ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست از HostDL

manutd2009
June 15th, 2015, 17:00
سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز

بنده نیازمند هاست ویژه ( دیتاسنتر داخلی) برای میزبانی سایت های مهم هستم
بعد از بررسی کلی اعم از شرکت های زیر- morvahost - parsadata - bertina - faraso - serverpars - hostiran - arianic - netafraz - mihannic - و ....

موارد مهم برای بنده :

1.امنیت
2.ساپورت واقعی 24 ساعته و افراد خبره در کانقیگ وبقیه موارد
3.آپتایم و سرعت عالی ( ترجیجا ssd )
4.منابع سخت افزاری خوب

============
با توجه به این موارد به سایت معروف host dl رسیدیم که سوال بنده از دوستان این هستش که آیا آدرس دفتر یا شماره تماسی از شرکت hostdl دارند یا خیر ؟ برای تماس با شرکت مذبور و درخواست سرویس از این شرکت

taksis
June 15th, 2015, 17:15
شما خودت یه دیتاسنتر در حد آسیاتک باز کنی درد سرش کمتره تا اینکه بخوای از هاست دی ال هاست بگیری

manutd2009
June 15th, 2015, 17:38
شما خودت یه دیتاسنتر در حد آسیاتک باز کنی درد سرش کمتره تا اینکه بخوای از هاست دی ال هاست بگیری

چطور بزرگوار ؟ ممنون میشم توضیح بدید

rabis
June 15th, 2015, 18:00
سلام
تیکت بزنید بهشون
زودتر به نتیجه میرسید
ما برای چندین سایت بزرگ از سرویساشون استفاده میکنیم و راضی هستیم

delta
June 15th, 2015, 18:09
قوانین کاریشون طوری هست که فقط با تیکت کار میکنند...از همه لحاظ هم تایید شده هستند و خیالتون راحت باشه..تیکت بدید بهشون

http://cp.hostdl.com/

zarat
June 15th, 2015, 18:11
سلام تیکت بزنید و آدرس سایتتون رو بدین .
یه سری سوالات ازتون مثل تعداد افراد آنلاین ، تعداد بازدید روزانه و ... میپرسن و اگه از نظر هاست دی ال واجد شرایط بودین ( :) ) ، سرویس رو براتون فاکتور میکنن .
به صحت اسم و مشخصاتی که موقع ثبت نام توی سایتشون ارائه میدین هم حساسن .

hamra
June 15th, 2015, 18:13
سرویس دهیشون خوبه .
یادش بخیر قدیما یه بار میخواستن تعطیل کنن بخاطر بالا رفتن دلار
که بعد یه مدت ایمیل زدن که به کارشون ادامه میدن !
ایه مدت هم فقط مشتری های قبلی رو میزبانی میکردن و مشتری جدید قبول نمیکردن.
الان نمیدونم فازشون چیه !

- - - Updated - - -

قوانین کاریشون طوری هست که فقط با تیکت کار میکنند...از همه لحاظ هم تایید شده هستند و خیالتون راحت باشه..تیکت بدید بهشون

http://cp.hostdl.com/

من قبلا 5 سال پیش اکانت داشتم توی خهاست د ال که ظاهرا کلا اکانتمو پاک کردن.
چون بعدا هر بار خواستم وارد اکانتم بشم نشد و درخواست رمز جدید هم میکردم میگفت ای ایمیل عضو نیست !

mehrangta
June 15th, 2015, 18:13
کارشون عالی و تایید شدس.
برای گیم سرور استفاده میکنیم.

manutd2009
June 15th, 2015, 19:14
دوستان شرکت معتبر در حد hostdl سراغ دارند که مستقیما بشه باهاشون مکاتبه کرد ؟
و مدیریت صفر تا 100 هاست یا سرورمجازی جهت میزبانی رو به عهده بگیرند ؟

navid2zp
June 15th, 2015, 19:14
تیکت بدید به سرعت پاسخگو هستند در هر شرایط و زمانی
کیفیتشون هم بسیار عالی هست و همیشه پیگیر مشکل هستند

farmanrava
June 15th, 2015, 19:38
دوستان شرکت معتبر در حد hostdl سراغ دارند که مستقیما بشه باهاشون مکاتبه کرد ؟
و مدیریت صفر تا 100 هاست یا سرورمجازی جهت میزبانی رو به عهده بگیرند ؟

دوست عزیز hostdl نیاز به تایید نداره . شرکت فوق العاده معتبری هستش .
تیکت بدید باهاشون صحبت کنید در قبال دریافت وجه صفر تا صد هم میزبانی میکنند شما رو ... بنده به دانش فنی جناب اعتصامی 100 % ایمان دارم .

موفق باشید

mehrangta
June 15th, 2015, 19:43
دوست عزیز hostdl نیاز به تایید نداره . شرکت فوق العاده معتبری هستش .
تیکت بدید باهاشون صحبت کنید در قبال دریافت وجه صفر تا صد هم میزبانی میکنند شما رو ... بنده به دانش فنی جناب اعتصامی 100 % ایمان دارم .

موفق باشید
جسارتا اعتصامی فر هستن (همیشه fingilish)

manutd2009
June 16th, 2015, 03:32
hostdl در اولویت بنده هستش . اما واسه من هر چی سایت تست میکنم اونایی که روی دیتاسنتر افرانت هستند از اسیاتک و تبیان خیلی سریعتر لود میشوند این قضیه واسه چندتا همکار بنده در شهرهای مختلف با شرکت های Adsl مختلف نیز صادق می باشد . دوستان نظری دارند در مورد این موضوع ؟

============
نظرتون در مورد میزبانی گرفتن مستقیم از افرانت چی هستش ؟

پیروزان
June 16th, 2015, 09:06
hostdl در اولویت بنده هستش . اما واسه من هر چی سایت تست میکنم اونایی که روی دیتاسنتر افرانت هستند از اسیاتک و تبیان خیلی سریعتر لود میشوند این قضیه واسه چندتا همکار بنده در شهرهای مختلف با شرکت های Adsl مختلف نیز صادق می باشد . دوستان نظری دارند در مورد این موضوع ؟

============

============
با سلام
استارتر عزیر هاست دی ال یا افرانت قیمت هاشون خیلی فضایی و گرون هست ، من نمیدونم شما چقدر بازدید دارین ولی دوستان دیگری هستند که از عهده کار شما به سادگی برمیان ، مثلا : نت افراز ، سرور ایران ، یوگیگ ، پردیس ، اگر مشکل هزینه ندارین بنظر من با یوگیگ کار کنید ، ی تیکت بدین و هفت روز ضمانت برگشت وجه دارن ، راضی نبودید برمیگردین ، اینم بگم بریتنا و نت افراز هم میتونن که فرمودین تحقیق کردین
من به هاست دی ال برای سایت خودم تیکت زدم جواب منو اینجوری دادن ، با سلام سرویس های ما ممکن است برای شما مقرون بصرفه نباشد ، سایت هایی که بسیار پربازدید هستند را ما میزبانی میکنیم .... بعد من گفتم سرور چطور سریع پاسخ دادن که میدیم //// منظورم اینه که خودشون بیشتر راقب هستن سرور اختصاصی یا مجازی در اختیار دیگران بذارن
بنظر من خیلی خیلی شرکت داریم که کارشون عالی هست ، کافیه ی بار امتحان کنید ، اکثر سایت های بزرگ در ابتدا روی نت افراز و غیره بودن یعنی با این شرکت ها کارشون گرفته و سایت های پربازدیدی دارن ،
من مجددا یوگیگ ، نت افراز ، vip بریتنا رو پیشنهاد میکنم هفت روزم برگشت وجه دارن
موفق و پیروز ، درپناه خدا

farmanrava
June 16th, 2015, 13:12
جسارتا اعتصامی فر هستن (همیشه fingilish)

!!!!
همیشه دوستان فعال در صحنه آماده ارسال اسپم هستند !
ایشون دنبال پیدا کردن یک میزبان مناسب هستند شما در پی پیدا کردن قاتل بروس لی هستین ؟

قابل توجه شما ما هم میدونیم اعتصامی فر هستند ! نیازی ندیدیم که «فر» رو هم بگیم ... با خود نماییتون فهمیدیم شما هم بلدین ... ;)

- - - Updated - - -

============

دوست عزیز سایت های شما دولتی هستند ؟ چه بازدیدی دارند ؟
به نظر بنده اگه بازدید بالایی دارند یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و با یک کانفیگ عالی میزبانی این سایت ها رو انجام بدید .... هستند دوستانی که صفر تا صد میزبان شما باشند . در این زمینه نیاز داشتید پ.خ ارسال کنید تا معرفی کنم بهتون .

manutd2009
June 16th, 2015, 14:12
با سلام
استارتر عزیر هاست دی ال یا افرانت قیمت هاشون خیلی فضایی و گرون هست ، من نمیدونم شما چقدر بازدید دارین ولی دوستان دیگری هستند که از عهده کار شما به سادگی برمیان ، مثلا : نت افراز ، سرور ایران ، یوگیگ ، پردیس ، اگر مشکل هزینه ندارین بنظر من با یوگیگ کار کنید ، ی تیکت بدین و هفت روز ضمانت برگشت وجه دارن ، راضی نبودید برمیگردین ، اینم بگم بریتنا و نت افراز هم میتونن که فرمودین تحقیق کردین
من به هاست دی ال برای سایت خودم تیکت زدم جواب منو اینجوری دادن ، با سلام سرویس های ما ممکن است برای شما مقرون بصرفه نباشد ، سایت هایی که بسیار پربازدید هستند را ما میزبانی میکنیم .... بعد من گفتم سرور چطور سریع پاسخ دادن که میدیم //// منظورم اینه که خودشون بیشتر راقب هستن سرور اختصاصی یا مجازی در اختیار دیگران بذارن
بنظر من خیلی خیلی شرکت داریم که کارشون عالی هست ، کافیه ی بار امتحان کنید ، اکثر سایت های بزرگ در ابتدا روی نت افراز و غیره بودن یعنی با این شرکت ها کارشون گرفته و سایت های پربازدیدی دارن ،
من مجددا یوگیگ ، نت افراز ، vip بریتنا رو پیشنهاد میکنم هفت روزم برگشت وجه دارن
موفق و پیروز ، درپناه خدا

سلام دوست گرامی
هدف بنده میزبانی روی بهترین حالت ممکن هست . نظر شما اینه تست کنم اما متاسفانه اینکار هم وقت زیادی میگیره و هم سایت رو در بازه زمانی مختلف دچار مشکل میکند
قطعا همه برای میزان هزینه خودش یک سقفی رو در نظر میگیرند اما فکر نکنم آنچنان هزینه من هم کم باشه واسه یک هاست
اگر دقت کرده باشید عرض کردم هاست داخلی ! نت افراز که داخلی ارایه نمیکند ! وقتی کسی راجب بهترین ها صحبت میکند پس بسیار حساس است لذا از معرفی شرکتهای هاستینگ لول پایین تر و سایتهای شخصی فروش هاست و سرور مجازی خودداری بفرمایید
بنده منکر کیفیت یوگیگ و امثال این سایت ها نیستم اما چون حساسیت میزبانی سایت برای بنده بسیار بالا هستش ( سایت دولتی ) لذا ترجیح میدهم با شرکت های با نام و سابقه فوق العاده کار کنم

hoka
June 16th, 2015, 15:12
عزیز شک نکن هیچ شرکتی به هاست دی ال نمیرسه . من خودم یک سایت بسیار پربازدید رو بردم روی هاست هاشون با اینکه هزینه ی یک سرور اختصاصی معمولی (هتزنر) رو دارم پرداخت میکنم ولی ابدا احساس نمیکنم زیاد هست این هزینه چون از کیفیت و آپتایم پشتیبانی امنیت و ... اطمینان دارم . به قولی وقتی از خونه میام بیرون خیالم راحت هست هاستم مشکلی پیش نمیاد براش با اون بازدید

سایتتون اگر مشکلی نداره از نظر مطالب و بازدید بالایی دارید و اهمیت داره براتون به هاست دی ال برید

manutd2009
June 16th, 2015, 15:35
!!!!
ایشون دنبال پیدا کردن یک میزبان مناسب هستند شما در پی پیدا کردن قاتل بروس لی هستین ؟

قابل توجه شما ما هم میدونیم اعتصامی فر هستند ! نیازی ندیدیم که «فر» رو هم بگیم ... با خود نماییتون فهمیدیم شما هم بلدین ... ;)

- - - Updated - - -

به نظر بنده اگه بازدید بالایی دارند یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و با یک کانفیگ عالی میزبانی این سایت ها رو انجام بدید .... هستند دوستانی که صفر تا صد میزبان شما باشند . در این زمینه نیاز داشتید پ.خ ارسال کنید تا معرفی کنم بهتون .

جناب farmanrava (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=12975) بنده به آی دی یاهوی شما پیام دادم لطف میکنید پاسخ بدید . ممنونم

aligoli
June 17th, 2015, 00:26
سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز

بنده نیازمند هاست ویژه ( دیتاسنتر داخلی) برای میزبانی سایت های مهم هستم
بعد از بررسی کلی اعم از شرکت های زیر- morvahost - parsadata - bertina - faraso - serverpars - hostiran - arianic - netafraz - mihannic - و ....

موارد مهم برای بنده :

1.امنیت
2.ساپورت واقعی 24 ساعته و افراد خبره در کانقیگ وبقیه موارد
3.آپتایم و سرعت عالی ( ترجیجا ssd )
4.منابع سخت افزاری خوب

============
با توجه به این موارد به سایت معروف host dl رسیدیم که سوال بنده از دوستان این هستش که آیا آدرس دفتر یا شماره تماسی از شرکت hostdl دارند یا خیر ؟ برای تماس با شرکت مذبور و درخواست سرویس از این شرکت

می توانیم شما را روی سرور اختصاصی ایران با هارد ssd و پشتیبانی 24 ساعته تیکتی میزبانی نماییم و موارد فورس به صورت تلفنی.
اگر تمایل داشتید مکاتبه کنید.

manutd2009
June 17th, 2015, 00:53
می توانیم شما را روی سرور اختصاصی ایران با هارد ssd و پشتیبانی 24 ساعته تیکتی میزبانی نماییم و موارد فورس به صورت تلفنی.
اگر تمایل داشتید مکاتبه کنید.

دوست گرامی بنده قبلا حدود 2 سال پیش شایدهم بیشتر با شما همکاری داشتم در خصوص سرور مجازی و دل خوشی از برخورد شما و سرویستون ندارم . من دنبال شرکت به معروفی هاست دی ال هستم ممنون میشم پستتون رو ویرایش یا دلیت کنید با تشکر

mehrangta
June 17th, 2015, 01:02
!!!!

- - - Updated - - -

بنده قصد اسپم نداشتم.
قصد این رو داشتم که به فامیلی همدیگه احترام قائل بشیم چون خودم سر همین قضیه خیلی ضربه دیدم.

پیروزان
June 17th, 2015, 06:28
سلام دوست گرامی
هدف بنده میزبانی روی بهترین حالت ممکن هست . نظر شما اینه تست کنم اما متاسفانه اینکار هم وقت زیادی میگیره و هم سایت رو در بازه زمانی مختلف دچار مشکل میکند
قطعا همه برای میزان هزینه خودش یک سقفی رو در نظر میگیرند اما فکر نکنم آنچنان هزینه من هم کم باشه واسه یک هاست
اگر دقت کرده باشید عرض کردم هاست داخلی ! نت افراز که داخلی ارایه نمیکند ! وقتی کسی راجب بهترین ها صحبت میکند پس بسیار حساس است لذا از معرفی شرکتهای هاستینگ لول پایین تر و سایتهای شخصی فروش هاست و سرور مجازی خودداری بفرمایید
بنده منکر کیفیت یوگیگ و امثال این سایت ها نیستم اما چون حساسیت میزبانی سایت برای بنده بسیار بالا هستش ( سایت دولتی ) لذا ترجیح میدهم با شرکت های با نام و سابقه فوق العاده کار کنم
با سلام
اگر سایت دولتی هستش و قطعا امنیت سایت حرف اول رو میزنه ، من دقیقا دو سال پیش دنبال همچین میزبانی میگشتم که بیشترین امنیت رو داشته باشه ، از هرجا رفتم رسیدم به پارس دیتا ، میزبانی سایت دولتی که امنیت براش مهم هست فقط پارس دیتا .... هاست دی ال حرف نداره و هیچ کس نمیتونه منکر کیفیت هاست دی ال بشه و همینطور امنیتش ولی بنظر من برای سایت های دولتی پارس دیتا مناسب تر هست ، البته من سایت دولتی در نظرم هست مثل میزبانی وبسایت بانک ها و غیره که اگر هک بشن جبران ناپذیره ... نظرمن هاست دی ال = سایت های پربازدید پارس دیتا = سایت های دولتی ( امنیت بالا)

manutd2009
June 17th, 2015, 13:17
با سلام
اگر سایت دولتی هستش و قطعا امنیت سایت حرف اول رو میزنه ، من دقیقا دو سال پیش دنبال همچین میزبانی میگشتم که بیشترین امنیت رو داشته باشه ، از هرجا رفتم رسیدم به پارس دیتا ، میزبانی سایت دولتی که امنیت براش مهم هست فقط پارس دیتا .... هاست دی ال حرف نداره و هیچ کس نمیتونه منکر کیفیت هاست دی ال بشه و همینطور امنیتش ولی بنظر من برای سایت های دولتی پارس دیتا مناسب تر هست ، البته من سایت دولتی در نظرم هست مثل میزبانی وبسایت بانک ها و غیره که اگر هک بشن جبران ناپذیره ... نظرمن هاست دی ال = سایت های پربازدید پارس دیتا = سایت های دولتی ( امنیت بالا)

سپاسگذارم دوست عزیز از راهنماییتون

fanous_m
June 17th, 2015, 17:50
ماهی حداقل از این سایت ها ۳-۴ تا مشتری برای ما میاد و همشون هم شاکی پول زیاد می گیرن حقیقتا هم چیزی به مشتری نمی دن.

مخصوصا hostdl که کیفیت سرویس :)))))‌ ....

اگه واقعا هاست درست می خواهید ۱ هفته تست کنید بعد تصمیم بگیرید...

دفتر نداریم شماره تماس هم فقط به مشتر های با سرور های سنگین تقدیم میشه ولی معمولا تیکت ها زیر ۱۵ دقیقه پاسخ داده می شه مگر اینکه دسترسی نت نباشه که تبدیل به ۲ ساعت میشه.

دوست داشتید یه تیکت به http://ibaren.org/submitticket.php بزنید.

hamra
June 17th, 2015, 17:55
ماهی حداقل از این سایت ها ۳-۴ تا مشتری برای ما میاد و همشون هم شاکی پول زیاد می گیرن حقیقتا هم چیزی به مشتری نمی دن.

دفتر نداریم شماره تماس هم فقط به مشتر های با سرور های سنگین تقدیم میشه ولی معمولا تیکت ها زیر ۱۵ دقیقه پاسخ داده می شه مگر اینکه دسترسی نت نباشه که تبدیل به ۲ ساعت میشه.

(:| اینم از اون حرفها بوداااا " دفتر نداریم شماره تماس هم فقط به مشتر های با سرور های سنگین تقدیم میشه "

manutd2009
June 17th, 2015, 19:47
چی بگم والله . امروز با hostdl صحبت شد . ارزش یک ماه تست داره

fanous_m
June 17th, 2015, 22:54
ما آگه دفتر نگرفتیم پولشو دادیم سرور خریدیم گذاشتیم تو دیتا سنتر با همون پول میشد بالای شهر دفتر راحت گرفت.

من حرف خودم رو زدم کسی رو هم زور نکردم میره تست می کنه خواست میاد اینور هم تست میکنه بیبنه چقدر سرور با سرور می تونه فرق داشته باشه...

مردم دیونه نیستن پول سرور HP بدن اگه واقعا SuperMicro در همون حد کار کنه....

خواستید تست بگیرید http://ibaren.org یه تیکت بفرستید.
موفق باشید

hoka
June 17th, 2015, 22:54

یه دونه باشی عزیز
کاملا الان میشه سرویس شمارو با سرویس هاست دی ال مقایسه کرد !
اشتباه به نفسی داری شما که داری از هاست دی ال بد میگی و میگی مشتری های هاست دی ال میان سراغ شما هر هفته . با اینکه هیچ کس از روی هاست های هاست دی ال جم نمیخوره . احتمالا هاستینگ های دیگه منظورتون بوده . ولی بهتره یه جور دیگه مشتری رو جذب کنید

mehrangta
June 18th, 2015, 12:54

باشه شما خوب هاست دی ال بد

واقعا نمیدونم دوستان با چه امیدی میان خودشون رو با هاست دی ال مقایسه میکنن ...

farmanrava
July 26th, 2015, 12:23
جناب farmanrava (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=12975) بنده به آی دی یاهوی شما پیام دادم لطف میکنید پاسخ بدید . ممنونم

بنده پوزش میخوام ازتون . پستتون رو دیر دیدم
بنده در خدمت شما هستم ...
میتونید از طریق تیکت هم با بنده در ارتباط باشید :

http://www.irserverco.ir/whmcs/submitticket.php?step=2&deptid=4

delta
July 26th, 2015, 12:53
چی بگم والله . امروز با hostdl صحبت شد . ارزش یک ماه تست داره

من 8 سال با هاست دل کار کردم..هاست دل معروفیتش به خاطر کیفیت هاستش نیست.شخصا سایتهایی میشناسم که آپتایمشون از هاست دل هم بالاتره.چه بسا برخی موارد سرعت هاست های هاست دل پایین هم امده و یکی دو ساعت بعد درست شده ..معروفیت و محبوبیت هاست دل رو بیشتر در خیال راحتی کاربر از سرویس میتوان یافت...مثلا شما دیگر به هیچ وجه نگران از دست دادن اطلاعات نیستید چون در چندین جا بک اپ روزانه میگیرند و یا رفع مشکلات فنی نیستید چون واقعا کاربلد هستند و تو سایتتون به هر مشکل فنی برخورد کنید سریعا براتون رایگان رفع میکنند. همینطور کیفیت سرورهاشون عالی هست و همینطور پشتیبانی فنی قوی و سریع در همان دیتاسنترها هم که باهاشون کار میکنند برای خودشون دارند.وقتی مشکلی در دیتاسنتر هم برای سرورهاشون پیش میاد مثل بقیه نیستند که تیکت بدند منتظر جواب باشند مستقیم نفر دارند آنجا! یا وقتی سرور یک هاستینگ نصف شب قطع میشه شما باید تا صبح صبر کنید صاحب هاستینگ بیدار بشه بیاد تازه ببینه چی شده اما انا نصف شب و صبح و... مشکلی پیش بیاد پشتیبانی دارند و خودشون سریع پیگیرمیشوند و درستش میکنند...در واقع کلا بگم با هاست دل خیال شما راحت هست