, 2010, 03:05
از نظر نرم افزاری نمیتونید کاری انجام بدید ( سورس سیگما بسته اس و چک کردن php سمت سرور هم نیاز به بررسی داره )
میشه بپرسیم چرا با پشتیبانی این برنامه مستقیما تماس نمیگیرید ؟؟ ( تو تاپیک قبلی مشخصات رو برات گذاشتم . )
مشکلات نرم افزاری مثل این رو به خودشون ارجا بدید .
مثل اینکه مشکلات زیادی هم با این برنامه داشتید ...
( البته من شخصا تجربه خوبی از برنامه سیگما و پشتیبانی اون دارم . )
hannah
August 30th, 2010, 10:26
من اینو زیاد شنیدم ولی نیمیدونم واسه چی استفاده میشه تو سایتشم خوندم چیز خواصی نبود میشه بگین واسه چی استفاده میشه ؟
Online24
August 30th, 2010, 11:52
سیگما در اصل یک نوع فروشگاه (به نوعی نرم افزار crm) هست که در چند حالت ( از جمله هاستینگ ) نصب و راه اندازی میشه .
Rezash
August 30th, 2010, 12:32
فايل conf.inc.php هم كد شده هست؟ معمولا در صورت نياز فايل هاي confing رو كد نمي كنن،البته ممكنه.اگه كد شده نبود يك چك بكنش
ممكنه حلقه بي نهايت يا چيزي باشه...
Skoot
August 30th, 2010, 21:26
خیلی مسخرس مجبور شدم آخر سر بک آپ رو بالا بیارم این سیگما خیلی چیز ناجوریه
چاره ای ندارم جز شکستن قفل کدهاش...........
mibfa
August 30th, 2010, 23:42
خیلی مسخرس مجبور شدم آخر سر بک آپ رو بالا بیارم این سیگما خیلی چیز ناجوریه
چاره ای ندارم جز شکستن قفل کدهاش...........
دست شما درد نكنه .
دوست عزيز بهتر بود كه با بخش پشتيباني شركت تماس بگيريد تا بخواهيد قفل ان را بشكنيد . البته بعيد ميدونم به همين راحتي كه گفتيد هم باشه چون ما تو اين چند سال چيزي نديديم جز صحبت
نام دامنه را به بخش پشتيباني اعلام كنيد تا بگن مشكل كجاست . اگر هم داريد نسخه غير قانوني استفاده ميكنيد نبايد بهتر از هم براي شما كار كند
مديران انجمن لطف كنند تايپك هاي كه منجر به نقص قواننين جرايم رايانه اي ميشه را حذف كنند
Talahost.Com
August 31st, 2010, 00:27
دوست عزيز بهتر بود كه با بخش پشتيباني شركت تماس بگيريد تا بخواهيد قفل ان را بشكنيد . البته بعيد ميدونم به همين راحتي كه گفتيد هم باشه چون ما تو اين چند سال چيزي نديديم جز صحبت
مديران انجمن لطف كنند تايپك هاي كه منجر به نقص قواننين جرايم رايانه اي ميشه را حذف كنند
شما ندیدید وگرنه هیچ برنامه ی php وجود نداره که بشه از سورسش محافظت کرد
همه ی coder ها بیخودن.
ایشون هم قانونی رو نقض نکردند به نظر من
Sajad
August 31st, 2010, 01:07
با پشتیبانی برنامه مذکور تماس بگیرید. اینجا دوستان از کدها اطلاعی ندارن که بتونن کمک کنند.