توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب سایت دانلود ها !
aghamohamad
June 15th, 2015, 18:05
سلام خسته نباشید.
من با قالب سایت دانلود ها چندتا مشکل دارم.
من افزونه related post رو نصب کردم. اما به جای اینکه پایین صفحه نشون بده , داخل پست جدا هم نشون میده.
الان این اینو ببینید:
http://www.hack.xzn.ir/test/
هم تو پست related امده و هم پایین صفحه.
میشه راهنمایی کنید. سپاس
delta
June 15th, 2015, 18:11
قالبی که ریپ باشه بهتر از این نمیشه...اینا رو هم حل کنید مطمعن باشید یا مشکل امنیتی پیدا میکنید یا مشکلات دیگر.. از خیرش بگذرید.یک قالب از فروشگاه های قالب با ساپورت بخرید تا مشکلی خوردید رفع کنند براتون..
aghamohamad
June 15th, 2015, 18:18
قالبی که ریپ باشه بهتر از این نمیشه...اینا رو هم حل کنید مطمعن باشید یا مشکل امنیتی پیدا میکنید یا مشکلات دیگر.. از خیرش بگذرید.یک قالب از فروشگاه های قالب با ساپورت بخرید تا مشکلی خوردید رفع کنند براتون..
تشکر. یک قالب مثل دانلودها نسخه قدیمیش سراغ ندارید؟از فروشگاه تا بخرم.
یا اگه همچین قالبی طراحی کنن قیمتش چقدره ؟
سپاس..
delta
June 15th, 2015, 18:22
تشکر. یک قالب مثل دانلودها نسخه قدیمیش سراغ ندارید؟از فروشگاه تا بخرم.
یا اگه همچین قالبی طراحی کنن قیمتش چقدره ؟
سپاس..
طراحی یک قالب هزینه بر هست. از 150 هزار توامن هست تا چندین میلیون تومان...با توجه به شما که تازه استارت زدی توصیه نمیشه قالب اختصاصی بدی بسازند برات. تو گوگل سرچ کنی کلی فروشگاه قالب سایت هست.یکی بر اساس نیاز سایتت بخر 20 هزار تومانیشم هست.استفاده کن.بعدا دیدی سایتت گرفت و بازدید داره هزینه کن یک قالب اختصاصی بده بسازند برات..
برو اینجا کلی قالب داره با قیمتهای مناسب یکیشو بخر استفاده کن..پشتیبانیشون هم وظیفه دارند کمکت کنند...