PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند پرداخت یورو یا usd

saeed1988m
June 12th, 2015, 22:20
با سلام
عزیزان نیاز داریم مبلغ 7 یورو یا 8usd داخل یک سایت پرداخت بشه پی پال خود بنده منقضی شده در صورت امکان هزینه را بفرمایید

slashflash
June 12th, 2015, 22:38
با سلام
عزیزان نیاز داریم مبلغ 7 یورو یا 8usd داخل یک سایت پرداخت بشه پی پال خود بنده منقضی شده در صورت امکان هزینه را بفرمایید

از payment24 اقدام کنید ، خیلی سریع پرداخت میکنند ، برای اون سایتی هم که نیاز دارید بگیرید نیاز نیست تایید اینا بکنند ، خرید داشتن قبلاً از اون سایت ;)

saeed1988m
June 12th, 2015, 23:39
از payment24 اقدام کنید ، خیلی سریع پرداخت میکنند ، برای اون سایتی هم که نیاز دارید بگیرید نیاز نیست تایید اینا بکنند ، خرید داشتن قبلاً از اون سایت ;)

ممنونم لطف کردید ولی این سایت فکر کنم تایید sms میخواد این مورد گیره کار هست در حال حاضر این دوست گرامی که فرمودید آی دی شون هست یا یوزر وب هاستینگ تالکشون؟

slashflash
June 12th, 2015, 23:40
والا اینجور جاها ندیدم اکانت داشته باشند ، اگر خواستید بنده اکانتم تایید شدس داخل سایتشون خواستید میتونید هزینه رو برای من ارسال کنید من براتون خرید رو بزنم ( اگر کس دیگری رو پیدا نکردید که انجام بده براتون )

saeed1988m
June 12th, 2015, 23:43
والا اینجور جاها ندیدم اکانت داشته باشند ، اگر خواستید بنده اکانتم تایید شدس داخل سایتشون خواستید میتونید هزینه رو برای من ارسال کنید من براتون خرید رو بزنم ( اگر کس دیگری رو پیدا نکردید که انجام بده براتون )

نه آخه الان به دوستی دادیم که متاسفانه دیدن که نیاز به تایید sms هم داره انگار ونشد

se7en-host
June 12th, 2015, 23:47
عزیز در ببخش مربوط تایپیک بزنیید
http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=242
تایپیک شما به زودی توسط مدیران پاک می شود

saeed1988m
June 12th, 2015, 23:58
عزیز در ببخش مربوط تایپیک بزنیید
http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=242
تایپیک شما به زودی توسط مدیران پاک می شود

سپاس از تذکر شما متاسفانه یک لحظه عجله ای شد متوجه نشدم

toopfile
June 13th, 2015, 07:28
با سلام

سلام دوست عزیز
من میتونم این کار رو انجام بدم و از بابت تایید هیچ مشکلی نیست
چون من زیاد در این فرم فعال نبودم و کاربر جدید روی اسم کاربری من هست میتونم پرداخت کنم وقتی حامی کارها انجام شد و شما از بابت پرداخت انجام شده مطمئن شدید میتونید به حساب من ریال واریز کنید

با تشکر