PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مشورت !

T U R K
June 12th, 2015, 13:39
سلام دوستان عزیز حالتون خوب هست ؟

دوستان بنده ماهانه 700.000 تومان الی 1.200.000 تومان در آمد دارم .

و میخوام شما دوستان و عزیزان و بزرگواران منو راهنمایی کنید تا در چه زمینه ای تو اینترنت فعالیت کنم که هم کم باشه و هم درامد خوبی داشته باشه !!!

من خودم خیلی دوست داشتم هاستینگ باز کنم ولی ماشالله تو هاستینگ رکورد شکنی کرده ایران !!!

منتظر جواب هاتون هستیم . !

dakkeh20
June 12th, 2015, 13:40
سلام

تو چ کاری بیشترین حرفه رو دارید !

دقت کنید بیشترین حرفه ، نه تو هر ضمینه سر رشته داشته باشید !

T U R K
June 12th, 2015, 13:42
سلام

والا تو هر زمینه ای کم و بیش حرفه دارم ولی از همه بیشتر تو زمینه ویبولتین 3 سال کار کردم و میشه گفت از همه بیشتر ویبولتین بلد هستم !

والا میخوام کاری باشه مثل هاستینگ که درامد خوب باشه و اونی که هست تو نت کم پیدا باشه نه مثل هاستینگ پر پر باشه ؟@!#

Mehran18
June 12th, 2015, 13:45
سلام و عرض ادب.

در مورد رکورد شکنی که صحبتی نیست ولی خب علم و تچربه شما تو این مورد خیلی مهم هست که از پسش بر میاید یا نه ، متسفانه مثل فروش فندوق شکن شده این کار و همه فکر میکنند که سادست ، یه سرور میگیریو یه وی ام میزنی تمام !

پیشنهاد بنده هم به شما اینه که ببینید تخصصتون در چه زمینه ای هست و سعی کنید همون رو توسعه بدید ، یک سایت برایش بزنید و تخصصی کار کنید..

ارادتمند.

hashtgerdiha
June 12th, 2015, 13:47
سلام

سلام.
ضمینه /زمینه
سلام بر روی یک وبسایت به مدت طولانی سرمایه گذاری کنید.
به عنوان مثال بر روی سایت های موزیک و فیلم سرمایه گذاری کنید.
موفق باشید.

- - - Updated - - -

سلام

سلام.
ضمینه /زمینه

T U R K
June 12th, 2015, 13:49
سلام.
ضمینه /زمینه
به عنوان مثال بر روی سایت های موزیک و فیلم سرمایه گذاری کنید.
موفق باشید.

- - - Updated - - -

سلام.
ضمینه /زمینه

عزیز سایت فیلم یا موزیک هزینه بالایی میخواد و یک فیلم اگر کمی بی حجاب باشه یا ... زود ***** میشه !!!

TN Projects
June 12th, 2015, 13:50
والا تو هر زمینه ای کم و بیش حرفه دارم ولی از همه بیشتر تو زمینه ویبولتین 3 سال کار کردم و میشه گفت از همه بیشتر ویبولتین بلد هستم !

والا میخوام کاری باشه مثل هاستینگ که درامد خوب باشه و اونی که هست تو نت کم پیدا باشه نه مثل هاستینگ پر پر باشه ؟@!#
دوست عزیز مهم ترین عامل علاقه و در اولویت بعد دانش فنی و سرمایست.
علاقه که باشه میشه گفت میشه همه چیز رو ساخت
دانش فنی بسیار مهمه که فکر نکنم نیاز به گفتن داشته باشه !
سرمایه : سرمایه و آبروتون رابطه مستقیمی دارن ما خودمون با مشکل سرمایه مواجه شدیم و خیلی کم پیش اومد اما همون یکبار کافی بود پیش چندتا از مشتریهامون که روی یک سرورمون بودن آبرومون رفت! پیشنهاد میکنم اگر علاقه و دانش فنی دارید تا سرمایه رو کاملا برنامه ریزی نکردین وارد کاری مثل هاستینگ نشید.

و اما در مورد ضرفیت بازار هاستینگ!
ببینید اینکه دست زیاده دلیلی نمیشه بگید جایی واسه دست من نیست! فقط یه خورده کشش بازار کم شده و رقابتها شدت گرفته. از یه مرزی یا حدی بگذرید درصد عظیمی از هاستینگ ها رو رد کردین. چون اکثرا یا سرمایه دارن یا فقط دانش فنی دارن و جای کارشون ملینگه ما خودمون بارها مشکل واسمون پیش اومده و شکست خوردیم اما باز با قوت بیشتری دوباره کارها رو ساختیم. و الان راضی هستیم از کارمون.
اگر علاقه و انگیزه داشته باشید با توجه به پست نخستتون همون هاستینگ رو بنده پیشنهاد میدم.
کارهای تبلیغاتی هست اما تخصص میخواد !!! چون اگر ندونید چکار میکنید ضرر زیاد میبینید ! - اگر هم یه کار بدون ریسک میخواید برنامه نویسی کنید یا یه تیم طراحی درست کنید اما با دانش فنی !
پیروزباشید.

wenhost
June 12th, 2015, 13:51

با توجه به حرفه ای که دارید انتخاب کنید
اگر در زمینه
ویبولتین تخصص دارید بی شک به سراغ تخصص خود بروید..

T U R K
June 12th, 2015, 13:57
درود ، عزیزان بعد از ویبولتین تو ضمینه هاستینگ تخصص دارم . تو چندین هاستینگ هم کار کردم و ... !!!

اونقدر هم مبتدی یا .. نیستم .

به نظرم سرمایه باشه همه چیز حل هست

1. علاقه
2. سرمایه
3. تخصص

Mehran18
June 12th, 2015, 13:59
درود ، عزیزان بعد از ویبولتین تو ضمینه هاستینگ تخصص دارم . تو چندین هاستینگ هم کار کردم و ... !!!

1. علاقه
2. سرمایه
3. تخصص

100%

هوا پول
نفس پول
همه چی پول.
پول باشه حله برادر.

TN Projects
June 12th, 2015, 14:00

1. علاقه
2. سرمایه
3. تخصص
سرمایه یک پیشنیازه اما پایه اصلی کارتون نیست.
گاهی مشکلات تا حدی شدت میگیره حاضرید چند برابر هزینه کنید و از شر هاستینگ خلاص شید. نظیر حملات هــک و... .
پیشنهاد میکنم ابتدا یه تاپیک باز کنید و تمام مشکلات و موارد مورد نیاز یک هاستینگ رو بسنجید و بعد که تصمیم گرفتید که میتونید هر مشکلی رو از سر راهتون بردارید در اون زمینه، اونوقت شروع کنید.
اولویت اصلی سرمایه نیست !

T U R K
June 12th, 2015, 14:04
گاهی مشکلات تا حدی شدت میگیره حاضرید چند برابر هزینه کنید و از شر هاستینگ خلاص شید. نظیر حملات هــک و... .
پیشنهاد میکنم ابتدا یه تاپیک باز کنید و تمام مشکلات و موارد مورد نیاز یک هاستینگ رو بسنجید و بعد که تصمیم گرفتید که میتونید هر مشکلی رو از سر راهتون بردارید در اون زمینه، اونوقت شروع کنید.
عزیز چرا اگر پول باشه همه چیز حل هست !!!! :) همه چی با پول حل شدنی هست ولی حرف شما رو هم قبول دارم !

- - - Updated - - -

100%

هوا پول
نفس پول
همه چی پول.
پول باشه حله برادر.

بله درست میفرمایید !

فقط میشه دوستان راهنمایی کنند از کجا شروع کنم ؟!؟><

+ میخوام یکی باشه که کار های فنی رو انجام بده .

البته از الان میخوام برنامه ریزی کنم این کارو بکنم و اون کارو بکنم و بعد از 2 یا 3 ماه شروع میکنم .

لطفا دوستان بگند چی باید اول کار خریداری کنم و بعد که یکم بالا رفت چیکار کنم .

لطفاً اگر کسی تخصص و با تجربه هست ایدی یاهو بده بیشتر حرف بزنیم یا همینجا حرف بزنیم

Mehran18
June 12th, 2015, 14:04

حرفتون کاملا صحیح هست ولی چیزی که الان زیاده متخصص هست ، در همنی انجمن کافیه درخواست بزنید سرورم هک شده کمک ! با پرداخت هزینه مشکلتون حل میشه .. همه چی رو میشه با پول خرید متسفانه ..

T U R K
June 12th, 2015, 14:07
فقط به یک متخصص کار هم همیشه نیاز دارم نمیگم بیاد بچسبه به من :دی

منظور این هست کارهای سرور و هاستینگ رو هر وقت نیاز میشه بهش زنگ بزنم بگم بیا اینو درست کن اونو درست کن و ...

dakkeh20
June 12th, 2015, 14:16
فقط به یک متخصص کار هم همیشه نیاز دارم نمیگم بیاد بچسبه به من :دی

منظور این هست کارهای سرور و هاستینگ رو هر وقت نیاز میشه بهش زنگ بزنم بگم بیا اینو درست کن اونو درست کن و ...

باز هم افرادی هستند که تا امر رفع مشکل باشه هزینه میگیرن و اون هم هنگفت !

البته بی انصافی هم نکنیم بالاخره حل هر مشکلی زمان بر هست / برخی مشکلات شما اکثرا برای خیلی از افراد پیش اومده و براش زمان گذشتن و حل کردن و حقشون هست که در مقابل کاری ک میکنن هزینه بگیرند .

- - - Updated - - -

سلام.
ضمینه /زمینه

بله ممنون از ریز بینی و غلط گیری شما ولی بهتر است اگر غلط املایی میگیرید دقیقا همه پست ها رو بخونید تا متوجه غلط املایی دیگران هم بشوید .

T U R K
June 12th, 2015, 14:18
اگر کسی هم بود که کارهای بنده رو انجام بده فقط چون تمامی کار ها به کسی که انتخاب داده میشه داده میشه و به کسی دیگه داده نمیشه طرف مقابل باید برای همه تخقیف قائل باشه !

چون هر مشکلی یا کانفیگی یا نصبی یا .... یا ... بود میدم تا اون درست کنه !

و میخوام طرف ادم با سابقه و با تجربه و علم و فنی و .... خلاصه کاربلد باشه !!

کسی بود ایدی یاهو پ.خ کنه .

+ اون بالا یه چیزی هم گفتم

================================================== ===
فقط میشه دوستان راهنمایی کنند از کجا شروع کنم ؟!؟><

+ میخوام یکی باشه که کار های فنی رو انجام بده .

البته از الان میخوام برنامه ریزی کنم این کارو بکنم و اون کارو بکنم و بعد از 2 یا 3 ماه شروع میکنم .

لطفا دوستان بگند چی باید اول کار خریداری کنم و بعد که یکم بالا رفت چیکار کنم .

=========

- - - Updated - - -

توضیح کامل بدید . و شما کجا رو واسه این کار ها پیشنهاد میکنید ( مثل خرید هاست و دامنه و سرور و پنل پیامک و ... و .. .)

dakkeh20
June 12th, 2015, 14:24
صرفا فقط فروش هاست ؟

سایت و دامنه رو برای شروع کار انتخاب کردید ؟

دوستان زیادی در انجمن هستند ک میتونن کمک کنن ب شما .

فقط در قسمت در خواست سرویس تاپیک بزنید !

T U R K
June 12th, 2015, 14:43
صرفا فقط فروش هاست ؟

سایت و دامنه رو برای شروع کار انتخاب کردید ؟

دوستان زیادی در انجمن هستند ک میتونن کمک کنن ب شما .

فقط در قسمت در خواست سرویس تاپیک بزنید !

عزیز اگر پست رو خونده باشید گفتم بعد از 2 3 ماه برنامه ریزی میکنم ! فقط الان میخوام بدونم اول از چی شروع کنم و چیکارا کنم و شرکت ثبت کنم و .... ؟؟؟؟ خلاصه یه توضیح کامل بدید

Mehran18
June 12th, 2015, 14:51
باید تعیین کنید که چه سرویس هایی میخواید ارائه بدید بعدش باید ببینید چه میزان مشتری میتونید جذب کنید اگر حس میکنید تبلیعات گسترده نمیتونید بدید و میخواید با سرمایه کم شروع کنید بهتر هست که با نمایندگی شروع کنید که ریسک کمتری هم براتون داشته باشه.

یک سایت باید راه اندازی کنید که بتونید سفارش بگیرید ، سیاست کاریتون هم باید برنامه ریزی کنید که مثلا سرویس x رو به قیمت n تومن بفروشید جوری که ضرر نکنید و ...

dakkeh20
June 12th, 2015, 14:59
عزیز اگر پست رو خونده باشید گفتم بعد از 2 3 ماه برنامه ریزی میکنم ! فقط الان میخوام بدونم اول از چی شروع کنم و چیکارا کنم و شرکت ثبت کنم و .... ؟؟؟؟ خلاصه یه توضیح کامل بدید

نیازی به ثبت شرکت نیست / اقدام به دریافت نماد کنید کفایت میکنه .

همونطور هم ک دوستمون گفتن شما باید با یک رسلری شروع کنید / سیاست کاری و قیمت گذاری رو تعیین کنید .

یجوری مثل برخی قیمت ندید مثلا هاست 1 گیگ سالا2ت ک سر 2 ماه نشده کل سایت و بفروشید .

T U R K
June 12th, 2015, 15:05
به نظرتون اول از نمایندگی هاست سی پنل استفاده کنم ؟ و فقط هاست میتونم ارائه بدم !!!

آیا کسی هست به بنده ماه اول و دوم رو رایگان ارائه بده و بنده ماه سوم هزینه رو پرداخت کنم چون دو ماه اول باید به یکی بدهکار هستم بدم و ماه سوم پول نمایندگی رو بدم !@!

اگر کسی نبود منتظر میشم ماه 2 3 ماه بعد خودم نمایندگی نامحدود سی پنل خریداری میکنم و ... !

Mehran18
June 12th, 2015, 15:12
به نظرتون اول از نمایندگی هاست سی پنل استفاده کنم ؟ و فقط هاست میتونم ارائه بدم !!!

آیا کسی هست به بنده ماه اول و دوم رو رایگان ارائه بده و بنده ماه سوم هزینه رو پرداخت کنم چون دو ماه اول باید به یکی بدهکار هستم بدم و ماه سوم پول نمایندگی رو بدم !@!

اگر کسی نبود منتظر میشم ماه 2 3 ماه بعد خودم نمایندگی نامحدود سی پنل خریداری میکنم و ... !

بعید میدونم کسی همچین شرایطی رو قبول کنه .. چون ضمانتی برای اینکه شما ماه سوم هزینه ماه های قبل رو پرداخت کنید نیست ..

T U R K
June 12th, 2015, 15:14
بعید میدونم کسی همچین شرایطی رو قبول کنه .. چون ضمانتی برای اینکه شما ماه سوم هزینه ماه های قبل رو پرداخت کنید نیست ..

هر ضمانتی بگید قبول هست !