ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست حساب وب مانی + ویزا یا مسترکارت

samansystem
June 16th, 2015, 17:07
با سلام
نیازمند حساب وب مانی و مستر یا ویزا کارت فیزیکی دارم.
دوستانی که خدمات ارایه میدن لطف کنند وافر بدن. خواهشا حداقل قیمت رو بفرمایید.
کارت فیزیکی قابل شارژ و بدون هزینه نگهداری باشه

gholamkale
June 16th, 2015, 17:46
درورد
حساب وب مانی رو خودتون میتونید باز کنید
https://mini.wmtransfer.com

morteza1200
June 17th, 2015, 00:12
درورد
حساب وب مانی رو خودتون میتونید باز کنید
https://mini.wmtransfer.com

سلام بزرگوار

یک توضیح کوتاهی در مورد وب مانی میدید ؟ نیاز به ویزار کارتی چیزی نداره ؟ ممنون میشم اساس کار وب مانی رو بگید

dayapay.com
June 17th, 2015, 00:23
خیر نیازی به ویزا کارت و... نداره
با مقرش در روسیه هست و با ایران هم مشکلی نداره

slashflash
June 17th, 2015, 00:39
سلام بزرگوار

یک توضیح کوتاهی در مورد وب مانی میدید ؟ نیاز به ویزار کارتی چیزی نداره ؟ ممنون میشم اساس کار وب مانی رو بگید

برای تایید اولیه حساب هم عکس از پاسپورت باید ارسال کنید.

gholamkale
June 17th, 2015, 01:20
نه نیازی به عکس پاسپورت و غیره نیست تا زمانی که ازتون درخواست نکنن که اون هم شامل افرادی میشه که با اطلاعات اشتباه ثبت نام کنن برای فعال کردن اکانت اولش فقط شماره موبایل لازمه

morteza1200
June 17th, 2015, 02:26
پوزش از استارتر عزیز ، بابت شلوغ شدن تاپیک

بدون حساب بانکی هم میشه ازش استفاده کرد ، اون موقع ، استفاده فقط تبادل وب مانی و داخل خود اکانت هست گرچه میشه به حساب بانکی هم وصل کرد.

بدون نیاز به پاسپورت اکانت رو تائید کردند ، البته نوع ارز رو دلار انتخاب کردم ، چون چندتا سایت ایرانی پیدا کردم جهت فروش دلار وب مانی

به نظرم میتونه جایگیزین خوبی برای paypal و... باشه و کار کردن و کارمزدش مناسبتر هست

ممنون از پست عزیزان

slashflash
June 17th, 2015, 02:41
پوزش از استارتر عزیز ، بابت شلوغ شدن تاپیک

بدون حساب بانکی هم میشه ازش استفاده کرد ، اون موقع ، استفاده فقط تبادل وب مانی و داخل خود اکانت هست گرچه میشه به حساب بانکی هم وصل کرد.

بدون نیاز به پاسپورت اکانت رو تائید کردند ، البته نوع ارز رو دلار انتخاب کردم ، چون چندتا سایت ایرانی پیدا کردم جهت فروش دلار وب مانی

به نظرم میتونه جایگیزین خوبی برای paypal و... باشه و کار کردن و کارمزدش مناسبتر هست

ممنون از پست عزیزان

وب مانی در صورتی که میخواید از افراد خارجی خرید کنید پیشنهاد نمیشه چون کلاهبرداری توسط افرادی که از وب مانی استفاده میکنند خیلی خیلی بیشتر هستش ، برای وب سایت هایی هم که وب مانی ساپورت کنند و معتبر باشند بله وب مانی گزینه خوبی هستش چون افتتاح حسابش رایگان هستش
( مراقب خرید از افراد و سایت های روسی باشید ... )

بدون پاسپورت بله اکانت شما ساخته میشه اما اگر دقت کنید حساب شما alias passport هستش ( که برای خرید از فروشگاه ها خوبه ) اما 1% اگر به مشکلی بخورید باید 100% اسکن پاسپورت ارسال کنید .

میتونید از این لینک هم نوع حساب های کاربری وب مانی رو مشاهده کنید . (https://passport.wmtransfer.com/asp/WMAtstBasic.asp)

نه نیازی به عکس پاسپورت و غیره نیست تا زمانی که ازتون درخواست نکنن که اون هم شامل افرادی میشه که با اطلاعات اشتباه ثبت نام کنن برای فعال کردن اکانت اولش فقط شماره موبایل لازمه

بله کاملاً درسته برای ثبت نام اولیه همون ایمیل و شماره تماس کافیه.
اما شما میتونید به کسی که حتی تاییدیه اول حساب رو انجام ندادند اعتماد کنید و پول واریز کنید براشون ؟؟؟ تازه BL هم 0 باشه !!!!
برای ارتقاء حساب به Formal passport باید پاسپورت ارسال کنید.

gholamkale
June 17th, 2015, 04:48
بله کاملاً درسته برای ثبت نام اولیه همون ایمیل و شماره تماس کافیه.
اما شما میتونید به کسی که حتی تاییدیه اول حساب رو انجام ندادند اعتماد کنید و پول واریز کنید براشون ؟؟؟ تازه BL هم 0 باشه !!!!
برای ارتقاء حساب به Formal passport باید پاسپورت ارسال کنید.

بله موافقم با صحبتهاتون اما بنده چون فقط اکانت ریسلو شارژ میکنم و خیلی مبادلات بزرگی انجام نمیدم با وبمانی همین حساب alias passport کارمو راه میندازه
در رابطه با شارژ حساب هم مشکلی نداشتم تا حالا چون دوستانی که برام شارژ میکنن ابتدا هزینه دریافت میکنن سپس وجه انتقال میدن :)
برای ارتقاء حساب هم درسته پاسپورت نیازه ;)