ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربه خرید از هاست ایران hostiran

Hosseinii
June 15th, 2015, 16:19
سلام،

کاش با این فروم وقتی که می خواستم هاست بخرم آشنا شده بودم. من از هاست ایران (hostiran.net) یه هاست اشتراکی و یه VPS خریدم که از این تصمیم شدیدا پشیمونم و سرور هامون رو هم از هاست ایران عوض کردیم. خواستم تجربم رو اینجا در اختیار بچه ها قرار بدم تا موقع تصمیم گیری حواستون به این مسئله باشه.

مهمترین مشکلی که هاست ایران داره عدم پشتیبانی مناسب هست. چندین بار سرور به مشکل خورد و ما تیکت زدیم و بعد از تیکت بهشون زنگ زدیم که چه خبر شد؟ و اون ها هم میگفتم درخواست شما در حال پیگیری هست! یک بار این اتفاق 18 ساعت طول کشید تا جواب بدن ( بله...سایتمون 18 ساعت پائئین بود!) و یکبار هم سه ساعت ( بله! سایتمون 3 ساعت پائئین بود). من عکس صفحه پشتیبانی هم پیوست کردم تا ببینید که این ها چقدر ما رو اذیت کردن... واقعا خوشحالم که از هاست ایران اومدیم بیرون

hamra
June 15th, 2015, 16:24
بله متاسفانه .
شرکت های دیگر مانند میهن وب هاست و سرور پارس هم دقیقا پشتیبانیشون به همین افتضاحی هست !

قابل توجه دوستانی که تصور میکنند باید از شرکت های بزرگ و کاملا ثبت شده و دارای تمامی مجوز ها ، خرید کنند !!! این مشکلات همیشه است !

البته بعضی شرکت های خوب هم وجود دارند مثل نت افراز که تنها هاست دایرکت ادمینی ارائه میده اما پاسخ به تیکت هاشون سریع هست .

PDRS
June 15th, 2015, 16:26
هنوز پشتیبانی بد ندیدید ، 18 ساعت و 3 ساعت کلا هیچی نمیشه در مقابل بعضی بی عرضه بازیا -_-

AbtinServer
June 15th, 2015, 17:09
هاست ایران یکی از بزرگترین هاستینگ های داخلی با کادر مجرب است.
ولی خوب وقتی تعداد مشتری بره بالا پشتیبانی سخت تر خواهد شد. البته زیر 24 ساعت شده و نمیشه خیلی سخت گرفت.

mohammad.983
June 20th, 2015, 10:55
بله متاسفانه .
شرکت های دیگر مانند میهن وب هاست و سرور پارس هم دقیقا پشتیبانیشون به همین افتضاحی هست !

قابل توجه دوستانی که تصور میکنند باید از شرکت های بزرگ و کاملا ثبت شده و دارای تمامی مجوز ها ، خرید کنند !!! این مشکلات همیشه است !

البته بعضی شرکت های خوب هم وجود دارند مثل نت افراز که تنها هاست دایرکت ادمینی ارائه میده اما پاسخ به تیکت هاشون سریع هست .

دوست عزیز من میخوام یه اپلود سنتر عکس و و فایل های کم حجم راه بندازم. بنظرت سرویس برنزی (http://www.netafraz.com/hosting.php) جواب کارم رو میده؟ اینکه دایرکت ادمین هست اذیت نمیکنه.
من هاست اصلیم روی میهن وب هاست هست و البته مشکلی هم تاحالا باهاش نداشتم و پشتیبانیش هم خوبه. فقط قسمت پایین چیزی نداره. و دایرکت ادمین کار نمیکنه

hamra
June 20th, 2015, 10:57
دوست عزیز من میخوام یه اپلود سنتر عکس و و فایل های کم حجم راه بندازم. بنظرت سرویس برنزی (http://www.netafraz.com/hosting.php) جواب کارم رو میده؟ اینکه دایرکت ادمین هست اذیت نمیکنه.
من هاست اصلیم روی میهن وب هاست هست و البته مشکلی هم تاحالا باهاش نداشتم و پشتیبانیش هم خوبه. فقط قسمت پایین چیزی نداره. و دایرکت ادمین کار نمیکنه

اون سرویس نت افراز مخصوص راه اندازی اپلود سنتر و این موارد نیست .
هاست اشتراکی هست ، فقط مناسب بالا آوردن سایت هست

mohammad.983
June 20th, 2015, 11:00
یعنی در حد اپلود سنتر جمع و حور هم جواب نمیده. برای شروع؟
شما چه پلنی رو و از کجا پیشنهاد میدید که به صرفه هم باشه

hamra
June 20th, 2015, 11:10
یعنی در حد اپلود سنتر جمع و حور هم جواب نمیده. برای شروع؟
شما چه پلنی رو و از کجا پیشنهاد میدید که به صرفه هم باشه

خدمت شما توضیحاتی بصورت خصوصی ارسال کردم .
نه اون هاست رو نمیشه ازش بعنوان آپلودی استفاده کرد / چون مخصوص بالا اوردن سایت هست و روی اون سرور سایت های دیگه ای هم هست که اگر حالا یک نفر بخواد از اون بعنوان هاست دانلود یا این قبیل موارد استفاده کنه دیگه باعث کاهش لود سایت های دیگه روی سرور میشه .
همچنین خود نت افراز هم متوجه به قطعا سرویس رو مسدود خواهد کرد .

mohammad.983
June 20th, 2015, 11:17
متاسفانه من نمیتونم فعلا پیام خصوصی رو جواب بدم چون تازه عضو شدم. میشه ادرس پلن مشابه پلن نقره ای رو بفرستید برام. و ادرس جیمیلی چیزی که بشه صحبت کرد. چون من گشتم سایتتون رو با این قیمت چیزی نبود

hamra
June 20th, 2015, 11:26
متاسفانه من نمیتونم فعلا پیام خصوصی رو جواب بدم چون تازه عضو شدم. میشه ادرس پلن مشابه پلن نقره ای رو بفرستید برام. و ادرس جیمیلی چیزی که بشه صحبت کرد. چون من گشتم سایتتون رو با این قیمت چیزی نبود

ارسال کردم خدممتون .

نت افراز
June 20th, 2015, 11:36
با سلام
سرویس میزبانی دانلود و آپلودسنتر فعلا مقدور نمیباشد لکن برای وب هاست در خدمتتون هستیم از دیتاسنتر ovh فرانسه ، رم 128 گیگ که در حالت عادی ده درصد و در لحظه از کل منابع میتونید استفاده کنید ، بدین معنی که شما در حالت عادی 12.8 گیگ رم قابل استفاده بصورت دائم دارید که تقریبا ده برابر سرویس های معمول میباشد

mohammad.983
June 20th, 2015, 11:43
با سلام
سرویس میزبانی دانلود و آپلودسنتر فعلا مقدور نمیباشد لکن برای وب هاست در خدمتتون هستیم از دیتاسنتر ovh فرانسه ، رم 128 گیگ که در حالت عادی ده درصد و در لحظه از کل منابع میتونید استفاده کنید ، بدین معنی که شما در حالت عادی 12.8 گیگ رم قابل استفاده بصورت دائم دارید که تقریبا ده برابر سرویس های معمول میباشد

اتفاقا داره مهلت هاستم اونحا تموم مشه. برای میزبانی وب انتقال از سی پنل به دایرکت ادمین رو خودتون انجام میدید؟ اتفاقی برای اطلاعاتم نمی افته؟
یه سوال دیگه هم داشتم کلا چرا اینقدر تفاوت قیمت هست. الان پلن 3 گیگ میهن وب هاست سالی 88 تومنه با سی پنل/ لینوکس المان
بعد شما 15 گیگ رو میدید 55 تومن.
تفاوت بخاطر چی هست دقیقا؟!

hamra
June 20th, 2015, 11:48
قیمت های یک شرکت رو نمیشه با شرکتی دیگه برسی کرد .
بعنوان مثال خب سی پنل همون هزینه لایسنسش چند برابر هزینه لایسنس دایرکت ادمین هست .
از طرفی به اون سرور و هارد و ... اون سرور هم بستگی داره و همه ی اینها به نوعی نقشی در افزایش یا کاهش قیمت ها دارند .

mohammad.983
June 20th, 2015, 11:53
قیمت های یک شرکت رو نمیشه با شرکتی دیگه برسی کرد .
بعنوان مثال خب سی پنل همون هزینه لایسنسش چند برابر هزینه لایسنس دایرکت ادمین هست .
از طرفی به اون سرور و هارد و ... اون سرور هم بستگی داره و همه ی اینها به نوعی نقشی در افزایش یا کاهش قیمت ها دارند .
دایرکت ادمی بودن تاثیری در سرعت نداره یعنی؟
در ضمن من به شما یه ایمیل زدم.

hamra
June 20th, 2015, 11:57
دایرکت ادمی بودن تاثیری در سرعت نداره یعنی؟
در ضمن من به شما یه ایمیل زدم.

دایرکت ادمین سبک تر از سی پنل هست ، اما دلیل بر ان نیست که سرعت سایت ها یی که روی هاست دایرکت ادمین هستند بالا تر باشد ! مسلما سرعت یک سایت هم به اون قدرت سرور و هم به کانفیگ های اون سرور مربوط میشه .

OmidX
June 20th, 2015, 12:45
دوست عزیز الان شما هاست اشتراکی میخواید ؟ یا سرور مجازی ؟

اگر سرور مجازی میخواید بگید ک ب شما یک آفر خوب داده شود .

mohammad.983
June 20th, 2015, 12:51
دوست عزیز الان شما هاست اشتراکی میخواید ؟ یا سرور مجازی ؟

اگر سرور مجازی میخواید بگید ک ب شما یک آفر خوب داده شود .
والا الان که به این نتیجه رسیدم یه هاست دانلود با دیتا بیس بگیرم.
چون سرور مجازی قیمتش برام بالا در میاد

OmidX
June 20th, 2015, 12:52

حجم فایل های شما چقدر است ؟ ب چند گیگ فضا نیاز دارید ؟

se7en-host
June 20th, 2015, 12:55
دوستان که میان از هاستینگ ها حرف میززند قوانین انجمن را خوندید ؟
یاد بگیرید قبل از استفاده از چیزی اول قوانین ان را مطالعه کنید
تایپیک کلا خلاف قوانین انجمن است و به زودی مدیران تایپیک را پاک می کننند (گزارش شد )

cloobhaa1
June 20th, 2015, 12:59
هاست ایران بدترین هاستینگ ایرانه
ما بهترین پلن هاست ایران رو حریدیم دو روز قطعی ،هیچ جواب قانع کننده ای هم نمی دادن
بی خیالی

asrhosting
June 20th, 2015, 13:08

سلام .
چقدر در ماه می تونید هزینه کنید ؟
سرور های ما لایسنس دایرکت ادمین / سی پنل / پلسک درش رایگان هست .
سرور از فرانسه با رم 4 و هارد 300 گیگ موجود هست ماهیانه 50 هزار تومان .
رم 8 و هارد 1 ترابایت ماهیانه 90 هزار تومان .
رم 8 و هارد 1800 گیگابایتی ماهیانه 120 هزار تومان .

تماس بگیرین : 09136298914