PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به پنل پیامکی همراه با api

elementary
June 14th, 2015, 20:05
اول توجه کنید بعد افر بدید !!! اگه افر که دادید با خواسته های من متفاوت باشه گزارش داده میشوید !

اول از همه میخوام پیامک در کمتر از 1 دقیقه به کاربر ارسال بشه چون برای کد فعال سازی نرم افزار میخوام

و مهمترین اصل هم اینکه API داشته باشه و واسطه نباشه تو این مدت چندین پنل تست کردم همه واسطه بودند و api نداشتند

و اخرین بخش میخوام خیلی خیلی ارزون دربیاد هم شماره و هم هزینه ارسال

نکته اخر : اگر قرار هست موقع ثبت نام بابت پنل هزینه دریافت کنید پس افر ندهید ! من فقط هزینه شماره اختصاصی و پیامک رو میدم !

un3.ir
June 14th, 2015, 20:20
سلام

من می تونم بهتون پنلی بدم با تمام مشخصات بالا فقط من نماینده هستم با هزینه هر پیام 88.5 و شماره ای در پنل می تونم بدم که به شماره هایی که بلک لیست هستند هم می تواند ارسال کند و لازم نیست شماره رو خریداری کنید.

اگر مایل بودید پ خ یا تماس بگیرید
مشخصات تماس در امضاء من هست

با تشکر

samansystems
June 14th, 2015, 20:22
از نوين پيامک ميتونيد اقدام کنيد:
www.novinpayamak.com
تلفن: 88015858

sms.bartarhost
June 14th, 2015, 20:23
اول توجه کنید بعد افر بدید !!! اگه افر که دادید با خواسته های من متفاوت باشه گزارش داده میشوید !

اول از همه میخوام پیامک در کمتر از 1 دقیقه به کاربر ارسال بشه چون برای کد فعال سازی نرم افزار میخوام

و مهمترین اصل هم اینکه API داشته باشه و واسطه نباشه تو این مدت چندین پنل تست کردم همه واسطه بودند و api نداشتند

نکته اخر : اگر قرار هست موقع ثبت نام بابت پنل هزینه دریافت کنید پس افر ندهید ! من فقط هزینه شماره اختصاصی و پیامک رو میدم !
در خدمتیم عزیز اما اینکه سریع بره نمیشه مثلا ساعت 1 شب توقع نداشته باشید زود بره

elementary
June 14th, 2015, 20:44
در خدمتیم عزیز اما اینکه سریع بره نمیشه مثلا ساعت 1 شب توقع نداشته باشید زود بره

خب عزیز شما نماینده هستید من نیاز به خود سرچشمه دارم کسانی که نماینده یا واسطه هستند بدردم نمیخوره من میخوام در هر لحظه و هرجا هرتعداد پیامک که خواستم درکمتر از 1 دقیقه برسه مثل فعال ساز وایبر یا واتس اپ

sms.bartarhost
June 14th, 2015, 22:03
خب عزیز شما نماینده هستید من نیاز به خود سرچشمه دارم کسانی که نماینده یا واسطه هستند بدردم نمیخوره من میخوام در هر لحظه و هرجا هرتعداد پیامک که خواستم درکمتر از 1 دقیقه برسه مثل فعال ساز وایبر یا واتس اپ

همچین چیزی امکان پذیر نیست دوست عزیز شما هر موقع خواستی پنلتون رو شارژ کنید ارسال کنید ربطی به نماینده بودن نداره
و دوم اینکه ارسال با شماره ها کمتر از 5 مینه ارسال میشه اما ارسال که شماره هایپنل انتخاب کنید باید از طرف مخابرات بررسی شود و تایید بشه

morgoet
June 14th, 2015, 22:12
با سلام
خط اختصاصی رایگان هست اما سامانه شامل 15.000 تومان هزینه میباشد
http://www.xvps.ir/cart.php?gid=10

aligoli
June 14th, 2015, 22:22

ارسـال به تفکـیک جنـسـیت و رده سـنی
ارسال کشوری ( استان و شهر و روستا )
ارسل منطقه و محله بر حسب کد پستی
خط اختصاصی 14 رقمی رایگان
ارسال از طریق دکل ایرانسل (BTS)
معتبرترین بانک اصناف و مشاغل کشور

و کلیه امکانات دیگر

رایگان
خرید از گل اس ام اس (http://my.golsms.ir/_Home/Home.aspx)

سفارش دهید و آنلاین تحویل بگیرید.

ahmadjafarian
June 14th, 2015, 22:26
با سلام
تفاوتی در استفاده از نماینده یا سرچشمه وجود نداره (شاید در حد چند ثانیه اون هم شاید در بعضی نمایندگی ها )
به موارد دیگری بستگی داره مثلا از کدوم اپراتور (پیش شماره ) استفاده میکنید ؟
آخه بعضی از اپراتور ها بیش از ضرفیت خورشون مشتری دارن
و ساعت چند ارسال میکنید ؟
آخه ارسال در ساعت پیک مصرف با تاخیر همراه هست
بعلاوه اینکه نظارت اپراتور ها قبل ار ارسال هم بی تاثیر نیست
البته با توجه به ارسال کد فعال سازی پس ساعت ارسال دست خودتون نیست
بنظرم پیش شماره های 5000 و 3000 با تاخیر نسبی همراه هستند
پیشنهاد من پیش شماره 1000 هست

داراپیامک
June 14th, 2015, 22:43
با سلام و احترام

سامانه پیام کوتاه دارایپامک (http://darapayamak.ir)
دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت,معدن و تجارت.

لطفا پ.خ بدید و یا با ایدی یاهو ما در ارتباط باشید.
پیشنهاد ویژه ای برای شما داریم.

موفق باشید

elementary
June 15th, 2015, 00:10
با سلام
خط اختصاصی رایگان هست اما سامانه شامل 15.000 تومان هزینه میباشد
http://www.xvps.ir/cart.php?gid=10

یعنی شما یک خط اختصاصی رایگان رو ارائه میدید و فقط 15 هزار تومان دریافت میکنید؟

یکبار یعنی برای همیشه ؟

15,000 تومان یکبار

webasoo
June 15th, 2015, 07:59
سلام

خدمات پیامک فاخته (http://www.sms-f.ir)

پنل و کلیه امکانات(از جمله API) رایگان هست + خط اختصاصی هدیه 5000
قیمت پایه هر پیامک: 11.5 (لطفا در مشاهده قیمت های سامانه های پیامکی مختلف، به هزینه های جانبی پیامک ها مانند مالیات و 10 ریال مصوب مجلس و... دقت کنید!!!)
البته برای ارسال سریع و باکیفیت، خط 3000 توصیه میشه که قیمتش 15 تومن هست(شماره به انتخاب خودتون!) + قابلیت ارسال به لیست سیاه مخابرات رو هم دارا هست!!
سفارش و تحویل بصورت آنلاین و فوری انجام میشه
یا حق

mask-online
June 15th, 2015, 11:24
با سلام خدمت شما
پایین ترین تعرفه 86.86 رو سامانه داریم
وب سرویس مجهز به api نیز برای شما موجوده
خط اختصاصی 14 رقمی رایگان تعلق میگیره خطوط دیگر نیز با کمترین تعرفه ارائه میشه
اما مواردی که شما فرمودید در خصوص ارسال با توجه به ترافیک سرور زمان ارسال متفاوت خوهد بود
خط کاربر لیست سیاه باشد یا نباشد و سایر موارد که این مورد هم اگر صرفا جهت اطلاع رسانی باشد از خط بالک ما میتونید استفاده کنید
همچنین همیشه سرچشمه ارزان تر از همه جا نیست و قطعا نمایندگان با فعالیت بالاتر تعرفه و خدمات مناسب تری ارائه می دهند
به تایپیک ما سر بزنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=134741

majid_vb
June 15th, 2015, 14:49
http://newsms.azadtm.com

ثبت نام و شماره رایگان

ezHost.ir
June 15th, 2015, 17:09

با سلام خدمت شما. پیشنهاد می کنم از sms.ir سرویس تهیه کنید. نماینده نیستند و سرشاخه اصلی هستند.

تمامی امکانات مورد نیاز شما در پنل این سایت موجود هست , و فعالسازی پنل در کوتاهترین زمان ممکن انجام میگیرد و ارسال پیام ها در سریعترین زمان ممکن صورت میگیرد.

نرم افزار دارای API بوده و نمونه کد های وب سرویس پنل به زبان های مختلف برنامه نویسی در پنل موجود است.

هزینه ارسال هم با توجه به میزان شارژی که انجام میدید متفاوت هست. از 128 ریال شروع میشه تا 156 ریال. تمامی هزینه های ارسال ذکر شده، مالیات بر ارزش افزوده و افزایش 10 ریالی مصوبه مجلس شورای اسلامی بر آن اعمال شده است.

جهت دریافت پنل پیامک به صورت رایگان به همراه یک خط اختصاصی رایگان، کلمه free رو به شماره 300077 پیامک نمایید.

elementary
June 16th, 2015, 01:35
با سلام خدمت شما. پیشنهاد می کنم از sms.ir سرویس تهیه کنید. نماینده نیستند و سرشاخه اصلی هستند.

تمامی امکانات مورد نیاز شما در پنل این سایت موجود هست , و فعالسازی پنل در کوتاهترین زمان ممکن انجام میگیرد و ارسال پیام ها در سریعترین زمان ممکن صورت میگیرد.

نرم افزار دارای API بوده و نمونه کد های وب سرویس پنل به زبان های مختلف برنامه نویسی در پنل موجود است.

هزینه ارسال هم با توجه به میزان شارژی که انجام میدید متفاوت هست. از 128 ریال شروع میشه تا 156 ریال. تمامی هزینه های ارسال ذکر شده، مالیات بر ارزش افزوده و افزایش 10 ریالی مصوبه مجلس شورای اسلامی بر آن اعمال شده است.

جهت دریافت پنل پیامک به صورت رایگان به همراه یک خط اختصاصی رایگان، کلمه free رو به شماره 300077 پیامک نمایید.

باتشکر فراوان از sms.ir تهیه کردم واقعا عالی عالی هست پیامک ها هم چک نمیشه :D

ممنون