ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میشه به زیردامنه فضا اختصاص داد؟

webord
June 12th, 2015, 17:46
سلا خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم که هرچی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم و ممنون میشم راهنماییم بکنید
داخل سیستم های وبلاگ دهی مشاهده میکنیم که حجم حاضی مثلا 500 مگابایت به ما فضا اختصاص میدن
ولی خوب حالا سوال من درمورد خود ساب دایمین هست
میخوام ببینم وقتی من ساب دامین تولید میکنم میتونم فضای خاصی بهش اختصاص بدم ؟ (دایکت ادمین یا سی پنل فرقی نداره)
چجور بگم
میخوام روی ساب دامینم یه وبلاگ وردپرسی راه بندازم حالا میخوام فضایی که در اختیار اون وردپرس قرار میگیره محدود باشه ( میخوام ساب دامین رو بدم کسی دیگه)
ام
یدوارم تونسته باشم منظورم رو بیان بکنم
ممنون میشم دوستان راهنمایی بکنن

slashflash
June 12th, 2015, 20:40
ببینید این متن کمکتون میکنه یا خیر !

Create the account with the name of the domain you host elsewhere. **Example** If you are setting up the domain "subdomain.domain.com", sign up your account with the name as "domain.com"
In your account's cPanel create the subdomain you need to host with us, (ie: "subdomain.domain.com" .)
Contact the host of your domain name's zone file and have them point the A record for the subdomain to the IP of your bluehost server.
آدرس منبع (https://my.bluehost.com/cgi/help/361)

OmidX
June 12th, 2015, 20:45
سلا خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم که هرچی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم و ممنون میشم راهنماییم بکنید
داخل سیستم های وبلاگ دهی مشاهده میکنیم که حجم حاضی مثلا 500 مگابایت به ما فضا اختصاص میدن
ولی خوب حالا سوال من درمورد خود ساب دایمین هست
میخوام ببینم وقتی من ساب دامین تولید میکنم میتونم فضای خاصی بهش اختصاص بدم ؟ (دایکت ادمین یا سی پنل فرقی نداره)
چجور بگم
میخوام روی ساب دامینم یه وبلاگ وردپرسی راه بندازم حالا میخوام فضایی که در اختیار اون وردپرس قرار میگیره محدود باشه ( میخوام ساب دامین رو بدم کسی دیگه)
ام
یدوارم تونسته باشم منظورم رو بیان بکنم
ممنون میشم دوستان راهنمایی بکنن

بله میشه ، شما ساب دامین رو نسازید ، ب جاش اول در بخش DNS Managment یک a رکورد برای ساب دامین مورد نظر ب آی پی سرور بزنید ، بعد برید در پنل ادمین یا ریسلر تون یک اکانت جدید با پکیج دلخواه (مقلا همین ۵۰۰ مگی ک گفتید) بسازید و در بخش دامین آدرس ساب دامین تون رو وارد کنید . (رو همه پنل های هاستینگ امکان اینکار هست)

IrIsT
June 12th, 2015, 20:49
سلام و درود.
کجا مثلا ساب دومین بسازی؟
اگه سایت داشته باشی,میتونی ساب دومین بدی.بعد ساب دومین از یک شرکت یا سرور دیگه باشه و هرچی بخوای نصب کنی و بعد با آدرس دهی آیپی بهش وصل کنی.

jahromweb
June 12th, 2015, 21:23
سلام
در دایرکت ادمین بجای ساخت ساب دامین از بخش domain اقدام به ایجاد دامنه جدید کنید اما در بخش دامنه ساب دامین مورد نظر رو وارد کنید
علاوه به این که میتونید حجم و.. اختصاص بدید امکان خاموش و روشن کردن php هم دارید (مثلا برای ساب دامین dl)
پیروز باشید