توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی یا vps
palet
August 30th, 2010, 01:10
سلام
من 2 تا سایت دارم که به دلیلی لود رو رو هاستم بالا برده و سرور گفت که باید جای دیگه برم.
به فکر vps افتادم بعد دوستم گفت نمایندگی بگیر بهتره. نمیدونم چرا
من vps و نمایندگی نداشتم. الانم یه چیزی میخوام امنیت بالا باشه. و فقط فقط برای خودم میخوام نه فروش به مشتری.
یه چیزی باشه امنیت بالا باشه اگه لود زیاد شد کسی اذیت نشه. حملات ddos کمتر اثر کنه.
در صورت مشکل امنیتی کسی به دادم برسه یعنی نمیدونم vps توی این امر بهتره یا نمایندگی.
اگه vps بهتره برای خودم کدومشو بگیرم. البته توی فروم سرچ زدم گفتن OpenVZ بهتره ولی نمیدونم برای یه کسی که قصد فروش مثل من نداره هم بهتره؟
Online24
August 30th, 2010, 01:15
بهتره VPS مدیریت شده تهیه کنید .
VPS با منابع اشتراکی ( OpenVZ ) هم میتونه برای شما بسیار مناسب باشه
( ضمن اینکه دسترسی مدیریت این نوع سرورها در سطح پایین تری قرار داره که کار برای کاربران تازه کار رو راحت تر میکنه )
palet
August 30th, 2010, 01:28
الان در حال خرید هستم سیستم عامل رو چی انتخاب کنم.
در ضمن مدیریت vps جایی مطلبی درباره کار کردن دارین شما که بخونم. امیدوارم کار کردن باحاش مثل سیپنل راحت باش
1279
Online24
August 30th, 2010, 01:40
در بین سیستم عامل های لیست شده ، CentOS پیشنهاد میشه .
( این سیستم عامل بیشترین هماهنگی با نرم افزار های سرور هاستینگ رو داره و مطالب آموزشی بسیار زیادی پیرامون این سیستم عامل کارامد وجود داره )
عرض کردم اگر به نوعی تازه کار ( از نظر مدیریت و استفاده از سرور ) هستید سرور رو به صورت managed تحویل بگیرید .
در این صورت سرور کاملا آماده به شما تحویل داده میشه و شما در نهایت از پنل کاربری خودتون ( که میتونه Cpanel باشه ) استفاده میکنید .
در مورد مدیریت سرور به جرائت میشه گفت بهترین جاهایی که در ایران وجود داره همین انجمن Webhostingtalk.ir هست .
مطالب گذشته رو مرور بفرمایید و سوالات و مشکل هایی که براتون بوجود میاد رو در همین انجمن مطرح کنید .
( ولی برای شروع کار سرور رو به صورت managed خریداری کنید که خدای نکرده به دلیل سختی مدیریت و ... دلزده نشید . )
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
در مورد اینکه از بین CentOs 5(32bit و Centos 64-BIT کدام رو انتخاب کنید باید از سرویس دهنده سوال کنید که توانایی تحویل سرور بدون مشکلات نرم افزاری بر روی سیستم عامل 64 بیت شما رو داشته باشند .
سیستم عامل های 32بیت بیشترین سازگاری نرم افزاری رو دارند .
ولی سیتم عامل 64 بیت چنانچه با هماهنگی از نظر نرم افزار همراه باشه ، نزدیک به 2 برابر بازه کاری رو برای شما به همراه داره .
SabaData
August 30th, 2010, 02:38
100% نمایندگی!!!
البته از یه جای معتبر و با کیفیت
Online24
August 30th, 2010, 02:52
100% نمایندگی!!!
لطفا مجددا توضیحات ایشون در پست 1# رو بخونید و دلایل این پیشنهادتون رو لیست کنید .
Sajad
August 30th, 2010, 03:06
اگر مشکل شما بالا بودن لود هست سرورهای مجازی openvz چندان جالب نیست برای شما.
Online24
August 30th, 2010, 03:21
در مورد openVZاگر وضعیت سرور های مادری که روش مجازی سازی انجام میشه مناسب باشه و قدرت پردازش مناسبی در اختیار سرورهای مجازی بزاره برای کاربر تازه کار خیلی مناسب هست !
چون : پیکربندی امنیتی مناسب براشون توسط سرویس دهنده انجام میشه ، دسترسی محدودتر به کاربر داده میشه که نتونه مشکل اساسی برای سرورش بوجود بیاره ، تمامی مزایای کنترل پنل Hyper vm هم به ایشون داده میشه .
مشکل load بالا و پردازش هم بستگی به سرویس دهنده داره که چه سرویسی به ایشون بدند .
در نتیجه : برای کاربر تازه کار VPS های OpenVZ توصیه میشه . اگر چه سرویس های حرفه ای تر از نظر تکنیک مجازی سازی و قدرت سرور موجوده ...
SabaData
August 30th, 2010, 03:34
لطفا مجددا توضیحات ایشون در پست 1# رو بخونید و دلایل این پیشنهادتون رو لیست کنید .
ایشون چیزی می خوان که امنیت بالا داشته باشه + یکی باشه که اگه مشکلی پیش اومد مشکل رو برطرف کنه ( درکل منیج شده می خوان) که حداقل 30 تومن هزینه داره
اگه بخوان سی پنل نصب کنند 15 تومن هم اون هزینه داره
اگه بخواد امنیت رو افزایش بده به یه فضا برای نگهداری بک آپ نیاز داره که اینم خیلی خیلی کم بذارید 10 تومن هزینه داره ( اگه بر فرض ftp بگیرن که خود این از نظر امنیتی مشکل داره)
خودشون هم باید بعضی از کارها مثل بک آپ گیری رو انجام بدن و مواردی مثل تحریم به پای خودشون هست.
در صورتیکه اگه با یه هاستینگ خوب حرف بزنند و بگن که من مشکل فشار زیاد رو دارم فوقش کمی هزینه زیاد میدن و خودشون رو از شر این مشکلات خلاص میکنن ( که البته هزینش خیلی کمتر از این هم میشه)
پ.ن: من هنوز هزینه خود وی پی اس رو حساب نکردم!
taghikhani
August 30th, 2010, 03:45
برای کار شما نمایندگی یا یه سرور اختصاصی خوب یا سرور مجازی بسیار قدرتمند
J4vad
August 30th, 2010, 06:36
اگه vps بهتره برای خودم کدومشو بگیرم. البته توی فروم سرچ زدم گفتن OpenVZ بهتره ولی نمیدونم برای یه کسی که قصد فروش مثل من نداره هم بهتره؟
دوست من شک نکنید اگر مشکل Load دارید با گرفتن نمایندگی مجدد این مشکل به وجود آمده و شما باید به جای دیگری کوچ کنید ...
شما باید حتما VPS تهیه کنید ! اما مهم است که در انتخاب تان دقیق باشید تا ضرر و زیانی به شما وارد نشود . ، OpenVZ خوب است اما همه چیز به نوع و مجازی ساز VPS باز نمی گردد ! این مهم است که وب سرور شما چگونه Config شود ، دیتابیس شما چگونه Config شود و ....
سرور های نیمه اختصاصی با Citrix و ESXi را بنده بیشتر به شما پیشنهاد می کنم تا OpenVz ...
موفق باشید .
shamimi
August 30th, 2010, 09:07
منم موافقم نمایندگی از جایی که بهش اعتماد داری
Rezash
August 30th, 2010, 13:04
اگه مشكل هزينه نداري و تا ماهي 40-50 مي توني هزينه كني ميتوني يك vps منيج شده بگيري.
ولي اگر ميخواي ارزون تر بيافته شركت هايي هستند كه فضاي وب اختصاصي ميدند!يعني روي يك سرور فقط تعداد محدودي سايت رو ميارن بالا و اين سايت ها مجازن مثلا تا 10 برابر يك هاست اشتراكي معمولي از منابع سرور استفاده كنند. طبيعتا هزينه اين نوع هاست رو هم بيشتر حساب مي كنند ولي در عوض از vps كمتر در مياد ، و بعلاوه اگه از جاي مطمئن و معتبري بگيري وظيفه تامين امنيت و ... رو هم بعهده دارند.
الان هزينه هر ساعت كار فني روي vps حدودا 20 تومن هست ، پس اگر سرور شما منيج شده نباشه، يا مشكل خاصي خارج از توافق منيجي كه كرديد پيش بياد كمي زياد خرج بر مي داره!
بنابراين نه نمايندگي ، نه vps رو توصيه مي كنم... از ليست شركت هاي معتبري ، شركت هايي كه چنين سرويسي رو ارائه مي كنم پيدا كنيد و قبل از خريد حتما سايتتون رو بديد آناليز كنند تا بعد از خريد مشكلي پيش نياد
palet
August 30th, 2010, 14:04
سلام مرسی از جواب هاتون . کاش زودتر با این انجمن آشنا شده بودم
راستش من 3 ساله هاست دارم ولی این ماه ماه عجیبی بود. چون از چین حمله شده بود و لود سرور بالا رفت. بدون این مسئاله اگه حساب کنید تو 3 سال مشکل نداشتم.
دیشب که گفیتید vps رفتم پول ریختم .... ولی هنوز سرور رو انتخاب نکردم.
واقعیتش از مشهد هاست گرفتم. چون سایتم نیاز به دانلود زیاد نداره و فضای زیادی هم نمیخوام .
ببینید شما دوستان مسئاله نا آشنایی من رو در نظر نگیرید چون اونو میشه حل کرد 4 بار سوال کنم حل میشه. ولی امنیت رو نه .