توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی تا حالا روی vps رادیو انلاین راه انداخته؟
m2sh
August 28th, 2010, 23:43
سلام دوستان
من چند روزه که میخوام رادیو انلاین روی vps ویندوز راه بندازم اولش درسته ولی بعد از 30 ثانیه لگ میوفته و هی قطع و وصل میشه
رم رو افزایش دادم درست نشد ، پس مشکل از سرور نیست
میخوام بدونم به نظر شما مشکل از کجاست ؟
ممکنه ایراد از فایروال باشه ( که من غیر فعال کردم چون اگه فعال باشه کار نمیکنه اصلا)
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
srashedian
August 29th, 2010, 06:17
سلام دوستان
من چند روزه که میخوام رادیو انلاین روی vps ویندوز راه بندازم اولش درسته ولی بعد از 30 ثانیه لگ میوفته و هی قطع و وصل میشه
رم رو افزایش دادم درست نشد ، پس مشکل از سرور نیست
میخوام بدونم به نظر شما مشکل از کجاست ؟
ممکنه ایراد از فایروال باشه ( که من غیر فعال کردم چون اگه فعال باشه کار نمیکنه اصلا)
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام
رادیو مجازی به اکتیو استریم احتیاج داره، باید بتونه حجمی زیادی از اطلاعات رو به صورت همزمان استریم کنه روی اینترنت... مشکل پورت دارید... این کار رو با وی پی اس نمیشه انجام داد... باید حتما از سرور ددیکیت استفاده کنید
znhost
August 29th, 2010, 12:44
پدر cpu رو هم در مياره. من رو وي پي اس نصب كردم. مشكلي نداشت. فقط وقتي هم زمان ميزنم بك آپ از وي وي اس، هنگ مي كنه و بايد واسم تا ادمين اوكي كنه. از پنل نميشه
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
سلام
رادیو مجازی به اکتیو استریم احتیاج داره، باید بتونه حجمی زیادی از اطلاعات رو به صورت همزمان استریم کنه روی اینترنت... مشکل پورت دارید... این کار رو با وی پی اس نمیشه انجام داد... باید حتما از سرور ددیکیت استفاده کنید
سلام من تو یه سایتی اموزشش رو دیدم که ایرانی بود و درضمن پورت هم یک گیگ هست و سرعت اپلود به 10 مگ ( در بدترین حالت ) میرسه
در ضمن من از برنامه های زیر برای ایحاد رادیو انلاین استفاده کردم
winamp
icecast2
edcast_winamp
میخوام بدونم تو سرور ویندوز راه دیگه ایی هم داره یعنی میشه با برنامه یه دیگری اینکارو انجام داد ؟
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
پدر cpu رو هم در مياره. من رو وي پي اس نصب كردم. مشكلي نداشت.
اقا شما که نصب کردی از چه برامه هایی استفاده کردی و ایا از ویندوز استفاده کردی ؟
znhost
September 3rd, 2010, 20:56
نه من اصولا با ويندوز ميونه خوبي ندارم. يه جورايي ويندوز بهم پا نميده.:66:
رو لينوكس هستش. همچين فشار خاصي هم نمياره. برنامه sc_serv و sc_trans فعالش ميكنن. كه خوداييش هزار جور دنگ و فنگ داشته تا ياد بگيرم.
Mostafa
September 3rd, 2010, 22:17
سلام
Santrex یک سری سرویس مخصوص این کار راه انداختند.
مشاهده کنید (http://santrex.net/shoutcasthosting.php)
m2sh
September 10th, 2010, 11:47
نه من اصولا با ويندوز ميونه خوبي ندارم. يه جورايي ويندوز بهم پا نميده.:66:
رو لينوكس هستش. همچين فشار خاصي هم نمياره. برنامه sc_serv و sc_trans فعالش ميكنن. كه خوداييش هزار جور دنگ و فنگ داشته تا ياد بگيرم.
سلام میشه یه لینکی یا راهنمایی کنید که چجوری میشه اینو نصب کرد من خیلی نیاز دارم ، ممنون
Metalik
September 10th, 2010, 12:03
سلام
Santrex یک سری سرویس مخصوص این کار راه انداختند.
مشاهده کنید (http://santrex.net/shoutcasthosting.php)
Santrex کلا تائید نمی شه
agarb98
September 10th, 2010, 12:18
داداش سی پی یو فکر کنم کم باشه چون من یه بار راه انداختم سی پی یو کم آوردم هنگ می کرد 1 دقیقیه به یه دقیقه
mamali5
September 10th, 2010, 12:53
Santrex کلا تائید نمی شه
ببخشید ممکن بگید Santrex از چه لحاض تایید نمیشه؟! :106:
m2sh
September 10th, 2010, 21:08
از دوستان کسی هست که بگه چجوری میشه رو سرور مجازی لینوکس این دوتا برنامه sc_trans و sc_serv رو نصب کرد ؟
ممنون میشم کمکم کنید
SaMaN0861
September 11th, 2010, 18:47
یک سرور ویندوز با کارت صدا بگیرم خودتو راحت کن :x
موارد مورد نیاز :
1) سرور مجازی ویندوز با کارت ( خواستی با رم 512 و هارد 15 گیگ میدم ماهی 18 هزار تومان )
2) نرم افزار winamp
3) نرم افزار ShoutCast
4) ماژول هماهنگ سازی ShoutCast با winamp
اگر سواب دیگه ای داشتی با من تماس بگیر : aria_-.-_-_-.-_net@att.net
znhost
September 15th, 2010, 08:55
آقا اگه دوست داشتي بيا من برات نصب ميكنم.
شرمنده كه جواب ندادم تا حالا. از لطف آقايون مدير ، بن شده بودم. ولي هواتو دارم. اين صفحه تو ليست علاقه مندي ها بود
آيدي : primrose.iran