دوستان سلام ، سرور ابری چیه؟؟؟
توو یکی از شرکت های میزبانی دیدم نوشته سرور ابری با کنترل پنل محبوب virtualizor !!! بنظرتون بدرد سایت وردپرسی میخوره ؟؟؟ سیستم عاملش چیه ؟؟؟؟ کنترل پنلش که ی جورایی شبیه سی پنل هست ... پیشنهادتون چیه برای دوتا سایت وردپرسی ؟؟؟ رم 256 و فضا 20 گیگ
ممنون میشم راهنماییم کنید...
- - - Updated - - -
up ................. هستیم
vahab00
June 13th, 2015, 23:36
عزیز کلود سرور هستند
اگه میخواید ابری بگیرید هاست ابری انتخاب کنید
سرور مجازی یا خود سرور بایدروشون کنترل پنل نصب کنید و هزار دردسر برای امنیت
یه هاست خوب بخرید راحت به کارتون برسید
samanmo
June 14th, 2015, 00:18
بله ولی هاستینگ خوب پیدا نمیشه
دوستمون ugig.ir بمن گفتن برو توو سایتمون و پلن حرفه ای مارو بخر ، رفتم پشتیبانی گفت دوتا سایت روی یک هاست پیشنهاد نمیشه
نت افراز هم دیشب گفت حجم پایگاه داده نباید بالای 500 میگ بشه ،
بقیه هم من چیز خوبی توشون ندیدم بجز هاست دی ال و پارس دیتا که خیلی گرونن و برای رنگ زیر 1000 ایران خوبن
موفق و پیروز باشید
AbtinServer
June 14th, 2015, 00:27
اگر اشتباه نکنم یک تاپیک بابت هاست یا سرور مجازی زده بودید ؟
توان شما چقدر است ؟ چون میتونید یک سرور 40 یورویی اس اس دی تهیه نمایید و به طور بهینه از منابع استفاده نمایید.
hostorder
June 14th, 2015, 00:52
دوست عزیز با پارس پک مشکل دارید؟
samanmo
June 14th, 2015, 02:47
اگر اشتباه نکنم یک تاپیک بابت هاست یا سرور مجازی زده بودید ؟
توان شما چقدر است ؟ چون میتونید یک سرور 40 یورویی اس اس دی تهیه نمایید و به طور بهینه از منابع استفاده نمایید.
خیر ، بعد از تحقیقاتی که کردم سرور به درد من نمیخوره چون خیلی چیزا برای نصب میخواد و مهمترینش بحث امنیت هست ، این سرور ابری هم که من گفتم جایی دیدم ماهیانه 18 تومن
تایپیک بابت هاست زده بودم که هرجا میرم ی چیزی کمه !!!
mgt1234
June 14th, 2015, 12:04
همونطور که قبلا خدمتتون عرض شد، با پارس پک کار کنید پشیمون نخواهید شد.
اینم یه تاپیک در مورد سرویساش :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139159
- - - Updated - - -
پایه این تکنولوژی cloud processing یا پردازش ابری هست البته این شیوه پردازش فقط برای هاستینگ استفاده نمیشه ولی ما اینجا فقط روی مورد هاستینگ بحث میکنیم
ساختار سرور ابری یا بهتر بگیم سرورهای ابری به این صورت هست که یک مجموعه سرور ( حداقل پنچ تا ) با هم و به صورت موازی عمل پردازش رو برای شما انجام میدهند
در این مجموعه یک سرور به عنوان مدیریت کننده ، یک سرور به عنوان ذخیره کننده اطلاعات ، یک سرور به عنوان محل ذخیره بک آپ و باقی سرورها به عنوان مجازی ساز عمل میکنند
البته سخت افزاری که برای راه اندازی این مجموعه نیاز هست به سرور منتهی نمیشه و برای راه اندازی باید دست کم سه سوئیچ مستقل هم داشته باشید ( تا اینجا فقط ساختار بود )
مزیت های این نوع پردازش زیاد هست ولی قابل احساس ترین این موارد به پایداری سرورها هست که این پایداری نسبت مستقیمی با تعداد مجازی ساز داره این پایداری حاصل این هست
که اطلاعات شما در یک فضایی قرار گرفته که توسط دست کم دو یا چند سرور پشتیبانی میشه و اگر به هر دلیلی مشکلی برای یکی از سرورها رخ بده سایر سرورها کار سروری که دچار
مشکل شده رو بر عهده گرفته و شما هیچ مشکلی رو احساس نخواهید کرد البته این مورد زمانی هست که سرویس دهنده over sale یا همون فروش بیش از ظرفیت نکرده باشه و در صورت
از کار افتادن سروری فشار بیش از حد به سایر سرورها وارد نشود که در غیر این صورت کیفیت کل مجموعه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت
اینم از یکی از دوستان نقل قول کردم که نگن کپی :d
vahab00
June 14th, 2015, 12:46
والله اینچا جای مناسبی برای این عرض من نیست چون تبلیغاتی حساب میشه
اما پیشنهاد میدم از آنلاین سرور هاست ایران بخرید
بیش از 3 سال رو سروراشون هستم و خدارو شکر هیچ مشکلی نبوده
Mehran18
June 14th, 2015, 13:30
سلام.
اشتباه نکنید virtualizor یک پنل مدیریتی هست که به مجازی ساز هایی از جمله KVM و Xen متصل میشه و کاربردش با cpanel و whm متفاوت هست
پنل virtualizor به شما این امکان رو میده هرچه بهتر بتونید سرور مجازیتون رو مدیریت کنید که برخی از امکاناتش اینه که شما با چند کلیک میتونید سیستم عامل دلخواهتون رو روی سرور نصب کنید یا ریبوت و کنسول و ...
برای استفاده از cpanel شما باید روی سرور مجازی لینوکس نصب کنید بعدش روی اون لینوکس ، پنل whm/cpanel رو نصب کنید که داستان خودش رو داره..
اگر دانش کار با سرور و مدیریت سرور رو دارید که خوبه ، اگر نه پیشنهاد می کنم هاست بگیرید ! بدون دردسر.
ارادتمند.
samanmo
June 14th, 2015, 14:00
سلام.
اشتباه نکنید virtualizor یک پنل مدیریتی هست که به مجازی ساز هایی از جمله KVM و Xen متصل میشه و کاربردش با cpanel و whm متفاوت هست
پنل virtualizor به شما این امکان رو میده هرچه بهتر بتونید سرور مجازیتون رو مدیریت کنید که برخی از امکاناتش اینه که شما با چند کلیک میتونید سیستم عامل دلخواهتون رو روی سرور نصب کنید یا ریبوت و کنسول و ...
برای استفاده از cpanel شما باید روی سرور مجازی لینوکس نصب کنید بعدش روی اون لینوکس ، پنل whm/cpanel رو نصب کنید که داستان خودش رو داره..
اگر دانش کار با سرور و مدیریت سرور رو دارید که خوبه ، اگر نه پیشنهاد می کنم هاست بگیرید ! بدون دردسر.
ارادتمند.
دانش ؟؟؟ در حد ی وبمستر دارم ولی در حد کارشناس نه ، البته در مورد نصب سیستم عامل و سی پنل و غیره ( مربوط به vps ) ولی حوصله اش رو ندارم ، امنیتش و آنتی ویروس و لایسینس کنترل پنل و غیره
برای ما هاست اشتراکی خوب کفایت میکنه ،،،
- - - Updated - - -
والله اینچا جای مناسبی برای این عرض من نیست چون تبلیغاتی حساب میشه
اما پیشنهاد میدم از آنلاین سرور هاست ایران بخرید
بیش از 3 سال رو سروراشون هستم و خدارو شکر هیچ مشکلی نبوده
من پلن های آنلاین سرور رو نگاه کردم ، ی تایپیک هم در مورد آنلاین سرور زدم که حذف شد /:) حجم هاشون پایینه برای من ، نهایتش 5 گیگ هست که من حداقل 20 گیگ فضا با 250 گیگ پهنای باند میخوام ... نا محدود دارن که من خاطره خوشی از نامحدود ندارم ، نهایتا ده گیگ که پر کنی بهت اخطار میدن ، حجم مشخص میخوام ، ناگفته نماند میخواستم از یوگیگ نامحدود بخرم ولی کارشناسشون گفت دوتا سایت روی یک هاست پیشنهاد نمیشه ، خداییش آدمای خوبین که قبلش بهت میگن که ممکن هست گیر کنی ....
Mehran18
June 14th, 2015, 14:12
دانش ؟؟؟ در حد ی وبمستر دارم ولی در حد کارشناس نه ، البته در مورد نصب سیستم عامل و سی پنل و غیره ( مربوط به vps ) ولی حوصله اش رو ندارم ، امنیتش و آنتی ویروس و لایسینس کنترل پنل و غیره
برای ما هاست اشتراکی خوب کفایت میکنه ،،،
- - - Updated - - -
من پلن های آنلاین سرور رو نگاه کردم ، ی تایپیک هم در مورد آنلاین سرور زدم که حذف شد /:) حجم هاشون پایینه برای من ، نهایتش 5 گیگ هست که من حداقل 20 گیگ فضا با 250 گیگ پهنای باند میخوام ... نا محدود دارن که من خاطره خوشی از نامحدود ندارم ، نهایتا ده گیگ که پر کنی بهت اخطار میدن ، حجم مشخص میخوام ، ناگفته نماند میخواستم از یوگیگ نامحدود بخرم ولی کارشناسشون گفت دوتا سایت روی یک هاست پیشنهاد نمیشه ، خداییش آدمای خوبین که قبلش بهت میگن که ممکن هست گیر کنی ....
پیشنهاد بنده به شما سرور مجازی مدیریت شده هست.
یعنی شما یک سرور مجازی میگیرید و نیازتون رو به همونا میگید اونا طبق نیاز شما سرور رو کانفیگ می کنن و آماده استفاده تحویل شما میدن و هر مشکلی هم پیش بیاد براتون حل می کنن..
nooshzad
June 15th, 2015, 17:23
سلام
میزبانی ابری یکی از آخرین تکنولوژی های ارائه شده در زمینه میزبانی وب می باشد که در طی سال های اخیر محبوبیت زیادی را بین کاربران کسب کرده است. مفهوم اصلی میزبانی ابری “تقسیم وب سرورها در سطح مناطق مختلف جغرافیایی” می باشد. منابع مورد نیاز برای پشتیبانی و میزبانی وب سایت شما در نقاط مختلف و برروی چندین سرور پراکنده می گردد ولی در واقع همگی آن ها یک کار را انجام می دهند و آن هم پشتیبانی همیشگی از وب سایت شما می باشد.این امر باعث کاهش قابل توجه زمان های Down بودن وب سایت شما می گردد. زیرا اگر یکی از سرورهای دچار مشکل شود و قادر به بارگذاری منابع وب سایت شما نباشد، همواره وب سرور دیگری در نقطه دیگری وجود دارد تا وب سایت شما را پشتیبانی نماید.
قسمتی از مقاله ای است که از سایت لینوکس وب (http://liux-web.ir) مطالعه کردم البته مقاله های زیادی در این سایت وجود دارد که پیشنهاد می کنم مطالعه شون کنی
برای مطالعه مقاله به صورت کامل به لینک زیر مراجعه کنید:
میزبانی ابری و یا Cloud Hosting چیست ؟ (http://linux-web.ir/articles/hosting-articles/what-cloud-hosting)معرفی مزایای Cloud Computing (http://linux-web.ir/articles/hosting-articles/cloud-hosting)
ولی از نظر قیمت ، قیمت خیلی بالایی دارد البته اگر بخواهی چنین سروری را راه اندازی کنید