ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت دانلود وی آی پی

taraneha
June 13th, 2015, 19:29
با سلام.نیاز به سیستم دانلود وی آی پی دارم.
شرایط را خوانده و سپس جواب دهید با تشکر.

در لینک های دانلود از ساختار php استفاده نشده باشد / لینکها بصورت عادی باشد
فعال داشتن همزمان چندین سایت معتبر که از اسکریپت استفاده کنند
داشتن سایت و پشتیبانی خوب نه یه ایمیل که معلوم نباشه طرف کی هست
سابقه کاری حداقل 2سال.

دوستانی که فروشنده نیستند و از این اسکریپت استفاده کردند بدون تعصب نظرشون را اعلام کنند که کمکی کرده باشند در انتخاب اسکریپت مورد نظر.با تشکر پیشاپیش

AbtinServer
June 13th, 2015, 19:33
با سلام
از چند اسکریپت استفاده نموده ام که قبلا در یک تاپیک مشابه اعلام کرده بودیم و اگر کمی سرچ می کردید نیاز به تاپیک جدید نبود.

من بعد از دو سال با انواع اسکریپت ها به این نتیجه رسیدم که Orina بهترین اسکریپت موجود است.
از روی تعصب نمیگم.این نتیجه دو سال استفاده ما از 3 - 4 اسکریپت بوده در دو سایت بزرگ.

taraneha
June 13th, 2015, 19:47
با سلام
از چند اسکریپت استفاده نموده ام که قبلا در یک تاپیک مشابه اعلام کرده بودیم و اگر کمی سرچ می کردید نیاز به تاپیک جدید نبود.

من بعد از دو سال با انواع اسکریپت ها به این نتیجه رسیدم که Orina بهترین اسکریپت موجود است.
از روی تعصب نمیگم.این نتیجه دو سال استفاده ما از 3 - 4 اسکریپت بوده در دو سایت بزرگ.

بله این سایت رو دیدیم متاسفانه بعد از 24-48 ساعت جواب ایمیل میدهند وقتی پشتیبانی اینجوری باشه دیگه وای به حال سیستم.سایتی دارید این سیستم روش نصب باشه؟

AbtinServer
June 13th, 2015, 21:09
دوست عزیز این اسکریپت اونقدر اوکی هست که شما نیاز به پشتیبانی نداری. یک بار هزینه نصب به خودشان بدهید اگر وارد نیستید و دیگه خلاص
فکر کنم 15 - 20 تومان بابت نصب بگیرند دقیق نمیدونم

taraneha
June 13th, 2015, 21:58
دوست عزیز این اسکریپت اونقدر اوکی هست که شما نیاز به پشتیبانی نداری. یک بار هزینه نصب به خودشان بدهید اگر وارد نیستید و دیگه خلاص
فکر کنم 15 - 20 تومان بابت نصب بگیرند دقیق نمیدونم

آدرس سایتی دارید که از این اسکریپت استفاده کنه؟

taha_2011
June 13th, 2015, 22:11
بنده در حال حاضر از orina استفاده میکنم.
orina بسیار پشتیبانی ضعیفی داره. درست ممکن سریع پاسخ بدن ولی اصلا کار رو سریع راه نمی اندازند.

پیشنهاد من به شما
http://vip.smarterdownload.ir/

از لحاظ پشتیبانی و کیفیت خیالتون راحته !

موفق باشید

rahimi_m321
June 13th, 2015, 22:12
smarterdownload

1online.ir
June 13th, 2015, 22:15
سلام
از
orina استفاده کنید دوست عزیز

AbtinServer
June 13th, 2015, 22:34
smarterdownload انقدر مشکلات خاص خودش را داره که کاربر کلا از فروش منصرف خواهد شد.
این دوست عزیزمون به دنبال یک اسکریپت ساده بدون ارقام و حروف php است

taraneha
June 13th, 2015, 22:53
در حال حاضر از سیستم بیگ هاست استفاده میکنم.میتونم بگم فوق العادس همین.فقط تنها ایرادی که داره اینه که مشکل فضا دارید.50 گیگ 30 تومن.با این قیمت میتونید حداقل 200 گیگ هارد خریداری کنید.
این لینک رو ببنید download.fifadl.com/2015/Copa.2015/1st.Mexico%20vs%20Bolivia.Copa%20America.2015.HDTV .720p-%5Bfifadl.com%5D.mp4
مستقیمه اما موقع دانلود میره صفحه دانلود و عضویت و...

orina کلا نمیخوام بگیرم بخاطر پشتیبانی ضعیفش لینک دهی مستقیم که کاربر موقع دانلود اصلا متوجه نمیشه باید اکانت بخره و از دانلود اون فایل صرف نظر میکنه.
راجب اسمارتر دانلود و سایت هایی که استفاده میکنند لینک دهید با تشکر

AbtinServer
June 13th, 2015, 22:56
یک بازدید از صفحه پاسخ به مشکلات سایتهای مصرف کننده اسمارتر داشته باشید حتما

smarter
June 16th, 2015, 22:18
smarterdownload انقدر مشکلات خاص خودش را داره که کاربر کلا از فروش منصرف خواهد شد.
این دوست عزیزمون به دنبال یک اسکریپت ساده بدون ارقام و حروف php است

سلام
شما از مشتریان اسمارتردانلود هستید و یا از رقبای اسمارتردانلود !؟ یا فقط صرفا بدون هیچ دلیل مشخصی اظهار نظر شخصی خود را فرمودید !؟ یا شاید چون .....
اسمارتردانلود از پایدار و قدرتمند ترین سیستم vip و مدیرتی سرور است که تمام قابلیت هایی که در سایت اعلام کرده را ارائه می کند !
روی سرور و یا هاست خود کاربر نصب می شود ( بر عمس اسکریپت مشابه که حتما باید روی هاست خود نویسنده نصب شود و شاید چند روز در دسترس نباشد ،
اسمارتردانلود بصورت لایف تایم با قابلیت تغییر سرور و آِ پی ارائه می شود !( بر عکس سیستم های دیگر که فقط میتوانید روی یک سرور نصب و کنید وقتی سرو ررا عوض کردید باید پیگیری و پرداخت هزینه برای نسخه جدید داشته باشید ؟
اسمارتردانلود تنها سیستمی است که بدون هیچ فشار اضافه روی سرور ( تا 1 گیگابیت ترافیک شبانه با سروری که ترافیک را بصورت عادی هندل می کرد راه اندازی شده و بیش از 1 سال است فعال است ! ) اطلاعات دانلود فایل را ثبت میکند , و امکان دانلود میهمان محدود در سرعت و رزیوم را بدون فشار روی سرور فراهم میکند ( نه بر عکس همه سیستم های دیگر با پروسس و با بالا بردن لود سرور php )
اسمارتردانلود تنها سیستمی است که بصورت واقعی ا دانلود همزمان چند کاربر جلوگیری می کند
اسمارتردانلود تنها سیستمی است که امکان فروش تک لینکی فایها را ارائه میکند و علاوه بر آن کاربران امکان دانلود کلی vip را هم دارند !

- - - Updated - - -

یک بازدید از صفحه پاسخ به مشکلات سایتهای مصرف کننده اسمارتر داشته باشید حتماسلام

خوشحال می شویم لینک آن را بصورت عمومی نشر بدهید خود ما هم ببنیم چنین صفحه ای ایجاد شده و بتواینم به سوالات و مشکلات کاربران پاسخ بدهیم !
چون تا جایی یکه من اطلاع دارم تمام کاربران مشکلات احتمالی و درخواستهای خود را از طریق پورتال کاربران ما مطرح میکنند و نه در تایپک های عمومی ، چون ما تولید کننده ، توسعه دهنده و پشتیبان آن هستیم و دیگران نمی توانند آن را تغییر بدهند و یا پشتیبانی کنند ! مگر اینکه استفاده کننده فعلی آن باشند
با تشکر

taraneha
June 16th, 2015, 23:36
سلام
شما از مشتریان اسمارتردانلود هستید و یا از رقبای اسمارتردانلود !؟ یا فقط صرفا بدون هیچ دلیل مشخصی اظهار نظر شخصی خود را فرمودید !؟ یا شاید چون .....
اسمارتردانلود از پایدار و قدرتمند ترین سیستم vip و مدیرتی سرور است که تمام قابلیت هایی که در سایت اعلام کرده را ارائه می کند !
روی سرور و یا هاست خود کاربر نصب می شود ( بر عمس اسکریپت مشابه که حتما باید روی هاست خود نویسنده نصب شود و شاید چند روز در دسترس نباشد ،
اسمارتردانلود بصورت لایف تایم با قابلیت تغییر سرور و آِ پی ارائه می شود !( بر عکس سیستم های دیگر که فقط میتوانید روی یک سرور نصب و کنید وقتی سرو ررا عوض کردید باید پیگیری و پرداخت هزینه برای نسخه جدید داشته باشید ؟
اسمارتردانلود تنها سیستمی است که بدون هیچ فشار اضافه روی سرور ( تا 1 گیگابیت ترافیک شبانه با سروری که ترافیک را بصورت عادی هندل می کرد راه اندازی شده و بیش از 1 سال است فعال است ! ) اطلاعات دانلود فایل را ثبت میکند , و امکان دانلود میهمان محدود در سرعت و رزیوم را بدون فشار روی سرور فراهم میکند ( نه بر عکس همه سیستم های دیگر با پروسس و با بالا بردن لود سرور php )
اسمارتردانلود تنها سیستمی است که بصورت واقعی ا دانلود همزمان چند کاربر جلوگیری می کند
اسمارتردانلود تنها سیستمی است که امکان فروش تک لینکی فایها را ارائه میکند و علاوه بر آن کاربران امکان دانلود کلی vip را هم دارند !

- - - Updated - - -

سلام

خوشحال می شویم لینک آن را بصورت عمومی نشر بدهید خود ما هم ببنیم چنین صفحه ای ایجاد شده و بتواینم به سوالات و مشکلات کاربران پاسخ بدهیم !
چون تا جایی یکه من اطلاع دارم تمام کاربران مشکلات احتمالی و درخواستهای خود را از طریق پورتال کاربران ما مطرح میکنند و نه در تایپک های عمومی ، چون ما تولید کننده ، توسعه دهنده و پشتیبان آن هستیم و دیگران نمی توانند آن را تغییر بدهند و یا پشتیبانی کنند ! مگر اینکه استفاده کننده فعلی آن باشند
با تشکر

مدیر عزیز من 2 بار ایمیل زدم بهتون متاسفانه جوابی ارسال نکردید پیامک هم دادم جواب ندادید.وقتی به این صورت پشتیبانی ارائه کنید بهترین سیستم ایران هم که باشید پشتیبانی ارائه ندهید کسی واسه محصول تون ارزش قائل نمیشه.وقتی خودتون وقت نمیزارید واسه پاسخگویی به مشتری من مشتری هم کلا از خرید منصرف میشم.
در کل سیستم های وی ای پی در ایران همه ضعیف هستند. و در پاسخگویی به سوالات اهمیت نمیدهند.وقتی من میبینم شما به سوالات قبل خرید جوابی ارسال نمیکنید طبیعتا میگم بعد خرید هم باید دنبال اسکریپت و نصب و این چیزا دنبال شما روز شب بدوم و کلا قیدش رو میزنم.

- - - Updated - - -

یک بازدید از صفحه پاسخ به مشکلات سایتهای مصرف کننده اسمارتر داشته باشید حتما
دوست عزیز اخلاقی نیست بخاطر سود شخصی افکار عمومی را منحزف کنید.من درخواست راهنمایی از کاربران این سیستم را داشتم نه از فروشنده با دلال هایی که از فروش این محصولات پولی گیرشون میاد.در مورد اسکریپت که شما فرمودید هم عرض کردم چون لینک مستقیم ارائه میدهد 90% کابران وقتی لینک را وارد دانلود منیجر و مرورگر میکنند فایل دانلود نشده و کاربر به خیال اینکه فایل موجود نیست از دانلود و خرید صرف نظر میکند.و اینم اضافه کنم که خیلی زشته اینطوری محصولی که کسی یا گروهی روش زحمت کشیده بخاطر منافع شخصی زیر سوال ببرید/ یکم روی اخلاق حرفه ای کار کنید.

smarter
June 19th, 2015, 01:48
مدیر عزیز من 2 بار ایمیل زدم بهتون متاسفانه جوابی ارسال نکردید پیامک هم دادم جواب ندادید.وقتی به این صورت پشتیبانی ارائه کنید بهترین سیستم ایران هم که باشید پشتیبانی ارائه ندهید کسی واسه محصول تون ارزش قائل نمیشه.وقتی خودتون وقت نمیزارید واسه پاسخگویی به مشتری من مشتری هم کلا از خرید منصرف میشم.
در کل سیستم های وی ای پی در ایران همه ضعیف هستند. و در پاسخگویی به سوالات اهمیت نمیدهند.وقتی من میبینم شما به سوالات قبل خرید جوابی ارسال نمیکنید طبیعتا میگم بعد خرید هم باید دنبال اسکریپت و نصب و این چیزا دنبال شما روز شب بدوم و کلا قیدش رو میزنم.

سلام
همانطور که در سایت هم اطلاع رسانی شده بود مدتی به دلیل مشکل فنی ارتباط از طریق فرم تماس با ما مقدور نبوده و تماس ها ی از طریق فرم تماس با ما بی پاسخ می ماند
لطفا درخواست خود را مستقیما از طریق portal.rasanegar.com ارسال بفرمائید.

AbtinServer
June 19th, 2015, 01:59
سلام

- - - Updated - - -

سلام

با تشکر

جناب صالحی عزیز بحث اصلا چیزی نیست که شما فکر می کنید.نه جنگ هست و نه من دشمن
من از نزدیک در رابطه با سایت دوستان با این اسکریپت بیش از یک سال کار کردم و انقدر اذیت شدیم که من با دیدن این برنامه کلافه میشم.
بحث داشتن امکانات یک اسکریپت یک چیزه بحث کارا بودن و درست کار کردن اون امکانات چیز دیگریست.
بنده نظر شخصی خودم را در رابطه با این اسکریپت بعد از 1.5 سال استفاده مکرر بیان کردم.
انتقاد از یک جنس صرفا رقیب بودن نیست بلکه کمک به رفع مشکلات خواهد بود.

- - - Updated - - -

دوست عزیز اخلاقی نیست بخاطر سود شخصی افکار عمومی را منحزف کنید.من درخواست راهنمایی از کاربران این سیستم را داشتم نه از فروشنده با دلال هایی که از فروش این محصولات پولی گیرشون میاد.در مورد اسکریپت که شما فرمودید هم عرض کردم چون لینک مستقیم ارائه میدهد 90% کابران وقتی لینک را وارد دانلود منیجر و مرورگر میکنند فایل دانلود نشده و کاربر به خیال اینکه فایل موجود نیست از دانلود و خرید صرف نظر میکند.و اینم اضافه کنم که خیلی زشته اینطوری محصولی که کسی یا گروهی روش زحمت کشیده بخاطر منافع شخصی زیر سوال ببرید/ یکم روی اخلاق حرفه ای کار کنید.

دوست عزیز چی اخلاقی نیست ؟
مگر ما فروشنده اسکریپت خاصی هستیم و یا بودیم ؟
شما نظر کاربری خواستید داده شد.
آیا در رابطه با نظر اول حرفی از اسمارتر بردیم ؟ اگر برده بودیم حق با شما بود ولی حرف پیشنهادی بود که ارائه شد.

smarter
June 19th, 2015, 13:42
[QUOTE=AbtinServer;1353893]جناب صالحی عزیز بحث اصلا چیزی نیست که شما فکر می کنید.نه جنگ هست و نه من دشمن
من از نزدیک در رابطه با سایت دوستان با این اسکریپت بیش از یک سال کار کردم و انقدر اذیت شدیم که من با دیدن این برنامه کلافه میشم.
بحث داشتن امکانات یک اسکریپت یک چیزه بحث کارا بودن و درست کار کردن اون امکانات چیز دیگریست.
بنده نظر شخصی خودم را در رابطه با این اسکریپت بعد از 1.5 سال استفاده مکرر بیان کردم.
انتقاد از یک جنس صرفا رقیب بودن نیست بلکه کمک به رفع مشکلات خواهد بود.

سلام
بنده صالحی نیستم ،
بستگی دارد کارایی را چه چیزی تعریف کنید ! اگر کارایی منظور شما از اسکریپت های مشابه است که فقط یک فایل پسورد آپدیت میکنند بله ! انها کارا و بسیار بدون مشکل هستند چون کاری انجام نمی دهند
اما اگر صحبت از نسل آینده چنین سیستماست که نه تنها هی رقیبی ندارد ، هیچ مشکلی هم که رفع نشده باقی مانده باشد هم ندارد و براحتی روی سرورهای دانلود با ترافیک های بیش از 400 ترابایت در ماه نیز فعالیت می کند ! اگر این صحبت دو سال پیش می کردید قابل قبول بود
اما امروز که از هر چند سایتی که سرویس VIp ارائه میکند حداقل یکی از اسمارتردانلود استفاده میکند و هر سایت هم بین 1 تا 15 سرور دانلود دارد و همه آنها را به اسمارتردانلود متصل کرده و بدون مشکل استفاده میکند ... دیگر چنین صحبتی نیمتواند جنبه انتقاد صرف داشته باشد !
ضمنا انتقاد را جایی میکنند که کسی باشد پاسخ آن را هم بدهد .... نه جایی که ما بصورت اتفاقی آن را ببینیم .... ما به دلیل مشکلات مدیریتی این سایت مدتهااست به تصمیم آقای صالحی دیگر در وب هاستینگ تالک ایران فعالیت نمیکنیم .... بنابراین اگر انتقادی هم هست باید از ما دعوت شود به آن پاسخ بدهیم !.
منتظر لینک یا لینکهای صفحات مربوط به مشکلات اسمارتردانلود در سطح وب وجود دارد و در این تاپیک مطرح فرمودید هستم ....
چون طبق آماری که من دارم بطور قطع کاربران با حجم زیادی در حال انتقال از ORINA و PersianVIP و XED , IRRPROG هسند زیرا نه دیگر پشتیبانی می شوند و نه مشکلات آن رفع می شود .... و قاعدتا این صفحات در باره اسمارتردانلود نیست !

aligoli
June 28th, 2015, 00:11
با سلام.نیاز به سیستم دانلود وی آی پی دارم.
شرایط را خوانده و سپس جواب دهید با تشکر.

در لینک های دانلود از ساختار php استفاده نشده باشد / لینکها بصورت عادی باشد منظور شما HTML است ؟
فعال داشتن همزمان چندین سایت معتبر که از اسکریپت استفاده کنند مشکلی نیست.
داشتن سایت و پشتیبانی خوب نه یه ایمیل که معلوم نباشه طرف کی هست مشکلی نیست.
سابقه کاری حداقل 2سال. مشکلی نیست.

دوستانی که فروشنده نیستند و از این اسکریپت استفاده کردند بدون تعصب نظرشون را اعلام کنند که کمکی کرده باشند در انتخاب اسکریپت مورد نظر.با تشکر پیشاپیش

مکاتبه و خرید از هزارنویس
http://www.my.hezarnevis.ir/contact.php