ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Enterprise x64

milade
August 29th, 2010, 09:54
سلام
داشتم در مورد امنیت و فایروال و .. میسرچیدم که برخوردم به این !:^O
خالاصه این ور و اون ور فهمیدم ISA رو اورده داخلش و ...

میخواستم ببینم چه طوریه ؟
این بهتره یا فایروال خود ویندوز ؟ :D

کسی هست رایگان یه دستی به سر و روی این ویندوز ما بکشه ؟ :-|:65::-*

کلاً توی بحث امنیت چی رو پیشنهاد میدید ؟

من الان این dr-web انتی ویروس پلسک رو دارم . چه طوره ؟ فقط فایل اسکنه ؟

مرسی .

Aria
August 29th, 2010, 10:37
سلام.

Forefront Security سیستم امنیتی سرور های Exchange هست و به صورت Standalone کارایی نداره.

برای ویندوز بهترین Antivirus نداشتن هیچ گونه Antivirusi هست!

از لحاظ Firewall هم برید RUN و بزنید mmc و بعد Snap-in مربوط به IPSec رو وارد کنید و از اونجا Rule های مورد نظرتون رو برای ویندوز تعریف کنید و با خیال راحت به کارتون ادامه بدید.

با تشکر.

IFACO.Net
August 29th, 2010, 10:53
برای ویندوز بهترین Antivirus نداشتن هیچ گونه Antivirusi هست!

اگه ویروس ها و تروجانها و ... خطرناکی به ویندوز نفوذ کنند، بدون آنتی ویروس قوی و آپدیت شده چطوری میشه جلوشونو گرفت؟

milade
August 29th, 2010, 10:55
سلام

ممنونم از پاسختون استاد .
بنده مراحل رو طی کردم تا IP Sec
از اونجا که دو تا هست ( یکی IP سکیوریتی و دیگری IP سکیوریتی مانیتور ) من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم .
ضمناً همین تعریف Rule ها رو موندم .

لطفاً در موردشون یه توضیح یا مرجعی معرفی کنید .

ممنونم .

Aria
August 29th, 2010, 11:01
سلام.

بهترین راه بررسی Path های مورد استفاده توسط Virus مورد نظر هست و سپس حذف اونها در حالت safe mode که این کار از بروز مشکلات در process های دیگر ویندوز جلوگیری می کنه چون Antivirus های همگی به سرویس های مختلف ویندوز نفوذ می کنند و اونها رو بررسی می کنند و اگر ویروسی رو به اشتباه تشخیص بدند باعث میشه که این فایل مهم ویندوز رو حذف یا قرنطینه کنند و در نتیجه ویندوز تخریب بشه.

این مورد با چندین Antivirus معروف از جلمه Symantec Endpoint و Dr.Web و McAfee Enterprise بررسی شده و همیشه مشکل مشابه رخ داده و به همین دلیل تجربه شخصی من این رو میگه که از هیچ Antivirus ای نمیشه استفاده کرد مگر اینکه درصد بالای ریسک رو قبول کنید.

با تشکر.

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

سلام

ممنونم از پاسختون استاد .
بنده مراحل رو طی کردم تا IP Sec
از اونجا که دو تا هست ( یکی IP سکیوریتی و دیگری IP سکیوریتی مانیتور ) من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم .
ضمناً همین تعریف Rule ها رو موندم .

لطفاً در موردشون یه توضیح یا مرجعی معرفی کنید .

ممنونم .

سلام.

ببینید، در اصل IP Security برای انجام تنظیمات امنیتی هست و IP Security Monitor برای بررسی وضعیت انجام کار توسط Rule های شما هست.

در مورد تنظیم Rule ها اگر سر رشته ندارید، به شما پیشنهاد می کنم بر روی یک VPS و یا سیستم خانگی (در صورت امکان) ویندوز سرور نصب کنید و روی اون تمرین کنید و در غیر این صورت ممکن هست روی سرور اصلیتون Rule ها رو به اشتباه تنظیم کنید و در نتیجه سرور از دسترس خارج بشه.

در مورد مرجع آموزشی هم، به نظر بهترین سایت، سایت رسمی شرکت Microsoft باشه که آموزش های درست و دقیقی رو ارائه کرده:

Define IPSec Rules: Internet Protocol Security (IPsec) (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc780440%28WS.10%29.aspx)

با تشکر.